myyjä oli oikeassa

almuada

niin sitä vaan tulin sanomaan, että bensa-aseman myyjätär oli ihan oikeassa. Tehkööt vaan videoita, mutta oppisivat olemaan kuin muutkin, niin ei varmaan tulis tuollaisia juttuja . Mutta kun ei ei ja ei . Niin monet"muunmaan" kilvillä varustetut koslat on lähteny maksamatta. ei pidä yleistää joo ei, mutta jos ne muunmaanrekkarilla ajavat kuskit on yleensä jotain muita, niin eiks se oo totta. jos aatellaan et hirvi on ruskee ja albino on valkee, no onkos se yleistämistä jos sanon et hirvi oli ruskee, on joo, mut se on totta.

13

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rasseko

      Viisitoista vuotta Tampereella asunut perhe ajelee autolla joka on Ruotsin kilvissä, mitäs tähän sanoo tulli.

    • Mikseiovetaukenemeille

      Smugu ei saanut juoksu gasoo?

    • arkirealismia

      Tapaukseen ei liity rasismia ,vaan myyjä oli realisti.Onhan se vitun väärin kun rouva ei saanut tankata ilmaisia bensoja sillä välin kun herra käy sisällä katsomassa jos saisi pöllittyä vaikka juomapullon.

    • Pahuusz

      Aina vaan nuo suvakkiääliöt syyttävät ennakkoluuloja, kun totta kai huoltoasemallakin on kyseessä raudanluja kokemus riskienhallinnasta.
      No, eipä tässä, pakko mennä siihen, että kukaan ei saa tankata avoimesta pumpusta, niin eivät pääse ulisemaan rasismista.

      Kuvottaa vaan kun vähemmistövaltuutettukin, siis viranomainen, näkee asian juuri niin mustavalkoisen yksisilmäisesti, että osaa syyllistää vain ohjeiden mukaan työnsä tekevää myyjää ”ennakkoluuloista”. Puolella sanallakaan yksikään asiantuntija, viranomainen tai media ei ota huomioon, että myyjän ja huoltiksen toimien taustalta voisi löytyä muita syitä kuin synnynnäinen pahuus ja tyhmyys.

      Toimittelijan ja viranomaisen onkin helppo esittää moraalisesti ylempää, kun ei mustalainen tule koskaan hänen päiväpalkkaansa kusettamaan.

      • kaupassaopittua

        Muutaman kerran kun tulee kusetetuksi ja kun näiden vähemmistöjen varastelua katselee syntyy väkisinkin ennakkoluuloja


      • onkooikein

        Niin jos kaksi on romaaneista sellaisia ,että tuppaavat unohtamaan maksut ,niin sitten syytetään kaikkia ,tuomioistuimetkaan ei ole kivoja ,kun istuttavat syyttömiä .


      • Pahuusz
        onkooikein kirjoitti:

        Niin jos kaksi on romaaneista sellaisia ,että tuppaavat unohtamaan maksut ,niin sitten syytetään kaikkia ,tuomioistuimetkaan ei ole kivoja ,kun istuttavat syyttömiä .

        On niitä vähän enemmän kuin se kaksi, ennemmin yksi kahdesta. Vai olikos tuo vähemmän?

        Sen nopeasti oppii rahoista vastaava, että jos joka toinen romani on ongelma, niin kannattaa suhtautua varauksella kaikkiin romaneihin tai muuten menettää rahaa. Jos taas 1% valkonaamoista on ongelmia, niin on vielä varaa suhtautua 99%:iin luottamuksella ilman, että firma konkurssissa tai palkka syöty.

        Ei ole kivaa ja ihanaa niitä rehellisiä romaneja kohtaan, mutta ihan turha ulista "ennakkoluuloista" sille, joka pitää rahoistaan huolen. Valittaisivat niille rikollisille heimolaisilleen kerrankin.
        Oikeuslaitoksellakaan juristeineen ei ole vastuuta rahoistaan. Tuomari ei menetä palkkaansa, vaikka tekisi vääriä päätöksiä ja luottaisi väärin. Oikeuslaitoksella on myös mahdollisuus tutkia syyllisyys, yrittäjällä ei, vaan täytyy pystyä nopeisiin päätöksiin.


    • No nyt kyllä ihmettelen, että miksi kommenttini poistettiin kun kerroin, että oli aika asiatonta asiakaspalvelua myyjän puolelta.

      No kait ne robotitkin erehtyy..

    • ensiotoisio

      Tunnen asian toisenpuolen.erään kerran paikallisella myyjä katkaisi sähköt mittarikentältä ja huusi ulos,"pienisähkökatko,kohta pelaa taas" .Kun tuttu romani nainenyritti taas tankata Volvoonsa sen mitä kerkii täysillä enne kuin huomaavat sisälätä kuka tankkaa.Paikallinen korjaamo sanoi tehneensä 500 jarruremontin siihen,laskua ei maksettu koskaan.Kyllä on itse aiheutettu varovainen käytös heitä kohtaan "ennakkoluulot"

    • Pahuusz

      Senkin vielä voisin jotenkin hyväksyä, että vaadittaisiin romaneillekin samaa kohtelua yksilöinä, mutta samalla edes myönnettäisiin se oikea ongelma eli rikolliskulttuuri. Ja luvattaisiin puuttua siihen.
      Nyt vain tehdään uhrista rikollinen syyttämällä tyhmäksi rasistiksi, ikäänkuin huoltoasemalla ei olisi ennen heimolaisia käynyt ja tapansa tutuiksi tulleet. Ja rikolliskulttuuria ei mainitakaan.

    • ensiotoisio

      Ongelman myöntäminen ei auta bensakauppiasta,hän saa 4ct/l myymästään bensasta ja joutuu maksaan näpistetytkin litrat Nesteelle.Ette ole samalla tarkkuudella seurannut Bensakauppiaiden liiton tiedoituksia kuinka paljon bensaa varastetaan.Tutulla on illat käteismaksu pumput kiini vain seteliautomaatti toimii.

    • 4tgatgagtaesgas

      Omakohtainen kokemus maaliskuussa 2018 HKI-Vantaan eräältä lähtöportilta, kun boarding oli tarkoitus toteuttaa järjestyksessä business-matkustajat, ryhmä A, ryhmä B, ryhmä C:

      Romanit (joiden boarding-passeissa selvästi merkintä ryhmä B ja istuinrivi sen mukainen) marssivat koneeseen tyynesti heti suoraan ensimmäisen business-porukan mukana. Ja tietenkin ilman, että kukaan kenttähenkilökunnasta millään tavalla olisi puuttunut tapahtuvaan tai ohjeistanut heitä odottamaan vuoroansa.

      Valtaväestöön kuuluvat kyllä käännytettiin takaisin jonoon odottamaan omaa vuoroaan.

      Tämä tarina on tosi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe