Kova pisuhätä

Kovapisuhätä

Kertokaa kovin pissahätänne mitä teille on käynyt. Pääsikö housuun?

92

17503

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sillonkerran

      Ei mulle mutta yhdelle pojalle. Oltiin 13 ja sellaisella pienellä laivalla, ja n.9-v poika kiusasi meitä koko ajan. Kun päästiin maihin, poika pissasi laiturilla housuun jalat ristissä ihan punasena. Ai että mä olin vahingoniloinen sillä hetkellä. Sillä oli ollut kauhea pissahätä ja se tuli meidän edessä housuun.

    • aaa89

      Noin 10v sitten, vai oliko siitä jo enemmänkin? oli ihan hirveät jonot yhteen Tampereen silloiseen caparet paariin. Niin silloin minulla oli siinä jonossa ihan hirveä hätä. hyvä ettei rakko haljennut tai housut kastunut. Jotenkin ihmeen kaupalla minä sain sen pidäteltyä baarin vessaan asti kun vaan pidättelin tosi kovaa. Vaikka tuosta on jo aikaa. Muistan vieläkin. Se hätä oli ihan orastava. Tuntui ihan kivulta :( Vessaan pääsy oli kyllä sitten helpotus. Pissasin varmaan kolme normaalia pissahätää yhdellä kerralla: D

    • Suoraanhousuun

      Olin menossa ekaa kertaa naisystäväni kotiin ja jostain syystä vessassa käyminen oli jäänyt väliin. Vaihdettiin bussia ja pysäkillä en pystynyt seisomaan paikoillani, kun oli poikkeuksellisen kova hätä. Silloin tajusin, että ekaa kertaa täysi-ikäisenä mulla ei ollut täydellistä luottoa rakkoni kestävyyteen. Mutta siinä ei todella ollut mitään paikkaa, missä olis voinut toimittaa hätänsä. Kauemmas en voinut mennä, koska bussi oli tulossa ja se oli illan viimeinen vuoro. Kävi mielessä mennä silti kauemmas ja soittaa sitten taksi, mutta rahatilanne oli tiukka ja päätin sitten vaan odottaa. Kun jäätiin pois bussista kävelin kuin sumussa naiseni vierellä ja päästiin sen hissiin. Vaati äärimmäistä tahdonvoimaa saada virtsa pysymään hallinnassa. Astuttiin ulos hissistä (tietenkin ylin kerros) ja näin naiseni nimen asunnon ovessa. Samalla hetkellä jähmetyin paikoilleni ja tunsin housujen kastuvan. Kuului vaan nolo lirinä, kun kuseni valuivat lattialle ja lammikko jalkojen juuressa laajeni. Seistiin hetki hiljaa kunnes naiseni halasi mua ja yritti lohduttaa. Kävelin nolona asuntoon housut märkinä, onneksi paikalla ei ollut kuin naisen koira. En voi kuvitella sitä noloutta, jos joku, esim.hänen lapsensa olisi ollut kotona.

      • Anonyymi

        olen 75 vuotias kääkkä ja kusen housuuni päivittäin, ihan sama yrittääkö pidätellä paineita , lopputulos on kuitenkin märät housut.
        tämä nyt vaan on loppusuoran ilona, täytyy nauttia näistä elämän anneista.


      • Anonyymi

        Täytyy sitä aikuisenkin miehen joskus pissiä!


    • tällänetapaus

      Yks ilta me oltiin yksi ilta kavereiden kanssa ihan vaan kaupan pihassa hengailemassa. Haettiin energiajuomat ja juotiin ne kaupan pihassa. Minulla oli jo vähän pissahätä siinä ollut jo, mutta kun mä join sen energiajuoman se hätä iski oikein voimalla ja alkoi olla jo tukalaa sen pidättäminen. Tuli sellainen oikein, että ahh nyt tarvii kyllä johkin mennä, mutta se sale menikin jo justiin kiinni ja täällä pikkukylässä ei ole enää oikein mikään auki siinä 22.00 aikaan johon olis päässyt vessaan.


      Sitten mä aloin miettiin kaikkia et mihin mää mihin mää nyt meen. Ei viitis oikein mihkään puskaankaan, koska kuitenkin jotain koirantaluttajia oli vielä liikkeellä ja näkemässä ja ei oikein vaan ulos voi pissiä vaikka aika pikkukylä tää onkin, mutta kuitenkin ihan keskustaa. Sitten minä mietin että jos mää nyt vaan sitten pidättelen, mutta kun se hätä tuntui niin voimalla et pidättely kävi voimille. No ei siinä sitten auta kun sanoa kavereille, että minä lähden kotiin. Sitten ne oli et nyt jo jää vielä vähäksi aikaa, No sitten mä jään 15min ja vaan pidätän ja pidätän sitä hätää. siiten oon jo ihan plop kupla otsassa, että on jo vaikea olla kun pitää pidättää jo aika väksin ja kaikin voimin et ei tuu housuun. Sitten mä sanon, että nyt mä lähden moikka nähään. No kaveri sitten vaan et no nähään. No minä lähden skootterilla kotio ja oon ajanut aika pois jo keskustasta ja mitin et nyt on pakko mennä johkin puskaan. No mä löysin sellaisen pienen metikön ja menin sinne pisiille ja hitto mua pellotti että joku näkee jostain talon ikkunasta kun siinä oli kuiteskin taloja ja pihoja aika lähellä mut onneks ne taisi olla jo nukkumassa.

      • Anonyymi

        Miks sä et sanonu sille kaverille että sun pitää mennä vessaan


    • Eeveee68

      30-vuotiaana, kun olin muuttanut uudelle paikkakunnalle. Muuttoautossa pissatti ihan kamalasti, mutten kehdannut sanoa mitään. Aluksi laitettiin tavarat paikoilleen, enkä kehdannut mennä suoraan vessaan. Kun muuttomiehet oli lähteneet menin äkkiä vessaan eikä siellä ollutkaan vessanpönttöä. Juoksin paniikissa alakertaan etsimään vessaa ja löysinkin sellaisen - avasin oven ja yksi muuttomiehistä oli siellä lorottamassa. Juoksin takaisin yläkertaan aikomuksenani pissata lattiakaivoon, mutta avaimeni, jolla olin hetkeä aiemmin kyllä saanut oveni auki, ei avannutkaan nyt ovea. En tiennyt olisinko itkenyt vai nauranut. Juoksin takaisin kellarin ovelle, eikä avain avannut sitäkään. Aloin kallistua jo itkemisen puolelle. Löysin ilmoitustaululta huoltomiehen numeron ja onneksi olin juuri hiljattain hankkinut ensimmäisen kännykkäni, koska siinä tilassa en olisi pystynyt juoksemaan puhelinkioskiin. Huoltomies kertoi olleensa juuri vaihtamassa pönttöä, mutta oli saanut soiton akuuttikeikalle. Huusin jalat ristissä luuriin, että täälläkin on nyt todellinen akuuttitapaus, kun avaimet ei käy lukkoon ja on pakko päästä vessaan! Menin ovelleni odottamaan ja kävelin paniikissa ympyrää, olin kirjaimellisesti pissaamaisillani. Huoltomies tuli ja kysyi heti menenkö alakerran vessaan. Juuri sillä hetkellä tapahtui asia, jota ei ole koskaan tapahtunut ennen eikä koskaan sen jälkeen. Seisoin vaan paikoillani enkä pystynyt liikkumaan enkä sanomaan mitään, ja pissaa tuli ihan hirveästi. Lopulta totesin vaan, että eipä sillä vessalla ole enää niin kiire!

      • Kitty88

        Minkälaiset vaatteet sulla oli kun se vahinko tapahtui? On itselläkin joskus tullut teininä yöbussissa pissavahinko vaaleissa miss sixty tommyissa silloin kun ne muotia oli joskus 2000-luvulla ja olihan se noloa vaikka kaverit ehti bussista jäädäkin ennen vahinkoa... olin kai kirjaimellisesti pissis...


    • Ite pissaan usein housuun ihan vaan tahallaan kun se on niin kivaa.Ois kiva saada joku tyttönen kuvaileen näitä mun pissailu
      "vahinkoja"kaupungilla niin vois laittaa niitä YouTubeen...

      • Anonyymi

        Itse kuten suuhun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse kuten suuhun.

        Ootko jo paljon päässyt kutemaan?


    • Piiskattupoika

      Ei tullut housuihini vaan pusikkoon, Ja viereeni tuli yksi ihminen ja suureen ääneen, POIKA KUSEE.
      Kun kuseni loppui ja käänyin paikalla oli vartia, sulla on kaksi vaihto ehtoa nyt kusia. Eli isäsi nimi ja
      puhelin numero tai minä pirautan vallesmannit paikalle. Minä satuilin sille vartijalle eli keksin mun isäni nimen sekä puhelin numeron. Poika valehtelee sulle sanoi talkkari joka tuli siintä talosta ulos
      jonka puskaan minä olin juuri kussut. Eli mut pika marssia talon sisä pihalle ja vartia riisui multa housuni alas ja talkkari otti vitsan jonka antoi sille ukolle. Ja sitten poika maksoi siintä kusemisesta
      heille kummallekin kohtuulisen hinnan.

    • Vihhdoinnkin

      Tänään sain nähdä mahtavan tapauksen, josta olen unelmoinut koko ikäni. Junassa lähietäisyydellä istui n.18-v poika, jolla oli kauhea kusihätä. Se kävi etsimässä vessaa, mutta tuli pian takasin ja näytti hyvin vakavalta. Ko.junassa oli varmasti vessa, muttei juuri siinä vaunussa, eikä se tajunnut, että sen olis pitänyt vaihtaa asemalla ulkokautta vessalliseen vaunuun. Onneksi mun kannaltani. Kun sen asema oli tulossa se nousi ja meni välikköön odottamaan, että juna saapuu asemalle. Kuulin, kuinka se asteli epätoivoisena paikoillaan. Ja sitten alkoi kuulua hirveää lorinaa ja voihkimista. Pissa tuli väkisin, se tuli lattialle. Nuori mies ei voinut enää pidätellä ja pissasi tippa silmässä housuun. Ovet aukeni ja näin ikkunasta sen juoksevan ulos housut märkinä ja moni näki sen. Ai että.

      • wdwdwdwd

        Mä en muistaakseni ole nähnyt, että keltään vahemmalta olisi tullut housuun. Lapsena niitä oli koulussa joskus. Muistan kun oli joku joulujuhla ja joku kuoro niin yks tyttö oli selvästi ihan pahasti vessahätänen siinä kuorossa, mutta muisteekseni selvisi siitä lopuluta vessaan.

        Vanhemmilta olen nähnyt vain selvästi kova hätäsiä kun jotkut ovat sillei kyykisteleet.


      • Anonyymi

        Munkin unelma


      • Anonyymi
        wdwdwdwd kirjoitti:

        Mä en muistaakseni ole nähnyt, että keltään vahemmalta olisi tullut housuun. Lapsena niitä oli koulussa joskus. Muistan kun oli joku joulujuhla ja joku kuoro niin yks tyttö oli selvästi ihan pahasti vessahätänen siinä kuorossa, mutta muisteekseni selvisi siitä lopuluta vessaan.

        Vanhemmilta olen nähnyt vain selvästi kova hätäsiä kun jotkut ovat sillei kyykisteleet.

        Itselleni on muutamia kertoja farkut kastuneet eri tilanteissa. Olen välttynyt kaiken pissan tulemisen rentoutumalla ja antamalla kovimman paineen tulla housuun. On toki varmaan jonkin verran näkynyt, mutta olemalla niinkuin mitään ei olisi tapahtunut sitä ei mielestäni ole huomattu.


    • kusipoika

      Äitini vei mut rikos paikalle ja luovutti mut isännälle se riisui mut pikana. Sitten kuulustelu ja pika oikeuden käynti missä mut todettiin syylliseksi rikokseen ja tuomio pistettiin heti käyntiin. Kun ukko veteli remmillä mun perääni ja äitini piteli mun käsistäni kiinni. Rupesi lattialle tulemaan lätäkköä.
      Talon tytär oli eka joka sen huomas. ISI POIKA KUSEE MEIDÄN LATTIALLE se huusi ja hänen isänsä
      tarkisti homman. Voi sitä pojan takapuolta sen jälkeen kun ukolla paloi oikeesti probut. Koti matka oli yhtä helvettiä ja kun kotini näkyi otti äitini multa housuni pois. Oli mukavampi kävellä silloin ja kotona
      äitini pesi poikansa ja voiteli nivealla sen taka puolta monta päivää.

    • sxc99

      Pari vuotta sitten menin tyttöystävälle suoraan koulusta enkä käynyt vessassa koko päivänä, ja kun lähdin kotiin tajusin, että ei jumalauta, nyt on elämäni kovin kusihätä. Harkitsin, että menisin takasin, mutten kehdannut ja päätin kestää. Loppumatka oli pakko juosta. Kun pääsin portille ja olin laittamassa ovikoodia, päässäni suhisi ja näppäilin koodin väärin, ja silloin jalkojeni välissä oli paloletku. Silloin kastui lahkeet ja kengät. Kotona oli pakko juosta täysillä vessaan, ettei perhe ehtinyt nähdä housujani. Heitin housut huoneeni ovesta ja huudahdin pikkusiskolle, että just kerkesin! :D

      • hehhhee

        Työkaverille kävi hiljattain, kun käytiin ostamassa lisää juotavaa, että kaupassa yllätti kova hätä. Ratikassa se eka istu, sit se sano, että voi helvetti, nyt pitää seistä ja se nousi ja käveli pientä ympyrää. Sit kun jäätiin pois se juoksi väärään suuntaan (pusikkoon) ja meinasi jäädä toiselta puolelta tulevan ratikan alle, hätkähti ja kun se juoksi puskaan näin, kuinka sillä oli jo housussa. Sit se soitti että sen pitää käydä kotona muka tekemässä jotain.


      • Anonyymi

        Jos kundi juoksee kengät jalassa vessaan ja tulee ulos ilman housuja ja sanoo teennäisen kepeästi, että just kerkesin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kundi juoksee kengät jalassa vessaan ja tulee ulos ilman housuja ja sanoo teennäisen kepeästi, että just kerkesin...

        Se pieree samalla.


    • ihmiseterllasiatässäkin

      Mä oon huomannu kans, että jotkut ei puhu yhtään mitään vessahädästään. Ovat ihan hiljaa ja pidätellevät niin kovaa, että sen hädän huomaa. Tyylliin jopa kämmenellä painelee sieltä. Jotkut on taas sitten ihan erillaisia ja valittavat koko ajan tyyliin et vessahätä vessahätä mä kusen housuun. Tämä siis on huomattu kun on otettu alkomahoolia ja menty tai lähdetty baarista.

      • Anonyymi

        Itse en ainakaan helposti kerro kovastakaan pissa hädästä, koska toisten huomion kohteeksi joutuminen siinä tilanteessa ja myös asiasta panikointi pahentaa tilannetta. Ja on vaikeampi salata se, jos housut hieman kastuisi. Oma pissahätäni ei kasva mitenkään suoraviivaisesti, vaan hyvin aaltoilevasti. Saattaa olla että pystyn pidättelemään pitkäänkin, jos rakon supistelu vähän rauhoittuu. Tosin joskus lirahtaa jonkin verran housuun, mutta en kerro siitäkään yleensä ainakaan kavereille.


    • Olin työelämässä. Tuli kova pissihätä. Onneksi hätä meni ohi kun pissi nousi päähän. Työelämän ulkopuolella ei kyseistä ilmiötä ole esiintynyt.
      Näin pitkäaikaistytöttömänä housuun pissiminen lämmittää hetken mukavasti varsinnii näin kylymillä ilimoilla kun ei oo varraa halakoloihin.

      • Anonyymi

        Ja nyt maahanmuuttopalstalla hehkutat trollaten onnnellisena tapahtuneen johdosta.


      • Anonyymi

        Olit työelämässä ja nyt out.
        Piere nyt suuhun ja huuda samalla!


      • Anonyymi

        kusin kerran kuppilassa kermakkoon kun vessaan oli jonoa ja mulla oli kusihätä.

        kusin kovaa pöytäliinalla suojaten hätäni.


    • wfwfwf

      Kattelin eilen illalla oli yks nuori nainen bussi bysäkillä, koska tää ei ole porno palsta en viitti sanoo et mitä se teki mut aika näkyvää pissahädän pidättelyä. Tais olla toki kännis ja vissiin oli juonut paljon siiderii tai kaljaa. Lopulta se ei sitten mennykkään bussiin vaan lähti siitä pois. Varmaa ettii vessaa.

    • Meinasitulla

      14-vuotiaana Metallican konsertissa - 93, jo ennen keikkaa oli aivan hirveä hätä, kun varattiin hyvät paikat, keikan aikana pystyin sulkemaan hädän mielestäni, mutta keikan jälkeen meinasi tulla housuun, oli pakko juosta. Enkä ollut mikään pikkupoika vaan n. 185 cm, mutta kyllä siinä tippa tuli silmään, kun bajamaja on lukossa ja rakko natisee liitoksissaan, vaaleat housut ja ihmisiä ympärillä.

    • mies2555

      Tänään olin tulossa kotiin kaupungilta ja noustessa bussiin oli joka kamala pissahätä. Matka kesti noin 25 minuuttia ja noin 10 minuutin jälkeen oli niin kova hätä että ajattelin että pakko hieman helpottaa oloa ja annoin tulla vähän. Katsoin näkyykö muttei näkynyt ja päästin lisää ja sitten sitä tulikin aika paljon ja haaroissa iso tumma läikkä. Oli nolo jäädä pois kun bussissa oli kuitenkin ihmisiä.

    • Ainoastaan kännissä.

      • Anonyymi

        housusi ovat aina märät, siitä voi tulla rohtumaa pershalkioon.


    • Anonyymi

      Brysselissä työmatkalla työkaveri käveli oudosti ja sanoi hotellin pihassa nolona, että nyt mulle käy kuin Manneken Pis'lle!

    • Anonyymi

      Bbyj

    • Anonyymi

      Eilen olin ekaa päivää töissä, enkä ehtinyt käydä vessassa. Lopulta päivän päätteeksi, pukuhuoneessa, kun luulin vihdoin pääseväni vessaan, totesin, ettei siellä ollut sellaista. Pukkarin viereinen vessa oli suljettu. Tuli kuset housuun.

      • Anonyymi

        Olitko mies vai nainen ja ikä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olitko mies vai nainen ja ikä?

        3-kymppinen mies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        3-kymppinen mies.

        Kuis se sitte sillee? Onko ennenkin käyny tuolleen? Näkikö kukaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuis se sitte sillee? Onko ennenkin käyny tuolleen? Näkikö kukaan?

        Ei tosiaan ole käynyt. Olin koko päivän pomon kanssa, joka opasti enkä kehdannut mennä vessaan. Ajattelin, että vihdoin pääsen pukkarissa vessaan. Juu. Ei nähnyt kukaan, onneks olin yksin pukkarissa. Ja onneks ne oli työhousut ja pystyin vaihtamaan normaaleihin housuihin. Olihan se koomista, kun tulin ulos pukkarista ja pomo (nainen) oli siinä ja juteltiin, eikä tullut mieleenkään kertoa, että kusin äsken lattialle.


    • Anonyymi

      Oltiin kaverin kanssa Prahassa ja mentiin juomaan sellaiset valtavan kokoiset oluet. Jotenkin pois lähdettäessä vessa vaan jäi tai ajattelin, että menen sitten hotelilla vessaan enköhän mä sinne asti jaksa. No ei mene kuin pari minuuttia niin iskee kun salma ihan valavan kauhee pissahätä. Ajattelen vaan noh kohta päästään hotelille enköhän minä sinne kestä. No paras on kun päästään hotellin hissiin niin en tiedä miten siinä olis seissyt ettei tuu housuun oli pakko vähän kyykistellä. Siinä kohtaa kaveri huomaa ja sanoo, että "sulla taitaa olla vähän vessahätä" Vastaan joo kauhea”
      Sitten vielä se hotellin ovi en meinaa saada sitä millään auki sillä ihme avaimella niin siinä meninaa tulla housuun kaveri sitten saanoo,:”että annas tänne” ja avaa sen heti ja syöksyn vessaan.

      • Anonyymi

        On muuten hirveää, kun on tullut juotua oluet ja sitten hypännyt sellaiseen kaupunkikiertoajeluun. Aina kun pysähdyimme jonkin muistomerkin tai muun nähtävyyden viereen niin etsin katseellani vessoja ja steppailin. Ei mitään... Ja taas bussiin, kun en voinut jäädä kavereistanikaan. Ihmettelin kun matkaseurueellani ei tehnyt tiukkaakaan ja ite olin ihan polvet ristissä ja kupla otsassa. Oli vielä tuon suurkaupungin ruuhka-aika ja bussi pysähteli jatkuvasti. Matka tuntui ikuisuudelta.

        Bussin päästyä lopulta kierroksensa päähän takas hotellimme viereen potkaisin korkkarini jaloista, otin ne käsiini ja juoksin rappuja huoneeseeni. Kavereilta alkoi tulla tekstareita, että "kuinka kävi?!". Jätän nyt kertomatta kuinka pahasti kävi 😁, mutta sanotaan nyt vaikka niin, että onneksi oli toisetkin farkut mukana laukussa iltaa varten. Oli kyl aikuisiällä ihan karmein tilanne koko bussireissu.


    • Anonyymi

      Olin Venäjällä erään ison kaupungin ulkoilmatapahtumassa. Siihen aikaan olivat muodissa haalari-asut, joten ei ihan helppoa käydä pissalla kun oli riisuttava koko yläosasto.
      No, pivoa oli maisteltu ja mitäs siitä muuta seuraa kuin asiaa vessaan(tai sen tapaiseen)
      Vessapömpeli löytyi kun hajua kohti suunnisti, jonoa ei juurikaan ollut joten pääsin heti yrittämään.
      Astuin sisätiloihin, minulla oli ohutpohjaiset sandaalit ja lattia lainehti. Ajattelin että ei auta, yritin hegittämättä alkaa valmistautua, ei onnistunut. Yökkäillen säntäsin ulos, mutta pakkohan sinne oli palata. Keskityin kunnolla ja ajattelin laulua "milijuunamilijuuna ruusua". Eikä mitään, taas ulos melkein haalarit kintuissa ja oksennus suussa.
      Hotellille oli matkaa parisensataa metriä, eikun sinne arvokkaasti kävellen. Juosta ei tietenkään voinut.
      Kahdeksas kerros ja hidas hissi.
      Kuin ihmeen kaupalla ehdin kuin ehdinkin, enää en ehtisi.
      Tämä tarina olisi loppunut jo ennen puolta väliä;)

      • Anonyymi

        Kirjoituksesi saa minut muistamaan Viipurin assanvessan aromin.
        Ai kauheeta 😲


    • Anonyymi

      Elämäni noloin tilanne oli kaverini ylioppilasjuhlissa, jonne menin liikaa shampanjaa juoneena, enkä ollut käynyt kusella tuntikausiin, eikä missään matkan varrella ollut puskia ja olen aika häveliäs muutenkin. Rakkoni oli räjähtämäisillään, kun pääsin niille ja järkytyin, kun näin, että vessaan oli hirveä jono. Kaverin vanhemmat tuli kättelemään ja työnsi kuohuviinilasin käteen ja otti kuvia, ja oli työ estää jalkoja menemästä ristiin. Menin paniikissa parvekkeelle, joka oli tyhjä ja päätin helpottaa rakkoani kukkaruukkuun, koska tunsin, että kohta lirahtaa ja jotain oli pakko tehdä. Mutta se kuohuviinilasi oli edelleen kädessäni enkä yksinkertaisesti kyennyt kyykistymään tai pyllistämään laittaakseni sitä parvekkeen lattialle. Olisin kusaissut aivan varmasti. Jos ei ole kokenut miltä tuntuu, kun rakko on aivan ääriään myöten täynnä sitä on vaikea ymmärtää, mutta silloin ei ole varaa yhteenkään virheliikkeeseen. Taistelin sepalukseni kanssa yhdellä kädellä, mutta silloin parvekkeelle tuli ihmisiä tupakalle ja totesin, että ainoa mahdollisuus on mennä jonottamaan vessaan ja toivoa parasta. Kestin aivan viimeiseen asti, kunnes kuulin vessan vedettävän ja olisin ollut seuraava. Kohtasin absoluuttisen rajani ja kusin pukuuni. Kaverin isä totesi vähän nauttineena, että jokaisen pitääkin kerran kusta housuun, niin säilyy nöyränä.

    • Anonyymi

      Viides luokka, maidonjuontikilpailu ja kokeet. Koe meni päin persettä ja lopuksi lorotin täysillä tuolilleni ja itkin naama punaisena. Tilannetta helpotti kyllä sitten se, että muutama muu kilpailuun osallistunut poika sai tästä rohkeuden laskea myös alleen, joten en ollut se ainoa.

    • Anonyymi

      Kerran menimme naisystävän kanssa sellaista, että olimme muka ensitreffeillä, olin tullut kaukaa ja rakkoni oli todella täynnä. Olin kuitenkin todella häveliäs enkä missään nimessä kehdannut kertoa hädästä saati, että olisin toimittanut asiani ulkona. Istuimme puistossa piknikillä ja hän puheli kaikenlaista ja yritin olla normaalisti, vaikka pystyin ajattelemaan vain vessaa. Lopulta aloin vihjailla, että haluaisin jo mennä sisälle, mutta hän keksi aina jonkun paikan, jonka halusi vielä nähdä. Lopuksi piti vielä mennä kauppaan ja kaupassa oli sitten pakko pysähtyä ja myöntää, että nyt on päästävä vessaan ja äkkiä. Kadulla hoin vain epätoivoisena, että mun on päästävä vessaan, voi apua, nyt on päästävä vessaan. Sen ovella se ei meinannut löytää avaimia ja pitelin kikkeliäni ja huusin nolona, että ovi auki nyt heti tai tulee pissa housuun!! Ja sitten päästin pissat housuun ja lattialle ihan punaisena. Myöhemmin teimme samoin toisin päin ja sain nähdä, kun aikuinen nainen liritti kovassa hädässä pikkuhousuihin.

      • Anonyymi

        Voitko kertoa sen naisystäväsi tarinankin😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitko kertoa sen naisystäväsi tarinankin😁

        Se nyt oli aika samanlainen kuin tuo, mutta nyt kesällä tehtiin niin, että olin nuori mies tulossa työhaastatteluun ja hän oli lyhyeen hameeseen pukeutunut johtaja. Hän oli minua vastassa pysäkillä. Tilanteen luonteeseen kuului toki, ettei hän ollut ehtinyt käydä koko päivänä pissalla ennen työhaastattelua. Menimme läheiseen puistoon ja huomasin heti, että hän oli juonut todella paljon, koska hän ei aidosti meinannut pystyä istumaan paikoillaan. Melko pian hän totesi vaivautuneena, että joudumme lopettamaan haastattelun, koska hänen on päästävä vessaan. Nousimme, mutta hän ei pystynyt kävelemään, hän vaan totesi jalat ristissä, omana itsenään, että en mä pysty enää pidättämään! Ja hameen alta pääsi loristen pissat hiekalle. Leikin oli siis tarkoitus jatkua vielä paljon pitempään, mutta kun hän ei vaan oikeasti pystynytkään pidättelemään. Siinä oli tekeminen päästä kunnialla kämpille, kun tiukka hame oli kastunut takaa, kun pikkuhousut oli litimärät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitko kertoa sen naisystäväsi tarinankin😁

        Kirjoita se naisystävän taeina


    • Anonyymi

      8 vuotta sitten yritin hirveässä hädässä saada yhden naisen numeroa ja se oli koko ajan antamassa sitä ja lähdössä, niin en voinut mennä vessaan, ja sitten nainen katsoi ihmeissään, kun mies juoksee ulos baarista. Silloin tuli isolta mieheltä pitkä pissa housuun.

    • Anonyymi

      Yritin 14-vuotiaana avata talomme pyöräkellarin ovea, mutta se oli jumissa ja silloin tuli kovaa huutaen pissa housuun kaverin edessä. Kellarin vessa olisi ollut oven takana, ai että mua hävetti silloin, kun tunsin, että nyt lirahtaa.

      • Anonyymi

        Yksi entinen naisystävä joka melkeen harvasepäivä kaljoissa tai kiljussa laski välillä alleen,millon sängyssä millon kun oksenteli veskiin jopa autossakin ei kiva!
        Nykyisen kihlattuni olen saanu laskee alleen suihkussa kun räplasin värkkiä,sen jälkeen mentiin lauteille ja naitiin,kylläpä t eki nannaa!


    • Anonyymi

      Olen kuullut että jossakin on baareja joissa ei ole vessoja..Onkohan tämä totta?

      • Anonyymi

        Steissillä on Minuuttibaari ja Aseman Wursti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Steissillä on Minuuttibaari ja Aseman Wursti.

        Baareissa näkee välillä joillakin ihmisillä aikamoista pidättämistä. Eli huomaa hädän. Aika viimetinkaan jotkut kyllä sinneittelevät ennenkuin lähtevät vessaan.


    • Anonyymi

      Olin viidennellä yhden naapurinpojan synttäreillä ja en siihen aikaan kehdannut käydä kylässä vessassa. Kun juhlat loppui ja lähdettiin viereiselle kentälle futisharkkoihin rakkoni oli niin täynnä limsaa, etten tiennyt mitä olisin tehnyt. Harkkojen jälkeen mentiin kavereiden kanssa vielä kauppaan ja kun tultiin sieltä ulos, pyörätelineiden vieressä, tuli 12-vuotiaalta pöksyihin. Sen jälkeen aloin käydä kylässä ja koulussa vessassa. Kavereilta tuli parin vuoden ajan sitä, että käy nyt pissalla, ettei taas tule housuun...

    • Anonyymi

      15-vuotiaana, kasin keväällä, tuli luokassa housuun. Valitin parhaalle kaverilleni hirveää hätääni ja se vaan sanoi, että kai kestät välitunnille asti, mutta enpä vaan kestänyt. Mulla ei siis ole eikä ollut minkäänlaista pidätysongelmaa, mutta jostain syystä hätä pääsi kasvamaan liian suureksi. Oli kyllä kauhea hätä jo tunnille mennessä, mutta ajattelin kai, että koska on vasta tunti ennen ruokista, ja yleensä käyn vessassa aikaisintaan ruokiksen jälkeen ei se hätä voi oikeasti olla niin suuri. Pidin vaan jalkoja tiukasti yhdessä, että se valuisi lattialle hiljaisesti jalkoja pitkin. Tunnin jälkeen jäätiin kaverini kanssa muka keräilemään tavaroitamme ja se varmisti, että kaikki oli poistuneet käytävästä ennen kuin juoksin ulos rakennuksesta. Onneksi olin pyörällä eikä ketään, varsinkaan tuttuja tullut vastaan, mutta pienempien sisarusteni ilme oli näkemisen arvoinen, kun isosisko juoksee sisään pissat housussa...

      • Anonyymi

        Minkälaiset sinun housut oli? Jos siskot näki niin ei varmaan kovin tummat.

        Minulla ei ole omakohtaisia kokemuksia, mutta aika samanikäisenä harrastin lentistä. Turnauspäivän jälkeen vastustajan pukuhuonetta siivotessamme löysimme koukusta roikkumasta jonkun heidän pelaajansa jättämät vielä kosteat ja ...yök.. pissalle haisevat, kiiltävän mustat skinnyfarkut. Jotkut halpis sellaset, onneksi, tai ehkä juuri siksi sinne nurkkaan jätetyt.

        Huoltajamme, pelikaverini äiti, olikin ihmetellyt kun joku heistä oli hypännyt takas bussiin pelishortseissaan - talvipakkasella!

        Heitä vastaanottaessa ja pukkaria osoittaessakaan en huomannut mitään, mutta jollain heistä oli ilmeisesti jo tulomatkalla sattunut vahinko. Tulivat kyl aika kaukaa muistaakseni.


    • Anonyymi

      Ystävälläni oli krooninen virtsan tulehdus jo 50 v.toki ylipainoa. Kun hänellä pissa hätä ja oli ulkona pissasi pusikon kevät,kesä syksy talvi.Itä-Helsinki. Jos pusikko ei suojanut täysin PYYSI ETEN SEISOMAN KÄVELTIEN VARELLA.SELKÄ TOKI HÄNEN PÄIN!

    • Anonyymi

      Olin 16 ja perheen kanssa Amerikan lomalla. Oltiin huvipuistossa kauhujen talossa enkä ollut käynyt vessassa pitkään aikaan ja oli hirveä hätä, ja ajattelin, että kohta menen kyllä vessaan. Juuri ennen kuin päästiin ulos iso mies tarttui takaa ja alkoi heilutella moottorisahaa nenäni edessä. Olin 16, 190 senttiä, ja sohotin kalsareihini.

    • Anonyymi

      Virtsaa ei saa pidätellä.

      • Anonyymi

        Ei niin, housuun se pitää päästellä aina.


      • Anonyymi

        Miten niin ei saa? Veikkaan, että sinäkin pidät joskus. Ei se nyt vaarallista ole ellei nyt ihan äärimmilleen pidätä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin ei saa? Veikkaan, että sinäkin pidät joskus. Ei se nyt vaarallista ole ellei nyt ihan äärimmilleen pidätä.

        paras konsepti kusemiseen on raivata ensin esteet, alkkarit, vetoketjut ja siveysvyöt.

        tämän vaiheen jälkeen voi kusta jonkun taskuun esim ruuhkaisessa dosassa.


    • Anonyymi

      Hirvein hätä ja tilanne koskaan oli lukion ekan ekana päivänä, 90-luvun puolivälissä. Olin maalta, maalaistalosta, ja halusin sopeutua porukkaan, ja hengasin koko päivän muutamien luokan poikien porukassa, eikä heistä kukaan käynyt vessassa, enkä sitten itsekään kehdannut, vaikka jo aamupäivällä alkoi olla kamala hätä, ja iltapäivällä se oli aivan sietämätön. Kun kävelin ulos rakennuksesta teki todella tiukkaa pitää rakko hallinnassa. Kun erosin porukasta mennäkseni bussipysäkille käännyin heti takaisin koululle tarkoituksenani mennä suorinta tietä vessaan, vessaan, joka oli ainoa asia, mitä pystyin sillä hetkellä ajattemaan. Kauhukseni olikin niin, että koulun ovet olivat jo lukossa. Näin lasioven läpi opettajan ja meinasin huitoa tätä tulemaan avaamaan, kun äkkiä tunsin housujeni kastuvan. En huitonutkaan, vaan jähmetyin paikoilleni jalat yhdessä ja kuumuus levisi joka puolelle samalla kun rakkoni helpottui huomattavasti. Ja kauhukseni näin naisopettajan kävelevän ovelle, koska hän kai luuli minun unohtaneen jotain ja tuli avaamaan oven ja pysähtyi tuijottamaan housujani. Hän sitten kysyi ystävällisesti halusinko lainata koululla olevia verkkareita. Pääsin sisälle suihkuun ja pesemään housuni ja kun kävelin bussipysäkille koulun verkkareissa ilman alushousuja alkoi jo hieman hymyilyttää, ettei kukaan vastaantulija olisi osannut aavistaa, että olin hetkeä aiemmin menettänyt rakkoni hallinnan. Siitä eteenpäin kävin joka ainoa päivä koulussa vessassa.

      • Anonyymi

        Kun oltiin seiskalla, lähdettiin tyttöystävän kanssa sen kaverilta ja se sanoi vakavana, että olis todella pitänyt käydä kaverilla vessassa. Kerroin, että itsellenikin oli kerran kolmannella käynyt niin, etten istuessa ollut tajunnut, kuinka kova hätä mulla oikeasti oli. Meidän pihassa se kysyi tuliko multa silloin pissa housuun. Kerroin ehtineeni juuri ja juuri pytylle. Hän pysähtyi ja sanoi, että hän ei ehdi.


      • Anonyymi

        Itselleni kävi työharjoittelussa vähän samoin, ihan aikuisena, ja oli hirveetä juosta bussilta kotiin niin, että piti välillä pysähtyä pihtaamaan, ja lopulta matkalla hissiltä kotiovelle sitä tuli solkenaan.


    • Anonyymi

      Interraililla parin kaverin kanssa kerran odotettiin junaa laiturilla ja kaikkien kusihätä oli sitä tasoa, että täytyi pyllistellä. Lopulta kaverini lorottivat raiteille, kun oli kuulemma pakko. Itsenikin olisi ollut pakko, mutten kehdannut. Junassa ei ollut vessaa. Matkan kestin juuri, mutta matkalla aseman vessaan rakko sanoi sopimuksen irti. Lorotin housuuni jalat levällään ja kaverit hurrasi vieressä.

    • Anonyymi

      Lahden ja Jämsän välillä oli pakko pysähtyä levähdysalueelle. Onneksi joku oli jo kövellyt jäljet lumihankeen, juuri ja juuri näki pimeässä. Vähän ""väsytti" ja nojasin mäntyyn, kun aloin lorotella. Saman tien alkoi kuulua kiroilua. Säikähdin aivan ¤%&tanasti.Männyt takana oli samoissa puuhissa kyykistyneenä valkoisessa talvitakissa nainen ja melkein lorottelin hänen syliinsä. Käänsin suihkua sivuun, mutta en pystynyt pysäyttämään. Nainen kaatui toiselle kyljelleen ja tuijotti. Hän sopersi, ettei ole ennnen nähnyt miehen kusevan. Aloin nauraa ja lorottelin kintuilleni ja hanskoille, jotka putosivat kainalosta. Nainen nousi ja antoi pusun poskelle ja kommentoi näkemäänsä. Ei tavattu enää ikinä, vaikka ajatuksissa on joskus käynytkin.

    • Anonyymi

      Oltiin mieheni kanssa juhlissa ja matkalla hienoon hotelliin yöksi, ja meillä molemmilla oli epätavallisen kova pissahätä. Oltiin taksissa ja tuntui, etten voisi pidättää enää kauaa. Kun päästiin hotellin pihaan nousin äkkiä autosta ja jätin mieheni maksamaan. Hotellin aulassa oli vessa, ja olin päättänyt ehtiä sinne, ehtiä sinne ennen miestäni, koska tiesin vessassa olevan vain yksi pönttö enkä voinut odottaa hetkeäkään. Juoksin lujaa hotellin ovista enkä jaksanut välittää ihmisten katseista, juoksin vessaan joka taivaan kiitos oli vapaa, ja lukitsin oven jo ensimmäisestä ovesta, vessan kopin ovea en enää ehtinyt lukita, oli vain pakko repiä alushousut alas ja nostaa hame ylös, sitten viimein äkkiä pytylle ja uskomaton helpotus. Samassa wc-tilan ovea hakattiin, mieheni huusi epätoivoisena, että avaisin oven, jotta hän voisi kusta lavuaariin. En kuitenkaan voinut nousta ja kuulin pytylle asti, kuinka mieheni pissat ropisivat lattialle, kun häneltä petti pidätyskyky housut jalassa vihaisten kirosanojen ryydittämänä! Kun pääsin ulos mies ryntäsi vihaisena ohitseni vessaan ja kuulin taas oven ulkopuolelle vimmaisen lorinan, kun hän pissasi pyttyyn. Hänen tultuaan ulos hän totesi koko lomamme menneen pieleen, koska oli kuulemma niin nöyryyttävää joutua kusemaan housuun aikuisena.

    • Anonyymi

      Aikoinaan matkustin joka viikonloppu tyttöystävän luo bussilla, kun se muutti lukioon kauemmas. Kerran en ollut käynyt vessassa ja oli hirveä hätä, se alkoi pussailla pysäkillä ja oli pakko työntää se kauemmas ja myöntää, että kohta tulee herra Virta kylään, jos ei mennä sisälle äkkiä. Se on varmaan ainoa kerta, kun oon oikeesti pelännyt, että kohta karauttaa virtsat matkaan.

    • Anonyymi

      Menin kerran illalla pyykkituvalle. Ihmettelin, kun kuivaushuoneessa oli tuuletin päällä. Avasin oven, ja näin jotain, joka todella jäi mieleeni. Naapurin 16-v poika pelkässä college-paidassa, alavartalo paljaana (oli iso, senhän halusit tietää). Mietin mikä itsensäpaljastaja hän oikein on, mutta samassa näin pyykkinarulla roikkuvat farkut ja kalsarit. Tajusin heti, että poika oli lorottanut kotimatkalla housuun ja oli nyt kuivattamassa housujaan, jotta kehtasi mennä kotiin. Tunsin sillä hetkellä uskomatonta sympatiaa tätä poikaa kohtaan.

      • Anonyymi

        Poika ei varmaan halunnut mennä vanhempien luokse, kun oli pissannut housuunsa. Olisin tarjonnut lohduttavaa olkapäätä ja housuja ettei puoli alasti olisi tarvinnut odottaa, että housut kuivuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poika ei varmaan halunnut mennä vanhempien luokse, kun oli pissannut housuunsa. Olisin tarjonnut lohduttavaa olkapäätä ja housuja ettei puoli alasti olisi tarvinnut odottaa, että housut kuivuu

        En tullut kysyneeksi olisiko tämä roteva 185-senttinen poika halunnut kokeilla minun, hoikan 160 cm naisen farkkuja tai pitsisiä pikkuhousuja, jottei tarvinnut odottaa ilman housuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tullut kysyneeksi olisiko tämä roteva 185-senttinen poika halunnut kokeilla minun, hoikan 160 cm naisen farkkuja tai pitsisiä pikkuhousuja, jottei tarvinnut odottaa ilman housuja.

        Sanoitko tälle pojalle mitään vai tajusit heti mitä on tapahtunu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoitko tälle pojalle mitään vai tajusit heti mitä on tapahtunu?

        Tajusin heti narulla roukkuvista housuista, sanoin vaan "sori" ja suljin oven.


    • Anonyymi

      Työmatkalla oli paluumatkalla niin kova hätä, etten pystynyt istumaan suorassa, ja naispuolisella työkaverillani oli paskat housussa, ja se meni ensimmäisenä työpaikan vessaan ja sillä kesti siistiytyä, istuin työhuoneessani odottamassa, ja piti laittaa sanomalehtiä perseen alle ja aikuinen mies kävi vessassa housut jalassa.

    • Anonyymi

      En nyt löydä sitä uutista, mutta erään NHL-pelin jälkeen tuomari kiitti maalin tehnyttä pelaajaa, ettei peli mennyt jatkoajalle, koska hänellä oli ihan kauhea kusihätä.

      • Anonyymi

        Jonathan Ericsson's goal saves linesman's bladder on uutisotsikon nimi.


    • Anonyymi

      Eskarissa oli kamala kusihätä en uskaltanut kertoo opelle et meen vessaan niin sit mä vaan pidättelin ja sit tuli housuun mä olin ihan nolona ja itkin hävetti kauheena

    • Anonyymi

      Päiväkodissa en uskaltanut kertoo et meen vessaan sit tuli housuun ja mun vieres oli poikii sit ne nauroi mulle

    • Anonyymi

      Oltiin meidän mökillä käytiin uimassa siinä jo oli kova hätä sit kun me oltiin autossa tuskissaan painoin pimppiä ja kun oltiin perillä juoksin vessaan

    • Anonyymi

      6 viikkoon sit olin koulus en käyny vessassa kun koulu loppu vaikka oli hätä mä olin et kyllä mä selviin sit kun mä tulin ovelle painoin pimppiä ja ovi ei meinannut lähtee auki sit tuli housuun onneksi kotona ei ollut ketään ja mä asun kerrostalos onneksi kukaan naapuri ei ollut siinä oli nyt mä käyn aina koulus vessassa

      • Anonyymi

        Siis kenen pimppiä? Mitä se auttaa, että painoit jonkun toisen pimppiä, kun itselläsi oli pippeli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis kenen pimppiä? Mitä se auttaa, että painoit jonkun toisen pimppiä, kun itselläsi oli pippeli?

        painoin pippeliä pimppiin, sen jälkeen kusin vuolaasti. tämä tapahtui heinäkuussa 1979 lavian markkinoilla.


    • Anonyymi

      Kun olin laiturilla ja oli vaateet päällä ja sit mä polskutelin jalkoja niin sitkun olin kauan polskuranut ja samalla myös koko ajan hirveesti pisitti niin pissi tuli housuun

    • Anonyymi

      Ainoa pissatilanne, jonka olen nähnyt oli ollessani 10 ja äitini ystävä ja tytär tulivat junalla meille, ja junan vessassa oli koko matkan ollut pummillamatkustaja, ja kun ne jäi pois ystävä sanoi vain, että mulla on nyt ihan hirvittävä pissahätä, ja sitten siltä tuli hameen alta pitkä pissa.

      Itselläni oli 11-vuotiaana kyläreissulta tullessa ihan kamala hätä, koska en ollut käynyt vessassa, ja äidille sattui kotipihassa kakkavahinko. Hätkähdin niin, että lirahti housuun. Kotona oli pakko kävellä ympyrää, kun äiti oli vessassa siistimässä takapuoltaan ja tekemässä loput. Lopulta ryntäsin vessaan pissaamaan lattiakaivoon ja näin äitini pikkuhousut, joissa oli iso kasa.

    • Anonyymi

      Paras video, jonka olen koskaan nähnyt oli, kun isäni kuvasi 15-v isoveljeni futispeliä, ja äkkiä vierasjoukkueen pelaaja juoksi ulos kentältä shortseihinsa lorottaen. Katselin videota usein ja nautiskelin pojan tuskaisesta ja epätoivoisesta ilmeestä, ja usein pysäytin videon kohtaan, jossa poika juoksee naama vakavana pois tietoisena siitä, että häntä kuvataan ja kaikki näkevät, että hän pissaa ilman mitään kontrollia, hän oli menettänyt rakkonsa hallinnan ja pissi kuin pikkupoika. Kaikki tiesivät, että poika ei ollut kehdannut kysyä vessan sijaintia ja oli jo aloituksessa rukoillut mielessään, että peli olisi jo ohi ja pääsisi vihdoin helpotukselle. Hän oli pelannut pytyn kuvat silmissä pyörien, olisi maksanut mitä tahansa, jos kentälle olisi tuotu potta ja sermi, olisi halunnut vaipat, olisi halunnut vajota maan alle, kun tunsi valtavan pissahätänsä karkaavan housuun. Join joskus hirveästi ja menin juoksentelemaan kentälle rakko aivan täynnä ja pohdin miltä tästä pojasta tuntui olla pelissä niin kovassa hädässä. Koska onhan se niin, että jos 15-v poika pissaa housuun, silloin on HÄTÄ.

    • Anonyymi

      Itselläni pissahätä nousee yleensä hyvin nopeasti ja pitäisi tosi pikaisesti päästä vessaan. Monesti se ei ole helppoa ja eikä välttämättä kuitenkaan ehdi. Yritän siis vain muiden huomaamatta pidätellä ja toivoa rakkoni hieman rauhoittuvan. Tiedän kyllä jos pissa kuitenkin alkaa itsekseen tulla en saa sitä loppumaan, mutta vain harvoin näin on käynyt. Joissakin tilanteissa olen antanut hieman lirahtaa, koska silloin pystyn vielä kontrolloimaan tilannetta ja olo helpottuu. Tarkoitan että märkyys pysyisi haaroissa niin että ei juuri näy edestä eikä takaa. Tietysti jossain tilanteissa voi luottaa kuivumiseenkin. On se mahdollinen kiinni jääminen helpompi selittää pikkuvahinkona. Pidätyskyvyn huonous kyllä nolottaa, vaikka ei kai se mielestäni muille kuulu. Joten en ole vielä valmis myöntämään mahdollista vaippojen tarvetta.

    • Anonyymi

      Eilen vitutti, kun tulin juomasta ja kotiovella tuli pitkä kusi, juuri kun olisin päässyt vessaan.

    • Anonyymi

      Aikoinaan yläasteella palasimme liikunnasta koululle pienen vesisateen aikana. Farkkuni olivat ainakin etureisistä melko märät. Olin juonut aika paljon ja se alkoi tuntua voimistuvana pissahätänä. Seuraavalla tunnilla mietin onko tässä pakko lähteä vessaan vai pidättelenkö vaan. Sitten sain ajatuksen, että annan tulla varovasti muutamalla lirahduksella pissaa housuun oloa helpottaakseni, koska ei sitä huomaa muutenkin kosteista farkuista. Mutta en myöskään itse oikein pystynyt näkemään kuinka paljon loppujen lopuksi tuli. Siinä kävi niin, että farkkuni kuivuivat sateen kastelemasta osasta melko nopeasti. Haaroihin jäi selvästi märkyyttä ja erityisesti takapuoli oli märkä loppupäivän, koska pissaa oli tullut aika paljon alleni ja ei istuessa paljon kuivumista tapahdu. Oli kauhea hetki huomata kuinka selvästi märkyys näkyi, mutta voi olla, että muut eivät tajunneet sen olevan pissaa.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe