raksinsaari kaitsu ja mooseksenvuori aamuvuorossa.

fsffssdffd

takomassa veikalle rahaa taas..

on tää niin läpinäkyvää puljausta . - - että..

ja mikään mediatalo ei tutki, koska ovat miljoonilla vaiennutttejuja vai..

kelle ei raha kelpaa...lisävero köyhiltä..

kun edes yhden puolitutun tietäisi jolle käynyt mäihä...

23

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa.paskaa

      Joo, raksinsaarella taas outo bottiputki päällä.

    • Vlglgk

      Kun matkii näitä ikibottivoittonikkejä, johan napsuu vahinkobingoja... Kunne s siellä tietsikka hokaa ounou wrooooong ei voitttoja

    • Vlvlclc

      Ja se, eträ ruudut päättyt jk kierros aima yhtä kauas jo osoittaa geneerisen tietsikka arvonnan jossa täysinrigged lopputulokset aina..!

    • sffsfsffs

      pol hal taitaa valvoa, että kukaan kansalainen ei pääse voittamaan mitään merkittävää... eihän se, että valvoo, kerro että mitä valvotaan.. valvotaan, että kuka tahansa ei kääri massia.. ruskeat kirjekuoret.

    • bottienbingo

      sarijos, galapagos, TäMäMä, TytöilleMania, koltta56, jukka1965 ... jne.. kun paikalla, johanbingot napsuu..

    • fhfgdfdgf

      ja kas taas aamuvuorosssa robot tytöillemania ja tämämä jne.. pelkät koneet syö bingot- eikö kukaan uskalla duunipaikan pelossa tutkia feikkaa??? joku nevahöörd lappaerkka voitt i a80k eittäämättä joku jääkiekkokuru tai veikan kone

    • Virallinen_valvoja_1

      Veikkauksen pelit ovat rehellisiä eikä niissä huijata

      • tavisExPelaaja

        Hehhee, lirahti housuun kun luin kommenttisi ! Pelit ovat yhtä rehellisiä kuin meidän hallitus.


    • sillä.tavalla

      tytöillemania takomassa taas rubiinissa. en suosittele botteja vastaan pelaamaan.

    • lggll

      Botitvoittaaaina. Oppinut jo tunnistmaan ne kaikki. Isot jättipotit menee Aina roboille. Eihän Suomessa mikään ole. Rehellistä, kun iso raha määrää tulosta. Ja pol hal suojelee valtasun pelejä. Iloaelämään takoo taastänään topaazissa. Rairile smagussa. Ja joku nevahöörd voitti 12 ooo jobka nimi heti poistettiin..

      • tuntuu.tutulta

        eiks tää iloanaaliin voittanut jonkun jättipotin, kymppitonneja?


    • Voiteidänkanssanne

      Miksi te sitten pelaatte näitä pelejä, jos niissä on mukana näitä Veikkauksen jatkuvasti voittavia omia botteja? Oletteko tyhmiä? Lopettakaa ruikutus ja alkakaa boikotoimaan noita paskapelejä.

      • iloa.penaaliin

        ei pelata, mutta seurataan mielipuolenkiinnolla. Voittajat näkee kun kirjautuu peliin.


    • ssfsfsdfsdf

      Ei tarvi pelata nähdäkseen voittajalistat - ja siellä o n ihan aina nämä samat nimet kärjessä - vaikka satoja pelaajia. JA jp voittajina jo vuosia pyörineet bottinikit, jotka nostetaan aina naftaliinista... Ei kai valtion pelejä vastaan mahda muuta kuin olla pelaamatta ja levittää tietoa, että nämä ovat digitaalisesti järjestettyä huijausta- mitä todennäköisemmin. Sillä kovin on hiljaista tuo tiedotust ja salaperäisiä vastaukset kun haluaa jotain tietoa arvontavasta ym. Ja koko chatin poistaminenkin kertoo siitä että ei haluttu pelaajien keskustelevan keskenään siitä miten nämä potit osuuu kummasti aina samojen penaaliin. Jotka ei tietekää koskaan mitään kommetoineet - botteja kun tod näk olivat.
      PolHal varmaan sitten yhdessä ministeriön kanssa sopineet, että yht hyvään kerätään köyhie massit, koska mihin ne köyhät rahoja tarvitsisi - kun oopperaliputkin on kalliita - ja kaikenmaailman somaliyhdistykset tarvii hunajata pelaaajien rahoista.
      Pelkkää silmänkääntötemppuja. Niin kovin kätevästi se ''generaattori'' osaa kiertää varsinkin jp lähestyessä voitot näille ikivoittajille. Useinhan jokun bugin takia on näyttänyt lopputuloksen jo ennen pelin alkua. Että sellainen arvonta.

      • Voiteidänkanssanne

        Selvä. Olin siinä käsityksessä, että pelaatte vielä noita bingopelejä vaikka firman omat botit käärivät voitot. Pahoitteluni väärinymmärryksestä. En tiennytkään, että voittajalistat pääsee katsomaan ilman pekaamista -täytyypä vilkaista.
        Toivon, että kukaan ei haksahtaisi näihin järjestettyihin huijauspeleihin!


    • 656546

      toinen vaihtoehto on tietysti se että se satumainen mäihä pyörii erinäisten virkamiesten tai ja muun eliitin kesken - vähän lisärahaa kovan verotuksen vastapainoksi.. kerätään aina tarpeeksi isoja masseja jotta voidaa n jollekin herkkupepulle antaa vähän viikonloppumassia purjeveneen hankintaan.

    • akslöakö

      Koko salaperäinen myhäily Veikkauksen ympärillä on kuin suoraan jostain PohjoisKoreasta - mainoksia suurvoittajista joita kukaan ei tunne - ja esitellään tyhjää kalseaa kahvihuonetta, jossa ''voittajia'' kahvitellaan - ja miten voittajaksi päätyy - tuskin tosiaan sattumalta - jos päätyy - kaikkihan on perin säädeltyä tässä maassa muutenkin. Sananvapaus on viety - monin osiin - köyhää kansanosaa kohdellaan hyvin ylimielisesti ja varmistetaan, että heidän terveytensä tulee tuhotuksi ennnenaikaisesti liian pienellä toimeentulolla - ja nöyryyttäe erinäisin prosessein. Viimeisten vuosien aikana rakennettu oikea vihapuheagenda miljoonaa sairasta ja köyhyyysrajan alapuolella elävää kohtaan - että on ihan oikein, joutua elämään alle minimitason toimeentulon. Jos tarvitsee jotain erityistä, siihen luodaan niin hankala toimenpiteiden kirjo, että moni väsyy taistelemaan okeuksiensa puolesta. Ja kokelee ''veikkauksen onnenpelejä'' kompensaationa kurjaan tilanteeseensa - jotka nekin säädeltyjä. Jep, valtio on väkivaltaine toimija monella tasolla.
      Veikkauksen monopoliasemaa hurskastellaan oikeuteuksi siten että pitää huolta peliongelmista lol... ja samalla asettaa tulostavoitteita - veikan teejiille 33tonnia kuussa palkkiota kansan rahojen varastamisesta.. jne. Onhan sellainen genius idea että pelikoneet on viety alueille, jossa kaikkein köyhin kansanosa asuu. Uhhuh?
      Missään muualla ei ole tällaista pelien tunkemista arkeen, kuin Suomessa joka Marketissa ja kiffffoskissa..

      • eikökukaanalatutkia

        Niin totta kirjoituksesi. Toivottavasti laitat saman tekstin monelle muullekin sivustolle, esim iltalehtiin, ei tätä sivua moni lue. Pistää tosiaan kyrsimään tämä hallituksen toiminta ja kansan lypsäminen laittomilla tempuilla. jos köyhä haluaa kokeilla onneaan vaikka ebingossa saadakseen muutaman kympin niin ei siihenkään mahiksia.


    • jkjhjhvbmk

      tytöillemania tämämä paljonlovvoo eijakaarina - näkyy olevan smagun aamuvuorossa taas- onhan se kumma että satoja pelaajia niin aina nämä samat kärjessä ja vetää bingoja. valvonta kai tosiaan perustuu siihen, että ei kukaan oikea pelaaja saa voittoja. joskus vahingossa tulee sivuosumia että ei voida kokonaan syyttää kaikkien menevän boteille?

    • ffffddd

      väitän myös, että voitot jaellaan pelitilinumeron perusteella eikä onnekkaiden lappujen mukaan. toiset aina bannissa ja toisella sattuu aina mäihä, kun kirjaudutaan.

    • 4535345

      tupaliini ja larinkesä vuorotellen takoo myös - hurjaa tulosta kun yli 200 pelaajaa tai lappua.

    • ffffssssffff

      Suomi taitaa olla maailman korruptunein maa. Poliisivalta ja eliitinvalta.

      • Valtionvirkamies

        Eihän meillä ole korruptiota! Eiku.....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      66
      1063
    Aihe