Kehitysapua Afrikan maatalouteen

Kickelström

Kuka muistaa mikä maa oli kyseessä? Suomessa annettiin noin miljoona euroa maatalouden kehittämiseksi jollekin maatalousyhdistykselle.
Myöhemmin huomattiin, että maan itsevaltainen presidentti oli ostanut omalle maatilalleen ison määrän lehmiä, sekä hieman vähemmän muun sukunsa tiloille.
Suomalaiset saivat tästä vihiä, ja jotkin kehitysapujohtajat tai vastaavat menivät valittamaan tästä paikan päälle. Tapaamisessa oli presidentin sihteeri, joka aivan härskisti ilmoitti, että suomalaisilla ei ole oikeutta päättää rahojen käytöstä.
Maatalousyhdistys oli ko. maan presidentin oma yhdistys ja sihteeri siellä töissä!

Toivottavasti sinne ei mikään maa lähetä enää kehitysapurahoja!
Suomesta en tiedä, koska täällä ollaan niin aivottomia paskoja. Eihän siinä Suomen herrojen rahat olleet kyseessä, vaan koko kansan maksamista veroista pieni osuus.

5

211

Vastaukset

 • Ei sillä ole väliä mikä maa se oli. Kaikki Afrikan maat ovat noissa toimintatavoissaan samanlaisia. Se kuuluu siihen afrikkalaisene kulttuuriin. Se on sitä rikkautta, jota kovasti toivotaan tännekin.

 • Ei

 • Rinteen Antti pahoitti mielensä, kun kehitysapurahoja leikattiin.

 • SAMBIA

 • Afrikkalaiset aiheuttivat oman orjuutensakin ikuisilla heimosodillaan. Äärimmäisen tyhmää väkeä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  144
  6111
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  160
  2448
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  829
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  483