Pitäiskö tuolle ykköskentällemme tehdä jotain?

Ulfberht

Yksi maali saldona sellaisia kiekkohirmuja vastaan kuin Etelä-Korea ja Latvia. Nyt siellä ei kemiat eikä ajatukset pelaa yhteen, ei sitten lainkaan. Itse ksinksaisin Jormakan Kapasen tilalle ja pian.

22

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylkantsistehäjustnyt

      kyl pitäs oikees oot...ennenki ollut hakemist kun granlund on keskel ( on hyvä laidas joten granlund ja kapanen laidoille ja pesonen sentteriks,nyt kamtsis täs vaihees tehä viilauksii kenttiin kun sit tosi pelit alkaa

    • etnäinsiis

      siis tarkotin granlund-pesonen- rantanen...kapanen kolmoseen

      • tsät.sit.et

        Granlund ennemmin pois siitä ketjusta, ja vaikka varakapteeniksi samalla.


    • SammyDavisJunior

      Kapasen nuori herra oli täysi lapanen U20-kisoissa. Olisi ollut parempi pitää nuori mies yhä kasvamassa, vaikka MTV:n studio häntä kehuikin. Parempia janttereita olisi ollut tarjolla tähän turnaukseen.

      • Nuori.nuorukainen

        Niin - vastahan niistä kisoista on yli kaksi vuotta aikaakin. Jantteri jantteri.


      • SammyDavisJunior
        Nuori.nuorukainen kirjoitti:

        Niin - vastahan niistä kisoista on yli kaksi vuotta aikaakin. Jantteri jantteri.

        Useimmat tietävät, että ko. kisoista on yli kaksi vuotta aikaa. Useimmat myös tietävät, mitä Aho, Laine, Puljujärvi ja Rantanen ovat saaneet aikaan. Harva taas tietää, mitä Kapanen on NHL-diilin lisäksi saanut aikaan.

        Millä ansioilla hänet siis otettiin joukkeeseen ja miksi hänet sijoitettiin ykköskenttään? Hän ei missään nimessä näytä ykköskentän pelaajalta. Varmaankin paljon parempi ratkaisu olisi siirtää Pesonen keskelle ja Granlund laitaan, ja katsella Kapaselle tilaa kolmos- tai neloskentästä. Pesosen siirtoa taisi joku esittää tässä ketjussa, joten kannatan aiemmin esitettyä mielipidettä.


    • olisaikamuuttaa

      jos Eeli Tolvanen tulee niin ykköseen...GRANLUND-TOLVANEN- RANTANEN ... kakkonen entisellään... kapaselle paikka kolmosesta tai nelosesta

    • Mutta näitä kahta ensimmäisistä kiekkohirmua vastaan voitettuja otteluita mm. Iltis ylisti isoin otsikoin ja maalilukuja hehkuttaen.
      Aivan uskomatonta soopaa, kun vastassa on pelkkä harjoitusvastustaja.
      No Tanskaa vastaanhan tuo leijonien hurja voittoputki nähtiin, taisi kaikki puhti mennä kahta ensimmäistä vastaan maaleja takoessa.

      • NHLeague

        Ei kuitenkaan Ahon ja Teräväisen ole tarvetta todistaa mitään siinä mielessä, että NHL:ssä he ovat osoittaneet kykynsä, kun pelaavat illasta toiseen vastustajien ykkösketjuja vastaan.

        Kertoo jotain Ahosta sekin, että kun hän viime kaudella pelasi ensimmäistä kertaa Pittsburghia vastaan, tuli Crosby kysymään häneltä, että kuka sinä olet. Oli näköjään Ahon pelinäkemys tehnyt vaikutuksen maailman parhaan pelinäkemyksen omaavaan pelaajaan.


    • hiuksista_vittuun_sieltä

      Myöhäistä, Suomi ei voita mitään niin kauan kun Marjamäki on sössimässä. 🤬

    • q1w2e3

      Miksi pitää haukkua jotain mm miehistöstä, jos joku on parempi? Aina toinen häviää! Tänään 12.5 tulee oikea mittari vastaan. Median hehkutus heikkoja vastaan pelatuissa otteluissa on aivan käsittämätöntä, jos tänään voitetaan voi todellakin hehkuttaa ja toivoa turnauksen voittoa.

      • Alkusarjaa

        Oikea mittari on paremminkin Saksa. Siinä molemmat ovat pakkovoiton edessä, Kanadan loppuohjelma on helppo: Saksa ja Latvia. Ei Kanadan ole tarpeen pelata täysillä Suomea vastaan. Kanada on aika usein ottanut alkusarjan löysin rantein ja pelannut vasta kunnolla pudotuspeleissä.

        Suomella ei ole enää varaa Tanska tappion jälkeen virheisiin. Saksa on ainoa etukäteen "helppo" vastus jäljellä ja yksi voitto on vielä pakko saada. Tietysti Kanada voittamalla paikka jatkopeleihin lähes varmistuu, mutta siitä ei vielä voi vetää mitään johtopäätöksiä tulevasta.


      • Alkusarjaa
        Alkusarjaa kirjoitti:

        Oikea mittari on paremminkin Saksa. Siinä molemmat ovat pakkovoiton edessä, Kanadan loppuohjelma on helppo: Saksa ja Latvia. Ei Kanadan ole tarpeen pelata täysillä Suomea vastaan. Kanada on aika usein ottanut alkusarjan löysin rantein ja pelannut vasta kunnolla pudotuspeleissä.

        Suomella ei ole enää varaa Tanska tappion jälkeen virheisiin. Saksa on ainoa etukäteen "helppo" vastus jäljellä ja yksi voitto on vielä pakko saada. Tietysti Kanada voittamalla paikka jatkopeleihin lähes varmistuu, mutta siitä ei vielä voi vetää mitään johtopäätöksiä tulevasta.

        No niinhän siinä kävi, että Kanada voitettiin, mutta Saksalle hävittiin. Sentään vasta jatkoajalla, joten on vielä toivoa olla lohkossa Kanadan ja USAn edellä, jolloin varmaankin tulisi helpompi vastus puolivälierässä (Sveitsi tai Slovakia todennäköisesti). Saksalla ei edes enää ollut mahdollisuksia jatkoon eli pelasivat vain rupusijoista.

        Ei se nyt kovin hyvältä vaikuta, jos sarjassa on häviöt Tanskalle ja Saksalle. Ehkä olisi parempi, että vastaan tulisi Ruotsi tai Venäjä, jolloin ei olisi ennakkosuosikin asemaa?


    • turhaapyörimistäääääh

      toivottavasti eivät ala pyörimään ja kikkailemaan liikaa vastustajan maalin edessä, heti kun paikka niin laukasuja. vieläpä kohti maalia ,niin hyvä tulee.

    • Herätys

      Niin, ja peluutetaan eniten 3-ja 4 ketjuja, koska kanada-peli on peli jota ei ole pakko voittaa. Ja suomihan on jo käytännössä varmistanut jatkopaikkansa

    • q1w2e3

      Todellakin herätys Suomi ei ole varmistanut jatkopaikkaa edes käytännössä eikä mitenkään muutenkaan, Herää herätys!

    • q1w2e3

      Nyt Suomi Varmisti

    • Ihmeellistä

      Ihmeellisiä valintoja koko kisoihin....Honka??????Riikola???????Manninen??????

      • kakkoskoutsi

        Honka aivan kujalla


      • Hitler

        Leijonat on täyttä paskaa.


    • Kaurapuuroa

      Ei menestys ole ketjuista kiinni vaan siitä, että kaverit ovat heikkokuntoisia. Jaksetaan pari ottelua ja sitten kunto pettää. Pelkkä kikkailun opettelu ei riitä. Juoksemaan ja hiihtämään pitkiä matkoja, ei mitään muutaman kilometrin pyrähdyksiä. Lihaskunto niin, että jokamies jaksaa vetää ainakin 15 leukaa. Nythän testeissä kaverit juoksevat Cooperissa vähän yli 2000m ja pitäisi juosta n. 4000m ja moni poika nuoremmista ei saa kuin häthätää 1-2 leukaa. Ei tule mitään!

      • redmachinerules

        tihonovin harjoittelumalli pullamössö jellonille , niin alkaisi voittoja ropisemaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe