Se helkkarin VIHREÄ RÄHJÄINEN RÖTISKÖ

Mielipiteeni

Eikö nyt olisi jo vihdoinkin saada kokoon sellainen porukka ,että saataisi tuo saa****n vihreä tönö hävitettyä tuolta koulun takapihalta. Tönölle voisi antaa vaikka lämpöhalvauksen tai pistää sen pyörimään pillarilla alamäkeen!!! Tuollainen rötiskö ei kuulu eikä sovi mitenkään koulun pihapiiriin.
JOKO PISTETÄÄN TOIMEKSI ???

37

913

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanhassavara

      Vihreä "rötiskö" on hyvin käsityönä tehty perinteinen talo ja kestänyt aikaa jo kolmen nykytalon verran. Jos kaltaisesi tyhmeliinit eivät pääse tuhoamaan sitä nykyaikaisilla remonteilla tai poistamaan paikaltaan, kyseinen tönö on voimissaan ja käyttökelpoinen vielä senkin jälkeen, kun sinun uusi muovitalosi on homehtunut ja käyttökelvoton, valmis purettavaksi jotta jälkikasvusi voi rakentaa jälleen uuden lautaparakin, jonka elinkaari on hikiseen 40 vuotta.

      • Mielipiteeni

        Käyppä sinä aasinaivo tutkimassa se vihreä rötiskö. Valitettavasti se tönö on pilattu täysin siellä tehtyjen "korjausten ja muutosten" myötä. Tuollaisessa tilassa olevaa rakennusta ei millään perusteilla ole järkevää korjata eikä säilyttää.
        Ja sitten vielä ; se minkälaisessa talossa asun ei liity kyllä lainkaan tähän vihreään rötisköön , joten oletan näiden sinun kommenttien perusteella asuvasi juuri kuvailemassasi lautaparakissa!!


      • vanhassavara

        Ei sitä ole pilattu. Jotain remontteja on tehty viime vuosikymmeninä moderneilla eli väärillä menetelmillä, mutta ne voidaan purkaa ja palauttaa hirsitalo vanhaan loistoonsa pienellä vaivalla. Sitä sinä et tietenkään voi ymmärtää, koska joudut uskomaan sitä, kuka sinulle uskottavimmalla tavalla asian selittää, vailla kykyä ymmärtää itse mitään. Jokainen vanhoista taloista ymmärtävä käsittää sen.

        Osui ja upposi. Tiedän kyllä, että asut modernissa homeparakissa, joka ei kestä aikaa, kuten tuo vanha, ylväs vihreä rakennus. Eikö ole hauskaa, että oma paljon uudempi talosi ei tule kestämään lähellekään sitä, mitä tuo vanha hirsitorppa vieläkin kestää.


    • uusioon

      Jos siellä on hirsirunko, niin runkohan kannattaa säästää ja ottaa uusio käyttöön. Siitähän voisi vaikka tehdä jonnekkin kaupungin tuntumaan koko paikkakunnan käyttöön hulppean hirsi kodan tai vaikka savusaunan pyhiksen rantaan, jota saisi kaikki käyttää.
      Näin sen paras osa jäisi elämään ja ruma ulkokuori ja tönö saataisi pois .
      Onhan se aika karun näköistä kun Karkkilaan tulee niin on auton rähjä maatuneena keskellä keskustaa ja vanha ruma töhritty torppa . monen kerrostalon jo remppaa kaipaava julkisivu .
      Ikävä kyllä ei anna vieras paikkakuntalaiselle kovin houkuttavaa kuvaa tulla uudelleen

      • autokin-lähti

        "Ikävä kyllä ei anna vieras paikkakuntalaiselle kovin houkuttavaa kuvaa".
        -Kai sitä paikkakuntalaista tarvitse houkutellakkaan vieraan toimesta?
        Vanhoja hirsirunkoja tarvitaan ainoastaan vanhojen hirsirunkojen museokorjauksiin.
        Muuten ne ovat polttopuuta...


        Sinänsä... museot ovat erikseen, rakennusvalvonnan kuuluisi huolehtia fasardista ja pystyä hoitamaan virkansa eikä hyppiä näiden "paikallispoliitikkojen perinnemielipiteiden" mukaan.


      • raksainssi

        Sinulla ei ole silmää kauneudelle. Vihreä hirsitorppa komealla paikalla kukkulalla on kauneimpia rakennuksia, mitä linja-autoasemalta pistää silmään ankean betonilähiön keskeltä.
        Sinulle "ruma ulkokuori" on juuri sellainen, mikä vetää matkailijoita esimerkiksi Porvooseen ja Raumalle ihastelemaan vanhoja, yksilöllisiä puutaloja, myös Karkkilassa sellaiset ovat yksi paikkakunnan vetonaula ja miellyttävät ihmisten silmää. Ihme, ettei purkamisvimma ole jo iskenyt vanhaan kaupungintaloon, joka varmaan myös tyylitajuttomien silmissä on museokorjausten varaosa ja polttopuuta.

        Vanhat hirsitalot ovat sellaisenaan arvokkaita, eivätkä suinkaan vain museokorjausten varaosia. Satavuotias hirsitalo kestää pienellä huolenpidolla helposti toiset sata vuotta ja paljon enemmänkin ja sekös moderneissa, epäterveellisissä parakkitaloissa asuvia tuntuu kaivavan.

        Jos vihreä talo on töhritty, sen voi maalata. Jos sitä on remontoitu väärillä (nykyaikaisilla) menetelmillä, ne virheet täytyy purkaa. Kun torppa kunnostetaan talkoovoimin entiseen loistoonsa pienellä vaivalla ja rahalla, siitä saadaan hyvä ja hieno rakennus moneen käyttöön, vaikka matkailun infopisteeksi ja kulttuuritoimintaan, jota myös paikkakunnalla vierailevat ihastelevat. Ja talo tulee seisomaan ylväänä paikallaan pienellä huolenpidolla vielä sen jälkeen, kun kaikki rumat kivitalot ja torpan vastustajien modernit 1960-2000 -luvun homepesä omakotitalot on purettu korjauskelvottomina pois "elinkaaren" tultua tiensä päähän .


      • autokin-lähti

        "Vanhat hirsitalot ovat sellaisenaan arvokkaita, eivätkä suinkaan vain museokorjausten varaosia. Satavuotias hirsitalo kestää pienellä huolenpidolla helposti toiset sata vuotta ja paljon enemmänkin"
        Mikään vanha hirsitötö ei ole "sellaisenaan arvokas", koska hirsirakentamisen tekniikkaa ei tietääkseni ole unohdettu.
        Ainoa asia mikä tekee vanhasta talosta arvokkaan on sen historia, ei rakennetekniikka tai rakennuksen paikka.
        Minulle ko. tönö on ainoastaan "Saalem- seurakunnan kokoontumispaikka"... ja sinne ei ollut muilla mitään asiaa.
        Suojellaanko seuravaksi PYP- pankin tilat?


    • propaganda

      Perinteet kunniaan, joten vanha rakennuskanta on säitytettävä. Jos ei miellytä vanhat rakennukset silmää, katso poispäin tai muuta muualle. Meikäläinen katselee sata kertaa mielummin vanhaa Karkkilalaista rakennuskantaa, kuin noita huonosti rakennettuja uudempia. Monessa torpassa olen Karkkilan alueella sisällä käynyt ja noissa vanhemmissa ei home haise, niinkuin tuoreemmassa rakennuskannassa. Siksi vanha rakennuskanta tulee säilyttää oppimateriaalina tuleville sukupolville ajoista, jolloin osattiin rakentaa.

      Joku viittasi vieraspaikkakuntalaisiin, kirjoitetaan muuten yhteen, mikä herätti ajatuksia. Arvatkaa huviksenne millaisia rakennuksia katsotaan mielummin, keskustan liepeiden betonikuutioita vai vaikkapa Falkullan perinnemaiseman rakennuksia. Olen vienyt useita ulkopaikkakuntaklaisia vierailulle Falkullaan ja Haukkamäkeen, jolloin monet tuttuni ovat kuvitelleet jopa muuttavansa alueelle, jos sopiva talo myyntiin tulee. Vanhassa siis vara parempi, joten säilytetään ne rakennukset, jotka yhä jäljellä on. Asianmukainen remontti vaan ko. rakennukseen ja sitä on taas seuraavankin sukupolven ilo katsella.

      • Karkkilaisthebest

        Voi sua reppanaa ja sun tiedon vähyyttä. Karkkilassa on kuule FAGERKULLA!!! Vitut mikään Falkulla, mistä sä tänne olet ryöminyt, kun et tota edes tiedä.


      • raksainssi
        Karkkilaisthebest kirjoitti:

        Voi sua reppanaa ja sun tiedon vähyyttä. Karkkilassa on kuule FAGERKULLA!!! Vitut mikään Falkulla, mistä sä tänne olet ryöminyt, kun et tota edes tiedä.

        Nimimerkki propanda kirjoitti kyllä Fagerkullan väärin, mutta itse asiassa hän oli täysin oikeassa. Ei matkailijoita kiinnosta betonikuutioiden katselu, jos jokin Karkkilaan turisteja vetää, niin se on nimenomaan Fagerkullan puutaloalue, aivan kuten muillakin paikkakunnilla. Raumallakin on pohjoismaiden suurin vanhojen hirsitorppien muodostama puutaloalue, jossa on vihreän torpan, Fagerkullan ja vaikkapa vanhan Karkkilan kaupungintalon tyylisiä "tönöjä" ja "rötisköjä" monin verroin enemmän kuin täällä ja alue on matkailijoiden vetonaula. Eikä yksin vetonaula, se tarjoaa terveellisen sisäilman omaavan kodin monille raumalaisille. Karkkilassa on mokattu pahemman kerran, kun keskustasta on purettu vanhat, ikuisesti kestävät puutalot pois ja rakennettu lyhyen elinkaaren omaavia, rumia betoni rötisköjä tilalle, vaikka niille olisi löytynyt tilaa arvorakennuksia purkamattakin. Niin siinä käy, kun päästetään tyylitajuttomat, sieluttomat ihmiset päättämään ja päsmäämään.


      • propaganda

        Meni kaksi paikkaa sekaisin. Käväisin eilen Falkullassa, Malmin lentokentän vieressä ja siksi oma Fagerkullamme tilalle tuli väärä nimi. Mielensäpahoittajille pahoittelut.

        Raksainssi tuossa edellä kiteytti sen hyvin, kuinka vanha rakennuskanta voi olla matkailuvaltti, isommassakin määrin, jos sitä rakennuskantaa ei olisi tuhottu rankalla kädellä. Kuka ulkopaikkakuntalainen haluaa katsella neuvostoaikaisia betonikuutioita, kun tarjolla vaikkapa suunnilleen saman matkan päässä Helsingistä on Porvoon vanhakaupunki, Fiskarsin ruukkimiljöö tai Tammisaaren todella komea vanha keskusta puutaloineen ja vehreine pihoineen. Puhumattakaan toki Rauman ja muiden länsirannikon vanhojen puutaloalueiden viehättävyydestä. Nostalgia ja historia kiinnostaa ihmisiä.

        Terve vanha hirsitalo oikein hoidettuna on ikuinen, säilyttää arvonsa ja takaa puhtaan ilmanlaadun laadukkaaseen elämiseen. Verratkaa vaikka Sudetin pellolle rakennettujen tönöjen hintoja Fagerkullan tai Haukkamäen vastaaviin. Siinä kohtaa ei sijainnilla ole mitään merkitystä.


      • Mielipiteeni

        Kyllä se vaan on niin, että tällä vihreällä röttelöllä todellisuudessa ei ole sitten minkäänlaisia kauneusarvoja nyt eikä aiemminkaan . On niin tavallisen näköinen ja muotoinen hirsiloora kuin vain voi olla. Kierrelkääpä hieman tuolla paremmin hoidetuilla maaseutualueilla niin siellä tulee vastaan komeita hirsirakennuksia . Nämä Fagerkullan muka arvokkaat talot kalpenevat täysin näiden rinnalla . Kyllä ne sikolätitkin ympäristöineen ovat paremmin hoidettuja kuin tuo Fagerkullan dynastian alueet.
        Olen edelleen vankasti mielipiteeni takana että se RÖTISKÖ on vain PIKAISTA HÄVITYSTÄ vailla . On tullut tutkittua tuon rötiskön kunto jonkinlaisella asiantuntemuksella.
        Terveet hirrethän voisi purkaa ja vaikka lahjoittaa Metsäkylän kartanon varaosamyyntiin niin te tönön ihailijat voisitte käydä ostamassa niitä sieltä.


      • raksainssi

        Arvoisa nimimerkki "Mielipiteeni". Huomaan, että asiantuntemuksesi on modernin rakennusteollisuuden lobbaamaa "tietoa", vailla omaa ymmärrystä. Näinhän tämän päivän rakennusalan ammattilaiset koulutetaan, omaa ajattelua ei käytetä vaan uskotaan kaikki neuvotut teoriat. Sinulla ei tosin ole edes teoreettista ylempää tutkintoa, vaan olet korkeintaan kirvesmies, jotka nyt ovatkin jo tehneet vuosikymmenitä homehtuvia, väärin rakennettuja taloja hyvässä uskossa, joten enemmän vastuussa ongelmasta ovat korkeammin koulutetut, jotka ovat nielleet kaikki opetetut asiat tutkimatta ja arvioimatta niiden paikkansa pitävyyttä.

        Fagerkullan talot eivät ole "muka" arvokkaita, vaan oikeasti arvokkaampia kuin modernin rakennusteollisuuden tuotokset. Kolme kertaa vanhemman Fagerkullan talon puolikkaasta saa 2-3 kertaisen hinnan kuin uudempien omakotitaloalueiden muovilla vuoratuista homepommeista.

        Kauneusarvo taas on subjektiivinen. Vaikka sinä pidät Fagerkullan taloja ja vihreää "tönöä" rumana, sen perusteella asiaa ei voi ratkaista. Kyllä se Fagerkulla museoalueineen vaan vetää parhaiten matkailijoita Karkkilassa, ei kiertele turistibussit katselemassa 70 -luvun lättyjä hometorppia, jotka eivät kiinnosta matkailijoita, eivätkä paljon ostajiakaan, mitä nyt välillä joku erehtyy ostamaan sellaisen riskirakenteen, kun halvalla saa.

        Sinun asiantuntemuksesi ei riitä vihreän talon kunnostukseen, koska olet modernin rakennusteollisuuden aivopesemä. Rakennus on nimittäin varsin hyvässä ja ryhdikkäässä kunnossa. Esim. yhdistysten voimin ja jopa heidän kustannuksella se saadaan entiseen loistoon edullisesti, purkamalla modernin rakennustavan virheet ja tekemällä pieniä kunnostustoimenpiteitä. Siitä ei ole sinulle tai kenellekän murhetta. Sitä voidaan sen jälkeen käyttää esim. yhdistysten toiminnassa.

        Ja kuten joku totesikin jo, pienellä vaivalla kunnossa pidettynä vihreä torppa tulee seisomaan kukkulalla vielä sen jälkeenkin, kun uusi koulu alapuolelta puretaan homepommina ja kannattamattomana kunnostaa.

        Unohda jo se sotasi vihreää taloa vastaan ja keskity johonkin, josta pidät. Anna niiden pitää huoli tuosta talovanhuksesta, jotka sen vapaaehtoisesti tekevät. Kai nyt löydät elämästä jotain positiivistakin kiinnostuksen kohdetta, eihän tuollaisessa muiden innostuksen ja mielenkiinnon kohteiden vastustamisessa ole mitään järkeä, menetät vain terveytesi tuolla asenteella.


    • pyskologi

      Avaajalle. Miksi olet noin negatiivinen ja pahantuulinen? Miksi yksi pieni talovanhus herättää sinussa niin paljon vihaa? Mitäpä jos keksisit elämääsi jotain sisältöä, aloittaisit uuden harrastuksen, matkustaisit ulkomaille tai vaikka Porvooseen ja Raumalle ihastelemaan perinteisen rakentamisen ikuista kauneutta. Selvästi elämässäsi on liikaa rumuutta ja rationaalisuutta, liian vähän kauneutta, positiivisia tunteita ja iloa. Laajenna vähän elinpiiriäsi, niin pääset kielteisyydestäsi ja nurkkakuntaisuudestasi eroon.

      • Mielipiteeni

        Hei pyskoloki , tunnen kyllä tuon Porvoon kyllä melko lailla hyvin. On tullut noita vanhoja tupia siellä tutkisteltua ammattimielessä. EI ole Raumakaan vieras paikka, kanalinkoto on tuttu!!!


    • Karkkilalainen

      Kylse Vihreä Rähjäinen Rötiskö siitä lähtee Yhdyn samlaisella ja vielä suurenmalla rinnannosteella Mielipiteellä henkilön kirjotuksiin . Pyskologi vertailee Raumaa ja Porvoota
      Vihreään Rötisköön kyllä Pyskologin koulutus on mennyt mustille unille. Talovanhus herättää suurta vihaa sen tähden .Kyse on koululaisten pihaalueesta ympäristöstä turvallisuudesta ja monesta muustakin . Jos kaiken tässä avaisisin A. Nelon ei riittäisi. Koulutusta ei niin paljon kun Pyskologin kirjotuksella.

    • propaganda

      Tehdään kunnanvaltuustolle aloite, että verovaroin kunnostaisivat tuon laadukkaasti aikanaan rakennetun historiallisen talon entiseen loistoonsa. Se viheriä talo kun tulee olemaan paikalkaan vielä kun homeinen koulurakennus on purettu. Huonon rakentamisen takia se koulu homehtuu joka tapauksessa. On sitä veroeuroja tyhmenpäänkin käytetty.

    • 43rfffg

      Joku jota se häiritsee ni ei muutaku yöllä käy tuikkaamaan sen tulehen. Sillähän siitä päästään?

      • netcop

        Olisiko tuo rikokseen yllyttämistä. Jos nyt joku sekaisin oleva toteuttaa ideasi, voit joutua osaltasi vastuuseen.


    • turhaatohinaa

      Eikähän Karkkilassa ois muutakin paranneltavaa ja korjailtavaa, kuin joku vihreä tönö. Mitä sillä sitten tehtäis, jos kunnostettais ?
      Vanhat rakennukset on upeita , mutta toi nyt ei kauheen hieno oo, perus neliö talo.
      Ymmärrän, jos jotain Fagerin upeaa taloa suojellaan ja jos sellasesta ois vastaava keskustelu mutta haloo, mitä iloo tosta on ? Aika aikaa kutakin

      • propaganda

        Keneltä se on pois, jos yksi vanha rakennus, siis Fagerkullankin ulkopuolelta säilytettäisiin. Kuten aikaisemmin kirjoitin, tuo vihreä talovanhus pysyy paikoillaan vielä, kun ympäristön huonosti rakennetut betonikuutiot on purettu ja uudelleen rakennettu. Historiaa kannattaa vaalia, varsinkin kun xitä lienee jo ihan tarpeeksi tuhottu.


      • autokin-lähti
        propaganda kirjoitti:

        Keneltä se on pois, jos yksi vanha rakennus, siis Fagerkullankin ulkopuolelta säilytettäisiin. Kuten aikaisemmin kirjoitin, tuo vihreä talovanhus pysyy paikoillaan vielä, kun ympäristön huonosti rakennetut betonikuutiot on purettu ja uudelleen rakennettu. Historiaa kannattaa vaalia, varsinkin kun xitä lienee jo ihan tarpeeksi tuhottu.

        "Keneltä se on pois, jos yksi vanha rakennus, siis Fagerkullankin ulkopuolelta säilytettäisiin."
        Kun kyse on julkisilla varoilla ylläpidettävä rakennus, silloin se on "kaikilta pois".


      • propaganda

        Höpö höoö. Se raha menee johonkin joka tapauksessa, joten turha pillittää. Mieluummin maksan vanhojen arvorakennusten ylläpidosta kuin avustuksia kaupungin juopoille ja narkeille. Lienet samaa mieltä


      • autokin-lähti
        propaganda kirjoitti:

        Höpö höoö. Se raha menee johonkin joka tapauksessa, joten turha pillittää. Mieluummin maksan vanhojen arvorakennusten ylläpidosta kuin avustuksia kaupungin juopoille ja narkeille. Lienet samaa mieltä

        Niin, sitä rahaa pitäisi olla käytettäväksi, joten turha pillittää... eivät ne sinun frendisi saa yhtään sen enempää fyrkkendaalia vaikkei jotakin lautavuorattua hirsimökkiä ylläpidettäisikään... jos se tönö on niin kulttuurihistoriallisesti arvokas, niin silloin valtio avustaisi ylläpidon.

        Ainahan voi perustaa kansalaisjärjestön ylläpitämään mitätahansa asiaa lahjoitusvaroin, verovarat kuuluisi käyttää ensisijaisesti perusturvan ylläpitämiseen, ei historiarakennusten taputteluun.


      • propaganda

        Juopoille ja narkeille jaetaan jo liikaa. Jos on varaa hoitaa pää sekaisin päivittäin on saatu rahamäärä liian suuri. Puolitetaan noiden kohdalta tuet ja laitetaan rahat kulttuurillisesti muistelemisen arvoiseen rakennukseen. Helppoa eikö.

        Kaupungille vaan ehdotus, että hakevat valtion tai EUn tukea. Tukia saa kunhan niitä osaa hakea.


      • autokin-lähti
        propaganda kirjoitti:

        Juopoille ja narkeille jaetaan jo liikaa. Jos on varaa hoitaa pää sekaisin päivittäin on saatu rahamäärä liian suuri. Puolitetaan noiden kohdalta tuet ja laitetaan rahat kulttuurillisesti muistelemisen arvoiseen rakennukseen. Helppoa eikö.

        Kaupungille vaan ehdotus, että hakevat valtion tai EUn tukea. Tukia saa kunhan niitä osaa hakea.

        Eli, mielestäsi jonkin hirsirakennuksen ylläpitäminen on tärkeämpää kuin ihmisen perusturva?


      • karkkilankarkit

        Autosi oli ilmeisesti sellainen arvaamaton itsestään ohjautuva automaattiauto, oli lähtenyt ajelemaan omille teilleen kun sille tuntui siltä.

        Hirsirakennuksen ylläpitäminen on kyllä naurettavuuden huippu, kohta joutuvat varmasti vahventamaan sitä teräsrakenteilla jotta pysyy sitten pystyssä ollenkaan, onko se silloin enää hirsihökkeli vai teräsrakennelma, se on asia taas sinänsä.

        Karkkilassa pitäisi olla kesätapahtumana Karkkipäivät jonain viikonloppuna.
        Tulisi turisteja ja asiakkaita katsomaan Karkkipäiviä.


      • autokin-lähti
        karkkilankarkit kirjoitti:

        Autosi oli ilmeisesti sellainen arvaamaton itsestään ohjautuva automaattiauto, oli lähtenyt ajelemaan omille teilleen kun sille tuntui siltä.

        Hirsirakennuksen ylläpitäminen on kyllä naurettavuuden huippu, kohta joutuvat varmasti vahventamaan sitä teräsrakenteilla jotta pysyy sitten pystyssä ollenkaan, onko se silloin enää hirsihökkeli vai teräsrakennelma, se on asia taas sinänsä.

        Karkkilassa pitäisi olla kesätapahtumana Karkkipäivät jonain viikonloppuna.
        Tulisi turisteja ja asiakkaita katsomaan Karkkipäiviä.

        "Autosi oli ilmeisesti sellainen arvaamaton itsestään ohjautuva automaattiauto, oli lähtenyt ajelemaan omille teilleen kun sille tuntui siltä."

        Juuri tämänkaltainen "viisastelu" aiheuttaa sen, että mikään ajatus ei etene Karkkilan kaltaisissa tuppukylissä.

        "karkkilankarkit " on käytännössä samaa mieltä kanssani, silti täytyy härkätä jotain pöljää läppää... urpo.

        Lisää viisastelua; Kerro ny vielä kuinka suomen makein reitti Karkkilasta Mellilään sadaan turistirysäksi, tai purettu höyryveturimuseorautatiehyvinkäälle saataisiin maailmanperinnöksi.


    • krakkila

      Hieno rakennus, ehdottomasti säilyttämisen arvoinen.

      • Mielipiteeni

        Kyllä siitä vihreästä tönöstä hienous on kaukana , että jotkut kehtaavatkin vielä tehtailla ammatikseen valituksia ja oikaisuvaatimuksia sen perään .Tällä kiusanteolla on saatu koko paikkakunnan terve toiminta pois tolaltaan. Kannattaisiko pistää rikosilmoitus valittajien asiattomista ja harhaanjohtavista tekosista vetämään.
        Koululaiset ja muutkin liikuntaa ja urheilua harrastavat tässä tilanteessa ovat ne suurimmat kärsijät .
        JÄRKI PÄÄHÄN JA TÖNÖ HÄÄTÖÖN!!!!!!!!!!!!


      • propaganda

        Mielipide tuokin. Silti se tönö tulee säilyttää. Otetaan rahat aiheettomien sosiaalitukien nostajilta, toisinsanoen ratsataan Miilutiellä narkkaavat ja pässissä päivät päästänsä istuvat alkoholistit ja sijoitetaan noiden turhakkeiden rahat talon lunnostamiseen. Niin helppoa se on.


    • karkkilalainen

      Rötiskö Vihreä Rähjäinen Rötiskö Talosta tehtiin tutkimus 4.9. 2018 firman nimi on NOROKETEK OY. Näytteitä otettiin 6 eri kohteesta näytteet olivat homeitiöistä sädesieniin kaikista korkeinpaa luokkaa. Varsinkin vihreän talon suojelijoiden ja sen kentän madaltatamisen vastustajien on syytä katsoa äänivideot osoite on youtube vihreä talo ja tarkistaa kantansa. Jottei vähempi viisaus, tollous. tositollous, tai peräti ääliömäisyys jäisi vuosikymmeniksi näkymään karkkilan katukuvassa. Jatkan jos on tarves.

      • Imelda28

        Markku se jaksaa propagandaansa julistaa... Sadekesän syksyllä otetuilla näytteillä voi pyyhkiä takapuolensa, myös tollompikin. Ihan äänivideot? Kas kun ei kaitafilmit. Kieltämättä ko rakennus on väärässä paikassa ja nämä sitä rakastavathan voisivat siirtää sen talkoilla sopivampaan paikkaan... Kaupungin vähiä rahoja on aivan turha siihen hassata kuten myöskään kentän mahdolliseen madallukseen.


      • propaganda

        Museoidaan vihreä arvotalo sitten rakennuksena jossa huonon hoidon takia on homeongelmia. Puretaan sensijaan puolet Sudetin homeessa olevista mörskistä. Myydään sitten putsatut tontit gryndereille, tehdään maksullisia elämysmatkoja vihreään taloon opintotarkoituksessa, mitä ei arvotalolle kannata tehdä ja jossain vaiheessa rahaa on tarpeeksi kunnosukseen. Kaikki voittavat.


    • Karkkilalainen

      Jatkoa Vihreä Rähjäinen Rötiskö . Iltalehdessä 28.6.2018. Todella mielenkiintoinen kirjoitus. 1947 Rakennetusta Hirsirunkoisesta Talosta. Kuvat 150.000 euron hirsitalo paljastui pataluhaksi rauniokasaksi. Vihreän Rötiskön Suojeliat kuvittelevat että kyllä Kaupunki luovuttaa talon heidän käytöönsä ja korjattavaksi. Karkkilan Kaupunki ei tule tekemään sellaista virhettä ja ottamaan vastuuta Vihreästä Rötisköstä. Järkevät Karkkilalaiset ketkä ovt katsoneet Filmin tietävät talon kunnon. Ainoa oikea paikka Vihreätallolle on KAATOPAIKKA.

      • Karkkilalainen

        Ainoa oikea paikka mielipiteellesi on kaatopaikka.


    • sesittäsit

      Siitä mökin rungosta saa materiaalin korkeintaan Karkkilan kirkkoveneen airoihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe