Päävatulaattori Juha Sipilä näyttää jälleen

Owsmium76

Tämä toteemitollero näyttää jälleen ettei hänen hallituksensa saa aikaan mitään muuta kun heikentää palkansaajien ja eläkeläisten etuja, lukuun ottamatta maataloussyöttiläät.
Maataloudelle Juha Sipilän hallitus ensitöikseen heitti 300 000 000 euroa ja sen jälkeen aina silloin tällöin muutaman kymmenmiljoonaisen. Yritykset ja niiden omistajat ovat olleet Hallituksen erityisessä suojelussa kun taas palkansaajat ovat olleet vihan kohteena ja maksumiehinä.
Milloinkaan ei ole mikään hallitus tuonut Eduskuntaan näin huonosti valmisteltuja lakiehdotuksia, kuin tämä Sipilä ensimmäinen. Jopa Maurin Pekkarinen pari vuota sitten sanoi>: "Lakiehdotusten, sellaisten mitä Hallitus tuo Eduskuntaan on oltava kunnolla valmisteltuja ja ne eivät saa olla ristiriidassa voimassa olevien lakien kanssa ja missään tapauksessa ristiriidassa Perustuslain kanssa."
Ei hänenn ylhäisyytensä Päävatulatori Juha Sipilä ottanut kuuloonkaan vanhemman edustajan neuvoja.
Päävatulattori Juha Sipilän tietämättömyys ja ylimielisyys on johtanut jatkuvasti mitä kummallisimpiin tilanteisiin, kun hän kuvittelee voivansa tehdä lakeja ihan tosta vaan, omasta päästään, siis täysin tyhjästä vetäisten ja jopa Perustuslakia rikkoen.
Hän tuli politiikan ulkopuolelta ja ei ole sisälle päässyt vieläkään ja ei pääse tällä tietämättömyydellä, ylimielisyydellä ja täydellisellä piittaamattomuudella politiikan yleisiä tapoja ja sopimuksia kohtaan.

7

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaa.mieltä.koko.kansa

      Erttäin pätevä avaus. Täyttä asiaa.

      • Taas väärin, en vastaa koskaan itselleni kuten kepuänkyrät, tolliskot ja varsinkin tuo hullujen huoneen siipi, johon sinäkin näytät kuuluvan.
        Tämä lakiesitys on ollut neljä kertaa Perustuslakivaliokunnassa ja joka kerta lakiesitystä on kehotettu korjaamaan, mutta tämä Päävatulaatori Juha Sipilä ei ylimielisyydessään ja visakalloisuudessaan ole lakiesitystä muuttanut kuin vähän.
        Miten pääministeri voi olla noin ylimielinen Suomen lakia kohtaan? Hän on alusta lähtien osoittanut piittaamattomuutta lakia kohtaan.


      • Joopa joo. Lait ovat niin kuin ne luetaan. Jos päämäärät ovat oikeat niin menettelytavoissa voidaan joustaa. Päämäärä on nimittäin oikea eli valtiontalouden tervehdyttäminen ja passivoivan hyvinvointivaltion korvaaminen aktiivisuuteen kannustavalla turvaverkkovaltiolla.


      • kuormuri.kuski
        OikeistoSosDem kirjoitti:

        Joopa joo. Lait ovat niin kuin ne luetaan. Jos päämäärät ovat oikeat niin menettelytavoissa voidaan joustaa. Päämäärä on nimittäin oikea eli valtiontalouden tervehdyttäminen ja passivoivan hyvinvointivaltion korvaaminen aktiivisuuteen kannustavalla turvaverkkovaltiolla.

        Passiivinen maataloutuki on Suomen turma. Baltian maatkin, nuoren kehityskaarensa alussa ajaa jo kehityksessä ohi oikeelta ja vasemmalta, eikä meidän pankolla tapahdu pienintäkänn liikahdusta. Vttuaks sitä mitään ku muutenkin elellään kartanonherroiks. Ja tuohon pohjattomaan säkkiin leppä kauhakuormaajalla puskee surutta lisää, koska ITSE HYÖTYY jokaisesta kauhallisesta.

        Kauhee parku kun EU yrittää saada aikaan 100 000€ tukikaton/tila. Nyt loppuu maatalous Suomessa ja plä, plä....muut tuttuakin tutummat fraasit. Edes niissä ei tapahdu kehitystä/modernisointia.


    • pasipaloheinästä

      Hallitus jatkaa valitsemallaan tiellä kansantalouden kohentamista huolimatta laistesi punarupujen ulinasta. Nyt näyttää jo täysin selvältä, että sote-uudistus toteutuu ja punikit saavat odotella rauhassa mahdollista vaalivoittoa, jota ei koskaan tule.

      • kepukommunistille.tietoa

      • Osmium76

        "Hallitus jatkoi järkähtämättä valitsemallaan linjalla.." kertoi tohtori Jukka Tarkka K.A. Fagerholmin sosialidemokraattisen vähemmistöhallituksen työstä ja toimista "...vaikka Pravda, kotikommunistit ja Urho Kekkonen sitä lakkaamatta haukkuivat...". Mitä pahaa K.A. Fagerholmin hallitus teki? Puhdisti Punaisen Valpon , vapautti sotasyylliset, vapautti Henna Wuolijoen Ylen pääjohtajan virasta, lopetti Urho Kekkosen kuningasajatuksen, Sosialisointikomitean, työn. Urho Kekkonen ei olisi tehnyt mitään näistä ja jos hän olisi ollut hallituksessa olisi kaikkien voimiensa mukaan estänyt nämä "Neuvostovastaiset" toimet.
        Juha Sipilän hallitus jatkaa myös järkähtämättä valitsemallaan linjalla:
        - Leikkaa koulutuksesta miljardeja , vaikka Juha Sipilä nimenomaan ennen vaaleja lupasi ettei leikkaa.
        - Jakaa, suorastaan lapioi jatkuvasti lisää rahaa maataloudelle, vaikka olemme tilanteessa, että lisätuki vain lisää tuentarvetta.
        - Heikentää kaiken keinoin palkansaajien asemaa.
        - Yrittää laskea palkkoja ja siihen kuuluvia lisiä.
        - On järjestänyt yrityksille ja niiden omistajille miljardien helpotukset, osa maksuista on hallitus siirtänyt palkansaajien maksettaviksi.
        - Kaikkein heikoimmassa asemassa olevien asemaa on hallitus leikannut joka puolelta, lääkekorvusten ja korvattavien lääkkeiden vähennykset.
        - Vatuloi vatuloimisesta päästyään, nyt Aktiivimallin kanssa.
        -Jakaa rahaa ja muuta hyvää itselle, sukulisille, tuttaville, uskonveljille ja kepulaisille , esimerkiksi poliittisia virkanimityksiä..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      143
      2152
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      172
      1284
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1157
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1037
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      93
      966
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      958
    7. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      77
      957
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      45
      868
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      840
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      59
      743
    Aihe