Keuhkojen kautta sairaudet aivoihisi käy...

sanasinko

13

304

  Vastaukset

  • Edellä blogissaan Doug Kaufmann kertoo yhden sunnuntain suosikkilauluistaan olevan "This is the air I breathe" (Tämä on ilma, jota hengitän) johdantona aiheelleen ilmasta, jota hengitämme. Läpi 47-vuotisen uransa hän on oppinut kääntämään uudet uutisaiheet sisältä ulospäin. Esimerkiksi täytyykö olla nero selvittääkseen syövän syyn, kun FDA hyväksyy kynsisienilääkkeen syöpäpotilaiden käyttöön, Doug kirjoittaa tuossa ja sanoo, kuinka toivoisikaan, että nerot alkaisivat kuunnella! Hän kirjoittaa nyt myös uskovansa, että Alzheimerin ja Parkinsonin tautia sairastavat hengittävät neurotoksisia homeita ja että ollaan erehdytty homeiden vaikutuksesta noihin sairauksiin.

   Doug kertoo oppineensa aikaisemmin, että Alzheimerin taudissa on sienielementti ( http://www.knowthecause.com/index.php/doug-s-blog/3265-does-fungus-cause-alzheimer-s ), muttei ole ollut tietoinen toisesta samoihin aikoihin vuonna 2015 julkaistusta tutkimuksesta ( https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1569904814002638 ) ja että näyttää siltä, että Alzheimer-potilailla on keuhkoissaan hengittämiään "yhdisteitä", jotka linkittyvät neurologisiin sairauksiin.

   Doug kirjoittaa samassa kappaleessa, että tässä on järkeä, koska monien mykotoksiinien, mukaan luettuna antibiootti penisilliini, tiedetään olevan neurotoksiineja! Näyttää siltä, Doug kertoo, että Alzheimerin ja Parkinsonin tautia sairastavat potilaat hengittävät jatkuvasti "haihtuvia orgaanisia yhdisteitä" tai VOC:eja.

   - No, siinä oli käännettynä pari ensimmäistä kappaletta, jonka perään kolmannessa kappaleessa Doug toteaa, etteivät edellä olevat ole ainoita potilaita, jotka tuottavat VOC:eja. Lääketieteellisessä julkaisussa TOXINS (Myrkyt) otsikoitiin vuonna 2015 kysyen, ovatko VOC:it mykotoksiineja. Vastaus on kyllä, Doug sanoo. Sienten tuottamat VOC:it, joita Alzheimeria ja Parkinsonia sairastavat hengittävät, voivat aiheuttaa aivojen myrkyttymistä, Doug toteaa.

   Parissa viimeisessä kappaleessa Doug ottaa esiin vielä sienilääkityksen, jota tällä tavoin sairas voisi pyytää neurologiltaan, eli miljoona yksikköä Nystatinia kaksi kertaa päivässä 30 päivän ajan ja samaan aikaan kaksi viikkoa Sporanoxia, jonka jälkeen Diflucania kaksi viikkoa. - Unelma, joka ei tietenkään voi toteutua sellaisessa maassa kuin Suomi, jossa lääkäreiden mielestä on parempi sairastaa sieni-infektioita kuin parantua https://goo.gl/Jmwpz6 niistä. Eihän sellainen 13 vuotta varvasvälituppojen käyttämistä rasita lääkäreitä ollenkaan eikä silmän siipikalvostakaan potilaan silmässä ole lääkäreille mitään haittaa!

   Viimeisessä kappaleessaan Doug mainostaa vielä dieettiään, joka onkin tärkeää sienilääkityksen ohella, ettei runsaalla sokerin ja hiilihydraattien käytöllä ruoki itsessään sientä, jonka moninaisista oireista joutuu sitten kärsimään.

   + + +

   Eiköhän vedetä vielä mutkat suoraksi ja väännetä oikein rautalangasta mykotoksiinien lähdettä esimerkiksi meikän keuhkoissa! Se pesäke, jonka sain jo homeasunnosta vuonna 2008 ja josta olen raportoinut useassa viestissäni täälläkin, https://keskustelu.suomi24.fi/t/8946543/syopa-on-sieni#comment-43798782 ja https://keskustelu.suomi24.fi/t/10173185/quotvalta-polyisen-tai-homeisen-ilman-hengittamistaquot#comment-51597809 vain pari mainitakseni. Ketjussani "Astma vai homeen aiheuttama hengityssairaus?" https://goo.gl/eD5XRq löytyy oikein kuviakin tutkimuksesta, mitä sieni voi keuhkoissa tehdä. Sienet https://goo.gl/iXqH6z aiheuttavat paljon sairauksia, jotka olisi syytä ottaa tosissaan. Viimeksi tänään olen yskinyt limaa pois keuhkoistani, joissa yhä edelleenkin oikea puoli kummittelee, saman pesäkkeen vaivatessa aina vain enemmän tai vähemmän oikealla puolella, niin kuin jo kymmenen vuotta sitten homeasunnossa.

   Jk. Kolmisen tuntia kun pakersin, sain oleellisimman pakettiin. Ihan liikaa menee aikaa kaikkeen ottaen huomioon lopputuloksen, että tee hyvin, syö paskaa!

   • Keuhkojen oikealla puolella on minullakin jotain, joka reagoi homeen hajuiseen ilmaan. Olen tässä joutunut etsimään uutta asuntoa ja kävin parin kerrostalohuoneiston katsastamassa. Asunnoissa ei haissut home, mutta rappukäytävässä kyllä. Vaikka vaan kymmenisen minuttia odottelin erässäkin käytävässä välittäjää, niin se jo riitti siihen, että käynnin jälkeen keuhkojen oikealle puolelle tuli tämä tuntemus.

    Altistuin nelisen vuotta sitten homepölylle, jonka jälkeen (vasta n. 1,5 vuoden päästä) sairaalassa otettiin kyllä keuhkokuvat (ei näkynyt mitään) ja tehtiin puhallistestit, joissa keuhkoissa pieni pysyvä obstruktiivinen löydös, ei astmaa.

    Mikä tämä tuntemus voi olla? Tällä hetkellä tilanne, että saan kaikista hajuista limaneritystä ja nenästä niistän verta. Esim. ostin uuden sängyn ja se haisee, josta syystä syljen limaa. Hulluuttako vaan?


   • Ei.parane kirjoitti:

    Keuhkojen oikealla puolella on minullakin jotain, joka reagoi homeen hajuiseen ilmaan. Olen tässä joutunut etsimään uutta asuntoa ja kävin parin kerrostalohuoneiston katsastamassa. Asunnoissa ei haissut home, mutta rappukäytävässä kyllä. Vaikka vaan kymmenisen minuttia odottelin erässäkin käytävässä välittäjää, niin se jo riitti siihen, että käynnin jälkeen keuhkojen oikealle puolelle tuli tämä tuntemus.

    Altistuin nelisen vuotta sitten homepölylle, jonka jälkeen (vasta n. 1,5 vuoden päästä) sairaalassa otettiin kyllä keuhkokuvat (ei näkynyt mitään) ja tehtiin puhallistestit, joissa keuhkoissa pieni pysyvä obstruktiivinen löydös, ei astmaa.

    Mikä tämä tuntemus voi olla? Tällä hetkellä tilanne, että saan kaikista hajuista limaneritystä ja nenästä niistän verta. Esim. ostin uuden sängyn ja se haisee, josta syystä syljen limaa. Hulluuttako vaan?

    Hyvä kirjoitus ja samat kokemukset. Ei hulluutta.

    Asun nykyisin rivitalossa, ikkunat auki kesät ja talvet. Ei löydy asuntoa jossa ilmastoinnit pelaisi.
    Ja jatkuvaa siivoamista. Ei pölyimuria, ei mattoja, jne. vain kostea pyyhintää pitkin päivää.

    Helvetin rankkaa mutta hengissä näillä eväillä.

    Yritän tällä hetkellä pelastaa vajakuntoista ystävääni pois asunnostaan, koska ei itse siihen kykene. Hänellä oli tänään TK käynti ja minä odotin ulkona koska siellä oli niin huono ilma että happi loppuu ja sydän repeää.

    Kaikki kemikaalit olen joutunut jättämään. Pesuaineena suihkussa ruokasoodaa ja merisuolaa.

    Kirjoituksesi auttoi jaksamaan koska muut ihmiset pitävät minua neuroottisena siivoushulluna.


   • Saiskos luvan linkittää, sillä tuolta löytyy myös tähän ketjuun liittyvää asiaa:

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15444144/googlasin-chronic-sinusitis-alzheimer#comment-101081959


  • Perustele..

   • "Jegsie
    18.6.2018 10:34

    Tässä on vahva kritiikki hömpälle, jossa väitetään sienten aiheuttavan syöpää, alzheimeriä jne:
    http://scienceblogs.com/insolence/2014/01/03/a-fungus-among-us-in-oncology-2014-edition/

    Kannattaa lukea. Suomeksi, aloittajan väite on tieteenvastaista huuhaata, jossa ohitetaan kokonaan viime vuosikymmenten lääketieteelliset saavutukset."

    - Kesäisestä viestistäsi on jo aikaa enkä jaksa noteerata sitä tai muutakaan hömppääsi, jolla kaltaistesi kanssa kävelette ihmisten kärsimysten päältä. Mutta kun kerran satuin poikkeamaan täällä erittäin puolueellisella kirjoituspaikalla eikä kukaan ole saanut sinua ajattelemaan nenääsi pidemmälle ja laskemaan yksi plus yksi yhteen, kaipa se on tehtävä itse käsiteltyäni jo aiemmin näitä asioita.

    Olen kirjoittanut täällä niin paljon viestejä kymmenen vuoden aikana, että viidentuhannen raja on mennyt rikki jo aikoja sitten. Joitain viestejä olen poistellut itsekin varsinkin alkuaikoina, kun se vielä oli mahdollista ja sillä houkuteltiin ihmisiä rekisteröitymään foorumille, mutta ehdottomasti eniten on ollut ylläpidolle kanneltujen viestien raukkamaisia poistoja, keinoälyn vietyä se poistaminen aivan huippuunsa niin, joten mitä suotta vaivautumaan kirjoittamaankaan enää ja uhraamaan omaa aikaansa. Vähemmän viestejä = vähemmän poistelua ylläpidolle ja botille niin, että voitte laittaa lappua luukulle tännekin, kun sitä kerran niin kovasti haluatte ja kaivatte verta omasta nenästänne.

    - Mihin ajauduinkaan taas kipeällä pääkköselläni, joka on kalvamistaan kalvanut päälaelta... Niin, joo, hakutoimintoon. Siihen jäin ja sitä tarvitaan, mikäli mielii löytää jotain täältä. Bingissä toimii samantyyppinen hakukomento kuin Googlessa tuottamatta yhtä paljon hakutuloksia kuin Google. Niinpä hakutoiminnolla "site:suomi24.fi homesairaudet aivoverieste" ilman lainausmerkkejä syötettynä Bingillä en löytänyt tätä, mitä etsin:

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15212635/hyva-seminaari#comment-93105287

    Sanooko sinulle nimi Mirja Salkinoja-Salonen mitään?

    Vailla mitään henkilöpalvontaa seminaarissa oli aika hyvää tarjontaa, jota seurasin YouTuben kautta.

    Vois sopia sullekin.

    Lainaus viestistäni liittyen Salkinoja-Salosen luentoon:

    "Esimerkiksi hometoksiinit kulkeutuvat jo kuudessa minuutissa aivoveriesteen ohi hajuhermon kautta isoihin aivoihin."

    - Ajattelepa sitten, mitä kautta ne toksiinihöyryt yms. sinne aivoihin joutuvat. Keuhkojen.

    Aloitukseni otsikko ei kuulunutkaan suotta näin: Keuhkojen kautta sairaudet aivoihisi käy...

    Kirjoittaessani minulla on tietenkin käytössä kaikki se tausta-aineisto, mihin olen törmännyt ja joka on jäänyt mieleeni. Jos en muista sitä kunnolla, pyrin päivittämään tiedot uudestaan.

    Miksi ihmeessä nähdä vaan hirveästi vaivaa, jos vaivannäkö heti seuraavassa hetkessä poistetaan. Varmuuskopioitujen viestien poistaminen ei harmita niin paljon kuin se, että menettää ainoan viestinsä, kuten noin vuosi sitten aloitukseni poskionteloista, jota en löytänyt enää mistään.

    Asia harmitti minua niin paljon, että vielä nyt vuodenvaihteessa yritin etsiä viestiä omistakin arkistoistani turhaan. Keksin kuitenkin kaivaa käyttämäni linkit OneTabista vuoden takaa alistumatta raukkamaiseen sensuuriin. Saatuani linkit kasaan keksin päivittää niitä vielä tuoreemmilla, tallentaen kaiken myöhempää käyttöä varten perään tuplavarmistuksin ensin Session Buddyyn ja sitten vielä OneTabiin, jossa linkkejä voi jakaa myös verkkosivuna:

    https://www.one-tab.com/page/f37uyZN_QEmUO1aLbcSo7A

    Siinä sitä sitten poistettua viestiä on kerrakseen, pelkät linkit jäljellä.

    Tämäkin löytyy https://write.as/wordbazooka/ tuolta, jos ei tänne jää.

    Soon moro.


   • Mulla ei ole homeet,kemikaalit aivoissa mutta oireet on fyysiset.Mitä teen asialle?hankinko hengityssuojaimet,happipullon.En ole huolestunut,en edes,ajattele sairauksia,tätä on pakko ajatella,nokka tukossa,yskii,raapii.Ahdistaa,vinkuu..kaikki paheni työpaikalla ,vaikea astma diagnoosi on.Vaikuttaa toimintakykyyn,todella.


   • Alttius astmaan oli varmaan,geeniperintö.V.2010 n.parin vuoden ajan työtiloissa olin.Tuona aikana vaatteet haisi navetta tuli mieleen.No ylätiehengitys tulehdukset jatkuvaan koko ajan syötettiin antibioottia.Yms astmalääkkeet tuli yms.Poskiontelot muurautui umpeen.Ääni poissa,ihottumat.Kuumeilua.Tilanne nyt,keuhkojentila heikkenee koko ajan.Olin tiloissa missä altistuin taas,nyt 4kk.kun jätin paikan tilanne parani,keuhkot lakkasi erittämästä,sain kyivan yskän jo.. Tässä välissä olin tukehtua,keuhkoissa rohisi,eritti koko ajan vihreää limaa,antib.kortisonikuurit ei vastinetta..Lääkkeitä lisättiin ei apua.Sama kuin syöpäpotilaalle lisättäisi syöpäsoluja.Jäin pois ja ongelmiahan siitä seurasi.Sydän suureni ha en keksi muuta syytä kuin jatkuva yskiminen.Olisi helpotus kuolla.Happipullo pian jos aikoo liikkua edes muutaman metrin.Kuka tätä jaksaa??


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4906
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   106
   3379
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   99
   3011
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   38
   1600