Miten suhtautua maapallon ulkopuolisiin

lightcommunication

hengellisiin viestintuojiin? Usein kuuluu sanottavan, että maailmankaikkeus on
spiritualistinen, eli hengellinen. Ymmärretään hengellisyydestä jotakin, jopa paljonkin,
jos ymmärtää toiselta mantereelta tulleen vieraan, joka haluaa nähdä muunlaisia. Toisesta ulottuvuudesta tullut vieras menee kirkkaasti omaan sarjaansa hengellisyydessä ja pitää ´taskussaan´ sellaista tietoa, mitä ihmisillä ei ole. On selvää, jos löydetään ´sattumalta´ musta aukko joka on 20 miljardia kertaa suurempi kuin aurinko, niin myös varmaa elämää on olemassa paljon. Tällainen vieras pitäisi olla tervetullut ja mieluisa ja erittäin järkevä tapaaminen myös ateisteille. Kun mennään 5G verkkoon, niin kodinkoneet alkavat keskustella keskenään, mutta mitä tapahtuukaan 50G -verkossa. Todennäköisesti, tulevaisuudessa myös ihmiset omaavat uusia kykyjä ja kommunikoivat telepaattisesti. Tämä on evoluutiota, jota hengelliset oppaat edistävät. Korkeammat ulottuvuudet pitävät sisällään voimia, joilla he voivat nostaa ihmiskunnan värähtelyä.
Sieltä voidaan laskeutua ihmisen tasolle ja kommunikoida. Päädytään viimeiseen, todella tärkeään viestintuojaan, joka onnistui tehtävässään kohtuullisen hyvin huolimatta sen aikaisista heikoista viestiyhteyksistä. Kiinnostaako ateisteja tavata muita olentoja kuin ihminen ?

23

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • messagefinder

      Jeesus on ainoa maapallolle ilmestyneistä viestintuojista, joka kertoi tuntevansa Jumalan erittäin läheltä, vierestään. Korkein mahdollinen henkinen viestintuoja aineettomasta maailmasta, joka on ruumiillistunut keholliseksi ihmiseksi. Muita profeettoja on ollut myös, alemmista dimensioista kuitenkaan.... kukaan ei ole edes väittänyt olevansa niin lähellä Jumalaa. Kuitenkin ihmistä ylempiä olentoja on olemassa paljon. Enkelit voivat ruumiillistua myös ihmiseksi, sen lisäksi on muotoaan muuttavia olentoja, jotka ovat ihmisen mittakaavasta tutkittuna käytännössä energiakenttiä, jotka ovat hierarkiassa alempia.. Ilmestyvät plasmaolentoina, tai orbeina, peltokuvioiden taustalla.

    • "Nostaa ihmiskunnan värähtelyä"... V-ttu mitä p-skaa.

      • Lapsellisia

        Kohta lähtee paikat hampaista. Nuo jutut ovat korkeintaan kaksitoistakesäisen aikaansaannoksia.


    • Hengellinen viestintuoja on jännittävämpi kuin hengetön. Hengetön varmaan päätyisi ensimmäiseksi leikkauspöydälle, mutta hengellisen kanssa voisi yrittää diskuteerata ensin. Kenties ei leikkailtaisi ollenkaan, jos tuntuisi siltä, että edustaisi riittävän vaarall... edistynyttä sivilisaatiota.

      Ihmiskunnan värähtelyä ei kannata nostaa. Voi löytyä joku ikävä resonaatio...

    • Hehhah

      << Miten suhtautua maapallon ulkopuolisiin hengellisiin viestintuojiin? >>

      Mietitään sitten, jos joskus ensimmäinen havaitaan.

      << Usein kuuluu sanottavan, että maailmankaikkeus on spiritualistinen, eli hengellinen. >>

      Ja yhtä usein tuollaista väitettä ei pystytä mitenkään todistamaan. Kyse on siis vain siitä, että monet ihmiset varmasti haluaisivat, että tällainen suurempi henki olisi olemassa, mutta ei se siitä olevaista tee.

      << Toisesta ulottuvuudesta tullut vieras >>

      Tuskin tällaisia "toisia ulottuvuuksia" on (ainakaan todisteita ei tällaisesta ole - uskomuksia tietysti terveen järjen menettäneillä on) - eikä sieltä tulevia vieraita.

      << Toisesta ulottuvuudesta tullut vieras menee kirkkaasti omaan sarjaansa hengellisyydessä ja pitää ´taskussaan´ sellaista tietoa, mitä ihmisillä ei ole. >>

      Jos siis sellaisia vieraita olisi olemassa, niin ehkä tuo olisi mahdollista. Nyt vaan emme ole havainneet mitään tonttuja mistään "ulottuvuudesta", joten kaikki esittämäsi on tietysti täyttä spekulaatiota todistamattomista asioista. Eikö tuo ole varsin tyhjää länkytystä ?

      << On selvää, jos löydetään ´sattumalta´ musta aukko joka on 20 miljardia kertaa suurempi kuin aurinko, niin myös varmaa elämää on olemassa paljon. >>

      Siis miten siitä, että löydetään musta aukko, seuraa se, että elämää pitää olla paljon ? Non sequitur ?

      << Tällainen vieras pitäisi olla tervetullut ja mieluisa ja erittäin järkevä tapaaminen myös ateisteille. >>

      Juu, ei mitään, tervetuloa vaan.

      Tähän mennessä tulokset on vaan ollut varsin laihoja sekä "ulottuvuuksien" että "vieraiden suhteen".

      << Kun mennään 5G verkkoon, niin kodinkoneet alkavat keskustella keskenään, mutta mitä tapahtuukaan 50G -verkossa. >>

      Tuskin kuitenkaan tapahtuu mitään luonnonlakeja murtavaa.

      << Todennäköisesti, tulevaisuudessa myös ihmiset omaavat uusia kykyjä ja kommunikoivat telepaattisesti. >>

      Miksi ihmeessä omaisivat tuollaisia kykyjä ? Ehkä Sinä haluaisit, että telepaattinen yhteys olisi totta joskus, mutta pelkkä reikäpään toive ei taida ihan riittää siihen, että Sinä tietäisit, millaiset kommunikointimahdollisuudet olisivat ylipäätään mahdollisia.

      << Tämä on evoluutiota, jota hengelliset oppaat edistävät. >>

      Tai sitten se on vain pelkästään Sinun oma toive. Mitään hengellisiä oppaita ei ole havaittu.

      << Korkeammat ulottuvuudet pitävät sisällään voimia, joilla he voivat nostaa ihmiskunnan värähtelyä. >>

      Yhtäkään "korkeampaa ulottuvuutta" ei ole koskaan havaittu, joten kaikki ominaisuudet, jotka nyt keksit, ovat vain oman mielikuvituksesi tuotetta.

      Mitään ihmiskunnan värähtelyä ei ole olemassakaan.

      Yleensä kun kartoitetaan, mikä on huuhaata ja mikä ei, kehotetaan kiinnittämään huomiota esim. sanoihin värähtely tai energia. Jos niitä käytetään fysiikan kannalta virheellisessä yhteydessä, kyse on hyvin todennäköisesti huuhaasta. Niin, nyt huuhaamittari huutaa punaisella.

      << Sieltä voidaan laskeutua ihmisen tasolle ja kommunikoida. >>

      Edelleen: kaikki havaitsemattomasta keksimäsi ominaisuudet ja toiminnot ovat oman pääsi sisäisiä kuvitelmia.

      << Päädytään viimeiseen, todella tärkeään viestintuojaan, joka onnistui tehtävässään kohtuullisen hyvin huolimatta sen aikaisista heikoista viestiyhteyksistä. >>

      Valitettavasti ei ole päädytty vielä ensimmäiseenkään, joten viimeisestä ei voida puhua.

      << Kiinnostaako ateisteja tavata muita olentoja kuin ihminen ? >>

      Juu, tervetuloa vaan.

      Lupauksista huolimatta kukaan ei ole kuitenkaan tällaista "muuta olentoa" esitellyt.

    • Niihin voinee suhtautua samalla tavalla kuin valtaväestö jo nyt suhtautuu menninkäisiin ja haltioihin.

    • Törmäsin FB-ryhmän, jonka säännöt alkavat näin: ''*It's not allowed to demand any evidence from our members for any of their statements, claims, believes or shares.''. Aloituksen kaltaiset esitykset kuulunevat samalle sivulle.

    • AteistiVaan

      Aloittajan ajatuksen juoksu tai ilmaisu ontuu. Se, että 5G verkko aiheuttaisi kodinkoneiden väliset yhteydet on kuin sanoisi, että asfalttitien keksiminen aiheutti henkilöautoliikenteen. Siispä kun tiepinnoitteita kehitetään vielä pitemmälle, niin ehkäpä teleporttautuminen tulee mahdolliseksi! Oikeastaan vertaus ontuu sillä kodinkoneet eivät edes käytä kännykkäverkkoa.

    • nimMARI

      5G verkossa voidaan olla paremmin yhteydessä kodinkoneisiin, voidaan jopa ohjata autoa
      missä on valmiudet. Teknologian eteneminen on ateistien kaipaamaa evoluutioita parhaimmillaan
      ja se kehittyy isolla nopeudella. Ihminen kehittyy ominaisuuksiltaan raskaasti perässä ja paljon hitaammin kuin keksimänsä teknologia ja koneet. Ateistit kehittyvät fundamentaalipuolelta pois
      kokonaan jossakin ajassa.

    • vm41

      Kaikki outo, käsittämätön ja vieras on aina ammuttu tai muuten eliminoitu ja tullaan edelleen tekemään.
      Ainoa mahdollisuus heillä selviytymiseen olisi ilmestyä primitiivisten yhteisöjen joukkoon, jolloin ns. sivistyneisyys ei olisi tervetulotoivotusten esteenä.
      Näin jos tekisivät, saisimme jälleen uuden "jumaluuden" keskuuteemme muiden jatkoksi.

    • vm41

      Juutalaisten "liipasinsormet" ovat tosi herkät, samoin naulojen ja vasaroiden käsittely.

    • Valopimeässä
      • Jos alienit ovat meitä verrattomasti korkeammalla henkisellä ja/tai hengellisellä tasolla, miksi he pitävät yhteyttä hassahtaneiden sadunkertojien kautta?


      • Hehhah
        marsunkiillottaja kirjoitti:

        Jos alienit ovat meitä verrattomasti korkeammalla henkisellä ja/tai hengellisellä tasolla, miksi he pitävät yhteyttä hassahtaneiden sadunkertojien kautta?

        << Jos alienit ovat meitä verrattomasti korkeammalla henkisellä ja/tai hengellisellä tasolla, miksi he pitävät yhteyttä hassahtaneiden sadunkertojien kautta? >>

        Tämä juuri !

        Miksi juuri reikäpäisimmät netin kylähullut olisi se reitti, jota pitkin jokin verrattoman älykäs ryhmä haluaisi esitellä itsensä koko ihmiskunnalle. Jos kerran jampoilla tuottaa vaikeuksia jo ihan normaali logiikka (melkein kirjoittamisesta lähtien), niin kyllähän tuollaisten kautta itsensä esitteleminen olisi älyllinen itsemurha. Eihän kukaan voi alkaa uskoa ihmisiä, joilla alkeellisimmatkin ajatusrakennelmat tuottavat erityisen suuria vaikeuksia. Kai tuollaiset verrattomat älyt nyt sentään jonkun vähintään täysijärkisen valitsisi - tai oikeammin varmasti jonkun älykön, joka todella osaisi loogisesti perustella väitteensä.


      • ihmejakumma
        Hehhah kirjoitti:

        << Jos alienit ovat meitä verrattomasti korkeammalla henkisellä ja/tai hengellisellä tasolla, miksi he pitävät yhteyttä hassahtaneiden sadunkertojien kautta? >>

        Tämä juuri !

        Miksi juuri reikäpäisimmät netin kylähullut olisi se reitti, jota pitkin jokin verrattoman älykäs ryhmä haluaisi esitellä itsensä koko ihmiskunnalle. Jos kerran jampoilla tuottaa vaikeuksia jo ihan normaali logiikka (melkein kirjoittamisesta lähtien), niin kyllähän tuollaisten kautta itsensä esitteleminen olisi älyllinen itsemurha. Eihän kukaan voi alkaa uskoa ihmisiä, joilla alkeellisimmatkin ajatusrakennelmat tuottavat erityisen suuria vaikeuksia. Kai tuollaiset verrattomat älyt nyt sentään jonkun vähintään täysijärkisen valitsisi - tai oikeammin varmasti jonkun älykön, joka todella osaisi loogisesti perustella väitteensä.

        Tuota samaa minäkin aina ihmettelen. Jos jollain jumalalla tai korkeammalla voimalla tai millä lienee yliälykkäällä alien-sivilisaatiolla olisi meille asiaa, niin miksi ihmeessä he valitsisivat edustajikseen ja puolestapuhujikseen sivistymättömiä toistaitoisia typeryksiä, jotka yleensä eivät kykene muodostamaan ainoatakaan järkevää ajatusta tai oikein kirjoitettua lausetta.

        Miksi kummassa nuo hyperälykkäät entiteetit aina valitsisivat sanansaattajikseen ihmiskunnan typerimmät tampiot? Aivan kuten eräs ufotutkija muistaakseni kerran sanoi: Jos Ufoilla tai siis alieneilla oikeasti on meille asiaa, niin kannattaisi varmaan laskeutua suorassa tv-lähetyksessä Valkoisen talon pihalle ja esittää asiansa siellä. Taattu huomioarvo ja sanoman esilletulo. Eikä tasan taatusti kannata laskeutua jonkun perulaisen, luku- ja kirjoitustaidottoman paimenen pellolle ja pyytää tätä välittämään sanomaa koko ihmiskunnalle.

        Vaikea ottaa vakavasti yliälykkäitä entiteettejä jotka aina toimivat ääliömäisen typerästi.


    • wind-

      Uskonnolliset ufoteoriat pitävät maapallon elämänlaatua kaiken elämän keskipisteenä ja rakkauden keskuksena. Vaikka täällä on ydinaseuhka päällä säännöllisesti, siitä huolimatta
      arvioit ovat yleisiä, ettei muualla voi mennä paremmin, vaikka löytyisi miljardi elävää tähdistöä.
      Tosiasiassa rakkautta on paljon korkeammalla tasolla olemassa. Maapallo on aneminen paikka
      rakkauden suhteen ja siitä osoituksena ihminen todellakin sekä uhkaa, että tappaa lajitovereitaan. Edelleen, vaikka muu kehitys on ollut nopeaa, niin primitiivisyys on säilynyt samalla kun lähetetään
      uusia kaarnalaivoja avaruuteen tutkimaan onko täällä muita...ja onhan heitä, myös tallustelemassa.

      • lightcommunication

        >Edelleen, vaikka muu kehitys on ollut nopeaa, niin primitiivisyys on säilynyt samalla<

        Ryhmätietoisuuden puutteessa on syy, koska on monimulttuurinen ja kansakuntinen

        asuinpaikka valtiorajoineen. Ihmiset ovat eri värisiä ja perivät omasta geenipankista myös

        temparementin. Lisäksi uskonnolliset ja taloudelliset erot ovat aivan liian suuria.

        Tutkijat ajattelevat, että jos ihmisillä, joilla on täydellinen yksilöllisyys, palauttaisivat ryhmän

        tietoisuuden, heillä olisi jumalallinen voima luoda, muuttaa ja muokata asioita maan päällä.

        Uuden ajan lapsille ja sukupolville on haasteita. Tarkoituksena on että ihmiskunta siirtyy

        kollektiivisesti uudenlaiseen ryhmän tietoisuuteen.


      • TyhjääHorinaa
        lightcommunication kirjoitti:

        >Edelleen, vaikka muu kehitys on ollut nopeaa, niin primitiivisyys on säilynyt samalla<

        Ryhmätietoisuuden puutteessa on syy, koska on monimulttuurinen ja kansakuntinen

        asuinpaikka valtiorajoineen. Ihmiset ovat eri värisiä ja perivät omasta geenipankista myös

        temparementin. Lisäksi uskonnolliset ja taloudelliset erot ovat aivan liian suuria.

        Tutkijat ajattelevat, että jos ihmisillä, joilla on täydellinen yksilöllisyys, palauttaisivat ryhmän

        tietoisuuden, heillä olisi jumalallinen voima luoda, muuttaa ja muokata asioita maan päällä.

        Uuden ajan lapsille ja sukupolville on haasteita. Tarkoituksena on että ihmiskunta siirtyy

        kollektiivisesti uudenlaiseen ryhmän tietoisuuteen.

        "Tutkijat ajattelevat, että jos ihmisillä, joilla on täydellinen yksilöllisyys, palauttaisivat ryhmän
        tietoisuuden, heillä olisi jumalallinen voima luoda, muuttaa ja muokata asioita maan päällä."

        Nimeähän yksikin tutkija, joka väittää tuollaista. Satuilua.


      • Hehhah
        lightcommunication kirjoitti:

        >Edelleen, vaikka muu kehitys on ollut nopeaa, niin primitiivisyys on säilynyt samalla<

        Ryhmätietoisuuden puutteessa on syy, koska on monimulttuurinen ja kansakuntinen

        asuinpaikka valtiorajoineen. Ihmiset ovat eri värisiä ja perivät omasta geenipankista myös

        temparementin. Lisäksi uskonnolliset ja taloudelliset erot ovat aivan liian suuria.

        Tutkijat ajattelevat, että jos ihmisillä, joilla on täydellinen yksilöllisyys, palauttaisivat ryhmän

        tietoisuuden, heillä olisi jumalallinen voima luoda, muuttaa ja muokata asioita maan päällä.

        Uuden ajan lapsille ja sukupolville on haasteita. Tarkoituksena on että ihmiskunta siirtyy

        kollektiivisesti uudenlaiseen ryhmän tietoisuuteen.

        << Tutkijat ajattelevat, että jos ihmisillä, joilla on täydellinen yksilöllisyys, palauttaisivat ryhmän tietoisuuden, heillä olisi jumalallinen voima luoda >>

        Älä nyt jaksa hihhulivajakki valehdella.

        Tuollainen on ihan täyttä huuhaapaskaa, jota tuskin KUKAAN tutkija väittää (vaikka Sinä sepität valetta, että kaikki tutkijat olisivat tätä mieltä). Älä siis yritä esittää omia vammailujasi muka jonkun tutkijan suulla.

        Tuo menee jo törkeän valehtelun puolelle.

        Lopeta tuollainen vammailu nyt heti !

        << Tarkoituksena on että ihmiskunta siirtyy kollektiivisesti uudenlaiseen ryhmän tietoisuuteen. >>

        Eikä ole. Älä nyt saatanan idiootti esittele omia vammailujasi muka jonakin yleismaailmallisena tahtona. Ne ovat pelkästään omia typeryyksiäsi.

        Ei ole olemassa mitään "uudenlaista ryhmän tietoisuutta". Tuollaiset kuvitelmat on vain omassa idiootin päässäsi. Mitään todisteita ei ole.

        Ihmisten kollektiivinen tietoisuus on enemmänkin kollektiivista tietämistä - ja siihen yhteiskunta on kehittänyt tieteellisen tiedon, joka ampuu alas juuri tuollaista huuhaapaskaa, mitä Sinä suollat. Tekemistä on siis vieläkin tuolla tietämisen saralla. Tai oikeammin sillä saralla, että Sinun kaltaiset ihmiset saataisiin ymmärtämään, mikä on tietoa ja mikä tuollaista idioottimaista huuhaapaskaa.

        Sulje itsesi.


    • vm41

      Nimenomaan ihmisten erilaisuudessa piilee elämän rikkaus.
      Samaan "muottiin" sullominen on vain vahingollista kehitykselle, joka parhaiten näkyy ja tuntuu nimenomaan uskontojen sokaisemilla.

    • ihmettelenvaan

      Eikö uskova tajua sitä että nämä hengelliset viestintuojat ova uskovan omia mielen liikkeitä, toiveita, lohtua ja sisäistä elämää, ei mitään ulkopuolista.

    • sasad

      Ne on saatanan luomia olentoja. Me ollaan Jumalan luomia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe