Vapaamuurareissa tuomareita Turkulainen 9.5.2018

LueJuttuLinkistä

10

600

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • disneyw

   Tämähän on ollut tiedossa jo pitkään, hyvä että joku on asiaa lähtenyt julkisuuteen tuomaan.
   Eniten tuossa vapaamuuraritouhussa ihmetyttää mielestäni mm.:

   - Miten voidaan vannoa valoja, joissa on moraalisesti epäselviä kohtia. Ja esim.kohtia, jotka ovat muita esim.tiettyjen työpaikkojan valojen kanssa suuressa ristiriidassa?!
   -Miten voidaan olettaa lähtökohtaisesi vapaamuurareitten olevan "kunnon väkeä", kun näinhän mikä tahansa yhteisö toki haluaa itse osoittaa?! Sillä erolla, että useimmat yhteisöt voivat sen avoimesti jollakin tavalla osoittaa, joka jo sinänsä kertoo paljon yhteisöstä itsestään ja sen haluasta olla avoin.
   -Miksi se "kunnon väki" tarkoittaa etupäässä omaisuutta tai korkeaa asemaa yhteiskunnassa? Eikö ihmiset ole tasa-arvoisia, etenkin kun vmuurarit kertovat usein uskonnon olevan tärkeä piirre vmuurariudessa. Monet uskonnot ja elämänkatsomukset kuitenkin pitää tasa-arvoista yhteiskuntaa ihanteellisena, ja epätasa-arvo taas luo yhteiskuntaa ongelmia-
   - Miksi kaikki pitää järjestelmällisesti salata muilta, ja sitten vakuuttaa ettei mitään epäselviä piirteitä ole?! Miksi ei sitten voida kertoa edes pääpiirteitä julkisesti, vai onko järjestön sisällä katsottu, että salailu on suoraan verrannollinen siihen, että järjestöllä ja sen jäsenilla on valtaa?! Eli hiljaisuus on katsottu tärkeäksi, jotta järjestön ja sen jäsenten toimintaa ei voisi millään tavalla puutua tai vaikuttaa!?
   -Miten vapaamuurarijärjestö voi kertoa olevansa uskonnollisia piirteitä, tai sen kaltaista elämänkatsomusta omaava?! Eikö uskontoihin yleensä kuuluisi avoimuus ja tasa-arvoisuus, eikä salailu ja vähintäänkin elitistinen jäsenluettelo?!
   -Miten vapaamuurarit voivat luulla pyrkivänsä henkiseen kasvuun pelkästään salaamalla järjestönsä toimintaa, tai hiljentymällä, pitämällä keskinäistä kerhoaan!? Eikö tämä yhdessä vapaamuurarivalojen kanssa kuitenkin ennemminkin tarkoita, että että järjestön luonne on luoda elitististä valtaa ja salata keinoja joilla sitä "hyväveli - hengessä" voidaan järjestön sisälläkin ajaa!?

   Eli mielestäni vapaamuuririjärjstön nykyisessä ja historiallisessa toiminnassa on piirteitä, jotka vaikuttavat yhteiskunnan tasa-arvoon niin rahan kuin asemankin kannalta. Järjestöstä tulee mieleen lähinnä toiminta, jossa vain tarpeeksi suurta vaurautta tai suurta yhteiskunnallista asemaa omaava on oikeutettu tietoon ja toimintaa mitä järjestö ajaa, mikä on perin sulkeutunutta toimintaa. En katso, etteivätkö järjestön jäsenat voisi esim.kokontua yhdessä ja suorittaa rituaalejaan, mutta tietyt salailevat piirteet järjestön toiminnassa olisi käännettävä huomattavasti avoimempaan suuntaan ...

   • juutuup

    Pertti Jotuni oli vapaamuurari ja kertoo siitä you tubessa. Vastaa varmasti kysymyksiisi.


  • Quickness

   Kiitos paljon, artikkeli oli hyvä!!!!

   Vapaamuurarit harvoin toimivat kuitenkaan henk. koht. Heidän toimintatapansa on minulle tuttu, koska olen käynyt kouluja samoissa oppilaitoksissa heidän lastensa kanssa. He toimivat jopa lastensa kautta ja oletettavasti muiden sukulaistensa ja eri järjestöjen kautta, joten pelkkä vapaamuurari tuomarin jäävääminen toista vapaamuuraria vastaan käydyssä oikeudenkäynnissä ei riitä. Pitäisi jäävätä tuomarit myös heidän sukulaisiansa koskevissa oikeudenkäynneissä.

   Vapaamuurarien jälkikasvu oli kouluaikoinani aika villiä ja he joutuivat mm. poliisin kanssa tekemisiin. Hauskaa porukkaa, joka pärjäsi suhteellisen hyvin koulussa: ei välttämättä kaikkein kunniallisinta porukkaa tosin.

  • JatkoaSeuraa

   "Useita Turun seudulla asuvia tuomareita kuuluu vapaamuurareihin. Oikeustieteen professori Johanna Niemi pitää asiaa ongelmallisena.
   Useita Turun seudulla asuvia hovioikeudenlaamanneja, notaareja ja varatuomareita kuuluu vapaamuurareihin. Tämä käy ilmi Hymyn vuonna 2016 julkaisemalta vuoden 2015 jäsenlistalta.

   Vapaamuurareihin kuuluva Turun seudulla asuva eläköitynyt tuomari ei koe vapaamuurariuden olevan ongelma tuomioistuimen riippumattomuudelle. Hän suostui haastatteluun ainoastaan nimettömänä."

   Ei ihme että aivan selvä oikeusjuttu menee vastapuolen ehdoilla kun varatuomari pyysi toista auttamaan vastapuolta. Piti vaihtaa asianajaja kun vastapuoli oli tämän kaveri, myös käräjäoikeuden notaari antoi käsittämättömän päätöksen ja vaarana nyt että hovioikeus on myös hyvävelirapparikaverien asialla. Mustasta tehdään valkoista kun hyvävelimafia toimii laittomasti. Toiminta aivan sama kuin politiikassa.

  • PirunAsianajajat

   Kannattaa tutustua tarkemmin käsitteeseen nimeltä jääviys. Jos syytetty kuuluu salaiseen järjestöön, jonka jäseniä toinen jäsen ei voi tuomita, emme välttämättä koskaan saa tietää. Korruptoituneet tuomarit kun harvemmin itseään ilmiantavat.

   • Rapparirules

    Asialle ei tehdä mitään jos eliitissä pesii rapparituomareita sekä rapparisupolaisia. Supo meinaan tutki vapaamuurareita mutta ei nähnyt toiminnassa mitään muuta kuin hyvää. Jos supon johto on itsekin vapaamuurarihyväveljiä niin miten he puuttuisivat salaseuran toimintaan joka pyörittää Suomessa syvä valtio / deep state -varjohallintoa?


   • disneyw

    Huhhuuh, mistä on peräisin tämä juttu?!
    Siis Supo pitää hyvänä pyrkyri-elitististä yhteiskuntaa, joka on siloiteltu muinaisen ritualistisen, ja uskonnollisesti epämääräisen, pitkälti oligarkisenkin järjestön raameihin?! Kerro ihmeessä, mistä tämä juttu on peräisin ja miten ja missä asiassa Supo järjestöä tutki ja milloin!?
    Mitähän jos "köyhät" ym.alkaisivat ajaa asioitaan yhtä epämääräisissä piireissä?!


   • korruptoikeustoimi

    Olet oikealla asialla. Vaasan yliopistossa on osoitettu, että mm. oikeustoimi on korruptoitunut.
    http://www.uva.fi/nostyle/news/piilokorruptiotutkimus/
    http://www.luontaisnetti.fi/index.php?valikko=valikko&sivu=arkisto_2018_Rakenteellinen_korruptio_rikkoo_perusoikeuksia
    Huomatkaa tuossa kirjoituksessa entisen oikeusasiamiehen Jacob Södermanin kertomus esteellisyydestä! Vaikka mm. Suomi24:llä väitetään, että Suomi on EU:n vähiten korruptoitunut maa, totuus on toinen. Ainakin oikeusministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön toiminnassa on korruptiota.


   • Quicknes
    korruptoikeustoimi kirjoitti:

    Olet oikealla asialla. Vaasan yliopistossa on osoitettu, että mm. oikeustoimi on korruptoitunut.
    http://www.uva.fi/nostyle/news/piilokorruptiotutkimus/
    http://www.luontaisnetti.fi/index.php?valikko=valikko&sivu=arkisto_2018_Rakenteellinen_korruptio_rikkoo_perusoikeuksia
    Huomatkaa tuossa kirjoituksessa entisen oikeusasiamiehen Jacob Södermanin kertomus esteellisyydestä! Vaikka mm. Suomi24:llä väitetään, että Suomi on EU:n vähiten korruptoitunut maa, totuus on toinen. Ainakin oikeusministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön toiminnassa on korruptiota.

    Niin, Suomi on korruptoinut maa. Se, että hyvä veliseurat harjoittavat estotonta syrjintää ja suosimista suurten rahojen toivossa on korruptiota.

    Mielenkiintoinen pointti vapaamuurari yhteyksistä: monet toimittajat ovat vapaamuurareiden jälkikasvua tai lähisukulaisia, kuten myös monet johtavissa viroissa olevat poliisitkin.

    Itselläni ei ole mitään henkilökohtaista vapaamuurareita vastaan, en vain pidä heidän harjoittamastaan massiivisesta läpinäkyvästä maahanmuuttajien suosimisesta kantasuomalaisten ohi.


  • ValoaKansalle

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   203
   4175
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   164
   2633
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   2019
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   128
   1384
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   40
   1311
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1134
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   6
   943
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   892
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   39
   874
  10. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   64
   816
  Aihe