Lapsesta miljonääri sijoittamalla lapsilisät

MiunValintaSitukkaa

Ja kun on kerran opettanut, että lupaukset on pidettävä, niin ei auta muu kuin lunastaa antamansa lupaus.
Aikuiset eivät aina käsitä miten tärkeää lapselle on se, että hän voi luottaa aikuisen sanaan. Että se, mitä aikuinen sanoo, on totta ja pitää.
Monet ajattelevat että eihän se nyt niin vakavaa ole, jos lapselle luvattua ei pidäkään. Mutta mitä useampia lupauksia rikotaan, sitä enemmän lapsen luottamus murenee. Hän ei enää voi olla varma mistään jos sanat kertovat toista kuin teot.
Alkoholistiperheessä on surullisen tuttua juuri tämä, että selvin päin annetut lupaukset valuvat kuin vesi hanhen selästä kun alkoholi astuu kuvaan.

Merete Mazzarella kaipaili tuoreimmassa kirjassaan sopivaa verbiä suomen kieleen ruotsin paltrata-sanalle. Meillähän on jo sellainen: puhua palturia. Mikä ero on muuten sillä, valehteleeko vai puhuuko palturia? Ikään kuin palturin puhuminen olisi jotenkin anteeksiannettavampaa.

6

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eimullamuuta-

      Ehkäisy on keksitty

      • MultaTuliJo

        Siideri lisää syntyvyyttä.👍👍👍


    • kontitpaikoillaan

      Niin on juuri näin mielestäni tuo asia, eli jos ei pysty ottamaan vastuuta lapsen turvallisesta ja yltäkylläisestä elämästä tämän täysi-ikäisyyteen saakka, on aika itsekäs vanhempi jos tekee vauvoja vain omaksi ilokseen.

      Tietystikin tähän kuuluu autojen osto 18-vuotiaana, sitä ennen pitää lapselle ostaa mopoja, moniakin ja muita urheiluvälineitä.

      Huvitti uutisissa: Kotkan satamassa ahtaajat jos lähtevät lakolle, sitten eivät ulkomaan paketit kulje, kun eivät suostu laittamaan niitä kontteja minnekään.

      • erheherheh

        En ymmärrä mitä tekemistä autojen tai mopojen tai muiden hilavitkuttimien ostamisella on turvallisen tai yltäkylläisen elämän kanssa. Suuressa osassa perheitä ei autoja tai mopoja osteta ja ihan hyvin silti on eletään. Ei minullekaan koskaan ostettu mopoa tai autoa enkä silti kokenut menettäneeni mitään.

        On kummallista, että ihmiset ovat muuttuneet niin pinnallisiksi idiooteiksi, että kaikenlaisen roinan ja hilavitkuttimien ostoa pidetään "yltäkylläisenä" elämänä. Ei kukaan menetä edes siinä mitään, vaikka omistaisi vain peruskännykän ja vaihtaa sen 10 vuoden välein. Menetys älykännyköiden omistajiin nähden johtuu vain typerien ihmisten mielikuvituksesta.


    • ViinaaRannassa

      Lapsilisä on hyvä bisness monelle vanhemmalle. Laatuaikaa lapsilisillä, Tallinan hotellit odottaa.

    • KipakkaaSipakkaa

      Kirppistelyä Kymenlaakson alueella.

      Kaikenlaista myytävää ja ostettavaa Kymenlaakson alueella. Tällä kirpparilla voit laittaa yksittäiskuvia niin paljon kun haluat, ei tarvitse laittaa kansioita. Voit myös tehdä halutessasi kansioita niin monta kuin haluat. Myös huutokauppa on sallittu. Varauksia voi tehdä ihan miten vain, yv:nä tai kommentilla. Ei siis mitään erityisiä sääntöjä. Pääasiahan on se että kaupat syntyvät. Onnea kaupoille :)

      Kymenlaakson kirppari
      Rehellistä ja simppeliä kaupantekoa!

      Kymenlaakson kirpputori
      Tietoja ryhmästä SÄÄNNÖT

      -EI VAIHTOJA ALKOHOLIIN/TUPAKKATUOTTEISIIN!
      Alkoholin, tupakan/nuuskan, aseiden sekä laittomien aineiden myynti/antaminen ryhmässä on ehdottomasti kiellettyä ja johtaa välittömästi henkilön lopulliseen poistoon ryhmästä.

      -Jos myyt tuotetta myös muualla (mmm) KIRJOITA se myymääsi kuvaan, näin vältytään mielipahalta, jonka tuotteen varannut henkilö saa kun tuote meneekin nenän edestä. Ja jos olet jo sopinut varanneen henkilön kanssa tuotteen hausta, älä enää peru kauppaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe