Voisiko joku selittää mikä on

tunkipeäköyhä

ruhtinasikonimaalari???

Ai pyhä sylvi että alkaa ortodokseihinkin käämit palamaan.Missä on se kirkko joka on oikeasti Jumalan kirkko missä on monoteismi ja josta puuttuu maalliset kotkotukset alpakka-brunssit sun muut paasto-skumpat kultahileisine kulitsa kakkuineen ja lesbaukset asemista sun muista?

Missä päin niin laitan lapikasta toisen nenään heti!

2

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • me_olemme_kirkko

      Jospa käyt seminaarilla vauhkoamassa? Tuu sit raportoimaan tännekin.

      Muista että sinäkin olet osa kirkkoa, olettaen tietty että olet ortodoksi.

      Kauneus, sen arvostaminen ja arvostuksen myötä kauneuden vieminen niin pitkälle kuin rahkeet riittävät, toki se voi olla ansakin. Siitä huolimatta, se on jotain joka on periytynyt meille sukupolvien ajan, joten vaikka se ei sinulle aukeaisikaan ja vaikka olisitkin sitä mieltä että liian monet korostavat itse turhina pitämiäsi asioita, ei se silti ole turhuutta. Jos se olisi turhuutta ja väärin, emme olisi näitä asioita perineet.

      Vaikka joku olisikin niin sanotusti langennut ansaan, niin se ansa johon sinä olet tässä kohtaa langennut on se, että aivan yhtälailla kuin nämä ihmiset joita kritisoit takertuvat näihin asioihin ja ainakin sinun mukaasi ylikorostavat niitä, silti niin teet sinäkin, teet sen vain kielteisestä tulokulmasta ja tuomitset muut. Ilmeisesti se syö mietintääsi tällaisenakin päivänä kun olemme juhlistaneet Herran taivaaseenastumista, joten vahinko jonka teet itsellesi on ilmeinen.

      Edelleen olettaen että olet ortodoksi, sinäkin olet osa kirkkoa, ja tuomitset itse itsesi. Kirkkoomme mahtuu niin rikkautta kuin köyhyyttä ja molemmista vielä niin maallista kuin hengellistä sorttia.

      Ylpeys ja kiihko ovat kavalia asioita ihmisen sielulle.

      • hengellinenoksennus

        Seminaari- täysin joutava rahaa syövä instituutio jossa hoidetaan ja siloitellaan vanhoja traumoja joita ortodoksinen yhteisö itse keskuudessaan ylläpitää.

        Mitään inhimillistä, aitoa ei seminaarilla näe ei ainakaan ihmisissä.

        Seminaarillakin olisi syytä keskittyä sillä samaisella mainitulla kiihkolla hengellisiin asioihin .

        Kenties jokaiselle seminaarilaiselle olisi hyvä vaihtoehto jonkin syrjäisen vaatimattoman maalaispitäjän pieni hengellinen yhteisö.Siellä se karaistuisi oikea hengellisyys kaiken maallisen elitismipaskan sijaan.
        Siellä olisi pakko menestyäkseen asettua niiden pienten vähäpätöisten kouluttautumattomien nihilistien asemaan niin juurikin niiden jotka yrittävät olemisellaan häiritä nykyisessä instituutiossa kaikkea yltäkylläistä ja hyvinvoipaa kulissia.

        Juuri niiden pikku paskiaisten joukkoon jotka antavat sen pikantin ylemmyyden ja kaikkivoipaisuuden tunteen mutta jotka niin häiritsevästi rikkovat olemuksellaan kaikkia kultaisia ortodoksisia perinteitä.

        Mutta paskiaiset ovat välttämätön paha mahdollistavat veronkannon myötä kaiken tämän.Mitä enemmän vähä-älyisiä paskiaisia sitä enemmän veroeuroja, suurempia palkkoja ja hyvinvointia.

        Veronmaksajista ainakin heistä huono-osaisimmista on niin saatanan kiva lukea ja nähdä miten hyvin menee ja pannaan haisemaan kun mikään ei sittenkään riitä niille ikuisesti janoisille egoille.

        Veronmaksajan on hyvä ajatella maksavansa yhteistä hyvää ettei tunnelma särkyisi todellisuuteen jolla mahdollistetaan harvojen yletön hyvinvointi, akateemiset suojatyöpaikat ja itsensä toteuttaminen suorittaen tai kerien ihan miten vain .Mikä onkaan tässä parasta vielä nykyisinkin modernina aikoina voi ihan oikeutetusti pukeutua kultavaatteisiin ja asettua toisia ylempään asemaan.

        Ja olet väärässä köyhiä ei mahdu joukkoon jos sellainen vahinko meinaa tapahtua niin annetaan köyhien ymmärtää mitä me heistä ajattelemme.Se taitaa sujua ihan luonnostaan.

        Vanhemmatkin ovat varmasti ylpeitä näistä yhteiskunnan hengellisistä tukipilareista ja esikuvista.

        Ortodoksinen yhteisö on sairas niin sairas näine perinteineen, sukuineen, asenteineen ja kulisseineen joitten läpi näkee sokea reettakin.

        Te vihaatte meitä koska me viemme teiltä laatuajan ja tuomme esille typeriä asioita jotka teitä eivät kiinnosta.

        Eivät tietenkään kiinnosta koska meissä paskiaisissa ei ole teille mitään mielenkiintoista eikä mitään mistä voisitte hyötyä elämässänne.

        Olemme se haiseva ikävä kasa nurkassa joille on pakko väkinäisesti osoittaa myötätuntoa ettei yleinen varallisuus kärsisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe