Aihe

op katoaa ...

oplsp

ei ole montaakaan vuotta kun op ,pankki kerskui palvelulla mutta ,nyt lukitsee itsensä lukkojen taakse syksyn tullen,ja vain tilauksesta avaavat ovet ,ei enää riitä että menee hattu kädessä pankkiin ,vaan asiakkaan täytyy saada pankilta suostumus siihen ,että saat ehkä palvelua ,mutta et missään nimessä sieltä et saa rahaa.
tätä vartenko esim, olemme valinnut sinne kaiken mailman "isännistöt"jotka haluavat vain säästää ,ehkäpä ns, siivouskuluissa (hiekkaa lattialle)
lähes aina kun olen asioinnut kyseisen pankin konttorissa on kassalle ollut jonoa ,jotta se siitä pankista
taidanpa kääntää naapurin tavoin lammin sp,, puoleen onko kokemuksia?

3

143

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Euron_kallis_hinta

   Euroaika muutti kaiken. Vielä markka-aikana ei ollut mitään maksuja pankkipalveluille vaan tilille maksettiin kunnon korkoa. Siti joka kylässä oli pari kolme pankkia. Postillakin oli omansa.

   Nykyään pankit repivät hirveitä hintoja asiakkailtaan, mutta silti niillä ei ole varaa pitää konttoreita yllä. Se on euron kallis hinta jota maksamme.

  • Mummu

   On jo aikoihin eletty! Ihmisten palkat ja eläkkeet maksetaan pankkiin. Parasta on nostaa kuukausittain tulot käteisenä. Pidetään rahat kotona, eihän pankki maksa mitään korkoa. jätetään tilille sen verran rahaa että laskut voi laittaa maksupalveluun.

   • Mummu

    Jos Lammin Säästöpankki lupaa pitää kassapalvelut entisellään, kannattaa siirtää säästöt Nordeasta ja Osuuspankista sinne.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5423
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2145
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   1964