Tiede ilman uskoa Jumalaan on päämäärätön

Ihmisen elämää voidaan verrata matkaksi. Kun ihminen matkustaa, hänellä on yleensä päämäärä, jota kohti hän menee. Uskovan ihmisen päämäärä on Jumalan valtakunta ja iankaikkinen elämä siellä. Hänen elämällään on tarkoitus ja se antaa hänelle mielekkyyden elämälle.

Ihminen, joka ei ole uskossa, mutta luottaa tieteeseen, tekee itselleen karhunpalveluksen. Hän panee toivonsa sellaiseen, mikä ei johda häntä muuhun kuin hautaan matojen syötäväksi. Hänellä ei ole mitään järjellistä eikä mielekästä päämäärää ja tarkoitusta elämälleen.
Tiede ei pelasta ketään eikä anna kenellekään ikuista elämää positiivisessa mielessä. Siksi tiede ilman uskoa Jumalaan ei ole minkään arvoinen.

Tietenkin jonkun mielestä voi olla hienoa mennä professorin paperit taskussa ja tohtorin hattu päässä helvetin tulijärveen, mutta kukaan järkevä tiedemies ei niin tee.
Järkevä tiedemies kiittää Jumalaa elämästään ja ylistää Hänen suuria luomistekojaan, joita hän tiedemiehenä voi tutkia ja nähdä niissä Jumalan valtasuuruuden ja rakkauden ihmistä kohtaan.

24

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletkos ottanut Mark5-hyvä koskaan huomioon mahdollisuutta, että kaikki ihmiset eivät ole noin kauhistuttavan materialistisia egoisteja kuin sinä? Sillä, että tietää asioiden oikean laidan voi kehittyneemmille olioille olla arvoa ja se voi tyydyttää heidän haluaan oikeasti ymmärtää kuvittelemisen sijasta, vaikkei sitä kiilusilmäisellä tavallasi voisi ulosmitata proverbiaaliseksi miljardiperinnöksi niinkuin sinä teet?

      • Mikähän hänen elämänsä tarkoitus hänen omasta mielestään on? Päämääränä ainakin on kadotus, jos tällä palstalla joskus vieraileva Jumala on vähänkään oikea.


      • Aloitus ainakin osoittaa, ettei hän edelleenkään tiedä mitä tiede on, eikä luultavasti haluakaan.


    • Aamen.
      Mark5 on totuuden ääni tällä palstalla.
      Kuunnelkaa hänen ainutlaatuisuutta viisauttaan. Sellaista viisautta joka tulee vain Jumalalta ja Hänen tuntemisesta ja tietämisestä.

    • Aamen.
      Mark5 on totuuden ääni tällä palstalla.
      Kuunnelkaa hänen ainutlaatuisuutta viisauttaan. Sellaista viisautta joka tulee vain Jumalalta ja Hänen tuntemisesta ja tietämisestä.

    • Aina jaksaa hämmästyttää uskovaisen valtava itsekkyys ja omaan napaan tuijottaminen.

    • Niinhän se on. Tieteen tekeminen on huomattavasti mielekkäämpää ja jännittävämpää, kun tutkii Jumalan ihmeellisiä luomistöitä ja tieteen kautta voi siten tuntea Jumalaa paremmin ja päästä lähemmäs Hänen ajatuksiaan.
      Jumalasta voidaan tietää jotain, ja tiede on yksi keino tietää Jumalasta jotain. Tiede tutkii kaikkea sit mitä Jumala on luonut.

      • Ja uskovainen poimii mansikat kakusta eli valikoi tutkimustuloksista ne, jotka hänen omaan ajatteluunsa sopivat. Sinä muistaakseni hyväksyt radiohiiliajoituksen eli olet antanut pirulle ainakin pikkusormesi, sillä joidenkin kreationistien mielestä *kaikki* radioaktiivisuuteen perustuvat ikäämiset ovat höpöä.


    • KazuKa

      Miten sinun pahan Jumalan voi tuhota tai miten sinut voi saada luopumaan tämän hirviön palvonnasta?

      • Pakkstori

        Niin, hänen on löydettävä se Oikea, Hyvä Jumalansa, ja jättää syyttäminen Saatanalle, joka tosin sidotaan tällä vuosituhannella, näin moni uskoo, minä ainakin. Ei uskovaiset olleet tarpeeksi "skitsoja" useinkaan, erottaakseen Saatanan ja Jumalan ääntä sydämessään tai pikemminkin päässään. Raamattu sanoo silti, että "Älkää kaikkia henkiä uskoko, koska maailmaan on saapunut monia eksyttäviäkin henkiä, joiden tarkoituksena on viedä nuo eksytyksen uskoneet ihmiseet Hellvettiiin, Saatanansa mukana". Saatana EI OLE itse vielä Helvetissä, vaikka Ilmestyskirjan mukaan siellä mahdollisesti ON JO, Väärä profeetta ja Peto. Ei sotavoimia ole vielä paljoa saatanoitettu, eikä niitä sellaiseksi ehkä vieläkään nähdä, vaikka onhan Jumalalla myös Mikaelin tai Sebaotin joukot, jotka eivät ulkoisesti eroa mitenkään Saatanan sotavoimista.


    • TotuudenTorvi

      Niin, kristinusko opettaa että olet hävitettävää jätettä ellet usko Jumalaan.

    • Maukino

      Niin, ei 1600-1900 lukujen tiedemiehet olleet kovinkaan "jumalattomia", oli ne esim. brittejä tai saksalaisia. Silloin tehtiin suurimmat löydöt kovissa, laskennallisissa tieteissä, sen jälkeen ei ole tieteseeen tullut paljokaan lisää, mutta koneita, mm. elektronisia laitteita silti alettiin rakentaa urakalla. 1900-2018 nousi paljon jumalattomuutta, tiedemiestenkin keskuuteen, mutta mistä se johtuu, niin ei ainakaan tieteen kehityksestä, koska niinkuin totesin, itse tieteen kehitys lopahti 1900-luvun alussa. Ilmeisesti viimeisimmätkin rippeet Saatanan syöksemisestä maan päälle ja "Pedon sodat" -, tuolloin henkisesti tapahtui, ja moni tiedemieskin eksyi henkisesti.

      • Newton oli areiolainen, jonka sekä anglikaaninen kirkko, että katoliset olisivat tuominneet kuolemaan. Halley oli kirjeenvaihtonsa perusteella ateisti ja Laplace oli sitä aivan avoimesti. Viime vuosisadalla fysiikkaa edistäneet huippututkijat olivat pääsääntöisesti uskonnottomia ja sama pätee suureen osaan 1800 luvun tutkijoista.

        Totesit väärin.
        Fysiikan kehitys alkoi todella vasta 1900 luvun alusta. Fysiikan kivijalkamme suhteellisuusteorian ja kvanttifysiikka alkoivat muotoutua vasta 1900 luvun alkupuoliskolla. Mekaniikan luultiin olevan loppuun kaluttu jo 1900 luvun alussa, mutta kaaosteoria yllätti siinäkin.
        Jos puhutaan muista luonnontieteistä, kuten biologiasta, astronomiasta ja kosmologiasta kehitys on kiihtynyt koko 1900 luvun ja kiihtyy yhä. Sama pätee varmasti myös kemiaan ja vaikka geologiaan, mutta ne ovat aloja, joita olen vähemmän seuraillut.


      • Se, että kreationistit vetävät Newtonia esimerkiksi vanhoista hyvistä ajoista, jolloin tiedettä sai tehdä uskonnollisista lähtökohdista ja se oli rehellisempää on jossain määrin ironista. Kun jumalaan uskominen oli lakisääteistä, hänen täytyi salata uskonnollinen vakumuksensa, koska silloinkaan jumaliin ei missään tapauksessa saanut uskoa väärällä tavalla - mielipide jonka kretsut kiivaasti jakavat. Nykyisin hän voisi tieteilijänä avoimesti puhua areiolaisuudestaan eikä se olisi ongelma työn suhteen, koska tiedettä hän teki tieteellisellä metodilla.


      • " - - itse tieteen kehitys lopahti 1900-luvun alussa."

        Oletko tosissasi?


    • Uskovaiselle kun ei totuus riitä päämääräksi.

    • kuison

      Objektiivinen tiede vs. kretut on vielä yksinkertainen tilanne. Asia menee moninkertaisesti hankalammaksi kretuille jos tiedettä tehtäisiin jumaluskomukset edellä sillä silloin kretutieteilyillä olisi denialisminsa kohteena kymmeniä, jollei jopa satoja eri jumaluskomuksiin perustuvia tieteilyntekemisiä. Siinä sitä kallot kolisisivat yhteen kun nämä jumaluskomuspohjaiset tieteilyt ottaisivat mittaa toisistaan esittäen omaa totuuttaan ainoana oikeana. Todistelut olisivat varmaan samaa tasoa kuin tähänkin saakka kaikilla näillä jumaluskomustieteilyillä:, "Kun Minä ja Raamattu/Koraani/Veda-kirjat/joku muu teos sanovat että tämä on totuus niin tämä on totuus ja siihen pitää vaan uskoa..."

    • "Tietenkin jonkun mielestä voi olla hienoa mennä professorin paperit taskussa ja tohtorin hattu päässä helvetin tulijärveen, mutta kukaan järkevä tiedemies ei niin tee."

      Eipä tietenkään. Vain järjettömät ja epärehelliset ja omahyväiset ja tekopyhät uskovaisen irvikuvat joutuvat helvetin tulijärveen. Muistaakseni itse Jumala on ilmoittanut juurikin näillä palstoilla, että siellä on sinunkin loppusijoituspaikkasi ja että rehellisellä ateistilla ei ole pelättävää.

      • ilkimyksen.päivystys

        Kyllä, viikko sitten viimeksi:

        "Kuulehan Mark-bebis, käsityksesi rehellisyydestä on kauniisti sanoen roskaa. Harvoin olen tavannut yhtä epärehellisiä ja tekopyhiä ihmisiä kuin sinä olet. Olen jo useita kertoja sanonut sinulle, ettei sinua pelasta kadotukselta ja ikuiselta tulihelvetiltä enää mikään - ja sen tien olet sinä itse itsellesi valinnut."

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15279377/kreationismin-vaarat


    • räyhräyh2

      Jatka vain samaan tahtiin, vajaamielisen sammakon tasoinen ajattelija. Sinusta on suuri hyöty, tosin aivan toisin kuin tollouttasi luulet.

    • 57367y

      Voi helvetti! Mikä täällä haisee? No, sehän on tuo aloittajan tuotos. Vain Dork5 pystyy vääntämään tuollaisen egosentrisen pökäleen ruutuun kaikkien nähtäväksi.

    • AteistiVaan

      ”Uskovan ihmisen päämäärä on Jumalan valtakunta ja iankaikkinen elämä siellä. Hänen elämällään on tarkoitus ja se antaa hänelle mielekkyyden elämälle.”

      Tuo päämäärä tuo mieleen Heaven’s gate kultin, joka teki joukkoitsemurhan päästäkseen taivaaseen. Myös monet terroristit ajattelevat varmasti ansaitsevansa iänkaikkisen elämän paratiisissa räjäyttäessään itsensä palasiksi..

      Parasta olisi, jos kaikki arvostaisivat aidosti tätä elämää ja yrittäisivät tehdä siitä parhaan mahdollisen. Ne ketkä ottavat aidosti päämääräkseen paratiisiin pääsyn ovat vaarassa heittää elämänsä hukkaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe