Valkoinen oppilas häädettiin, väkivaltaisia....

siirtolaisia-ei

Merilahden koulu: valkoinen oppilas häädettiin, väkivaltaisia siirtolaisia ei!

Hieman tempausta ennen julkisuuteen oli vuotanut koulussa kuvattu video, jolla maahanmuuttajataustaiset nuoret pahoinpitelivät, uhkailivat, kiristivät ja ahdistelivat valkoisia lapsia. Opettajat eivät ole puuttuneet siirtolaisten riehumiseen lainkaan. Monikulttuurista kaaosta on katsottu rasismileiman pelossa sormien läpi.
Uutinen löytyy kokonaisuudessaan kirjoittamalla otsikko hakuun.(esimerkiksi)

23

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KostoTarjoillaanRaakana

      Ihan normaali kuvio tässä nykyisessä suvakkien mädättämässä koululaitoksessa.

      Onneksi kosto elää.

    • Näitä_on_nähty

      Pahoin pelkään ettei kyseessä ole enää yksittäistapaus....

      • Kylmälinjaus

        Olen edellisen kanssa samaa mieltä, kyllä kaikki häiriköivät rassevanhempien pennut olisi häädettävä kouluista. Eihän se yhden yksittäisen häirikön häätäminen koko ongelmaa paranna.


    • kukkukiekuuy

      aikuiset elkää olko heikkoja jos on alistamista vanhemmat viisaat päät yhteen ja toimintaan.
      ei ole varaa antaa pikkusormea kerrasta väkivalta poikki.

      • Tämä_on_todettu

        Tarttis tehdä jotakin....sanoi aikoinaan jo Mauno Koivisto.


    • mätä.stadi

      Helsingin kaupungin arvoihin kuuluu monikulttuurisuus.
      Helsingissä mummot delaa himaansa. Onko sattumaa? Tuskin.
      Miksi tietyt rasismista huutavat tahot ottivat jo muutama vuosi sitten vanhukset esimerkkeinä rasimismista? Miksiköhän. He ovat Helsingin monikulttuuriselle kaupungille taloudellinen rasite, joita voi ja pitää demonisoida. Luodaan vastakkainen mielikuva vanhukset vs maahanmuuttajat. Söpöt mummot onkin rasisteja, jotka huutaa kovaa ääneen metroasemalla; tulkaa kattomaan, täällä on n....ri lastenvaunuissa. sattumia ei ole nykypäivänä, vain luotuja mielikuvia, tarinoita, kertomuksia.

      • katso.miekkareita

        no helvata, katso, minkälaisia mummon -öriläitä on noissa kaikenmaailman Suomi ensin ja Huuhtasen jne. mielenosoituksissa, kyllä ne huutelevat mummot on ihan totta.
        Mummot ovat saaneet sakkorangaistuksiakin oikeudessa rassepuheistaan. Sekin yksi mummo, invamopollaan ajelee ympäri Itistäkin ja huutelee, katsokaa, tuolla on mamu.
        Apteekissa huusi apteekin myyjälle, kun tällä oli huivi nätisti päässä.


      • multinikkeli

        but...but..... ei koko ryhmää voi demonisoida ja syyttää yhden esimerkin mukaan, sano somali kaavussaan kun huusi ylessä että suomalainen on rasisti ja rasmuslainen facessa pössyissään.


    • privatskool

      Ihan oma koulu perustaa heimolle, minä en ainakaan lastani vie elukoitten joukkoon.

      • sinä.olet.aikuinen

        Sääli lastasi , kun vanhempi on rääväsuu-aikuinen. Hän ei tule elämässään pärjäämään sinun opeillasi, samanlainen some-kirjoittellija ja kadulla huutellija, ilman ammattia, tulee hänestäkin. Jos töihin joskus pääsee, koeajan jälkeen huomataan, ei tästä ole työelämään.


    • syyt.siirtoon

      Eihän nämä vastarintaliikkeen heilat nyt ole varmaankaan kaikkein oppimiskykyisempiä yksilöitä, kun aika menee koulussakin muuhun.
      Erityyisluokille siirtämistä ei tehdä ilman syitä, kyllä siinä on lääkärit ja sosiaalitoimikin (koulukuraattori) mukana.
      PVL pojatkin voisi kasoa heilojensa olevan täysi-ikäisiä, etteivät ole kuin mamut, alaikäisten kimpussa.

    • Tämä_on_todettu

      "Helsingissä mummot delaa himaansa."

      Alkuperäisistä suomalaisista mummoista mitä väliä, kunhan kulttuurin rikastaminen etenee sovitussa aikataulussa! Siinä ei muutaman mummon kuoleminen paina kun uutta uljasta kulttuuria tehdään.

      • mummut.ne.osaa

        Katoppa noita alkuperäismummoja, 70 ja ylitse mummot ovat kaikkein rääväsuisin ryhmä, hehän ovat oikeudessakin tuon tuosta. Hauska sekin jonkun pikkupitäjän, RAutavaaran mummo 72 v, kun sanoittelee Iljasta hehkuttelevia lauluja ja mamuista pahansuopia, suomalaisia naisia huoritellen. Montakohan mamua jossain Rautavaarallakaan tämän Inkerin hameenhelmoihin on tupannut.


      • Jaaha, taas on jossakin joku mystinen taho sopinut ihan aikataulun;) Onko tällä kertaa illuminati vai vapaamuurarit, ehkä vielä salaisempi taho... Enoni muuten kantoivat hautaan vapaamuurarit, tavallinen duunari hän oli, ei mikään salaseuran jäsen.


    • pienivohveli88888

      Ja sitten ihmetellään että miksi ihmiset eivät tee lapsia enää mätä-suomessa.

      • kukaarvasi

        Matujen 10-lapsisten perheiden elättämiseen menee suunniteltu elämä.


    • Niin uskomatonta leväperäisyyttä opettajilta ja viranomaisilta ja toisaalta ilmiömäistä röyhkeyttä eläteiltä.
      Suomalaista sosiaalituilla elävää on lupa nimitellä ja haukkua miten tahtoo, se on suoranaisesti toivottavaa, mutta kun nämä ikieläteiksi tulleet käyvät aina vain röyhkeämmiksi, sitä tiukemmin suljetaan silmät ja korvat, ovatko tosiaan niin kovapäistä, oppimiskyvytöntä ja sivistymätötä porukkaa, että kävelevät mennen tullen tämän yhteiskunnan laatimien ohjeistusten, lakien ja määräysten yli.

      Rahoittaako soros tätä siirtolaisuuskampanjaa niin suurilla summilla veroparatiisitileille, että maassa voidaan elää monen eri rinnakkaislainsäädännön ja - käytön mukaan, sillä tämä ei enää mene normaalin, kaikkia ja kaikkialla koskevan perusoikeudenmukaisuuden mukaisesti?
      Vai onko suomen alkuperäisväestölle jätetty kertomatta jotain olennaista, joka muuttaa olennaisesti väestön oikeuksia - on jätetty vain velvollisuudet?

      • alaikärajat

        Eikös se ongelmainen nuori ole tämä vastarintaliikkeen poikien heila, kun hänet on siirretty erityisopetukseen? Mikseivät pojat vehtaa täysi-ikäisten kanssa vaan peruskoululaistyttöjen?


      • Soros mainittu;) Se onkin ehtivä kaveri, juttujen määrän perusteella....


    • fantasioilla.eläjät

      suomalaiset Hirvisaari ja järvenpääläinen kaup.valtuutettu Vainikka keväällä 2016 vai oliko 2017, kumpikin ennustivat äärimmäisen kiivasta raiskauskesää, puskat vaan heiluu, kun tyttöjä vedellään niihin. Samoin Huuhtanen herkutteli ajatuksella, kun kevät tulee, teinitytöt vähissä vaatteissa pikku huppelissa, kyllä on miehillä hauskaa. Poikamiehen fantasiat.

      Suurin osa raiskauksista tapahtuu sisätiloissa. Olipa kyseessä aikuiset naiset tai lapset. Pedofiili (alle 10-vuotiaat) on useimmiten lapsen lähipiiriin kuuluva henkilö. Aikuisia naisia taas exät tai satunnaiset kotiin viedyt miehet. esim, ravintola-illan jälkeen.

      • fantasioilla.eläjät

        Hups. nyt tuli väärään keskusteluun, mitenkähän näin kävi.


    • ei.ole.mihinkään

      Miksi valkopoika ei pärjää narukäsi matukersoille? Johtuisiko tästä nykyajan videopelejä ja tv tuijottavasta pullamössö sukupolvesta.

      • Parasitoidimatut

        Kyllä ne pärjää, mutta sitten ovat suvakit taas hyvinkin ullattuneita, että mitenkäs tässä nyt näin taas pääsi käymään...

        Eikös niitä yhteenottoja matujen ja nuorten välillä ole jo vähän ollutkin, tällaiset tapaukset eivät muuta kuin lisäävät painetta suurempaan konfliktiin.

        Kostonraivo kun saa vallan niin siinä ei matua säästellä, päinvastoin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      40
      3323
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2005
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      195
      1632
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1523
    5. 80
      1125
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      264
      971
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      906
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      899
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      68
      820
    Aihe