Lääkäreiden vähättelevä suhtautuminen oireisiin

Kukkumöö

Oon kärsiny puolitoista vuotta erinäisistä oireista, pahimpana uupumus. Alkuvuodesta oli sellainen jakso (kesti about 2 viikkoa) että kaikki maholliset oireet oli samaan aikaan päällä. En joka päivä päässy edes vessaan käveleen ku jalat petti alta. Kävin viime viikolla neurologilla joka totes että mikään miun oireista ei viittaa neurologiseen vaivaan! Ja määräsi melatoniinia että sillä helpottaa uupumus.

Ootteko työ saanu apua ja päässy tutkimuksiin miten helposti? Ja minkä oireiden perusteella? Listaan tähän alle omat oireeni, jotka siis kerroin tietysti myös lääkärille.

Kivut nivelissä ja lihaksissa
Kova, lamauttava uupumus joka alkaa heti aamusta
Pääkivut
Näköhäiriöt, kipu silmissä, kaksoiskuvat
Huimaus ja heikotus, voimien menetys
Pahoinvointi
Turvotus
Raajojen puutuminen, pistely, kylmyys, märkyyden tunne
Kurkkukipu, korvakipu, äkillinen kuulon heikentyminen (ensimmäisen kerran 2015)
Aivosumu
Aistiyliherkkyydet (valo, ääni, liike, hajut)
Lihas nytkähdykset
Tärinä ja vapina
Jalkaterän tunnottomuus
Kihelmöinti jaloissa
Kosketus tuntuu vastenmieliseltä
Rasittuneena oireet pahenee, liikkuminen nykivää, puhe puuroutuu
silmän oireet, viiltävää kipua, värit sameampia kuin toisella silmällä katsoessa
Virtsankarkailu
Ummetus/ripuli
Vasen käsi puristui nyrkkiin
Rakko ei tyhjene kunnolla
Lihasjäykkyys
Kutina eripuolilla kehoa

Oonko mie ihan pimee ku epäilen ms-tautia?

9

467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selviäisipaljon

      Kannattaisi varmaan ihan alkuun tutkia korvien väli.

      • Monisairas

        On todella iso ongelma tuo lääkäreiden umoisurkea asenne ja jotain sille pitäisi tehdä!
        Kyllä tutkia korvien väli, MRI-kuvantamisella ;) Lisäksi samaan syssyyn ranka. Sekä vielä syytä miettiä mm. haiman, maksan, kilpirauhasen ja munuaisten kuntoa sekä D- ja B-12-tasoja.


    • Siitäselähtee

      Ihan ekaks kilpirauhaskokeet! Uudelleen neurologille ja lähete magneettikuvaukseen ja selkäydinkokeeseen.

    • MStaudista

      Lähestulkoon samoilla oireilla tiedän tapauksen. Hänen lääkärinsä pyysi kertomaan tarkoin, milloin oirehdinta oli alkanut ja kun kuuli, että oppilaitokseen pääsyn edellytyksenä oli ottaa sarja rokotteita, oli nyökytellyt asiantuntevasti. Hän oli nähnyt monia vastaavia tapauksia ja kertoi oireiden vastaavan MS-taudin kuvaa.

      Myöhemmin tilanteen jo ollessa hälyttävän potilas sai viimein apua. Ei kuitenkaan terveydenhoidoltamme, vaan muualta. Sittemmin paljon myöhemmin tiettyjen tapaturmista johtuneiden operaatioiden jälkeen, lähinnä verenohennuslääkkeiden ja spinaalipuudutuksen käytön seurauksena hän olisi jälleen tarvinnut samantyyppistä, tosin lievempää apua, mutta avun tarjoaja olikin jo tavoittamattomissa.

      Se mitä hänen kokemuksensa ovat opettaneet on, että lääkäreiden joukossa on niitä, jotka tiedostavat neurologisten häiriöiden taustan, mutta joiden on hyvin vaikea niistä puhua. Samoin joukossamme on myös erikoisosaajia, jotka kykenevät hoitamaan vaikeitakin sairauksia kaikessa hiljaisuudessa, mutta jotka eivät kaipaa julkisuutta. Tällä hetkellä verenohennuslääkkeitä ei onneksi käytetä automaattisesti leikkauksissa, kuten hänen joutuessaan operoitavaksi, sillä tuosta lääkeaineesta hänelle koitui vakavia verenvuotoja, myös ikenissä, samoin kuin ienten vetäytymistä ja purukaluston osittaista menetystä juurihoitojen seurauksena, kasvojen alueen kuten silmien ja kyynelkanavien tulehduksia, hermostollista epävakautta, tunnottomuutta jne.

      Toivon että kohtaat sellaisen lääkärin, joka kuuntelee sinua ja rohkenee ottaa kantaa. Aina silloin tällöin saa kuulla, että tästä vaikeasta sairaudesta MS-taudista on parannuttu, mutta parantumista ei ole otettukaan todesta. Diagnoosia on epäilty virheelliseksi tai jotain muuta merkillistä. Selvemmin tuon voisi sanoa, että väärin sammutettu. Parantuneet vaikenevat ja mieluummin pysyvät hiljaa kuin että vaikean sairautensa jälkeen vielä joutuvat epäiltyjen kirjoihin.

    • mäskä

      No minulla lähti sitten näkö toisesta simästä eikä koskaan takaisin tullut vaikka liiiian myöhään kortisoni tiputukseen lähdin huoh! (msdiagnoosi)

      Kait 10 v aikaa mutta tunnistan paljon sun oireista kuin itselläkin oli. mutta mm. silmät rähmi viimeiset pari viikkoa ja toki uupumus selittämätön (edelleen)

    • Maarinsilli

      Tässä yks toinen joka tunnistaa sen mitä postin aloittajaa kertoo, erittän laaja lista kaikenlaisia neuroloogisa oireita, viime syksynä tilanne oli niin pahaa että oli melkein pyörätuoli kuntoinen, aikasemmin keväällä MRI skannaus mutta "ei mitään", tavannut useita lääkäreitä, jotkut leikii ihan tyhmiä tai ei van tietää tai ovat tosian eugeenikkoja joka yrittää edistä Agenda 21 karsinta prosessin.

      Tosian sairastuin gluteeni intoleransion/keliakian yli 4,5 v sitten, ja n 1,5 v tuli näitä neuroloogisia oireita joka muistutti eniten MS, kaikki alkoi jäykkäkoiristus (tetanus) rokoten jälken jonka sain Vaasan AMK'lla 2012.
      Olen ollut jo aika tiukka gluteeniton diettillä yli 4 v mutta vuoden vaihten jälkeen menin erittäin tiukkalla, eli kaikki gluteeni lähteitä pois, tämä tarkoitti myös kaiki maito tuottet, erityisesti rasvaisia kuten kerma, juusto, voi, myös kanamunat pois (sekä lehmät ja kanat syö vilja rehu ja se pääsee mukaan), olen myös kokeillut kaikki luomu tuotteet mitä kaupoissa löytyy mut ei kovin paljon parempa.
      Eikä mikään valmiiksi maustattua lihatuoteitta vaikka kaikki lupaa ja mainostaa "GLUTEENITON", siinä on AINA se sama helvetin Dekstroosi (jos joku luulisin että tämä on "rypälesokeri" olette väärässä, se on yleensä tehty gluteeni viljasta), Maltodekstriini, Glukoosi, Siirappi ym heikkosti mainittua alkuaineisosista tehtyä tärkkelyä, yleensä nuo on kaikki viljasta peräisin.
      Myös Ksantaanikumi E415 mikä hyvin yleinen sakeutumisaine, löytyy monen kastikessa tai maustattu lihatuotteissa ja jopa sillissä.
      Vieläkin ysk ansa on kaikki nk savustettua liha ja muitakin tuotteita, kuten lohi ja pekoni, mutta myös joitakin maustattua perunalastua ym (Taffel tuottet esim.), jos pakkauksessa ei lukee sanantarkasti "svaustettu" vaan siihen on kirjoitettu "savu" se tarkoitaa että tavara EI ole savustettu vaan siihen on lisätty savu aroomi ja tämä mielenkiintoinen aine yleensä sekoitettu OhraMallaksen kans joka on gluteeni viljasta.
      Jopa tavallinen pöytäsuola kannatta välttä, JODI saattaa olla gluteenipitoinen ja jodioittu suola on KAIKKIALA ja lisäksi nuo erilaisia paakkuntumisenesoaineita kuten E535, E536 ym E-kkoodeja, ostakkaa ainoastaan lisäaineton vuorisuola kuten Himalayan suola.

      Kun olen välttänyt kaikki nuo gluteeni ansat, ja ostanut niin paljon luomu kun mahdollista ja lisäksi käyttänyt erittäin korkeitta D- ja multi-B vitamiini annoksia olen nyt viihdoinkin parantunut erittäin hyvin, olen elävä esimerkki ja se on nyt hyvänen aikan että lääkäritkin alaa ymmärtää että näitä erilaisia neuroloogisia sairauksia ovat tosio effektin oireet joka riippuu vuottavaa suolistosta, ja suome elintarviketeollisuus ja lääketeollisuus on voimakkasti syylinen tähän tilanteseen että niin monen ihminen nykyään sairastuu näihin outoihin sulisto ja neuroloogisen sairauksin.

      • TetanusAntoiMulleMS

        Tuosta IS atrikkelista oli mainittu GSKta
        "Taustalla on miljoonarahoitteinen tutkimus, jossa GSK:n rokotetta on annettu suomalaisväestölle.....

        ja tässä lisää vuodelta 2013

        Konfidentiellt dokument från GSK...
        Ett konfidentiellt dokument har läckt ut från ett av världens största läkemedelsbolag till allmänhetens beskådan. Dokumentet är en genomlysning av biverkningarna från vaccinet Infanrix hexa, som påstås skydda mot difteri, stelkramp, kikhosta, hepatit B, polio och Haemophilus influenzae typ b (Hib). Vaccinet, som Socialstyrelsen vill vaccinera alla svenska barn med, ges vanligtvis till spädbarn i tre doser innan barnet nått 12 månaders ålder. Tillverkare är GlaxoSmithKline (GSK), bland annat känt som tillverkare och leverantör av Pandemrix (vaccin mot svininfluensan).

        http://vaccin.me/2013/08/21/konfidentiellt-dokument-fran-gsk-avslojar-att-det-vanliga-vaccinet-infanrix-orsakar-plotslig-spadbarnsdod-och-autism/


    • female77

      oireesi sopivat myös CFS eli krooniseen väsymys oireyhtymään. koko kehon kutina non hodginin tautiin myös.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      622
    Aihe