Sinisten/Persujen lokakamppanja SDP:ta vastaan

Eriarvoisuus.kasvaa

Täällä heitetään nyt lokaa SDP:n päälle, koska ihmiset ovat huomanneet Sinisten/Persujen olevan pelkkiä takinkääntäjiä tai sitten ajavat kansallissosialistista asiaa.
Nämä Persut ovat yksinkertaisia, mutta osaavat käyttää sosiaalista mediaa hyvin hyödykseen nostamalla itseään ja haukkumalla muita raukkamaisesti.
Hallituskaudella, ennen jakautumistaan he ajoivat suvaitsemattomuutta, kiihkoisänmaallisuutta ja rotuerottelua. Hallituksessa ollessaan he ovat todella näyttäneet olevansa porvareita, jotka antavat keppiä työläisille ja työttömille. Myös eläkkeet ovat jäädytetty, paitsi isotuloisimmilta.
Jos Suomessa on työttömyys vähentynyt, niin se ei johdu Hallituksesta, vaan huolimatta Hallituksen toimista, eli isojen yritysten turhasta tuesta ja työväestön palkkojen pienentämisestä.
Jos näytetään jollakin kaaviolla tuloerojen jääneen kasvamatta, niin niihin ei ole laskettu osakkeenomistajien osinkoja, jotka ovat olleet monta vuotta uusissa ennätyksissä, vaikka Suomi olisi tarvinnut ennemmin sijoituksia uusiin tuotantolaitoksiin.
Nyt ei ole uutta tullut kuin Sellutehdas, jonka käynnistäminen sulkee muita tehtaita kun kysyntä lakkaa. Ja ne toiset tehtaat ovat vanhempaa tekniikkaa ja tarvitsevat enemmän työläisiä kuin tämä uusi.

14

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinipersupolitiikkaa

      Onkohan tänne palkattu montakin sinipersua kirjoittelemaan muiden puolueiden palstoille ja haukkumaan heitä?

      • Huomattu.on

        Sen verran säännöllisesti tälläkin palstalla käy persujen kannattaja haukkumassa SDP:tta, että hän on joko työtön kannattaja tai kansanedustaja, jonka paikka on katkolla ensi vuonna.


    • demarifopia

      Vaalit lähestyy ja ropaganda kiihtyy demareiden kannatuksen noustessa !

    • A.Rinne.Rikollinen

      Kun taloyhtiön edustaja tulee kertomaan ennen vaaleja Antti Rinteen tekemästä petoksesta ja taloyhtiön varojen kavalluksesta niin SDP:n kannatus romahtaa.

      • Täyttä.soopaa

        Kumma kun ei nyt jo anna päteviä todisteita Antin petoksista. Nehän vanhenee ennen kuin vaalit alkaa.


      • Sinipersupolitiikkaa

        Se heittäköön ensimmäisen kiven, mutta kiven heittämisen jälkeen kiven heittäjä ei ole enää synnitön, kuten tämä Anttia syyttävä A.Rinne.Rikollinen-nimimerkki. Mitä Soini siitä sanoisi?


    • nim.epätietoinen

      Onko Antti nuhteeton mies? jos ei ole mitään rötöksiä OK,jos on syyllistynyt joihinkin laittomuuksiin,silloin ei ole kukenevä suomen pääministeriksi

    • ay-aktiivi

      Ei pieni haukku kesää tee. SDP:stä tulee päähallituspuolue, Antti Rinteestä pääministeri ja ay-liike saa valtaa maan asioiden hoitoon. Tulevaisuus siis näyttää ruusuiseltä näin vasemmistolaisesta käsin. Ja kun sää muuttuisi jälleen lämpimäksi niin mikä lomalla ollessa.

      • RuplanippuPunalippu

        Niin teillähän on kohta Kojamo rahat nillä pääsee kyllä todella lämpimään varsinkin kun ne on vielä yhteisistä verovaroista vuokratukina saatu verottomina.... mutta kyllähän dedemari ”nuoret” pääsette niillä pitkälle loppu elämänne kun keski-ikähän 65 vuoden luokkaa.....


      • Selvennykseksi
        RuplanippuPunalippu kirjoitti:

        Niin teillähän on kohta Kojamo rahat nillä pääsee kyllä todella lämpimään varsinkin kun ne on vielä yhteisistä verovaroista vuokratukina saatu verottomina.... mutta kyllähän dedemari ”nuoret” pääsette niillä pitkälle loppu elämänne kun keski-ikähän 65 vuoden luokkaa.....

        Siellä Kojamossa tuntuu olevan Kokoomuslaiset finanssipelurit vallalla. Monta AY-liikettä uhkaa lähteä pois koko sopasta, jos se listautuu.


    • Porvaripolitiikkaa
      • Sinipersupolitiikkaa

        Kummallista, että tämä LIBERALISMI.WIKI-sivusto tuntuu olevan populististen oikeistoradikaalien sivusto, jonka totuuksissa on perää vain nimeksi.
        Esimerkiksi Antti Rinteen sakot laittomista lakoista oli jalo teko AY-liikkeeseen kuuluvia lakkolaisia kohtaan. He olisivat joutuneet vaikeuksiin työpaikoillaan puolustaessaan oikeuksiaan työnantajan sanelupolitiikkaa vastaan, jos Antti ei olisi henkilökohtaisesti ottanut syytä lakosta. Ja tämä johtui porvarihallituksen tekemästä uudesta työmarkkinalaista, joka kieltää sopimuskaudella lakot, vaikka työnantaja omavaltaisesti irtisanoisi työntekijöitä miten tahtoisi.


      • Populismia

        Että mistä näitä ahneita löytyy? Tietenkin finanssipelureista kokoomuslaisista ja heidän hännystelijöistään sinipersuista. Oikeastaan heidät tulisi nimittää ruskopersuiksi, koska heidän kieli on ruskeana.


    • Porvaripolitiikkaa

      Enää ei ole mitään mieltä äänestää sinipersuja, sillä he ovat Kokoomuksen apupuolueita.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe