Sähköhoidosta

Tafti

Mulla on diagnosoitu erittäin vaikea masennus ja lääkäri sanoi että sähköhoito voisi auttaa. Onko täällä kellään tietoa sähköhoidosta? Kannattaako siihen mennä? Onko siinä sivuvaikutuksia? Miten se tehdään? Ollaanko siinä nukutettuna? Onko omakohtaisia kokemuksia?

27

702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tausta

      Kaiken tarvittavan tiedon saat lukemalla sivustoa ectresources org. Kannattaa tehdä hyvä taustatyö, koska muutoin saatat lähteä mukaan sellaiseen mitä kadut loppuelämäsi. Viranomaisilta ei valitettavasti saa rehellistä tietoa, koska pelissä on niin paljon rahaa ja valtaa toiminnasta hyötyville.

    • keskustelua.on.jo.ollut

      Sähköhoidosta on tuolla alempana keskusteluketju, käy lukemassa kokemuksia.

    • Kjgfjgghghh

      Tapio Suominen ja aku hirvi tietävät sen. Tarvii vaan katsoa niitä niin ymmärtää että tulee pöpiksi. Älä ota jos kunnioitat itseäsi ja elämää. Hulluille sähkö ja hulluus pahenee.

      • Nim.kokemus.on

        Sähköjohto on terveellistä.
        Lähtee hulluus kuin kuppa töölööstä


    • laskutrahatbois

      Onko sähkölasku maksettu?

      • Anonyymi

        Jos ois, menis hissi ylimpään kerrokseen...mut kun ei...


    • 2222222

      Sellaista rahasummaa ei maailmasta löydy, jolla minut saataisiin sähköhoitoon!!! VAARALLISTA OIKEESTI.

    • hannahannajuuso

      Muisti menee, ei siitä muuta, mutta muisti kun vaan ei palaudu.

    • Ilemasiks saat, ku meet kadulle jollain tavalla riehumaa, ni pollarit ampuu etälamauttime kiinni.

    • Tausta

      Aivojen sähköshokittaminen aiheuttaa aina pysyvän aivovaurion, mikä näkyy dementiana. Dementian yksi oireistahan on muistiongelmat. Syntyvän aivovaurion laajuus riippuu lukuisista tekijöistä, mutta laajenee aina, kun sähköshokittamista jatketaan uusia kierroksia.

      Sähköshokittamisen suosio perustuu keinotekoiseen high-tunteeseen, joka tulee aivoja stimuloimalla. Se on ikään kuin merkki syntyvästä aivovaurioista. Valitettavasti kohde usein ei tajua miten vakava asia on ja psykiatria vedättää uskomaan tuntemuksen olevan hyvä asia. Esimerkiksi sähköasentajat kertovat sähköiskun saadessaan, että yksi merkki on euforinen high-tuntemus. Se on aina huono merkki.

      Sähköshokin aiheuttama dementia, ja dementian laajeminen, kun kyseessä on useampia sähköshokkikertoja, vie henkilön kyvykkyyttä tuntea tunteita ja ajatella laaja-alaisesti, mikä joidenkin kohteiden ajatuksissa voi tuntua parannukselta. He eivät ymmärrä mitä heille on tehty ja, että ovat nyt kirjaimellisesti tyhmennettyjä verrattuna lähtötilanteeseen. Kun ihmisen aivot vaurioituvat tai vaurioitetaan tarkoituksella, tulee hänestä lapsenomaisempi. Henkilö taantuu kohti lapsimaista käytöstä, kuten moni ehkä tietääkin iän tuoman dementian ja Alzheimerin taudin kohdalta.

      Kannattaa ottaa selvää asioista ennen kuin suostuu tässä elämässä mihinkään. Psykiatrit manipuloivat ihmisiä työkseen, joten ei olle kovin väärin sanoa, että on tyhmyyttä luottaa psykiatriin. Ylempänä mainitsemastani osoitteesta saa kaiken tarvittavan tiedon sähköshokkiin liityen. Tutustukaa rauhassa te, jotka olette harkitsemassa sähköshokkikäsittelyä tai jolle sellaista on ehdotettu.

      • Shokkihoitoon

        Eli tavallaan se on tosiasia että tyhmemmät ovat onnellisempia.


      • Anonyymi

    • dveebthtbt

      Masennuksen hoito ainakin omien kokemusten mukaan on siitä erikoista ettei juuri hoitojen pitkäaikaishaitoista välitetä. Vaikea sanoa kannattaako sähköhoito? Tiedän että moni siitä on ainakin hetkellistä apua saanut mutta entä pidemmän päälle sama koskee lääkkeitä..tiedetään ettei moni niistä hyödy mutta silti niitä pitäisi syödä ja kuitenkin pitkäaikaishaitoista taitaa olla aika vahvaa näyttöä. Aluksi uskoin että lääkärit tietää mitä tekevät mutta aika nopeaa selvisi että usein löytyy muitakin motiiveja ja asenne hieman että kokeillaan nyt vähän kaikkea ja ei väliä haitoista. Usein myös halutaan työntää muitten palveluiden pariin ja pitää osastolla avoimia paikkoja ja saada potilas tekemään mitä lääkäri haluaa..tämä ei nyt sähköön liity mutta kertoo osaltaan toimintatavasta ja siitä ettei potilaista aidosti kukaan välitä tai siitä että mitä tuhoa tehdään hoidoilla tai mitä valehtelusta seuraa pidemmän päälle kun potilas ei enään usko tai luota hoitavaan tahoon.

    • Itse saanut sähköhoitoa kolme kertaa, ei vaan ollut mulle sopiva hoitomuoto, mutta jotkut kokee että siitä on hyötyäkin, veljellä se auttoi. Ja kyllä nukutetaan, ihan parikyt minuuttia vaan, semmonen kevyt nukutus, pääsee heti pois kun on herännyt.

    • pussi

      En tiedä oliko siitä apua. Sähköhoidosta on useampi vuosi aikaa. En ole "parantunut", mutta ei siitä muistia lukuunottamatta haittaakaan ollut. En koe olevani tyhmempi. Ystävän kanssa keskustellessa välillä selviää, etten muista jotain tiettyä tapahtumaa. So what?

      • Huonolääke

        No p*rkele!
        Mullekkin sähköhoitoa tarjottiin!
        Kysäisin, että onko tyyppi suorittanut sähköasentajan tutkinnon!
        Että en alistu poropeukaloiden koekaniiksi.
        Siinä sitä haukoteltiin.
        Että muka lekuri on alan koulut ja kurssit suorittanut.
        Kun ei alan ammattilaista löytynyt, niin minä poika nakkasin sen, avopaitako se on, niin nakkasin pyykkiin ja tuumin että tämä halavatun hoito rupes mulle riittämään.
        Että semmoset kokemukset sähköhoidosta.


    • brada

      Juu psykiatrit eivät kerro lääkkeiden haitoista, eivätkä ne kerro söhköshokkienkaan haitoista. Mutta kummasti kyllä tuputtavat (pakko) hoitoa toisensa perään. Tarkoitus on, että rauhoitut lauhkeaksi zombieksi. Mutta ilmeisesti aivot tuhoutuvat osittain molemmista. Ota vaikka LSD:tä lappunen pari. Se ei ainakaan pitäisi hirveästi haitata ja voi vaikka hyvässä tapauksessa auttaa.

    • suomi22

      sähkötuoli voisi auttaa

    • proelämä

      Sähköhoito voi olla vaarallista. Voi viedä muistin. Kannattaa ensin kokeilla kaikki muut keinot ennen sähköhoitoa. Itse en siihen uskaltaisi mennä. Muita keinoja: liikunta, kevyt tai mielellään raskas, oman kunnon mukaan, muut terveelliset elämäntavat, kuten tarpeeksi unta ja terveellistä ravintoa, vitamiinit, mieluiten mahdollisimman suuret annokset, ei siis avuttomia monivitamiinitabletteja, mutta ei toisaalta yliannostustakaan, erityisesti B-vitamiini.

      • proelämä

        PS. Itse huomasin muutoksen mielialassa, kun aloin käyttämään päivittäin C-vitamiiniporetabletteja, sellaisia joissa on 1000 mg C-vitamiinia. Myös D-vitamiinista on ollut apua. Vitamiinit osallistuu aivoissa välittäjäaineiden aineenvaihduntaan. Pehmeät rasvat on myös hyviä aivojen kannalta. Siis lisää pähkinöitä, kasvirasvoja ym.


    • informed-consent

      Olen noussut erittäin vaikeasta masennuksesta ilman lääkkeitä ja sähköhoitoa. Sähköhoitoa suositeltiin. Lääkkeitä kokeilin ja olo muuttui oikeastaam vaan huonommaksi.

      Olen niin kiitollinen etten mennyt sähkö"hoitoon". Mitä hoitoa sellainen on joka voi vaurioittaa aivoja ja heikentää ihmisen muistia?

    • O.ooo.O

      Ottaisin ramavittiätai vastaavaa kuuriluontoisesti.
      Olen kokenut monenlaista masennusta.
      Sähköshokkiakin on tarjottu, mutta en siihen lähtenyt. 2 kaveria sai sitä. Heikensi lähimuistia, mutta se palautui sitten päivissä.
      Toinen on hengissä toinen ei...

    • valitettavaa

      Sähköshokissa jännite on jopa 400-500 V ja hetkellinen virta lähes 1A. Vain idiootti kuvittelee tämän jotenkin hoitavan aivoja. Käytännössä tuhoaa niitä. Psykiatria on iso vaarallinen valhe. Sen tuhoista pitää saada tietoa kansalle. Taistelkaa minkä jaksatte.

    • maanitellaanSähköön

      Olen törmännyt varsin outoon ilmiöön tässä sähkössä. Perheemme jäsen oli sairaalassa masennuksen takia ja kun lähti pois, alettiin tayssin sähköosastolta soittelemaan kotiin, että sinun pitäisi tulla sähköhoitoon. Kun ei lupautunut, sanottiin että mieti kaksi viikkoa. Kahden viikon päästä taas soitettiin että joko nyt tulet. Ei nähnyt mitään syytä miksi pitäisi mennä. Vielä kolmannen kerran soitettiin ja kysyttiin tulisitko nyt. Tässä vaiheessa hän alkoi saada pelkoja, että he tulevat poliisin kanssa ja hakevat väkisin. Aluesairaalan osastolta lähtiessä oli kyllä aikalailla huumattu lääkepökkyrään mutta alkoi vähentämään niitä ja lopettamaan lääkkeet. Lääkkeiden tuoma elimistön lamaantuminen, depressio ja sekavuus alkoi hävitä.

      Osaako joku selittää tällaisen sairaalan menettelytavan soitella kotiin toistuvasti ja pyytää tulemaan sähköhoitoon? Mahtoiko osastolla olle potilaspula kun heitä pitää haalia tavalla tai toisella. Eihän potilas edes käynyt kertaakaan sähköosastolla eikä tavannut lääkäriä. Hän on ollut aikaisemmin sähköhoidossa ja sai siitä haitan että ei hahmota enää ympäristöä kunnolla ja monet tapahtumat ja tututkin paikat ovat kadonneet muistista. Kun menee uudestaan kadonneeseen paikkaan pystyy sen jälkeen kyllä muistamaan sen. Ennen ollut ilmiömäinen kyky kulkea luonnossa ja hahmottaa suuntia.

      • dcdcgggff

        Eipä kai noita voi perustella mitenkään. Potilaat jotka on huonossa kunnossa tai epäillään niin heille saatellaan soitella. Sähkö hoitoa ei käsittääkseni voi edes pakolla antaa mutta lääkkeitä kyllä pakkohoidossa.
        Näissä on usein vaan se ongelma että potilas voi kokea olevansa kunnossa vaikka ei ole tai lääkärit on päättänyt että on jotain hoidettavaa..vaikka ei ole
        Joskus lääkäri voi tulla kotiin jos itse ei mene käymään ja saatella sitten pakkohoitoon. mutta kaikki tapaukset on toki erilaisia..


    • Anonyymi

      Lääkärit vaan tuputtaa näitäkin hoitoja.Yrittävät vaan saada nimenomaan zombieksi.

      Luonto parantaa, näin se on.

      Hankkikaa kirjallisuutta aiheesta!

    • Anonyymi

      Mä sain sähköshokkihoitoa 36-vuotiaana. Mulla oli kaksi sellaista kuuden kerran jaksoa. Välissä oli taukoa useampi kuukausi. Koin saaneeni hyötyä siitä ensimmäisestä sarjasta mutta se toinen ei sitten enää tuntunut vaikuttavan millään tavalla. Siinä oikeasti nukutetaan, mutta vain ehkä noin 5-10 minuutiksi. Jotkut sanovat että menee muisti hetkeksi, minulle ei käynyt niin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe