Epätoivoista hommaa - omakotitalon myynti

Pohjalla

Uusi pohjanoteeraus: merkataan Vesilahdessa olevan talon sijainniksi "Kirkonkylä Lempäälä" jotta se näkyy etuoven jne listauksissa naapurikunnan listauksissa.

Tämä kertoo Vesilahden vetovoimasta kaiken olennaisen. Myyntikohteen sijainniksi laitetaan naapurikunta jotta joku sitä katsoisi.

Pohjat on nyt asetettu.

9

859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paljonasiaaseurannut

      Ei kukaan tuppuun tule jos talon saa samalla hinnalla läheltä Tamperetta.Muutamavuosi sitten tai 10 vuotta sitten porukka maksoi ylihintaa taloista Vesilahdessa ja kuvittelevat että joku typerys taas tulee ja maksaa saman tai ylikin.Mihin ne muuten meinaa muuttaa jos saa ylihintaisen lautakasansa myytyä,koska sivistyksessä ei samalla rahalla saa kun kälysen kaksion jostain lähiöstä.

    • Pitäissaadakaupaksimutta

      40 asuntoa myynnissä,onko väki kyllästynyt tuppukylän pakkotoistoon ja haluaa vaihtaa maisemaa.

    • Työntövoimainen

      Onhan tuo nyt oikeasti hullua että ihmiset kuvittelevat että heidän syrjässä olevista pytingeistä maksettaisiin jopa kolmosella alkavia summia. Kakkosella ehkä, mutta silloin talon täytyy olla todella hyväkuntoinen ja ostajan olla esim. etätyön tekijä että se on järkevä ostaa.

      Kyllähän tässä kesällä vesilahden mutkatiet komeita ovat ja peltomaisemassa silmä lepää sen parisen kuukautta, mutta entäpä se loput 10 kk vuodesta? Loskaa, vettä, kylmäänja pimeää sekä peuroja niin ...tanasti.

      Jos käyt töissä vaikka Tampereella niin kyllä siinä parin vuoden kuluessa tulee mieleen että mitäköhän järkeä oli maksaa kaikista luonnollisista kulkureiteistä syrjässö olevasta talosta suunnilleen sama hinta kuin millä saa jo omakotitaloja 20 km Tampereelta ja suoran tiereitin varresta (Lempäälä, Ylöjärvi, Kangasala, Nokia).

      Käytännössä kaikki Vesilahden myyntikohteet ovat kiertopalkintoja jotka kiertävät vuosia välittäjältä toiselle ja ostajaa ei löydy koska myyjä elää harhaisessa kuvitelmassa että pytingistä saisi ns. omansa pois ja vielä voittoa päälle.

      Sijainti, sijainti, sijainti.

      Siinä kolme syytä miksi näin ei käy Vesilahdella. Kuka hullu maksaa samaa hintaa syrjässä olevasta pytingistä kun lähempää pelipaikkoja saa omakotitaloja samaan hintaan?

      Säälistä? Kotiseuturakkaudesta? Tyhmyy....?

      Onnea etsintään! Jokainen myyjä tarvitsee sitä. Todella.

    • voilapsia

      Lasten tarhapäivät ovat huomattavan pitkiä Vesilahdessa, kun äidit ja isit viettävät omaa aikaa autoissaan työmatkoillaan. Eikä se herkuksi muutu, kun tulevat yksin koulutusta kotionsa yksinäiseen pirttiin.

    • Tästäonkokemusta

      Hienoa, että joku mainitsi lapset. Vesilahden maalaisidylliin hakeudutaan monesti lasten takia. Tiedän monia, jotka ovat olleet siellä pahastikin koulukiusattuja. Hieman pienempi talo ja enemmän vanhempien aikaa olisi monesti parempi ratkaisu ja "väljemmät vedet" etsiä kavereita. Vesilahdessa pyöri koulukaverit samoissa harrastusporukoissa. Jos olet kiusattu koulussa päivällä, et pääse edes harrastukissasi "pakoon" kiusaajia illalla. Ja vanhemmat eivät enää jaksa heittää päivän toista rundia kaupunkiin, tai edes Lempäälään.

    • VehreäJaVelkainenTuppu

      Muuttakaa nyt ihmeessä vehreämpään Vesilahteen,täällä tosiaan on se rospuuttokeli sen 8-10 kuukautta vuodesta.Mutta eihän se paljoa haittaa kun on huippukallis pirtti tuulensuojana ja ipanat pääsee harrastamaan jos harrastamaan.

    • Tehdäänasuntopula
    • EimevaikkaoisTurku

      Koitin etsiä mutta en huomannut .Kaikissa siainti oli Vesilahti,oliskohan painovirhe korjattu.

    • Vesilahtirules

      Jos on hinnat kohdillaan, niin kyllä kauppa käy vaikka Vesilahdessakin. Meidän rintamamiestalo isolla tontilla maksoi 8500€, varmaan saadaan tästä omamme pois ja hieman ehkä voittoakin, jos 10000€ myydään. On meillä Lempäälässä myös kämppä, mutta se on vuokralla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe