Palloiluhalli tottakai

Harrastetaan

Kehityksen kärjessä on Ylöjärvi. Vihdoinkin kaupungin päättäjät ovat tulleet "järkiinsä" ja näinollen saamme hianon ja uuden palloiluhallin - kelpaa lasten harrastaa jalkapalloa :)
Oliskohan kaupunginjohtajan ansiota, pelaahan poikansa jalitsua ?

4

99

  Vastaukset

  • Mitä erityisen hienoa on alimittaisessa puolihalvassa pressuhallissa? Jäähalliinkin upotettiin aikanaan yli kolminkertainen määrä veromassia ja kaukalotkin on oikean kokoiset. Paikallislehden taannoisessa jutussa perättiin nyt Ylöjärven jalkapalloilijoilta tulosvastuuta, kun uusi halli tulee. Mutta onko Ylöjärven jääurheilijoilta kukaan ikinä perännyt pramean hallin vastineeksi mitään tulosvastuuta? Futista on Ylöjärvellä sentään pelattu kansallisesti merkittävästi korkeammilla tasoilla kuin lätkää ikinä.

  • Jäähallikin aikoinaan lunastettiin kituvalta yrittäjältä ylihintaan. Yrittäjä rikastui, ja kulut jäivät veronmaksajien harteille.

  • Vähän näyttäisi siltä, että seuraavaksi Ylöjärven Pallon kannattaisi alkaa rakentamaan omaa sählyhallia sen sijaan, että riitelee salivuoroista kaikkien muitten seurojen sekä kaupungin kanssa ja uhkailee vielä valittaa salivuorojaosta oikeuskanslerille. YPA:n sählääjillä on jo nyt ylivoimaisesti eniten kaupungin salivuoroja, mutta mikään ei näköjään riitä.

   http://www2.ylojarvi.fi/Dynasty/kokous/20194932-4-1.PDF

   Kaikella huuhaalla sitä kaupungin veroeuroilla kustannettua virkakoneistoa kuormitetaankin. Vapaa-aikalautakuntana leikkaisin tästä hyvästä YPA:n vuoroista puolet pois. Ei varmaan YPA:lle tipu sympatiaakaan muilta Ylöjärven urheiluseuroilta näin törkeän käyttäytymisen takia.

   Seuran jäsenten kannattaisikin ehkä miettiä olisiko vähitellen uuden yhteistyökykyisemmän puheenjohtajan paikka ennen kuin seura maalaa itsensä sellaiseen nurkkaan, josta ei enää ole kunniallista ulospääsyä.

   • Kyllä YPAn puhista on kaikesta älämölöästä huolimatta pakko kompata siinä, että Ylöjärven kaupungin ei pitäisi jakaa niukkoja salivuoroja tamperelaisille seuroille. Nyt tosiaan urheilutalolla on parhaaseen aikaan perjantaina vakiovuoro, jonka varaajan nimeä ei ole kehdattu pistää näkyville, koska ei ole ylöjärveläinen yhdistys.

    Joulukuussa näkyy olevan myös koko viikonlopun kestävät tanssikisat, joiden takia urheilutalo on varattu tamperelaiselle tanssiyhdistykselle. Tämän koplauksen seurauksena ylöjärveläiset urheiluseurat ovat joutuneet siirtämään pelinsä muualle, mm. kaupungin ainoa pääsarjatason joukkue. Vapaa-aikatoimessa olisi kyllä tosiaan syytä kriittisesti tarkastella omaa toimintaa.

    Toivottavasti uusien rakennettavien koulujen salit rakennetaan täysimittaisina, ettei tilakatastrofi enää entisestään laajene.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   71
   5047
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2650
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2031
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1386
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   50
   1206