Ateismi on tärkeimpiä uskomuksia!

Öteisti

Ainakin tieteessä, fysiikassa kosmologiassa ! Miksi kaikkien alkujen alku muuttui olemattomuudestaan? Mahdotonta pohjimmiltaankin? Näin väitetään, mutta jollekulle se oli mahdollista, mutta koska kaikki on mahdollista sille joka uskoo, niin USKOKAA ateistit, että teidän on paljastettava kaikki tiedot sun muut paskapuheetkin KAIKEN ALUN HETKELLÄ; eihän muuten olisi maailmankaikkeutta olemassa, ALUN OLEMATON ALKUJUMALA odottaa, että kertoisitte Hänell/Sille kaiken minkä tiedätte ja senkin mitä ette tiedä, niin maailmankaikkeus joskus kaukaisessa menneisyydessä tulee luoduksikin!
Matkakaa vaikka ilman joogaa ilman rukoustakin ja kertokaakin vain Minänne olennalle(nk. Jehova-Jahva-Jeesus), miksi haluatte maailmankaikkeuden tulevan, niin näette, että se tuli juuri NYT tällaiseksi!
Emme tiedä, kuinka kaukana "Kaiken Alun" ateistinen hetki on, tuksin sitä on mahdollista edes mitata, koska nykyään vain aurinkojen ja tähtien mukaan ja vuodenaikojen ja maan päivittäisen kierron, ja atomien kidevärähtelyiden avulla atomikelloissa mitataan AIKA! Hulluinkaan veikkaus ei tee siitä alle 10^50 sekunnin päässä olevaa asiaa, kuitenkaan, koska tuolloin aikaa, liikaa ikuisuutta alettiiin sitomaan massoihin. Ja avaruuden grid saattaa olla(hatusta) 10^300 gridpartikkelia, ja kuinka monta aikaa ihmisellä menee aikaa kuvitella yksi piste silmälläänkin?
Vihje - näämme noin 2 silmää*10^8 pistettä* 100 kuvaa joka sekunti...

9

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Öteisti

      Ja antakaa kun arvaan, mm. Saatanan Perkuleenne haluaa teille pistää taas vittuilun ja kyrpämäiset vihapuheet mieleenne, mutta hillitkää, näin KESÄN kunniaksi tuo tarpeenne, ja kertokaa miksi ette halua oppia olevaisten Jumalien tietoja, vaikkapa se KAIKEN alun Olematon Jumala oli varmasti suurin ja ... öö ja pienin koska se oli silti olemattomin, HÄN/SE ON SIELLÄ, menneisyyksien alussa meitä kaikkia odottamassa kertomaan,mitä NYT tapahtuu....EIhän välitä siitä, että se on mahdotonta, ei tietenkään ole, koska kaiken alustahan me olemme perineet KAIKKI fyysisetkin raffinaattimme, ja henkisetkin piirteemme, ja jos sieluanne taas vatuttaa, niin pyytäkää Herralta helpoitusta, mutta jos ette, niin silloin vain ette saa Rauhaakaan.....

    • jupitero

      Mielikuvitusjumalan olemattomuus näyttää ottavan ajoittain koville? :D

    • Otapas lääkkeesi, Aki.

    • " Ateismi on tärkeimpiä uskomuksia!
      Ainakin tieteessä, fysiikassa kosmologiassa ! "

      Soita vaikka Syksy Räsäselle ja kysy, miten ateismi ilmenee kosmologiassa.

    • Ateismi ei ota mitään kantaa universumin syntytapaan.

    • Ateismi on jumalhahmoihin uskomisen puuttumista.

      Ei muuta.

    • q.v

      Miten aloittaja laittaa yhdysmerkit ajattelemalleen universumin luojajumalalle ja isokulliselle härkämäiselle Jahvelle?

    • Vastine avaajalle:
      "Ateismi on tärkeimpiä uskomuksia!"

      Ateismi ei ole uskomus, se on uskon puutetta.

      "Miksi kaikkien alkujen alku muuttui olemattomuudestaan?"

      Tähän ei ole mahdollista vielä ottaa kantaa koska siitä ei ole tietoa onko missään vaiheessa ollut "olematonta" voi onko asiat olleet aina.

      "ALUN OLEMATON ALKUJUMALA"

      Uskomasi jumaluudet eivät ole asioita joihin ateistit uskoisivat, sehän on ateistin määritelmä :)

      "Emme tiedä, kuinka kaukana "Kaiken Alun" ateistinen hetki on, tuksin sitä on mahdollista edes mitata, koska nykyään vain aurinkojen ja tähtien mukaan ja vuodenaikojen ja maan päivittäisen kierron, ja atomien kidevärähtelyiden avulla atomikelloissa mitataan AIKA! "

      En tiedä mistä "ateistisesta hetkestä" (ei kuulu ateismiin), kaiken alusta tai tuksuista selität, mutta jopa tähtitieteen kannalta onko kysymyksesi olennainen tai asia johon pystytään vastaamaan silloin kun aika on suhteellista?

      "Hulluinkaan veikkaus ei tee siitä alle 10^50 sekunnin päässä olevaa asiaa, kuitenkaan, koska tuolloin aikaa, liikaa ikuisuutta alettiiin sitomaan massoihin. "

      Tässäkään ei ole juuri järkeä. Tämän hetken tiedon mukaan suurinpiirtein 4.35454*(10^17) sekuntia takaperin tapahtui alkuräjähdys. En tosin tiedä mitä sekoilet "hulluilla veikkauksilla"?

      "Ja avaruuden grid saattaa olla(hatusta) 10^300 gridpartikkelia, ja kuinka monta aikaa ihmisellä menee aikaa kuvitella yksi piste silmälläänkin?"

      Vedit jopa "gridpartikkelit" ja niiden olemassaolon hatustasi, niitä ei ole mittayksikköinä. Myöskään silmillä ei kuvitella vaan aivoilla.

      "Vihje - näämme noin 2 silmää*10^8 pistettä* 100 kuvaa joka sekunti..."
      Silmien näkökyky tämän hetken parhaimman arvion mukaan mukaan on noin 576 megapikseliä, vaikkakin nistä vain noin 7 megapikselin verran on hyödyllisessä käytössä keskellä terävän näön aluetta (verrattuna esim. 8k-videoon joka on 33.2 megapikseliä per kuva. Vertailun vuoksi 4k UHD on 8.3 megapikseliä).

      Joskin megapikseleillä vertailusta ei myöskään ole mitään hyötyä koska aivot yhdistävät monen kuvan tiedon yhdeksi ja poistavat häiritsevän tiedon jota eivät katso hyödyllisiksi. Esimerkiksi hatusta vetämälläsi "100 kuvaa sekunnissa" ei ole mitään tekemistä oikean maailman kanssa sillä ihmiset eivät kykene näkemään pieniä muutoksia tällä nopeudella. Silmät lähinnä vain näyttävät suuremmat muutokset ja tämän vuoksi normaalisti silmät poukkoilevat (mikro-sakkadit) todella nopeasti kun katsoo kohdetta.

      https://futurism.com/what-is-the-resolution-of-the-human-eye/

      Ohessa on linkki listaan missä on paljon optisia harhoja, niistä voi oppia paljon siitä miten silmät toimivat ja miten helppoa on sekoittaa niiden toiminta koska ne "yksinkertaistavat" nähtyä :)
      http://www.michaelbach.de/ot/

    • KAKSIateistista

      Tiedemiestä oli ruvennu tutkimaan Jeesuksen kuolemaa ja ylösnousemusta, ja tutkimustulostensa takia he tulivat uskoon, vaikka Jumalahan sen uskon antaa, käyttäen tässä tapauksessa tutkimustuloksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1834
    2. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      13
      1544
    3. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      109
      1311
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1125
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      67
      1094
    6. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1088
    7. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      63
      923
    8. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      903
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      50
      861
    10. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      173
      845
    Aihe