Mötön kyyti

Taksisuhari

Onko tietoa miten Pekka Mötön organisaatio on varautunut lain muutokseen? Uskon että hän räjäyttää potin tuolla kyytien yhdistelyllä. Onkohan hänelläkin jo tuhat Bemaria odottavassa Hangon satamassa heinäkuuta?

75

3108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghghgr

      Kohta turkkilaiset saavat painaa kolmessa vuorossa Saksan autotehtailla, jotta kaikkien visionäärien taksitarpeet voidaan tyydyttää.

    • Taksijamppa

      Yllättävän hiljaa Möttö ollut viime aikoina. Tarkoittaa varmasti sitä että sieltä on kohta tulossa jotain todella mullistavaa. On se mies sen verran kova bisnesmies ja aikaansa edellä.

    • TulevaRenki

      Eikö kukaan ole kuullut miten hallitustasolla käytävät neuvottelut on tuottanut tulosta? Kuinka paljon näitä Kyyti-palvelun messissä olevia autoja on 1.7. alkaen rivissä?

      • ItsePekka

        Ei yhtään.


      • Pekaltakysyn

        Mistähän tämä johtuu? Luulisi että asiakkaita kyllä riittäisi runsaasti jos taksikyyti maksaa halvimmillaan vain 2 €.


      • jajukkavastaa
        Pekaltakysyn kirjoitti:

        Mistähän tämä johtuu? Luulisi että asiakkaita kyllä riittäisi runsaasti jos taksikyyti maksaa halvimmillaan vain 2 €.

        Voi kulta pieni, se nyt on niin, että vaikka asiakkaita riittäisi, pitää jonkun ajaa sitä autoa, ja ne 2 eur per pää ei nyt vaan riitä tuottamaan niin paljon rahaa, että se kannattaisi.


      • Peksitön

        Nojoo tottahan tuo on. Jos tämä kahden euron taksi olis kannattavaa bisnestä niin Möttö hommaisi itse Hankoon valmiiks tuhat bemaria. Nyt sit yrittää saada edelleen isoja toimijoita mukaan tähän kyyti-sovellukseen. Oikein hallitustasolla käydään neuvotteluita.

        Oma henkilökohtainen mielipide on se että ei ihmiset kovin innokkaasti ole tuollaiseen kyytien yhdistelyyn lähdössä. Kyllä monella se taksinkäytön yksi syy on se nopeus. Ei siinä mielellään lähdetä hakemaan jotain tuntematonta Markkua jostain vaan halutaan suorinta tietä kohteeseen. Korkeintaan samasta lähtöpaikasta voidaan joku samaan suuntaan menevä ottaa messiin.


    • EiTuleToimimaanTuo

      Mötöllä itsellään ei ole mitään rahoja minkään liikennöinnin aloittajaksi, eikä hän sitä edes tavoittele. Hän yrittää saada mukaan isompia toimijoita yhteenliittymään, joka näitä kyytejä ajaisi. Palkolliseksi toimitusjohtajaksi sitten tähän yhteenliittymään. Se kun vaan on sillä lailla, ettei kukaan pysty ajamaan kahdella eurolla mitään taksikyytejä ja sitä paitsi ei kenelläkään ole aikaa istua jossakin vankkurissa tuntitolkulla sen kierrellessä pitkin kyliä asiakkaita keräilemässä. Bussit on sitä varten. Riittäisikö tuo kyytimaksu kuskin palkan maksuun, polttoaineisiin ja kyydin tuottajan kuluihin ja maksuihin? No eihän se riitä ja ei kukaan täysipäinen lähde mukaan tappiolla, taksit kun eivät saa mitään tukia bussiliikeneen tapaan.
      Täälläkin innokkammat aloittajat sanovat ajavansa jä ilman lähtömaksua ja alle euron kilometrihinnalla. Mitäs luulette, toimiiko tuo systeemi, saako sillä edes kuluja peitetyksi?
      Siitä vaan sitten kokeilemaan. Ei ole bemareita, eikä mitään muutakaan odottelemassa. Uuden lain myötä tullee aluksi ylitarjontaa takseista, riittääkö kyytejä kaikille?

    • Jaskajaska

      Itsekään en jaksa uskoa tämmöisen yhdistelyyn. Kenellä oikeasti on haluja ja aikaa kierrellä ympäri kaupunkia ja hakea tuntemattomia ihmisiä mukaan kyytiin? Toki tämä olis hieman halvempi kuin normitaksi mut onko sen arvoista? En usko

    • Suhari

      Onko Möttö jo jossain tarkemmin kertonut miten hänen Kyyti -konseptinsa tulee toiminaan 1.7.2018 jälkeen?

    • Höttöä

      Möttö syö paskaa....

      • yrttwyywiuiwy

        Möttö ottaa sut syliin ja antaa sulle kyytiä.


    • Häjyttuloo

      Möttö on paska housu ei se kuule tänne e-p tohori tulla ...täälä on liikaa helapäitä...pirssarikki on Haapojan jälkeesiä murhamiehiä...härmästä perkeles...

    • Mötöniskuaodottelen

      Yllättävän matalaa profiilia on Pekka pitänyt viime aikoina. Mielenkiintoista nähdä miten Pekka aikoo mullistaa kuljetuspalvelut reilun kuukauden päästä.

    • Varmatieto

      Möttö on siirtynyt paskakuskiksi Loimaalle...sai sibilön lesta pelleiltä tukiaisia.johanna ja sen siskon ...kyllä nyt paska luistaa...

    • Kyydille

      Heinäkuu lähestyy ja Pekka on edelleen hiljaa. Mikä mättää?

    • Kyydille

      Heinäkuu lähestyy ja Pekka on hiljaa. Mikä mättää, Möttö?

    • JapeviX

      Onko kyyti toiminnassa Helsingissä jo sunnuntaina?

      • Pirkkapekka

        Mulla on maailman paras sovellus. Ainoo ongelma on että kukaan ei suostu ajamaan niitä kyytejä ja ite en ehdi kaikkialle. Kyllä on paskoja kavereita nää taksarit kun eivät auta mua.
        Tulojakin saisivat 10 eur tunti, mutta kun ei :(


      • Möttöfani

        Niin mä kans veikkaan. Möttö on käynyt ison yhtiön kanssa ihan hallitustasolla neuvotteluita mutta ilmeisesti neuvottelut ei ole tuottanut tulosta. Möttö vannoo kyytien yhdistelyn nimeen. Itse en tuon yhdistelyn autuuteen usko. Kyllä ihminen käyttää taksia siksi että pääsee suht nopeasti paikasta a paikkaan B. Ei siinä ole muutaman euron säästön takia kiinnostusta kierrellä ja kaarrella ympäri kaupunkia jotta joku randomityyppi tulee messiin.

        Onnea Mötölle kuitenkin.


      • 12plus

        Mötöstä ei mitään tietoa, mutta HSL:n kutsuplussan loppuraportin mukaan malli on ihan toteutuskelpoinen, jos se saadaan skaalattua riittävän isoksi ja ohjaus/palvelujärjestelmää kehitetään edelleen. Kysyntää sille oli ihan riittävästi, mutta HSL:n 15 autoa oli ihan liian pieni kannattavaan toimintaan, ja alkuvaiheessa systeemi vaatii kohtuullisen isoa subventiota,

        Itse en tuota koskaan kokeillut, koska pääkaupunkiseudulla pääosa takseista on mennyt firman piikkiin. Kaverit käyttivät ihan kohtuullisesti.


      • jarmo582
        12plus kirjoitti:

        Mötöstä ei mitään tietoa, mutta HSL:n kutsuplussan loppuraportin mukaan malli on ihan toteutuskelpoinen, jos se saadaan skaalattua riittävän isoksi ja ohjaus/palvelujärjestelmää kehitetään edelleen. Kysyntää sille oli ihan riittävästi, mutta HSL:n 15 autoa oli ihan liian pieni kannattavaan toimintaan, ja alkuvaiheessa systeemi vaatii kohtuullisen isoa subventiota,

        Itse en tuota koskaan kokeillut, koska pääkaupunkiseudulla pääosa takseista on mennyt firman piikkiin. Kaverit käyttivät ihan kohtuullisesti.

        Niinpä. Kutsuplus oli ihan huikee niin kauan kun kaupunki käytännössä maksoi ajelut, samaten Mötön kyyti , mutta paskiaiset taksiäijät eivät suostuneet ajamaan pilkkahintaan. Taxify yritti Suomen markkinoille mutta homma tyssäsi liian korkeaan välitysmaksuun. Yhteistä näille on, että huono menestys on aina toisten syy.


      • 12plus

        Joo, kutsuplussan subventio per matka laski selvästi 2015, mutta oli silti suurempi kuin asiakkaalta peritty hinta. Isommalla automäärällä tuo ilmeisesti olisi saatu kannattavaksi. Loppuraportin visio oli ihan lupaava ainakin.

        Ihan uteliaisuudesta avasin kyyti-applikaation pitkästä aikaa, se antoi nyt viestin "Kyyti serves as a route finder and ticket sales application over the summer. On-demand Kyyti service is on development break during which we have limited service in Tampere region only. Our wider service will reopen in a refreshed form in fall 2018."

        En tiedä miten varmasti tuolta nyt oikeasti saisi kyydin, mutta applikaation arvio oli työpaikalta (Tampereen keskustassa itäpuolella) Särkänniemeen 20-30 minuutin odotusaika ja hinta €7,43. Ilmeisesti niillä siis on muutama kuski Tampereella.


    • Plussa
      • HanshansX

        No just. Kuka näitä uber, kajber, taxify, kyyti jne autoja ajaa? Tietääkö kukaan?


      • 12plus

        Oho! Siis uusi Kyyti muistuttaa enemmän Uberia kuin kutsuplussaa, ja tulossa ensimmäisenä Tampereelle! Ehdin jo epäillä että käytännössä kaikki uudet palvelut menisivät vielä tämän vuoden aikana pääkaupunkiseudulle.


      • HannesHans

        Kai se tulis vaikka Varkauteen jos löytyis autoja ja kuskeja


    • JapeviX

      Eli siis jatkossa kyydit ajetaan halvemmalla kuin nyt ja Möttö vetää vielä siivun välistä? Mistä tähän löytyy kiinnostuneet autot? Olenko vain tyhmä kun en ymmärrä?!?!

    • Möttönen

      Möttö ajattelee vain itseään ja ahne paska.Luuletteko tosiaan että hän ajattelee asiakasta.

      • Uhejdnjfn

        Nyt oikeesti...keskity. Kukaan ei ajattele asiakasta muuten kuin rahan lähteenä. Se joka osaa paketoida asian kauneimmin, on voittaja.


    • kuudenuutiset

      Möttö on median varsinkin Alma sellaisen lempilapsi.Pekka keksii loistavia ,kuluttajille edullisia liikeideoita ,jotka jonkun muun pitäisi rahoittaa , toteuttaa ja toki tilittää Pekalle vielä mukava siivu. Parissa eurossa on vaan niin vähän jakamista

    • Plussa
    • huijarit54

      Sitra rahoittaa ja Möttö nostaa rahat

    • Möttöfani

      Milloin Pexi Möttö ilmoittaa miten sen ison välitysyhtiön hallitustasolla käydyissä neuvottelussa on käynyt? Milloin Kyyti pistää ns ison pyörän pyörimään ja mullistaa suomalaisten taksimatkustamisen?

    • välistävetäjät

      Taitaa Pexi ihmetellä, että eikö aikuisten oikeesti löydy idio... siis autoilijoita ajelemaan halvalla ja hänelle maksamaan välistä kymmenyksiä. Täälä Tampereella, että eräs ’virma’, joka on periaatteessa vitsi (muutama hassu auto ja kuskeilla puvut päällä), niitä kyytejä yritti ajaa. Ei oo enää näkynyt teippejä autojen kyljissä. Jos rakentaa välitysvirman niin ei kannata aloitella koko hommaa, jos laivueen koko ei ole yli sata autoa.

    • Mötönfani

      Taisi sittenkin käydä niin että taksihommissakin Mötön Peksi joutuu tulemaan saranapuolelta kun ei oikein tunnu mitkään ovet avautuneen helposti ja normaalisti vaikka on neuvotellut isojen tahojen kanssa oikein hallitustasolla.

    • saasnähäjoo

      Tainnu Pekka jäädä lehmänkaupoille. Kuvitteli, että Bernerin kanssa voi saada jotain uutta aikaan. Eihän tuo ole mahdollista, koska silloinhan pitäisi oikeasti osata laskea eikä kuvitella jostain hatusta vedettyjä prosentteja. Totuus kolahti.

    • 12plus

      Kyyti näyttäisi olevan huomattavasti Taksi Tamperetta halvempi - silloin kun niitä saa. Seitsemän jälkeen aamulla yritin tilata, mutta appi ohjasi silloin busseihin. Menin sitten Taksi Tampereella, maksoi 9.80. Nyt kyyti tarjoaa samaa matkaa hintaan 5,70, eli yli 40% halvemmalla. Saapumisaika-arvio 7-10 minuuttia.

    • JepulisJee

      Eli mitä tommosella Kyydillä tekee jos ei ole autoja. Jos pelkästään vitsiksi muodostunut oman keskuksen omaava Liuttu noita ajaa niin huh huh. Muutamalla autolla on turha lähtä tommoseen.

    • 12plus

      Tänään tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa - eikä varmasti jää viimeiseksi. Matka, joka Taksi Tampereella ennen hinnankorotuksia maksoi yleensä 10-13 euroa, maksoi Kyyti-applikaatiolla tilattuna €6,76. JK-taksin auto. Niillekin on tulossa oma sovellus - saa nähdä saavatko julkaistua ennen Taksi Tamperetta.

      • JepulisJes

        Mitä sillä sovelluksella tekee jos virmalla on naurettavan vähän autoja. Kaikkea höpöhöpöä kertovat asiakkaille.


    • Kysyjä

      Kuinka nopeasti auto tuli paikalle? Oliko muita kyydissä?

      • 12plus

        Tilatessa arvio oli 8-18 minuuttia, kesti ehkä reilut 10 minuuttia. Nämä siis eivät nykyään ole kimppakyytejä vaan ihan normaaleja taksimatkoja - eli ei ollut.


      • Kysyjä

        Taitaa olla kyyti niin suosittu kun ite yritän kattella hintoja niin aina ehdottaa vain bussia, pyöräilyä tai kävelyä. Mikä mättää, Möttö? Enää ei pitäis edes Jarmon mainitsema kankea taksilaki olla esteenä kaluston huomattavaan lisäämiseen.


      • 12plus

        Jep, näitä saisi olla reippaasti lisää Tampereella ainakin.


      • Kysyjä

        Ehkä Möttö lisää kalustoa kun huomaa että halvoille kyydeille on tilausta. Vähän toki ihmetyttää se että heinäkuu on jo näin pitkällä ja Möttö ei ole tehnyt mitään peliliikkeitä.


      • JepulisJes
        Kysyjä kirjoitti:

        Ehkä Möttö lisää kalustoa kun huomaa että halvoille kyydeille on tilausta. Vähän toki ihmetyttää se että heinäkuu on jo näin pitkällä ja Möttö ei ole tehnyt mitään peliliikkeitä.

        Mitään kalustoa lisää, kun idio...... ei kun kuskeja ei löydy.

        Miksi löytyisi?

        Ei noissa taksoissa ole koskaan ollut ilmaa, eikä kukaan voi ajella tappiolla ja maksella vielä Mätölle korvauksia.

        Jos olis hyvä bisnes, niin Mättöhän olisi itse pistänyt kaksi tai kolme tuhatta autoa liikkeelle.

        Miksi muitten pitäisi ottaa, tässä tapauksessa ihan fucking suuri, riski yrittämisestä?

        Luultiin varmaan, että kun vapautu lupajutut, niin idiootteja löytyy ihan sikana ajamaan tappiolla.

        Aikuisten oikeesti, miksi ajat jollekin välikädelle ne vähät kassat mitä pystyt ajamaan.

        Koijarit ei maailmasta lopu ja ihmisten huijaus tuntuu olevan joillekin elämäntehtävä.


      • 12plus

        Taksi Tampereen kuskit katsoo pelkkää kilometrikorvausta, se on ihan selvä. Mutta parempaa voi ainakin toivoa.


    • Kysyjä

      Heinäkuu vetelee viimeisiä ja Mötön mukaan Kyydin piti valloittaa heinäkuussa Tampere. Aiheellista lienee edelleen kysyä: Mikä mättää, Möttö?

    • Kysyjä

      Mitenhän Pexillä on elokuu alkanut? Vieläkö neuvottelee hallitustasolla ison toimijan kanssa vai mikä mättää, Möttö, kun mitään ei tapahdu ja mennään jo elokuuta. Kahden euron takseille olisi varmasti kysyntää!!

    • Kysynpähänvaan

      Miksköhän kukaan ei ala myymään uusia 5 sarjan bemareita 15 000:lla? Niille olisi varmasti kysyntää. Tai 300 neliön omakotitaloja westendissä 100 000:lla?

    • JepulisJes

      Ehkä sillä erotuksella, että mikään Bemariliike ei ole tuommoisia puhunut, mutta Mötön Kyyti on. Eli kierretään koko kaupunki ja saadaan auto täyteen ja kustannus on luokkaa kaksi euroa. Tilauksesta saattaa mennä hetken aikaa ennen kuin auto tulee noutamaan, mutta sillähän ei ole väliä vaan hinnalla.

      Ehkä kuitenkin aikuisten oikeesti kuka tommosta haluaa ja viitsii käyttää.

      Tätähän on koeponnistettu ainakin Oulussa ja Tampereella. Eli kokemuksia on.

    • Möttöfani

      Niin Pexi Möttö on ilmoittanut mullistavansa taksialan ja taksialalle hän on omien sanojensa mukaan päässyt ovesta sisään. Ei ole tarvinu saranapuolelta tulla. Hän on ollut positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin hänen ideat on otettu vastaan. Hänen suurien suunnitelmien esteenä oli aiemmin vain jäykkä taksilaki mutta nyt siihenkin on tullut helpotus. Eiköhän jo lähipäivinä Pekka kerro tarkemmin laivueen koon millä lähtee valloittamaan koko Suomen.

      Seuraavaksi Möttö rakentaa sen järjestelmän jossa kuluttaja ostaa vain yhden lipun. Lippu pitää sisällään sit matkat kotoa taksilla bussi- tai juna-asemalle ja perillä taksin kohteeseen. Kaikki voittavat!

    • Möttöfani

      Nyt Pexi on ilmoittanut mullistuksesta! Hänen kyyti-palvelunsa alkaa nyt etsiä kumppaneita uusiutuville taksimarkkinoille! Kohta nämä nykyiset taksit notkuu tolpilla kun Mötön kahden euron taksit kuorii kermat! Eipä tässä näköjään sittenkään mikään mättänyt, Möttö!

      • JepulisJes

        Hyvä, nyt vaan jännätään Mötön kaa että miten niitä idioo.... eiku kuskeja alkaa löytymään.

        Mun villi veikkaus on, että fucking huonosti.

        P.S. Femman vinkki, kuskille 15€/h ja kaikki kulut maksaa Möttö

        Kyllä sen verran perseen pitää merivettä kestää.


    • Not

      Kuulin luotettavalta taholta että Mötön toimistoon on jouduttu hankkimaan uusi ovipumppu kun hakijoita kuskeiksi on niin paljon

    • Kysyjä

      Mielenkiintoista olisi tietää mihin ne hallitustasolla käydyt neuvottelut jonkun ison välitysyhtiön kanssa kariutui. Lisäksi minkähan takia pilotti Oulussa lopetettiin heinäkuun alussa? Olisi luullut että siinä vaiheessa olisi vain kalustoa lisätty entisestään. Fakta kuitenkin on että kahden euron takseille on kysyntää!

    • JepulisJes

      Ehkä Oulusa kuitenkin alettiin aatteleen, että eihän täsä oo mittään järkiä kuskata ihimisiä paikasta toiseen ilimaseksi.

      Ehkä Pekka ei huomioinut sitä.

    • Kysyjä

      Jokohan Pekka on suorittanut kuljettavalinnat? Jännä nähdä ketkä pääsevät Pekan joukoissa paalupaikalle. Milloinhan Pekan autot ovat liikkeellä? Vai onkohan kuljettajavalinta kenties mättänyt? Fakta on joka tapauksessa se että kahden euron takseille olisi kysyntää!!

      • Palkatontako

        Juu, ajavat halvemmalla, kuin bussit? Kyllähän näille kysyntää olisi, mistähän rahasta ne kulut sitten maksetaan? Kuka tulee duuniin ilman kunnollista, tai edes välttävää palkkaa?


      • Oikeahinta

        Jos rakennat hilavitkutinta, jonka valmistus maksaa kympin, niin varmasti on kysyntää jos myyt niitä vitosella. Mitään vaan ei kannata myydä alihinnalla


    • Pskfmdjrjj

      1.80€ takseille olisi vielä enemmän kysyntää. Tule, kysyjä mulle töihin, maksan palkkaa 20 centtiä/tunti.

    • JepulisJes

      Miksi sinä tarjoat 20 senttiä tunti työntekijälle. Vai oliko tuo niin kuin extraa?

      Kysyjä ei ole mainostanut ajavansa 20 sentillä tunti.

      Mutta Möttö on ilmoittanut, että kahden euron takseille on kysyntää.

      Sitähän se Kysyjä ihmettelee, että missä ne luuraa, kun kuitenkin kahden euron takseille on kysyntää.

    • Pskfmdjrjj

      No voi vittu, väännetään nyt sitten rautalangasta. Tarkoitin kärjistykselläni, että 2 euron kyydeistä ei voi jää kuljettajalle enempää. Jos Möttö oikeasti uskoisi ideaansa, hän tietysti itse investoisi kalustoon ja muuhun. Nythän se ei muuta kuin myy ideaanasa ja yrittää löytää riittävän tyhmiä yrittäjiä ajamaan alle kustannusten ja vetää provikat välistä.

      • Juuri samaanhan perustuu kaikkien väli(stävetäjien)ttäjien toiminta. Nyt vaan näyttää siltä, ettei näitä höynäytettäviä riitä ihan kaikille.


    • JepulisJes

      Nyt tajusin mitä ajoit takaa ja hyvä, että muutkin ymmärtää, että nämä välistävetäjät vähät välittää saako idioot.. eiku autoilija mitään korvausta.

    • Huhhuh1

      Möttö rikastuu.Taksinkuljettajat köyhtyy.Onko siinä järkeä?

    • Motto

      Älkää olko kateellisia senkin kontiaiset on tehnyt paljon hyvää meille ihmisille aina pidä olla niin Tietäväinen vaikka ei ole itse tehnyt mitään konkreettista muuta kun mä istun näillä palstoilla ja itkenyt Hyi teitä hyvä Möttö

    • Plussa

      Möttö on saanut paljon aikaan ja tulotkin olleet sen mukaiset toisin kuin palstahuutelijoilla. Taksialan tulevaisuus on ilman muuta appien ja eikö muka kaikki muutkin ota provikkansa? Uber peräti 25% ja ainakin maailmalla kuskeja riittää

    • Kysyjä

      No miksei tämä Mötön Pekan Kyyti-palvelu ole jo toiminnassa? Mikä tässä nyt taas mättää, Möttö? Taksialalle hänen ei tarvinnut tulla edes saranapuolelta. Nyt ollaan jo elokuun loppusuoralla ja Mötön Kyyti-autot ovat vaan edelleen varikolla tai Hangossa. Kysyn vain miksi näin? Mikä mättää, Möttö? Jos applikaatio on niin ylivertainen niin miksei niitä kuskeja löydy mistään? Miksei kultaa jo vuolla? Ihmettelen suuresti. Matkaketjut ja taksi hoitaa viimeisen (ennen kalliin ja tulevaisuudessa halvimman) siirtymisen. Lisäksi kimppakyytien ohessa niille kahden euron takseille on varmasti edelleen kysyntää! Startpäivänä vielä perinteisesti Pekka ja Pekan kaverit ajavat kaikki asiakkaat ilmaiseksi ja asiakkaat saavat autoissa vielä lukea päivän lehdet (ilmaiseksi).

    • Kysyjä

      Mikähän mättää kun Mötön kahden euron takseja ei näy eikä kuulu? Kysyntä olisi kuitenkin erittäin kovaa kahden euron takseille!! Samalla nämä voisi hoitaa matkaketjujen ensimmäisen ja viimeisen siivun. Ennen se oli kallein siivu mut Mötön ansiosta jatkossa halvin!

    • JepulisJes

      Hyvä, Kysyjä on aiheesta huolissaan taksipalvelujen Pelle Pelottoman virityksestä. Kahden euron taksikyydeistä.

      Matkaketjut tökkii, kun avausmatkalle ei pääse vaikka nyt on ollut kohta kaksi kuukautta aikaa aloittaa ns ei saranapuolelta.

      Uskon, että nämä ajavat kaupunkien järjestämät joukkoliikenteet todella ahtaille ja esimerkiksi Tampereelle valmistuva raitsikka jää täysin vaille matkustajia. Siitä tulee historiallinen muistomerkki ajoilta, jolloin kiskoilla kuljetettiin ihmisiä. Nykyisin pyörät pyörivät ja kahden euron kolikot kilisevät, kun ihmiset pääsevät paikasta toiseen alle omakustannushinnan.

    • Plussa

      Kyllä tuo kahden euron taksikyydit on sama kuin yhden euron Onnibussin lippu. Pekka on ennenkin ollut mestari hankkimaan ilmaista mainosta

    • Realtaxi

      Tämän päivän kauppalehdessä Möttö väittää, että Jyväskylässä ja Lahdessa on saatu mukaan 30–40 taksiluvilla ajavaa kuljettajaa. Aika jännä juttu, ensimmäistäkään yhteydenottoa ei ole tullut, ja sopimukset kieltää kilpailevaan välitykseen liittymisen. Voisiko tästä vetää johtopäätöksen suoranaiseen valehteluun?

    • Kysyjä

      Ymmärtääkseni Pekka on käynyt hallitustasolla niitä neuvotteluita välitysyhtiöiden kanssa. Ei siis yksittäisten riviautoilijoiden

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      374
      3361
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      164
      1386
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1208
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1092
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe