Klaukkalan ohikulkutien rakentaminen alkaa!

Veronmaksaja

Ohikulkutie valmistuu syksyllä 2021. Näin ilmoitti Liikennevirasto.

https://www.nurmijarvenuutiset.fi/artikkeli/665108-klaukkalan-ohikulkutielle-etsitaan-urakoitsijaa-liikennevirasto-ei-usko-valitusten

Vielä kolme vuotta kärsimystä Klaukkalan ruuhkassa ja sitten alkaa uusi aikakausi. 👍 Viirinlaaksokin ehtii valmistua tuossa välissä ja Klaukkalan Prisma nousee Kivistöön. 😉

19

1084

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Autoilija666

      Kyllä tuota on odotettukin. Hyvä että vihdoin saadaan. Klaukkalan nykyinen liikenneyhteys on saman tasoinen kuin mitä se oli 70-luvulla.

    • etuovi.comia_käyttävä

      Perttulassa ja Röykässä lähti heti asuntojen ja tonttien hinnat nousuun.

      • Älä_unta_näe

        Ai, miksi hinnat peräkylissä lähtisi nousuun, kun ei ole kauppoja (yksi kallis) eikä mitään muutakaan ja surkeat julkiset kulkuyhteydet. Hinnat lähtee vasta nousuun, kun julkinen liikenne siirtyy 70-luvulta nykyaikaan.


      • Rahalla_saa

        Ne joilla on varaa ostaa Röykästä ja Perttulasta kykenevät myös pitämään paria omaa autoa. Julkista liikennettä ei tarvita, koska omalla on mukavinta kulkea.


      • Itsekkin_Tollo
        Rahalla_saa kirjoitti:

        Ne joilla on varaa ostaa Röykästä ja Perttulasta kykenevät myös pitämään paria omaa autoa. Julkista liikennettä ei tarvita, koska omalla on mukavinta kulkea.

        Tällä Pihtiputaalla ollaan samaa mieltä, ei tarvita julkista liikennettä. Työttömyyskorvaus Tulee puhelinlinjaa muöyen kotio.


    • 40000000_euron_projekti

      Numlahdessa on jo merkattu paikat tielinjauksille siihen mistä ohikulkutie alkaa. Jotain keppejä lyöty pystyyn sinne tänne. Siitä se sitten lähtee.

    • syrjäk

      ja tähän loppu Klaukkalan kehitys ,on jo ennakoitavissa ei tullut prismaa siirty Kivistöön ,nyt meillä onneton ässä kuin pieni kyläkauppa ,samoin apteekki lähinä kemppari,kumpakin oli muutama vuosi sitten pitjän parhaat,vielä ihmeellisempää on tuo ässä kylän keskustassa oma tontti huippu paikalla tyhjänä,ja juuri tälle suunnalle kylän on suunniteltu laajentuvan ,(lintumetsä ,pikimetsä,vanhan-klaukka ,ym)
      tässä käy kuin esim,Mäntsälän ,Heinolan tai Porvoon tuli ohikulkutie ja kylät hiljeni

      • xyjhrd

        Kyllä autoja riittää edelleen myös Klaukkalantielle jolla paasaa noin 18 000 autoa vuorokaudessa. Hyvä on jos raskas liikenne siirtyy ohitustielle jolloin henkilöautoilla kulkevien työmatkaliikenne sujuvoituu Klaukkalantiellä koska kylään rakennetaan koko ajan uusia asuntoja joihin muuttaa pääkaupunkiseudulla työssäkäyviä.


      • Julkinen_liikenne

        Menehän nyt tutustumaan Kivistön kauppatarjontaan. Siellä ei ole yhtään mitään ja Prismankin rakentamisen aloitusta (kauppakeskuksen) on siirretty ja siirretty. Hok-Elanto ei pidä kiirettä, kun asukkaitakaan ei Kivistössäkään ole vielä tarpeeksi. Kauppakeskuksen tavoite siellä on avata ovet jouluksi 2020 kuten Citymarketinkin. Oli jo alunperin selvää, että tänne ei tule Prismaa ja sen alalla olevat kyllä ymmärtävät. Kuntalaisille uskoteltiin muunneltua totuutta.

        Kunnan ongelma on, että paukut jaetaan komeen keskukseen, eikä huomioida todellista tilannetta, eli kehittää väkirikkainta. Vihti sen sijaan on keskittänyt väkirikkaimpaan keskukseen Nummelaan ja siellä on Prisma, Citymarket, KappAhl, Dressmann ym. liikkeet. On liikaa haluttu olla maalaispitäjä ja kaikkea kehitystä jarruttaa paikallinen oma mafia. Ehkä kannattaisi harkita ketä valtuustoon äänestää päättäjiksi.


    • Hanke_etenee

      Numlahdessa on tällä viikolla porattu maanäytteitä siitä mihin tulee Klaukkalantien ja ohikulkutien risteys.

      • kfhdgqw

        Hienoa.


    • mnvrg

      Odotamme ilolla Klaukkalan ohikulkutien rakennusaloitusta me Klaukkalantien ruuhkissa räytyvät kuntaveronveronmaksajat.

    • heinähattula

      Eikös Kolmostie ole Klaukkalan ohikulkutie.

      • yjfryf

        Ei ole.


    • eirekka

      Pitääköhän paikkansa ,että ohikulkutien työmaaliikenne johdetaan suurelta osin Mäntysalossa Havumäentien kautta ,kuulin asiasta sattumalta,
      miten on turvattu koululais ja asukas liikenne jos alueen läpi on rekkaralli
      mistä saa oikeaa tietoa?

      • stanan_tunarit

        On tää yks saatanan farssi. Alusta loppuun, jos sitä koskaan nähdäänkään. Peräpää edellä on menty katajaan ja kalliiksi käy. Siinäkun pari vuotta rekat rällää maata edessuntakas keskellä asutusta ja ihan alakoulun seinän vieressä niin vot. Se se on turvallista joo, eikä niistä pakokaasuistakaan sen enempää tarvi välittää. Eihän se meteli ja musta savu mitään pahaa tee, jos kiusaa niin muuttakaa muualle, vai? Eipä ole kunta tuostakaan viittinyt tiedottaa, siellä ollaan kuin kusi sukassa. Puolisalassa valmistellaan ja sitten rätkäistään homma käyntiin. Tosi temokraattista.


    • Tietön

      Onko missä varmaa tietoa asiasta ,toisaalta uskon että näin on kun lähimetsään bussien kääntöpaikan ympäristöön tullut merkintä keppejä
      Olisko hyvä pitää ylesöpalaveri

    • Anonyymi

      tänään ylen uutisissa kerrottiin helsingin kaupunki on joutunut lopettamaan metsänhakkuun pikaraitiotietyömaalta jonkin luonnon suojelulain takia joka koskee lintujen pesintä rauhaa, miten on onko sama laki myös nurmijärvellä kuuluu olevan oikein eu ,vahvistama pykälä.
      täällä tuhottaan niin lintujen kuin oravien pesät...

    • Anonyymi

      Enää ei ole epäselvää: Nyt on jo aikamoinen työmaa saatu aikaiseksi koko ohikulkutien osuudella. Mäntysalossa päin ja Hämeenlinnanväylän suunnalla maisema on muuttunut rajusti. Hyvä, hyvä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe