Mikä on paras viinan verkkokauppa?

Mistä firmasta kannattaa tilata viinaa Virosta Suomeen?Mikä on firma todella toimii?
Ilmoita


17 Vastausta

Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.


Itse tilasin viinikauppa.com sivulta. Tulee saksasta. Reilu viikko meni ja lasti kotona. Vähän tyyris rahti mutta muutaman kaverin kanssa puoliksi ni homma ok. Etuna maksaminen klarnalla niin saa maksuturvan jos jääkin ilman juomia.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Laki on muuttumassa, kannattaa seurata tilannetta - ettei tulisi niitä ikäviä yllätyksiä.
Jos tilaat, anna kauppiaan hoitaa verot ja kuljetus niin ei tule turhaa mölyä (:).
3 VASTAUSTA:
Ei ole muuttumassa ennen syksyä.
Jos silloinkaan...
Viinikaupasta tilasin minäkin pari viikkoa sitten ja niin vaan oli mukana valmiste- ja pakkausvero laput. Voin kertoa että esim. olut 1 laatikosta tulee n.21€ mätkyä. VMP
+Lisää kommentti
Jos myyjä järjestää kuljetuksen se vastaa myös veroista - nykyisen lain mukaan. Tulevaisuus voi olla hieman erilainen jos ja kun etämyyntiin ja ostoon tulee muutoksia ja kieltoja.

Jos myyjä ilmoittaa, että ostaja maksaa mahdolliset verot - voi olla, että näin tuleekin tapahtumaan jos haluaa tavarat tullista - mikäli jäävät sinne. Tosin myyjä ei voi siirtää verovastuuta yksipuolisesti, mutta voi ilmoittaa asiasta kauppaehdoissa ja kauppaa ei tule, jos et hyväksy ehtoja.

Valiokunta käsittelee asiaa parasta aikaa.
Ilmoita
Viinikaupan ehdoissa "Me emme kuljeta tuotteita asiakkaille", ja " Sinun tulee itse ilmoittaa tilauksesi Tullille (Suomessa), koska tieto ei välity meiltä automaattisesti Tulliin."

Eli eivät suoraan kerro verovastuusta - mutta siirtävät sen hienosti ostajalle.
Ilmoita
20.5.2018 tuli lahetys viinikauppa.com kautta.Tulli avannut paketit ja kotiin tuli perintakirje jossa verottaja uhkasi arvioverolla jos en maksa verija ja panttimaksuja.
Joten nyt pitaa maksaa verot ja pantit vaikka kuljetus oli erikseen tilattu.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
mitähän se vaatii litralta?
Ilmoita
47,85 senttiä/cl EtOH, eli esim 0.7litran pullo 50% alkoholia
47,85 * 70 * 0,5 = 16,75€ Eli aivan helevetisti.

Samalla tavalla voit laskea kaikki väkevät alkoholijuomat. Päälle tulee juomapakkausvero.
Verottajan sivuilta löytyy lisää tietoa. Kannattaa lukaista, koska perusasiat tuntuvat olevan hakusessa.

Kun myyjä järjestää tilaamiesi tuotteiden kuljetuksen, ostajana sinun ei tarvitse huolehtia veroista. Kyseessä on etämyynti, jolloin myyjä on verovelvollinen.

Kun tilaat yksityishenkilönä alkoholia toisesta EU-maasta ja järjestät itse tuotteiden kuljetuksen Suomeen, huolehdit itse myös veroista. Kyseessä on etäosto eli yksityishenkilön hankinta. Ostajana olet verovelvollinen ja maksat valmisteveroa eli alkoholijuomaveroa sekä juomapakkausveroa.

Laki on muuttumassa ja ehdotus on, että etämyynti kielletään kokonaan ja vain etäosto olisi mahdollista. Tämä tosin on on EU- hengen vastainen ja useampi taho on jo ilmoittanut vievänsä asian EU-tuomioistuimen käsittelyyn. Hallitus tulee aikanaan eduskunnalle esittämään ja Eduskunta äänestään lain hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Tämän sivun tiedot ovat ajantasalla:
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/ulkomailta_suomeen/matkustajatuonti/netista_tilaaminen/

PS ja Sepi voi kertoa taas miten asia on hänen mielestään....
1 VASTAUS:
Kiitos, tämä selvitti! (koskas ne mitkään vaalit tuleekaan...)
+Lisää kommentti
Kannattaako edes enää tilata? lidilstä saa lapin kultaa alle 20€ laatikko. Toki jos nelosolutta ja lonkeroa haluaa niin ehkä sitten, mutta kolmosta en kyllä tilais tulee postikuluineen jopa kalliimaksi.
1 VASTAUS:
Savukkeiden WINSTON BLUE Tallinnasta – 25 euroa/kartongi.
Tallinnan sataman SADAMARKET- issa savukkeiden myydään kampanja hintaan - 25 euroa/kartongi.
Tarjous on jopa 30.09.2019. Lähetä kirje niiden myynti johtajalle - jujurik1968@mail.ru.
Voit saada savukkeita Winston Blue erittäin edulliseen hintaan.
HAVE A NICE SUMMER ! Marco
+Lisää kommentti
Suomesta ei kannata ostaa, hae vain Latviasta!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Hae ihan itse, kerran olen hakenut. Samalla kävin Riikassa ja aivan turha keikka. Viina oli halpaa mutta aikaa menee ihan ketusti ja todella tylsä tie ajella, meillä lienee hieman eri liikennesäännöt kuin Latviassa, sen verran hurjaa meno oli välillä.
Ilmoita
Viro on kallis paikka Saksaan verrattuna. Ainoastaan rahti MH:n kautta halvin, mutta pakkaavat huonosti. Ja toimitus voi kestää yli 2 viikkoa. Saksalaiset pakkaa hyvin ja lopputulos rahteineen halvempaa kuin Virosta ja vieläpä kotiin kannettuna!
Ilmoita
Itse olen alkoholin ja mallasjuomien suuri ystävä, vaikka en nettitilausta ole koskaan tehnyt. Olen Aktiivi Isokaato.com -sivustolla, ja minut tunnetaan #IRCNetin #Isokaato -kanavalla, kun käyn siellä aina välillä keskustelemassa, niin siellä monet tilaa Latviasta kotiovelle, joka tulee halvemmaksi, mitä Alko.

Latvian verkkoviinakauppa on saman yrityksen heiniä, mitä Viron Superalko.

Kun olin vähän aikaa Turun Ekotorin sähkö-ostastolla korjaamassa sähkölaitteita työharjoittelussa, siellä työkaverini teki sitä, että tilasi Viron superalkosta viinat illalla, ja lähti liikenteeseen seuraavana aamuna ensin maksaen viinat edellisenä iltana, ja palasi lastin kanssa kotiin seuraavana päivänä. Mitä olen selvittänyt, Viron Superalkossa on pakettiautokuljetus Tallinnan satamaan, vaikka se sijaitsee siedettävän etäisyyden päässä Tallinnan satamasta. Virokin taas uutisoinut viinaveron alennuksista.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mikä on paras viinan verkkokauppa?

Mistä firmasta kannattaa tilata viinaa Virosta Suomeen?Mikä on firma todella toimii?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta