Rosvoeliitille tukia 11 000 000 e joka päivä.

RosvoeliitilleSTOP

Valtio maksaa Sipilän kaltaisille veronkiertäjähuijareille ja rosvoille verovaroista tukea joka päivä 11 miljoonaa euroa vain siitä hyvästä, että rosvot ovat onnistuneet aikojen saatossa huijaamaan työväestön tekemästä työstä niin paljon rahaa ja omistusta, että tienaavat mitään tekemättä jo ilman tukiakin miljoonia vuodessa.

Rosvoeliitin tuet tulisi heti lakkauttaa ja laittaa Sipilä- ja Orpohuijarit maksamaan veronsa siinä missä duunarit, työttömät ja pieneläkeläisetkin.

"Valtio myöntää joka vuosi neljä miljardia euroa yritystukia. Vain 11 prosenttia on hyödyllisiä."

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomi-jakaa-tehottomia-yritystukia-miljardeittain-viela-pitkaan/5aWJ4W2q

27

450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vatulaattori

      Eiköhän sipi haalannut itsensä pääministeriksi, jotta pääsee sääteleen lait niin, että saa vatuloitua sijoituksensa verottajan ulottumattomiin.

    • MätävalehtelitaasYLEssä

      Itse päärosvo yritti jälleen rosvomedia YLE:n avulla kusettaa aivottomia Sari Sairaanhoitajia. "Kokoomus haluaa keventää työntekijän verotusta."

      HOOOOHOHOHOOOOHHOO.

      Vieläkö löytyy vähäjärkisiä duunareita jotka uskovat rosvojen valheita? Eikö puupääkansa vieläkään tajua että Orpon ja Kokoomuksen tärkein tavoite on varastaa työväestöltä rikkaimmalle omistajaeliitille niin paljon kuin mahdollista?

      ...Vai paljonko on Kokoomus vallassa ollessaan toteuttanut lupauksiaan Sari Sairaanhoitajille?

      Kiitos KOKOOMUSMÄDÄN, ei sairaanhoitajilla ole nykyisin varaa pitää stressivapaita kesälomia, koska lahtaripäättäjät leikkasivat lomarahoja oikein kunnnolla.

      • RahallaOhjailtu

        Kokoomuksen heittoja valtamedia siteeraa tunnollisesti ja positiivisesti, oppositiopuolueilta vastaavat ovat heti populismia. Koko Suomen valtamedia on oikeisto-omistuksessa ja myös Yle on edelleen Atte "Sipilä-Gate" Jääskeläisen ja kokoomus-Kivisen omistajaohjauksen jälkeen porvarien poliittisideologisena propagandakoneena. Että muka Putinin hybridivaikuttamista, kyllä tämä Suomi on nimenomaan kokoomuksen ja kepun rahamafian hybriditrollauksen kohteena.


    • Ylihoitaja

      Kokoomusta äänestävä tavallinen duunari Sari Sairaanhoitaja ei ole vielä tajunnut sitä kylmää tosiasiaa, että kun sote runnotaan läpi ja koko maamme terveydenhuolto yksityistetään, niin sielläpä alkaakin seuraavaksi YT:t parille sadalle tuhannelle Sarille. Kasvoton iso pääoma alkaa "tehostaa" ja "sopeuttaa" toimintaa, aivan kuten kaikissa muissakin yksityisissä pääomien omistamissa yrityksissä on jo tehty. Ei yksityinen terveydenhuolto tule olemaan mikään poikkeus siinä pääoman tuoton maksimoinnissa, jota on jo nähty kaikkialla muualla. Kenkä heiluu ja sama työmäärä vain kasaantuu aina vain pienemmälle porukalle, jatkuvien palkkaan kohdistuvien laskupaineiden säestyksellä.

      • tämä.tärkeämpää

        Tärkeämpi on kuitenkin saada hakea nelosveroluokan olutta marketista.


      • etynietiyneitny

        Soten kokeilussa tuo on jo näkyvissä käytännössä, kun kaikesta säästetään ja lomautuksistakin puhutaan:

        Sote-uudistuksen pilottimaakunta vaikeuksissa: jopa nenäliinoista säästetään.
        Pohjois-Karjalassa sosiaali- ja terveyspalveluista vastaavan Siun soten rahat ovat lopussa. Tiedossa on palvelujen heikennyksiä sekä mahdollisesti työntekijöiden lomautuksia.

        https://yle.fi/uutiset/3-10241126


      • Rosvojendiktatuutrivalta

        Lahtareiden ahneus on loputon. Yhteiskuntien hyväksi aikoinaan toiminut terve markkinatalous on muuttunut kauan sitten poliittisten rosvojen valtapeliksi, missä kansoilta varastetaan hyvävelirsvokerhoille näennäisdemokratiassa hankitun vallan avulla. Yksistään rosvojen diktatuuri on nykyisen valhedemokratian päätarkoitus. Rosvojen valta on jo niin suuri, etä he voivat sen avulla varmistaa sen, että vain uusia rosvoja valitaan vallan huipulle.


      • pudotuspelit

      • urpollaonasiaa

        Joo ja tuovat sairaanhoitajat vuokrafirmojen kautta jatkossa Filippiineiltä tai joistan muusta kehitysmaasta, siinä voi sitten Suomen paikalliset kokoomus sairaanhoitajat ihmetellä että "Emmekö olekkaan porvareita?" Vastaus kokkareilta on: Ette ole koskaan olleetkaan porvareita, mutta tyhmiä ja hyödyllisiä idiootteja olette olleet koko ikänne, aikanne on ohi emme tarvitse teitäkään enää kun kaikki saadaan jo yksityistettyä, hei hei.


      • PahinLahtariSipiläKepu

        Hyvin sanottu!
        Ja kaikista pahin lahtari ikinä on JuudasSipilä, ÄÄRI-KEPUMAFIA !
        .
        Rosvojendiktatuurivalta
        Lahtareiden ahneus on loputon. Yhteiskuntien hyväksi aikoinaan toiminut terve markkinatalous on muuttunut kauan sitten poliittisten rosvojen valtapeliksi, missä kansoilta varastetaan hyvävelirsvokerhoille näennäisdemokratiassa hankitun vallan avulla.
        Yksistään rosvojen diktatuuri on nykyisen valhedemokratian päätarkoitus. Rosvojen valta on jo niin suuri, etä he voivat sen avulla varmistaa sen, että vain uusia rosvoja valitaan vallan huipulle.


      • kansamme.puolesta

        Keskustapuolue on ainut, joka puolustaa pienen ja vähäväkisen ihmisen asiaa!


    • 88587789

      Terveysala on valtava bisnes. Lääkekauppa myös. Lääkärit ovat lääkefirmojen osakkaita ja myyvät lääkkeitä.
      Tilanne on jo nyt sellainen, että köyhät eläkeläiset joutuvat valitsemaan ostavatko ruokaa vai lääkkeitä. Tämä on häpeällistä Suomen kaltaisessa ns hyvinvointivaltiossa. Neuvoni on että äänestäkää jatkossakin näitä samoja puolueita ja poliitikkoja kuin ennenkin niin kurjuus jatkuu takuuvarmasti.

      • oikeus-painaa-rahaa

        Lääkärit ovat usein myös omistajina yksityisissä terveysfirmoissa. Eli kohta niille tulee rahaa ovista ja ikkunoista kun sote sipilöidään maaliin.


    • ÄänestäjäX

      Näihin tehottomiksi todettuihin yritystukiin menee sama summa vain kahdessa kuukaudessa, mitä tulisi kokonaisuudessaan maksamaan, oikeistopuolueissa kauhean älämölön nostanut, SDP:n Antti Rinteen lupaama pienimpien eläkkeiden korjaaminen vähän inhimillisemmälle tasolle.

    • Viherfeministi

      Diktaattori Sipilän juha-kultti on virheetöntä ja pyhää, siihen eivät seuraavat hallitukset saa koskea, mikäli se Sipilästä riippuu, niin on perustettava uusi kekkoslovakia ja valittava diktaattori poikkeuslaeilla. Suuri johtaja on erehtymätön ja omaa kaikki vastaehdokkaidensa hyvät puolet, muita ei tarvita.

    • karu.meininki

      Karua menoa. Ja leipäjonot ne vaan pitenee entisestään.

    • kerro-ihmeessä-lisää

      aloittaja voisi kertoa että mitähän yritystukia Sipilä ja Orpo oikein saavat?

      Ja mitä "veronkiertäjähuijareita" mm aloittevat yrittäjät ovat?
      Starttirahan saanut uusi yrittäjä

      • KempolisSipilä

        Pienyrittäjät saavat n. 10 % yritystuista, mikä on silmänlumetta ja ainut järkevä tuki. Keskenään rosvoeliitti jakaa 90 %, mikä on puhdasta kansalta varastamista suoraan ökyrikkaiden taskuihin. Nuo tuet siirretään saajafirmojen johtajien taskuihin, mikä näkyy siten että firmojen johtajien palkkiot ovat nouseet 40-50 % vuosittain.

        ...Eikä sinun yritystoiminnalla taida olla tulevaisuutta, koska et edes sitä tiedä minkä jokainen aikaa seuraava tietää. Sipilän omaisuudet perustuvat veronkiertoon ja valtiolta huijattuihin jättimäisiin yritystukiin.


    • tietoakellään

      Paljonko Terrafamen monttuihin on kaadettu rahaa? Joko tuhat miljoonaa euroa on mennyt?

      • Trafikura

        Trafiguralle ne on annettu puoli-ilman ja nikkelin hinta syöksyy ales taas.


    • SipiläKEPULahdattava

      Lahtari Sipilä,
      Sipilä, KEPU, on lahtari, ja lahtari kaikkein röyhkeimmästä päästä, LahtariSipilä on tuolle KEPULI-KONNALLE aivan oikea nimitys.

      Lahtari-Huijari-Rosvo-Sipilä, KEPU
      - ks. Seura-lehti: "Sipilän omaisuus huijaamalla....."
      -------->LahtariSipilä, KEPU, on lahdattava helvettiin Suomea rosvoamasta!

    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Suomi on paha äärioikeistodiktatuuri, jossa ISOT TALOUSRIKOLLISET saavat ryöstää, valtion, eli kansan omaisuudet, suoraan itselleen veroparatiiseihin, lähinnä Floridaan.

      Supo ja poliisi eivät tutki lainkaan, isoja talousrikoksia, veroparatiisivuotoja - vaan edistävät niitä ja suojelevat isojen talousrikollisten "yhtiökokouksia".

      https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/helsinkilaismies-loysi-ihmisjalan-puusta-evaat-jaivat-silla-kertaa-syomatta-poliisin-reaktio-tyrmistyttaa/6940184#gs.M0nZit8

      On epäilys, että äärioikeiston käytännön väkivaltajoukot, surmasivat kodittoman, köyhän naisen metsään, harjoitellessaan Jenkkien hyökkäysliiton "joukkojenhallintaa"

    • Suomemmemeille

      Pimeyden ytimessä oleva kokoomus julisti P.Urpon suulla että liitytään hyökkäysliitto natoon ja heikennetään ei hyväveli ihmisten oloja. Suomen tuhoaminen siis jatkukoon

    • HAAGINTUOMIOISTUIN

      Vanhuksia, vammaisia, pitkäaikaissairaita, työttömiä, syrjäytettyjä, asunnottomia, opiskelijoita, lapsiperheköyhiä KUOLEE JO KÖYHYYTEEN SUOMESSA.

    • SISKOJENHAKKAAJAHALLITUS

      Äärioikeiston isot talousrikolliset - tekivät Suomesta ÄÄRIOIKEISTODIKTATUURIN, jossa köyhyyteen pahoinpideltyjä ihmisiä, surmaavat jo metsiin, kaduille, ylihinnoiteltuihin, mätiin vuokramurjuihin.

    • 0978903

      Eliitti saa vain omia rahojaan takaisin. Sosiaalipummeille maksetaan paljon isommat rahat juuri tuon eliitin varoista!

    • tanan_ääliöt

      Täytyy olla pikkasen vajaaälyinen hoitsu joka porvareita äänestää. Tosin eihän akkojen toiminnassa yleensäkään ole mitään järkeä.

      Duunari äänestää porvareita, BUAHHAHAHAA!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      45
      3101
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2023
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1482
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1365
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1341
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1251
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1161
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1095
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. 22
      1047
    Aihe