KD muuttunut räksyttäjäksi!

Riippumatonseuraaja

Miten ennen niin maltillinen ja asiallinen valtuusto ryhmä on nykyään ottanut varsinaisen "rakkikoiran" roolin päätöksen teossa?
Mitä huonoa on siinä jos kaupunki ja Härmämedi tekevät yhteistyötä?Jos kerran julkinen sektori ei halua osallistua työterveys huollon järjestämiseen niin mielestäni on todella järkevää että sen hoitaa paikallinen toimija eikä mikään ulkopuolinen yksityis toimija!
Ihmeellisiä irtiottoja on KD:ltä ollut pitkin nykyistä valtuusto kautta,yleensä tälläinen toiminta on kuulunut perussuomalaisten toimintaan!

37

903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eilisenharava

      KD puolueessa ollaan oikeilla asioilla. PS on menettämässä uskottavuutensa, jonka Risto, Martti ja Hannu vaivalla saivat rakennettua. Kiitos siitä uskottavuus ongelmasta kuuluu....jokainen tietää kyllä kenelle.

      • Olentyperys

        Mihin asiaan aloitus liittyy voisiko valaista? Toiselle vastaajalle, Ps uskottavuus on mennyt juuri mainittujen takia. Johtaja oli hiljaa, kun päätyperys puhui ja toinen salakuvasi. Media kirjoitti ja sitten haukuttiin. Muut olivat kusi sukassa hiljaa. Vieläkään ei ole selvää mitä ja kuka ja koska ja onko tileissä epäselvyyttä..


      • ahneille-loppu

        toivottavasti KD jaksaa koko nelivuotiskauden oikoa näiden röötösherrojen metkuja. Edellinen kaksi vaalikautta kiihdytti ahneutta ja sulle mulle jakopolitiikkaa. Nyt lienee aika keskittyä koko Kaupungin ihmisten asioiden hoitamiseeen. Ja erityisesti heikomman ihmisen asiaa.


      • SKDL

        Ei siltä oikein näytä,koko Kaupungin ihmisten asioitten hoito.Näyttää keskittyvän asioittenhoito Hakolan kouluun .


      • ratkaisevatkaupat

        Tänään Terveystalo osti Suomessa toimivan Attendon. Ei tarvitse Kantakauhavalle rakentaa sote keskusta. Tulee sellainen palvelujen tuottaja perusterveydenhuoltoon ettei julkinen puoli pärjää mitenkään kilpailutilanteessa. Julkisen puolen perusterveydenhuollon kalleus ja tehottomuus on kyllä sellaista luokkaa, ettei tulevaisuudessa riitä veromaksajia niitä palveluja maksamaan.


      • Hakolasta
        SKDL kirjoitti:

        Ei siltä oikein näytä,koko Kaupungin ihmisten asioitten hoito.Näyttää keskittyvän asioittenhoito Hakolan kouluun .

        Hakolasta ovat huolestuneet kyläläiset ja vanhemmat olleet yhteydessä alueen valtuutettuihin ja vain tämä yksi on saanut suunsa auki. Kiitos hänelle!


      • Linjakkuutta

        Miksi yksi kylä Kauhavalla on erityis asemassa? Täysin terveitä kouluja on lakkautettu ;ruotsalan koulu,rintalan koulu,purmojärven koulu!Kyllä näitäkin kouluja yrittivät asukkaat puolustaa mutta niin ne vain suljettiin ja Hakolaan ei sitten saisi sattua kun siellä asukkaat sitä vastustaa!Onko tämä tasapuolista kohtelua ?


      • Enookuullu
        Hakolasta kirjoitti:

        Hakolasta ovat huolestuneet kyläläiset ja vanhemmat olleet yhteydessä alueen valtuutettuihin ja vain tämä yksi on saanut suunsa auki. Kiitos hänelle!

        Nii mihinä on suunsa avannut?


    • Näinpänäin

      Mitäs pahaa siinä on. Ettei kannata jotain ylisuurta, kabinetissa sovittua rakennushanketta?

    • Rötösherratkiinni

      Hakolan koulu on tahtomattaan suojelukohde, koska Kepun johtavat luottamushenkilöt sekä muut kanta Kauhavan "luottamus"henkilöt ovat kabinetti sopimuksella sopineet että Hakola kiinni ja Ylihärmän uusi koulu. Nyt KD ja myös muut uudet valtuutetut ei enää sulata näitä sulle-mulle sopimuksia.

      Nyt osaa vanhoista valtuutetuista vituttaa kun uudet pistää asiat kuntoon ja tutkivat ja tutkittavat entistäkin rötöksiä. No sitä saa mitä tilaa ja armoa ei anneta..?

      • SKDL

        Ompas normaali purkaus johtavalta KD( lue SKDL )Hakolalaiselta valtuutelta,tätä saa tilaamattakin pyytämättä ja joka asiasta.


    • Rötösherratkiinni

      Iso M. Nyt syytät ihan väärä miestä.. taas.

      • rehellisyysmaanperii

        Tyhmä kysyy.
        Voiko työterveyspalvelut ostaa ilman kilpailutusta esimerkiksi HärmäMediltä, niin kuin kuntayhtymä kaksineuvoinen on tehnyt silloisen johtajan Pusan aikaan?
        Tulikos siitä poliisitutkinta? Miten asia eteni? Ei ole asia ollut esillä?
        Aluehallintovirasto kyllä teki poliisille tutkintapyynnön, mikä sinällään on hyvin harvinaista.
        Mitenkähän tämän asia on edennyt?
        On erikoista, että tällaisia asioita ei tuoda julkisuuteen, mutta kaikkea muuta höpöhöpöä tuodaan kyllä kuntayhtymän taholta.


      • Mokomahuutelija

        Olisikohan ihan siksi että Kauhavalla keskitytään peittelemään ongelmia Miksi et itse tuonut asiasta esiin kun tunnut siitä tietävän?


      • ratkaisevatkaupat
        Mokomahuutelija kirjoitti:

        Olisikohan ihan siksi että Kauhavalla keskitytään peittelemään ongelmia Miksi et itse tuonut asiasta esiin kun tunnut siitä tietävän?

        Kuntayhtymän hallitus tietää asiasta. Kysykään hallituksen jäseniltä, mikä oli poliisitutkinnan tulos, menikö asia syyttäjälle. Kuntayhtymän hallituksen pöytäkirjan (kevät 2017)mukaan Avi oli tehnyt tutkintapyynnön. Asia liittyi kuntayhtymän työterveyshuollon siirtymisestä Härmämedille. Noihin aikoihin oli kuntayhtymän hallituksen puheenjohtajana Harri Ojanperä. Hän tietää asian takuuvarmasti.


    • LiikaaRoistoja

      Kurvislaisia Mikan kumppaneita harmittaa kun mukaan on tullut lahjomattomia. Kd on puolueena tällä hetkellä luotettavin puolue. Antiikin loikkasi syrjään kun alkoi jännittää muutaman uuden valtuutetun rohkeus haastaa. Mika saakin todennäköisesti pärjätä tästä eteenpäin ilman Kurvisen tukea.

    • tekopyhyyttä

      Kuinka KD ryyppääminen kaupungin tilaisuuksissa etenee,kieltäisivät tarjoilun jopa ruokailun yhteydessä.Onko tarkoitus suojella itseään ettei tulisi putki päälle.

      • Akipyörittää

        Jes!Ruotsala rules!Aki vetelee taustalla naruista ja marionetit tanssii!


      • Viljelijävilho

        Tyhmää tänne kirjoittaa jostain vanhoista asioista. Kyllä päättäjän pitää saada suuri auki silloin kun on sen aika. Hakala ja kumppanit vois avata Ylihärmän kouluverkkoryhmän asiat. Jotta veronmaksajat pääsis kärryille.


    • Ryyppymurheeseenjostoise

      Alkomahoolin kieltäminen kaupungin tilaisuuksissa....sekös isoa miestä vituttaa. Kovin on perso viinalle kun seuraa Facea.

    • luottamusta

      kaupungin luottokortit vain KD valtuutetuille, niin tomppelit jättää politiikan kun ei tule ilmaisia lounaita (viinaksia). toisaalta ainut asia monelle mistä ymmärtää.

      • Gfd99

        Tuntuu jo lannanhaju keupulta kokkare housussa. Olette tukien varassa hasrtala vista sano ruottalaaneen arlaa sen olla pitää hyvää ette sanotuksi saa .!!!!


    • Ruotsalarules

      KD on marginaali puolue jonka pitää tehdä mitä tahansa saadakseen näkyvyyttä.Tästä kertoo viimeaikaiset irtiotot;Kauhavan nimeäminen kriisikunnaksi joka ei alkuunkaan pitänyt paikkaansa,valtuustoaloitteet jotka ovat täysin raakileita ja nyt viimeksi tämä Härmämedin ja kaupungin välisen yhteistyön torppausyritys!
      Kaksi muuta pienempää valtuustoryhmää PS ja Demarit tekevät koko kaupunkia kehittävää aluepolitiikkaa,mutta KD keskittyy vain Hakolan kylän asian hoitajaksi!

      • Sivullinentarkkailija

        No nyt olisi syytä kertoa miten niin vain Hakolan kylän asian hoitajaksi? PS kärsi valtavan imagotappion kahden valtuutetun vuoksi. Toinen lateli kovia syytöksiä ja toinen kuvasi ja jakoi videota. No se siitä, josko virheistä opittiin jotain?

        KD valtuustoaloitteet taas on olleet hyvin perusteltuja!!

        KD on sivullisten silmissä noussut asiapuolueeksi, puheet ovat asiallisia ja perusteltuja. Aina ei voi PS sanoa samaa. Demareilla on nyt varsin asiallinen ryhmä.


      • Olenkotyperys

        On tainnut tulla KD sta uhka kepulle. On se kovaa. Kyllä Kauhavalla riittää kaikille kuntoon laitettavaa asioita antakaa KD n toimia vai ollaanko menossa pohjois Korean meininkiin??


      • Meneemielenkiintoiseksi

        Ei KD kepua niinkään uhkaa vaan PS . Tuija lähti jo PS ryhmästä. Jos Tuija olisi siirtynyt KD ryhmään olisi ryhmät yhtä suuret. Nyt jos PS ryhmästä lähtee vielä yksikin niin se tarkoittaa että PS menettäisi hallituspaikan! Kumpi väistyisi Risto vai Mika???


      • Havainto

        Onhan PS tehnyt Voltti politiikkaa. Eikö se ole pikku kylä politiikkaa jos mikä?? Tämä vaan huomiona jos kerran Hakolan koulun puolustajia moititaan, mitä en ymmärrä. Koulun sulkemisesta tulee myrsky, enää ei voi selittää muka huonolla kunnollakaan. Koska se ei pidä paikkaansa.


    • KepuMenettääAsemiaan

      Ei saisi olla erimieltä Kurvisen kanssa. Mutta kun niin harva pystyy olla samaa mieltä. Mitä nyt enemmistä narussa kuljetettavia Keskustanryhmän jäseniä. Kepun miehetkin nykyään hiiren hiljaa. Antin sanomaa taitaa kuljettaa ainoastaan Kepun naisryhmä

    • Esko

      Ajatelkaapas nyt sitä, että miksi kaupungin pitäisi olla Härmämedin osakas. Jos peruste on se, että kaupunki ostaa palveluita Härmämediltä, niin silloinhan kaupungin pitäisi olla osakkaana aika monessa kauhavalaisessa yrityksessä. Asiakassuhde on paljon helpompi hoitaa, jos ei ole omistajana yhdessä palveluja tarjoavassa yrityksessä. Myös kilpailuasetelma on tällöin selkeämpi, avoimempi ja kaikille tarjoajille tasapuolisempi. Nyt voi käydä niin, että muut eivät edes tarjoa palveluitaan kaupungille, koska arvelevat tarjouspyyntöjen olevan vain sisäpiirin juttuja, ja tällöin kaupungin osaomistama yhtiö pääsee rokottamaan ylihintaa.

      Osakkeiden hankinnan ja omistajuuden tulee aina perustua selkeään omistaja- ja sijoitusstrategiaan, joka kaupungilta nyt puuttuu. Nyt roiskitaan vaan sinne tänne, ilman mitään suunnitelmaa, eikä kellään ole tiedossa, että kuka näitä sijoituksia valvoo ja hoitaa.

      KD:ltä aika fiksua politiikkaa kyseenalaistaessaan tällaisen toiminnan.

      • rukoilkaammeyhdessä

        Miksi KD ei puuttunut järjettömään vähintään 5,5 miljoonan Härkis hankkeeseen.Selvittämistä piisaisi myös Soforin vuokraamassa kiinteistössä sen kiinteistön ja vuokraamisen tilasta.
        Onko KD "fiksu" politikointi valikoivaa?
        Vai riippuuko se lisäksi missä toiminta tapahtuu?
        Vieläkö Jorman ote paikalliseen KD porukkaan on yhä rautainen?


      • huolestuttavaa

        Roiskitaan sinne tänne - osuvasti sanottu, kuvastaa Kauhavan kaupungin "strategian" toimeen panoa, yksittäisiä tekoja vailla suurempaa tavoitetta, lisäksi niistä joka toinen lyö toista korvalle, kuten ketjussa moni kirjoittaja kokee esim kyläkoulujen kohdalla. Se on vaarallista puuhailua, jo nyt elää vahvana käsitys jotta terveitäkin kouluja on laitettu kiinni politiittista syistä. Kiva kivaan keskittyvä media ei ole tätä jaksanut eikä viitsinyt kaivella, asiat otetaan sellaisina kun ne kulloinkin tarjotaan. Ihmisillä vain sattuu olemaan vaihtoehtoja, muitakin kuin Kauhava, ellei sitten ole talon takia velkavankeudessa ja paikkakuntaan sidottu.


      • Tuskinmoni
        rukoilkaammeyhdessä kirjoitti:

        Miksi KD ei puuttunut järjettömään vähintään 5,5 miljoonan Härkis hankkeeseen.Selvittämistä piisaisi myös Soforin vuokraamassa kiinteistössä sen kiinteistön ja vuokraamisen tilasta.
        Onko KD "fiksu" politikointi valikoivaa?
        Vai riippuuko se lisäksi missä toiminta tapahtuu?
        Vieläkö Jorman ote paikalliseen KD porukkaan on yhä rautainen?

        Kuinka moni rivivaltuutettu edes tiesi Härkishankkeesta.


      • rukoilkaammeyhdessä

        Eikös KDllä ole edustaja kaupunginhallituksessa,olisi pitänyt tietää jos kuunteli ja luki esityksen,ei noin iso riskipitoinen hanke mene ohi kaupunginhallituksen.
        Luulisi KD käsittelevän elimissään yli 5 miljoonan pottia eri puolita jos kiinnostus riittää myös kymppitonneihin,vai oliko perinteisesti liian iso luku hahmottaa?
        Lehdissähän se on ollut usampaan kertaan matkan varrella.


    • Ihanvarmadtiniinon

      Mitä uskottavuutta Ristolla ja Martilla on politiikan teossa.... Puolueen vastaista toimintaa kyllä löytyy, Kepu vetää puoleensa.

    • Kummallista

      Kepun Ylihärmäläinen junttaporukka Antin johdolla esti KD:n edustajan pääsemisen Ylihärmän kouluverkko työryhmään!
      Valtuustoryhmämme piti kohteluamme tosi ikävänä ja epäkunnioittavana,mutta näinhän Kepu toimii!

      • Facestaselviää

        Katos kun Kepu, Mika, Matias ja pari muuta etunenässä on sopinut että Ylihärmän koulukeskus!!!


      • Härskiä_touhua

        Juuri näin! Eikä ole yllätys, että suurin osa työryhmän jäsenistä asuu/on kotoisin Ylihärmästä. Varmaankin olisi saatu järkiperusteisempi esitys, jos mukana olisi ollut myös Kauhavalta ja Kortesjärveltä edustajia. Ja jos ryhmä olisi valittu parlamentaarisesti vaalitulosta kunnioittaen... Mutta tämä koulu asiahan on päätetty jo viime vaalikaudella keskustan kesken...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe