Raamatun mukainen seurakunta

surullinen

Olen jo kauan odottanut Jumalan ennalleen asettamaa seurakuntaa. Imatran helluntaiseurakunnan kokouksissa olen havainnut muutamaa luopumuksen merkkiä, mutten ole vielä löytänyt etsimäni Raamatun mukaista seurakuntaa eli Jumala kuljettaa omia, joilla on raamatullinen usko ja Hän uloskutsuu heidät pois ja asettaa heidät apostolien alkuseurakunnan malliin.

35

1605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulejärkiisi

      Se kirja on 2000v vanha, ei siihen terveet usko.

      • Senplönn

        Tarkotushan ei ole uskoa kirjaan vaan tosiasioihin. Tahtoa on havaittavissa ja yksilötahto on ajateltavissa. Oikea kysymys ei ole "kuka Jeesus on?" vaan "mikä Jeesus on?"


    • Yksinvaeltajatar

      Eikö joku tervehenkisistä uskovista tiedä, mitä on seurakunta Jumalan Sanan valossa? :)

    • Herätyys

      Miksi VAIN odottanut? Kun Raamatun UT mukaan kuuluisi odottaa / jouduttaa sen, niin sanoin kuin teoinkin, käytännössä toimivaksi tulemusta. Siihen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsumista, vetämistä ja ohjaamista. Jonka nämä suomi24 keskustelufoorimit hyvin mahdollistaa, ihan koko kansakunnan, jopa maailman laajuisestikin mahdollistaa. Suomalaisia kun on ja asuu kaikkialla maailmassa.

      Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen, tätä jo tekevä, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva. Tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitetttu, palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita tähän, vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita tähän Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään haluavia, etsivä / peräänluulutteleva.

      • kui2

        Minkälaista on elämäsi, voisitko kertoa hieman sanoin miten toteutat tuota. Mitä teet, voitko yksilöidä?

        Ei riitä että sanot eläväsi UT:n mukaan, koska en voi lukea UT:ta sinun silminesi ja ajatuksinesi, niin en voi tietää mitä ajat tuolla takaa. Minä luen UT:ta omine silmineni ja ajatuksineni luetusta tekstistä.


    • surullinen

      Jumala kuljettaa omia, joilla on raamatullinen usko ja Hän uloskutsuu heidät Pyhän Hengen kautta ja asettaa heidät apostolien alkuseurakunnan malliin. On tärkeintä ymmärtää, mitä on seurakunta Jumalan Sanan valossa, sitä Jumala kuljettaa Pyhän Hengen kautta.

      Olen havainnut omassa paikallisseurakunnassa luopumuksen merkkiä. Siksi en voi olla siellä yhteydessä.

      Koin myös saarnan korvasyyhyn mukaiseksi saarnaksi, jonka mukaan vesittää myös Jumalan aikaansaamaa uskoa. Kotiintultuani huomasin, miten usko on veltostunut. Siksi en pysty olemaan siellä korvasyyhyn kanssa, jonka tarkoitus on saada luopumaan Raamatun terveestä opista eli Raamatun ilmoittamasta Jeesuksesta.

      Aiemmin uskoni on vahvistunut joka kerta seurakunnan kokouksen jälkeen, mutta uskoni on alkanut veltostua kokouksen jälkeen, niin tämä paljastui korvasyyhyn mukaiseksi saarnaksi, joka saattaa luopumaan Raamatun ilmoittamasta Jeesuksesta, eli terveen ja Kristuksen opin pohjasta.

      Raamatun mukaan luopumus ensin tapahtuu ennen Jeesuksen tulemusta. Pysy sinä loppuun asti Jumalan Sanan varassa, sillä jokainen Sana, joka lähtee Jumalan suusta, on meidän elämämme vara pelastukseksi ja se on ainoa pelastukseksi.

      Raamatun ilmoittama Jeesus - lihaksi tulleena Sanana - Kristuksen opissa - Jumalan Sanan valossa.

      1Piet. 2:2 ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,

      Jeesus vahvisti Isän sanoman sanomalla, että me elämme jokaisen Jumalan Sanan varassa [Matt. 4:4, 5Moos. 8:3].

      Matt. 4:4 Mutta hän vastasi ja sanoi: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.'"

      5Moos. 8:3 Hän nöyryytti sinua ja antoi sinun nähdä nälkää, ja hän antoi sinulle mannaa syödä, jota et ennen tuntenut ja jota eivät isäsikään tunteneet, opettaaksensa sinut ymmärtämään, että ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan että hän elää jokaisesta sanasta, joka Herran suusta lähtee.

      Ekumenia on 'oikoumene, οἰκουμένη', kreikankielen mukaan, niin siitä luullaan raamatulliseksi ykseydeksi, vaikka Jumalan Sanan valossa ei ole. Jumala uloskutsuu omia ja asettaa heidät raamatulliseen seurakuntaan, se löytyy Raamatusta.

      Tässä olisi selkeämpi kirjoitus ekumenian ja raamatullisen ykseyden erotuksesta.
      http://tutkimusm.blogspot.com/2015/12/ekumenia-oikoumene-ja-raamatullinen.html?m=1

    • Herätyys

      Kristuksen Jeesuksen omat ovat "maailmalle vaklkeudeksi ja maalle suolaksi" Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia APPOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, jokaista jäsentään myöden, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti rakentaviksi yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja.

      Mutta missä ovat, missä piileskelevät muut, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut, kun ei NÄY, eikä kuulu?! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille,

      Jeesuksen nimessä... niitä etsivä / peräänkuulutteleva. Tähän em. Krits. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

      "Löytäneekö" Hän, etsivä...?

      • surullinen

        Ymmärrän.


    • Kokeile.ilmoitusta

      Löydät Imatralta hyvän seurakuntayhteyden, kun laitat lehteen ilmoitukse:

      Etsin oikeita uskossa olevia, jotka tahtovat alkaa toimi Imatralla Raamatun opettamalla tavalla ja alkuseurakunnan esimerkin mukaisesti.
      Ota yhteys:
      Minä ? Imatra.

      • surullinen

        Kiitos vinkistäsi, Kokeile.ilmoitusta!

        Mutta en itse uskalla, koska olen nainen ja uskallus puuttuu. Uskaltaisiko joku imatralainen mies, laittaa itse lehteen puolesta?


      • Herännyt
        surullinen kirjoitti:

        Kiitos vinkistäsi, Kokeile.ilmoitusta!

        Mutta en itse uskalla, koska olen nainen ja uskallus puuttuu. Uskaltaisiko joku imatralainen mies, laittaa itse lehteen puolesta?

        Siitä saa vain erinimisten uskonnollisten lahkolaisten vihat ylleen. Ns. leimautuu, heidän uskoon sopimattomaksi. Eikä kukaan uskalla, tai halua ottaa yhteyttä. Näin omalla paikkakunnallani.

        On kokemusta / kokeiltua.


      • surullinen

        Niin, siksi sitä minä vähän pelkään. Tämä on pieni paikka, jossa asustelen. Odotan kuitenkin, että Jumala alkaisi johdattaa uskovia, joilla on raamatullinen usko ja asettaa heidät apostolien alkuseurakunnan mallin mukaiseen seurakuntaan, niin silloin olisi paljon helpompi liittyä heihin.

        Kuinka sinä? Oletko löytänyt uskovia, joilla on raamatullinen usko? Oletko puhunut heidän kanssa siitä, mitä on Jumalan Sanan valossa seurakunta?


      • Herännyt
        surullinen kirjoitti:

        Niin, siksi sitä minä vähän pelkään. Tämä on pieni paikka, jossa asustelen. Odotan kuitenkin, että Jumala alkaisi johdattaa uskovia, joilla on raamatullinen usko ja asettaa heidät apostolien alkuseurakunnan mallin mukaiseen seurakuntaan, niin silloin olisi paljon helpompi liittyä heihin.

        Kuinka sinä? Oletko löytänyt uskovia, joilla on raamatullinen usko? Oletko puhunut heidän kanssa siitä, mitä on Jumalan Sanan valossa seurakunta?

        Nämä keskustelufoorumit nyt näyttää olevan parhain mahdollisuus löytää niitä muita samaa, Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä kaipaavia, täytyy vain laitella sellaisia, siihen Oikeaan Kristillisyyteen herätteleviä aloituksia ja mennä muidenkin viestien väliin herättelemään / peräänkuuluttelemaan heitä, siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävään Hänen, Herrana Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Kristillisyyteen, vetävillä viesteillä.

        Ja onhan täälla kaikki nahdollisuudeet aloittaa siihen alkuperäisen tarkoituksen ja tavoiteen mukaiseen,APOSTOLISEEN Kristillisyyteen vievä ja johtava, asiallinen ja rakentava keskustelu.

        Kyllä ne sitten alkaa mutakin kinnostuneita siihen asialliseen ja rakentavaan keskustelu yhteyteen, ns. mukaan vetämään. Vaikka vetäsi niitä vastustajiaksi. Mutta kun pysyy ja osllistuu vain asiallisesti ja rakentavasti keskusteluihin, niin kylllä se alkaa ns, hyvää hedelmää tuottamaan.


    • surullinen

      Hei, tarvitsisin rukousapua, koska on raskasta kulkea yksin vaille uskovien yhteyttä. Tuntuu, etten enää jaksaisi. En voi palata Imatran helluntaiseurakunnan pariin, kun olen havainnut muutaman luopumuksen merkin siellä. Tarkoitan luopumuksella siitä, että on luopunut Jumalan Sanan opetuksesta, jonka mukaan ei ole muita Jumalan asettamia järjestyksiä, kuin nämä Jumalan asettamat järjestykset.

      Jos olisi toisenlaiset järjestykset, kyllä Raamatusta löytyisi naiseen liittyviät kohdat, jotka puhuisivat opettamisen tärkeydestä ja seurakunnan johtamisesta ja kaitsijan virasta.

      Se yksi kohta Raamatusta on tarkoitettu miehille, koska naisille ei ole tarkoitettu sellainen kohta. Siksi Jumala ei ole asettanut opettamisen tehtävää naisille, vaan miehille.

      Jaak. 3:1 Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.

      Se jae ei puhu Sanan opettamisesta suoraan, vaan hengellisistä lauluista, kiitoslauluista ja psalmeista. Tämä osoittaa, että jakeessa ei puhuta SANAN opetustehtävästä, kuten seurakunnan vanhimpien tehtävänä.

      Raamatusta ei ole kuitenkin yhtään löytynyt sellainen opetus, joka voisi tukea siitä opetusta, jonka mukaan nainen voisi johtaa seurakuntaa, voisi toimia kaitsijana ja opettajana seurakunnassa vallitsevasti.

      Kol. 3:16 Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauuilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.

      Kyse on Jumalan asettamista järjestyksistä, jonka siunaus virtaa seurakunnan keskelle ja se tuo myös seurakunnalle herätystä. Mutta jos ne asettamat järjestykset käännetään ylösalaisin, niin seurakunnalle tuodaan riivaajien sielullista viisautta, riivaajien hedelmää ja valheherätystä. Se olisi kauhistuttavaa.

      Toisenlaiset järjestykset voivat tuoda valheellista siunausta manifestaatioineen. Olen joskus joutunut henkivaltoihin seurakunnassa, enkä ole kokenut sisimmässäni rauhaa.

      Kun olin lenkillä, niin ajatus tuli minulle. En osaa sanoa, oliko se ihmismielen tuotosta vai Jumalasta. Minä tarkistin lenkin jälkeen Raamattua ja hämmästyin, että se oli täydentävä opetus Jumalan Sanan valossa. Kun ajatus oli tällainen, että Jumalan asettamien järjestyksien kautta tulee Jumalalta lähteen virrat seurakunnan keskelle ja kun Jumalan asettamat järjestykset ovat inhimillisen ihmisviisauden varassa käännetyt ihan ylösalaisin, sieltä tulee karvaista lähdettä, jota luullaan hyväksi ja makeaksi lähteeksi. Eli asiayhteydessä riivaajien sielullinen viisaus luullaan tulevan Jumalalta.

      Jes. 5:20 Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!

      21 Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä!

      Kun on luopunut Jumalan Sanan opetuksesta, niin Raamatun mukaan luopumus ensin tapahtuu ennenkuin Jeesus tulee. Siksi en halua palata luopuneeseen seurakuntaan.

      Olisin kiitollinen, kun muistatte minua rukouksin, sillä on raskasta kulkea yksin vaille uskovien yhteyttä.

      • Herättelevä

        Kyllähän täällä voi alkaa etsiä sitä yhteyttä.

        Mikä estää aloittamasta näin kirjallisella tavalla Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä keskustellen, yheyden pitoa, ja sitä kautta sitten siihen käytännön yhteyteen ja siihen Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelasukseksi Krist. v aihtoehtoa rakentavaan, yhteistyöhön.


      • surullinen

        Tarkoitatko nettiyhteyttä seurakunnan kanssa?


      • Herättelevä
        surullinen kirjoitti:

        Tarkoitatko nettiyhteyttä seurakunnan kanssa?

        Tarkoitan että voi alkaa keskustelemaan sitä Raamatun UT mukaista, apostolista Krist. yhteyttä, yhtenäisyyttä ja yhteistyötä kaipaavien kanssa, asiallisesti ja rakentavasti siitä, mitä kaikkea edelyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä ellämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaisi ilmenemään ja täyttymään ne, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suuolaksi" riittävällä tavalla eläviksi ja toimiviksi.


      • surullinen

        Anteeksi, ahdistuin heti lukiessani sinun tekstiäsi. Voisitko lopettaa?


    • Tänne.sitä
    • Kokouksiin

      Olen kuullut että Tampereella toimii Jumalan seurakunta. Kuka tietää missä?

      • surullinen

        Toimiiko se Raamatun pohjan mukaan, niinkuin alkuapostolien mallinen seurakunta Jumalan Sanan valossa?


      • Herättelevä
        surullinen kirjoitti:

        Toimiiko se Raamatun pohjan mukaan, niinkuin alkuapostolien mallinen seurakunta Jumalan Sanan valossa?

        Sen verran niistä tiedän, olen ottanut selvää, että eivät elä ja toimi Raamatun UT, apostolisen seurakunta opin, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesti. Niin kuin Raamatun UT mukaan kuuluisi. Ne Raamatun UT mukaisen Kiristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, ne Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, käskyt kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi. Jota se Oikea, kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen apostolinen Kristillisyys, Krist. yhteys, yhtenäisyys ja yhteistyö jokaista jäsentä myöden edellyttää, ollakseen sitä, YKSI, YHTÄ oleva ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, = Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa YKSEYTTÄ / YHTENÄISYYTTÄ YHTENÄ, APOSOLISET seurakunnat verkosto / Krist. vvaihtoehto JÄSENISTÖNÄÄN


    • Kyselen

      Mistä voisi kysyä Tampereen kokouksista? Menen mukaan jos ne on samaa edellisen videon kanssa.

    • Voisin.mennäkin
      • surullinen

        Hei, Kokouksiin, Kyselen ja Voisin.mennäkin!

        Kun menette sinne seurakuntaan. Voisitteko koetella Sanalla siitä seurakuntaa omaksi suojaverkoksi ja pelastukseksi?

        Uskon, että teidän uskon kohde on ensisijainen Jumalan Sana omaksi pelastukseksi. Tsemppiä raamatullisen seurakunnan etsinnän kanssa! :)


    • Totuus.herättää

      Mitä tuo nimimerkki "herättelevä" touhuaa nukuttavilla teksteillään.

      • Herättelevä

        Niin, on pimeydessä nukkuvina viihtyville nukuttavia. Joita ei Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herääminen mitenkään kiinnosta. Nukkuvana kun on niin helpoa, siinä kun "piru" vie, vetää johtaa ja hallitsee, ei tarvitse kuin kulkeutua mukana. Sitä lopullista tuomion täyttymystä kohti. Niin kuin Nooan aikaiset, vanhurskata Nooaa ja hänen perhekuntaa lukuun ottamatta. Jotka ainoastaan pelastuivat, siinä Jumalan Sanan mukaisesti rakentamassaan pelastukseksi vaihtoehdossa, Nooan arkissa.

        Herätykseksi muistuttaen ja valistaen.


    • 1234567---

      Raamatun mukainen seurakunta on sellainen, jossa pidetään Jumalan antama sapatti pyhänäpäivänä. Raamatun mukaisessa seurakunnassa, eivät ole naiset pastoreina.

      • Herättelevä

        Ei riitä Raamatun UT mukaiseksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi Kristillisyydeksi.

        Muut ei ole Kristillisiä, joita on vain APOSTOLISET, YKSI pää paikkakunnallaan, paikkakunnittain ja alueittain kansakuntien laajuisesti Raamatun UT mukaisesti YHDEKSI, YHTÄ olevaksi ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, jokaista Kristuksen Jeesuksen omaa (jäsentään) myöden yhteistyöhön, yhdeksi apostoliset seurakunnat / pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa jäsenistö verkostiksi yhtyneesti / eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, apostolisen alkuseurakunnan alkuperäisen tarkoituksen ja tavoiteen mukaisesti kukin kutsumuksesa / armoituksensa mukaiselle virka, tai muu palveluksen tehtävä, ja niissä avustajat, paikalleen järjestäytyvät.

        Tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu.

        Missä lie muut?!


    • Parempaa

      Niet.
      Naiset johtaa paremmin kun te tappelevat miehenköriläät.

      • 1234567---

        Kaikki miehetkään eivät ole Jumalan valitsemia pappeja, mutta naiset eivät milloinkaan.


    • surullinen

      Olen ahdistunut, kun luin tämän keskusteluketjun. Tuntuu ylivoimaiselta ja en kestä. Anteeksi!

    • Virkistää
    • Ota.vastaan

      Imatralainen, älä ole murheellinen. Iloa sinulle. Taivas tarjoaa.

    • Miekin.tuun

      Taivas tarjoaa voiman kastetta, "tulevan maailmanajan voimia", jokaiselle, joka tahtoo saada henkikasteen kielilläpuhumisineen ja ottaa vastaan rakkauden totuuteen voidakseen pelastua.
      Pyhän Hengen kasteen saaneet voivat aloittaa oikean seurakuntatoiminnan siellä Imatralla. Siihen tulemme mekin mukaan. Emme tyydy helluntailahkoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe