Brave - Uusi tietoturvallinen selain

Brave-selain

Brave selain – uusi nettiselain, joka vie online turvallisuuden seuraavalle tasolle
https://virukset.fi/brave-browser/

Kysymys tämäkin – Onko Brave-selaimesta Youtuben tappajaksi?!
https://mvlehti.net/2018/03/08/kysymys-tamakin-onko-brave-selaimesta-youtuben-tappajaksi/
"Häiritsevien mainoskatkojen ja vakoiluskriptien poistaminen, yhdistettynä selaimen sisäänrakennettuun desentralisoituun winwin -mainostenjakojärjestelmään, voi olla tappava yhdistelmä tietyille dinosauruksille."

Onko kokemuksia Brave-selaimen käytöstä? Toimiiko siinä laajennukset/lisäosat?

29

364

  Vastaukset

  • Ei muillakaan selaimilla tarvitse katsella mainoksia Youtubesta tai mistään muualtakaan.

   • Millä perusteilla muka turvallisempi? Kuin muut?


   • Paslkpuhetta kirjoitti:

    Millä perusteilla muka turvallisempi? Kuin muut?

    Naurettava väite, jos selain vie kaiken mailmalle, miten ihmeessä se on tietoturvallinen.


  • Hohhoijaa!

  • Tuostahan sanottiin että se korvaa nettisivujen normimainokset Braven rahoittajien mainoksilla ja sisältää sisäänrakennetun bitcoinlouhijan louhimaan rahaa niille samoille rahoittajille.

   • Päivitä tietosi, ja palataan sitten asiaan. Vanhentuneiden juttujen toistaminen ei tee niistä päteviä ja ajantasaisia.


  • Suuri _usetus koko selain ja harhaan johtamista!

  • Jalustalle nostaminen on mielenkiintoinen ilmiö, koska siinä usein käy niin että se täysin arvoton muuttuukin ennennäkemättön arvokkaasi, mutta kun nostetta luodaan mainosvaroin, ja rahoittajilla on hyötymistavoite, ei puuhun nostettu pysy siellä, ainakin toivon niin.

   Lyhyesti:
   Käytä vain jollet mitenkään pysty asentamaan jotain oikeaa selainta.

  • Joku käyttää mv-lehteä lähteenä? :)

   • Käsi pystyyn kuka ei ymmärtänyt tuon kaisan latauslinkin merkitystä ?


   • En malta olla mainitsematta, että avauksen sisältämä linkki MV-Lehden artikkeliin, sisältää saman kusetuksen mutta astetta pahempana. Koska MV-Lehden artikkelissa linkissä näkyy oikea osoite, mutta se on todellisuudessa affiliate-linkki. Tässä kaisa1976 linkissähän näkyy myös tuo affiliate-linkkin osuus (dow732) siinä lopussa, mutta lehden artikkelissa ei näy, ja siksi MV-Lehti kusettaa asteen verran rankemmin.

    Tällä hetkellä tämä kaisa1976 on mainostanut tuota affiliate-linkkiään s24 sivulla vasta kahdessa eri ketjussa, mutta veikkaan että ei tule jäämään siihen. Ja lopuksi lukekaa täältä miksi näitä Brave verkkoselain kusetuksia tänne ilmestyy: https://basicattentiontoken.org/referral-program/


  • käytä firefoxia. saat mainosteneston lisäosilla. ublock origin.

   brave on haittaohjelma ja haittaa nettiä mainostenesto maksuilla. Kerää dataa käyttäjistä. Mainostaa ahkerasti ja markkinoi itseään tehokkaana ja turvallisena. Firefox on parempi puhelimella ja tietokoneilla.

   • firefox on marginaalinen jämäselain, jota ei käytä muut kuin sinä, johan sen nättää kaikki tilastotkin.


   • Firefox uudella quantum-enginellä on paras selain, ja paras selainengine. Ei voi ymmärtää miten joku haluaa käyttää Chromea tai muita selaimia.


   • teknisesti_paras kirjoitti:

    Firefox uudella quantum-enginellä on paras selain, ja paras selainengine. Ei voi ymmärtää miten joku haluaa käyttää Chromea tai muita selaimia.

    Ubuntun oletus selain, mutta on niin surkea, että jää Chromiumin jalkoihin.
    Firefoxiin pitää asennella lisäosia, että voi käyttää ja sen jälkeen se onkin raskas ja hidas.


   • Minulla Firefox ei ole yhtään raskaampi kuin Chrome. Kumpikin käynnistyvät yhtä nopeasti (käynnistysnopeus läppärissä 3 sekuntia ja pöytäkoneessa 2 sekuntia siihen että aloitussivu on täysin latautunut - mitattu koneen käynnistyksen jälkeen kun selainten tiedostot eivät ole välimuistissa). Kumpikin ovat gpu-kiihdytettyjä ja sivujen selaaminen on nopeaa.

    Sen sijaan käyttökokemus Firefoxissa on paljon smoothimpi - käynnistyksen jälkeen tulee häivytysefekti kun selainikkuna tulee näkyviin, kun Chrome vain töksähtää todella rumasti.
    Myös sivujen vieritys on Firefoxissa täysin tasaista ja smoothia, kun Chromessa ne vierivät rumasti nuljahdellen kun vierittää hiiren rullanäppäintä, ei tasaisesti.

    Jos tykkää tökkivästä ja nuljahtelevasta selaamisesta, käyttää Chromea. Firefoxilla sivujen selauskokemus on sellainen kuin sen on tarkoituskin olla.


   • firefox_smoothimpi kirjoitti:

    Minulla Firefox ei ole yhtään raskaampi kuin Chrome. Kumpikin käynnistyvät yhtä nopeasti (käynnistysnopeus läppärissä 3 sekuntia ja pöytäkoneessa 2 sekuntia siihen että aloitussivu on täysin latautunut - mitattu koneen käynnistyksen jälkeen kun selainten tiedostot eivät ole välimuistissa). Kumpikin ovat gpu-kiihdytettyjä ja sivujen selaaminen on nopeaa.

    Sen sijaan käyttökokemus Firefoxissa on paljon smoothimpi - käynnistyksen jälkeen tulee häivytysefekti kun selainikkuna tulee näkyviin, kun Chrome vain töksähtää todella rumasti.
    Myös sivujen vieritys on Firefoxissa täysin tasaista ja smoothia, kun Chromessa ne vierivät rumasti nuljahdellen kun vierittää hiiren rullanäppäintä, ei tasaisesti.

    Jos tykkää tökkivästä ja nuljahtelevasta selaamisesta, käyttää Chromea. Firefoxilla sivujen selauskokemus on sellainen kuin sen on tarkoituskin olla.

    "Myös sivujen vieritys on Firefoxissa täysin tasaista ja smoothia, kun Chromessa ne vierivät rumasti nuljahdellen kun vierittää hiiren rullanäppäintä, ei tasaisesti."

    Se sivujen vieritys on tasaista ainoastaan Windowsilla.
    Ubuntulla töksähtelee rumasti.


  • Minulla on Nokia puhelimessa Brave selain, niin voinko laittaa VPN?

  • Brave selain Rewards , mitä ne palkinnot on joita saa?

   • Se että selailuhistoriasi myydään sivullisille.


   • Juu, ei sitten!


  • Miksi käyttää tuollaista kun sekä firefoxiin että chromeen saa toimivan mainokseneston luotettavaksi tunnettuna lisäosana (ublock origin)? Operassa on vastaava toiminto sisäänrakennettuna.

   En ikinä suosittelisi lataamaan mitään ohjelmaa tai selaimen lisäosaa jonkun MV - sivuston tai vastaavan mainostamista linkeistä.

   • Mutta kun chrome on itsessään kuukkelin vakoiluselain. Waterfox Classic paras vaihtoehto, muut FF-pohjaiset seuraavaksi.


  • Brave rewards, tuleeko tilille?

  • Bravella ei pääse Suomen uutisten sivuille, onko muilla sama ongelma,

   • Tuosta (brave ja safari bannanneet sivuston) kun ilmoittelee Perussuomalaiset palstalla niin heti katoaa kommentit 😂


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1880
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   1219
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   87
   1153
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   27
   920