KD muuttunut räksyttäjäksi!

Miten ennen niin maltillinen ja asiallinen valtuusto ryhmä on nykyään ottanut varsinaisen "rakkikoiran" roolin päätöksen teossa?
Mitä huonoa on siinä jos kaupunki ja Härmämedi tekevät yhteistyötä?Jos kerran julkinen sektori ei halua osallistua työterveys huollon järjestämiseen niin mielestäni on todella järkevää että sen hoitaa paikallinen toimija eikä mikään ulkopuolinen yksityis toimija!
Ihmeellisiä irtiottoja on KD:ltä ollut pitkin nykyistä valtuusto kautta,yleensä tälläinen toiminta on kuulunut perussuomalaisten toimintaan!
Ilmoita

KD puolueessa ollaan oikeilla asioilla. PS on menettämässä uskottavuutensa, jonka Risto, Martti ja Hannu vaivalla saivat rakennettua. Kiitos siitä uskottavuus ongelmasta kuuluu....jokainen tietää kyllä kenelle.
7 VASTAUSTA:
Mihin asiaan aloitus liittyy voisiko valaista? Toiselle vastaajalle, Ps uskottavuus on mennyt juuri mainittujen takia. Johtaja oli hiljaa, kun päätyperys puhui ja toinen salakuvasi. Media kirjoitti ja sitten haukuttiin. Muut olivat kusi sukassa hiljaa. Vieläkään ei ole selvää mitä ja kuka ja koska ja onko tileissä epäselvyyttä..
toivottavasti KD jaksaa koko nelivuotiskauden oikoa näiden röötösherrojen metkuja. Edellinen kaksi vaalikautta kiihdytti ahneutta ja sulle mulle jakopolitiikkaa. Nyt lienee aika keskittyä koko Kaupungin ihmisten asioiden hoitamiseeen. Ja erityisesti heikomman ihmisen asiaa.
Ei siltä oikein näytä,koko Kaupungin ihmisten asioitten hoito.Näyttää keskittyvän asioittenhoito Hakolan kouluun .
Tänään Terveystalo osti Suomessa toimivan Attendon. Ei tarvitse Kantakauhavalle rakentaa sote keskusta. Tulee sellainen palvelujen tuottaja perusterveydenhuoltoon ettei julkinen puoli pärjää mitenkään kilpailutilanteessa. Julkisen puolen perusterveydenhuollon kalleus ja tehottomuus on kyllä sellaista luokkaa, ettei tulevaisuudessa riitä veromaksajia niitä palveluja maksamaan.
SKDL kirjoitti:
Ei siltä oikein näytä,koko Kaupungin ihmisten asioitten hoito.Näyttää keskittyvän asioittenhoito Hakolan kouluun .
Hakolasta ovat huolestuneet kyläläiset ja vanhemmat olleet yhteydessä alueen valtuutettuihin ja vain tämä yksi on saanut suunsa auki. Kiitos hänelle!
Miksi yksi kylä Kauhavalla on erityis asemassa? Täysin terveitä kouluja on lakkautettu ;ruotsalan koulu,rintalan koulu,purmojärven koulu!Kyllä näitäkin kouluja yrittivät asukkaat puolustaa mutta niin ne vain suljettiin ja Hakolaan ei sitten saisi sattua kun siellä asukkaat sitä vastustaa!Onko tämä tasapuolista kohtelua ?
Hakolasta kirjoitti:
Hakolasta ovat huolestuneet kyläläiset ja vanhemmat olleet yhteydessä alueen valtuutettuihin ja vain tämä yksi on saanut suunsa auki. Kiitos hänelle!
Nii mihinä on suunsa avannut?
+Lisää kommentti
Mitäs pahaa siinä on. Ettei kannata jotain ylisuurta, kabinetissa sovittua rakennushanketta?
Ilmoita
Hakolan koulu on tahtomattaan suojelukohde, koska Kepun johtavat luottamushenkilöt sekä muut kanta Kauhavan "luottamus"henkilöt ovat kabinetti sopimuksella sopineet että Hakola kiinni ja Ylihärmän uusi koulu. Nyt KD ja myös muut uudet valtuutetut ei enää sulata näitä sulle-mulle sopimuksia.

Nyt osaa vanhoista valtuutetuista vituttaa kun uudet pistää asiat kuntoon ja tutkivat ja tutkittavat entistäkin rötöksiä. No sitä saa mitä tilaa ja armoa ei anneta..?
1 VASTAUS:
Ompas normaali purkaus johtavalta KD( lue SKDL )Hakolalaiselta valtuutelta,tätä saa tilaamattakin pyytämättä ja joka asiasta.
+Lisää kommentti
Iso M. Nyt syytät ihan väärä miestä.. taas.
3 VASTAUSTA:
Tyhmä kysyy.
Voiko työterveyspalvelut ostaa ilman kilpailutusta esimerkiksi HärmäMediltä, niin kuin kuntayhtymä kaksineuvoinen on tehnyt silloisen johtajan Pusan aikaan?
Tulikos siitä poliisitutkinta? Miten asia eteni? Ei ole asia ollut esillä?
Aluehallintovirasto kyllä teki poliisille tutkintapyynnön, mikä sinällään on hyvin harvinaista.
Mitenkähän tämän asia on edennyt?
On erikoista, että tällaisia asioita ei tuoda julkisuuteen, mutta kaikkea muuta höpöhöpöä tuodaan kyllä kuntayhtymän taholta.
Olisikohan ihan siksi että Kauhavalla keskitytään peittelemään ongelmia Miksi et itse tuonut asiasta esiin kun tunnut siitä tietävän?
Mokomahuutelija kirjoitti:
Olisikohan ihan siksi että Kauhavalla keskitytään peittelemään ongelmia Miksi et itse tuonut asiasta esiin kun tunnut siitä tietävän?
Kuntayhtymän hallitus tietää asiasta. Kysykään hallituksen jäseniltä, mikä oli poliisitutkinnan tulos, menikö asia syyttäjälle. Kuntayhtymän hallituksen pöytäkirjan (kevät 2017)mukaan Avi oli tehnyt tutkintapyynnön. Asia liittyi kuntayhtymän työterveyshuollon siirtymisestä Härmämedille. Noihin aikoihin oli kuntayhtymän hallituksen puheenjohtajana Harri Ojanperä. Hän tietää asian takuuvarmasti.
+Lisää kommentti
Kurvislaisia Mikan kumppaneita harmittaa kun mukaan on tullut lahjomattomia. Kd on puolueena tällä hetkellä luotettavin puolue. Antiikin loikkasi syrjään kun alkoi jännittää muutaman uuden valtuutetun rohkeus haastaa. Mika saakin todennäköisesti pärjätä tästä eteenpäin ilman Kurvisen tukea.
Ilmoita
Kuinka KD ryyppääminen kaupungin tilaisuuksissa etenee,kieltäisivät tarjoilun jopa ruokailun yhteydessä.Onko tarkoitus suojella itseään ettei tulisi putki päälle.
2 VASTAUSTA:
Jes!Ruotsala rules!Aki vetelee taustalla naruista ja marionetit tanssii!
Tyhmää tänne kirjoittaa jostain vanhoista asioista. Kyllä päättäjän pitää saada suuri auki silloin kun on sen aika. Hakala ja kumppanit vois avata Ylihärmän kouluverkkoryhmän asiat. Jotta veronmaksajat pääsis kärryille.
+Lisää kommentti
Alkomahoolin kieltäminen kaupungin tilaisuuksissa....sekös isoa miestä vituttaa. Kovin on perso viinalle kun seuraa Facea.
Ilmoita
kaupungin luottokortit vain KD valtuutetuille, niin tomppelit jättää politiikan kun ei tule ilmaisia lounaita (viinaksia). toisaalta ainut asia monelle mistä ymmärtää.
1 VASTAUS:
Tuntuu jo lannanhaju keupulta kokkare housussa. Olette tukien varassa hasrtala vista sano ruottalaaneen arlaa sen olla pitää hyvää ette sanotuksi saa .!!!!
+Lisää kommentti
KD on marginaali puolue jonka pitää tehdä mitä tahansa saadakseen näkyvyyttä.Tästä kertoo viimeaikaiset irtiotot;Kauhavan nimeäminen kriisikunnaksi joka ei alkuunkaan pitänyt paikkaansa,valtuustoaloitteet jotka ovat täysin raakileita ja nyt viimeksi tämä Härmämedin ja kaupungin välisen yhteistyön torppausyritys!
Kaksi muuta pienempää valtuustoryhmää PS ja Demarit tekevät koko kaupunkia kehittävää aluepolitiikkaa,mutta KD keskittyy vain Hakolan kylän asian hoitajaksi!
4 VASTAUSTA:
No nyt olisi syytä kertoa miten niin vain Hakolan kylän asian hoitajaksi? PS kärsi valtavan imagotappion kahden valtuutetun vuoksi. Toinen lateli kovia syytöksiä ja toinen kuvasi ja jakoi videota. No se siitä, josko virheistä opittiin jotain?

KD valtuustoaloitteet taas on olleet hyvin perusteltuja!!

KD on sivullisten silmissä noussut asiapuolueeksi, puheet ovat asiallisia ja perusteltuja. Aina ei voi PS sanoa samaa. Demareilla on nyt varsin asiallinen ryhmä.
On tainnut tulla KD sta uhka kepulle. On se kovaa. Kyllä Kauhavalla riittää kaikille kuntoon laitettavaa asioita antakaa KD n toimia vai ollaanko menossa pohjois Korean meininkiin??
Ei KD kepua niinkään uhkaa vaan PS . Tuija lähti jo PS ryhmästä. Jos Tuija olisi siirtynyt KD ryhmään olisi ryhmät yhtä suuret. Nyt jos PS ryhmästä lähtee vielä yksikin niin se tarkoittaa että PS menettäisi hallituspaikan! Kumpi väistyisi Risto vai Mika???
Onhan PS tehnyt Voltti politiikkaa. Eikö se ole pikku kylä politiikkaa jos mikä?? Tämä vaan huomiona jos kerran Hakolan koulun puolustajia moititaan, mitä en ymmärrä. Koulun sulkemisesta tulee myrsky, enää ei voi selittää muka huonolla kunnollakaan. Koska se ei pidä paikkaansa.
+Lisää kommentti
Ei saisi olla erimieltä Kurvisen kanssa. Mutta kun niin harva pystyy olla samaa mieltä. Mitä nyt enemmistä narussa kuljetettavia Keskustanryhmän jäseniä. Kepun miehetkin nykyään hiiren hiljaa. Antin sanomaa taitaa kuljettaa ainoastaan Kepun naisryhmä
Ilmoita
Ajatelkaapas nyt sitä, että miksi kaupungin pitäisi olla Härmämedin osakas. Jos peruste on se, että kaupunki ostaa palveluita Härmämediltä, niin silloinhan kaupungin pitäisi olla osakkaana aika monessa kauhavalaisessa yrityksessä. Asiakassuhde on paljon helpompi hoitaa, jos ei ole omistajana yhdessä palveluja tarjoavassa yrityksessä. Myös kilpailuasetelma on tällöin selkeämpi, avoimempi ja kaikille tarjoajille tasapuolisempi. Nyt voi käydä niin, että muut eivät edes tarjoa palveluitaan kaupungille, koska arvelevat tarjouspyyntöjen olevan vain sisäpiirin juttuja, ja tällöin kaupungin osaomistama yhtiö pääsee rokottamaan ylihintaa.

Osakkeiden hankinnan ja omistajuuden tulee aina perustua selkeään omistaja- ja sijoitusstrategiaan, joka kaupungilta nyt puuttuu. Nyt roiskitaan vaan sinne tänne, ilman mitään suunnitelmaa, eikä kellään ole tiedossa, että kuka näitä sijoituksia valvoo ja hoitaa.

KD:ltä aika fiksua politiikkaa kyseenalaistaessaan tällaisen toiminnan.
4 VASTAUSTA:
Miksi KD ei puuttunut järjettömään vähintään 5,5 miljoonan Härkis hankkeeseen.Selvittämistä piisaisi myös Soforin vuokraamassa kiinteistössä sen kiinteistön ja vuokraamisen tilasta.
Onko KD "fiksu" politikointi valikoivaa?
Vai riippuuko se lisäksi missä toiminta tapahtuu?
Vieläkö Jorman ote paikalliseen KD porukkaan on yhä rautainen?
Roiskitaan sinne tänne - osuvasti sanottu, kuvastaa Kauhavan kaupungin "strategian" toimeen panoa, yksittäisiä tekoja vailla suurempaa tavoitetta, lisäksi niistä joka toinen lyö toista korvalle, kuten ketjussa moni kirjoittaja kokee esim kyläkoulujen kohdalla. Se on vaarallista puuhailua, jo nyt elää vahvana käsitys jotta terveitäkin kouluja on laitettu kiinni politiittista syistä. Kiva kivaan keskittyvä media ei ole tätä jaksanut eikä viitsinyt kaivella, asiat otetaan sellaisina kun ne kulloinkin tarjotaan. Ihmisillä vain sattuu olemaan vaihtoehtoja, muitakin kuin Kauhava, ellei sitten ole talon takia velkavankeudessa ja paikkakuntaan sidottu.
rukoilkaammeyhdessä kirjoitti:
Miksi KD ei puuttunut järjettömään vähintään 5,5 miljoonan Härkis hankkeeseen.Selvittämistä piisaisi myös Soforin vuokraamassa kiinteistössä sen kiinteistön ja vuokraamisen tilasta.
Onko KD "fiksu" politikointi valikoivaa?
Vai riippuuko se lisäksi missä toiminta tapahtuu?
Vieläkö Jorman ote paikalliseen KD porukkaan on yhä rautainen?
Kuinka moni rivivaltuutettu edes tiesi Härkishankkeesta.
Eikös KDllä ole edustaja kaupunginhallituksessa,olisi pitänyt tietää jos kuunteli ja luki esityksen,ei noin iso riskipitoinen hanke mene ohi kaupunginhallituksen.
Luulisi KD käsittelevän elimissään yli 5 miljoonan pottia eri puolita jos kiinnostus riittää myös kymppitonneihin,vai oliko perinteisesti liian iso luku hahmottaa?
Lehdissähän se on ollut usampaan kertaan matkan varrella.
+Lisää kommentti
Mitä uskottavuutta Ristolla ja Martilla on politiikan teossa.... Puolueen vastaista toimintaa kyllä löytyy, Kepu vetää puoleensa.
Ilmoita
Kepun Ylihärmäläinen junttaporukka Antin johdolla esti KD:n edustajan pääsemisen Ylihärmän kouluverkko työryhmään!
Valtuustoryhmämme piti kohteluamme tosi ikävänä ja epäkunnioittavana,mutta näinhän Kepu toimii!
2 VASTAUSTA:
Katos kun Kepu, Mika, Matias ja pari muuta etunenässä on sopinut että Ylihärmän koulukeskus!!!
Juuri näin! Eikä ole yllätys, että suurin osa työryhmän jäsenistä asuu/on kotoisin Ylihärmästä. Varmaankin olisi saatu järkiperusteisempi esitys, jos mukana olisi ollut myös Kauhavalta ja Kortesjärveltä edustajia. Ja jos ryhmä olisi valittu parlamentaarisesti vaalitulosta kunnioittaen... Mutta tämä koulu asiahan on päätetty jo viime vaalikaudella keskustan kesken...
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

KD muuttunut räksyttäjäksi!

Miten ennen niin maltillinen ja asiallinen valtuusto ryhmä on nykyään ottanut varsinaisen "rakkikoiran" roolin päätöksen teossa?
Mitä huonoa on siinä jos kaupunki ja Härmämedi tekevät yhteistyötä?Jos kerran julkinen sektori ei halua osallistua työterveys huollon järjestämiseen niin mielestäni on todella järkevää että sen hoitaa paikallinen toimija eikä mikään ulkopuolinen yksityis toimija!
Ihmeellisiä irtiottoja on KD:ltä ollut pitkin nykyistä valtuusto kautta,yleensä tälläinen toiminta on kuulunut perussuomalaisten toimintaan!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta