Raamattu teki minusta ateistin

ateisti

Olen lukenut Raamatun neljästi läpi ja se teki minusta ateistin. Kuinka on mahdollista että kirja jonka sanotaan olevan jumalallinen ilmestys tekee siitä lukevista ateisteja?

35

1185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vgg

      Olitko sinä uskossa ennenkuin aloit lukemaan Raamattua?

    • IhmeellinenRaamattu

      Jos jumalattomassa tilassa ja epäuskoisena alkaa lukea Raamattua, se pysyy lukittuna eikä muutu elämäksi.

      Jos sensijaan uskoontullut lukee Raamattua Pyhässä Hengessä, Kirja eli Jumalan Sana alkaa puhumaan hänelle ja kaikki se teksti muuttuu kuin eläväksi ja ymmärrettävään muotoon.

      • JesusIsTheBest

        👍yeah näin on.


    • redroses

      Olin uskossa kun luin raamattua.
      Mitähän se kertoo ihmisestä, jos uskoo satuihin, mitä Raamatussa on? Olen uskonut, olenko yksinkertainen ja lapsellinen, vai ollut kehittymätön? On suurmiehiä, jotka ovat saaneet uskonsa kautta paljon aikaiseksi, usko on antanut pontta ideologian ja aatteen eteenpäin viemiseksi, myös omien valtapyrkimysten, mutta sehän on ollut sivuseikka, kun on toiminut jumalallisena viestin viejänä.

      Kristinuskoa ja nykyistä raamattuamme ei luultavasti olisi olemassa, jos keisari konstantinos ei olisi halunnut ajaa sen virallistamista valtionuskonnoksi, nykyisen katolilaisuudenkin keskittyminen Roomaan, on siltä kantilta varsin ymmärrettävää, mutta lopultakin kaikki tiet vievät Roomaan, myös kristinuskon todellisen synnyn maailmanlaajuiseksi, siinä sitä vasta on evankeliumin eteenpäin viemistä ja kiitos ristiretkienkin...että sadut ovat tänäkin päivänä ihmisille täyttä totta...mutta ihmiset ovat tarvinneet jotain mihin uskoa, on varsin ymmärrettävää...että epätoivon hetkellä ihminen uskoo avun edes löytyvän jostain mystisestä, se luo toivoa.

      • NäinAsiaon

        Kirjoituksestasi näkyy heti, että et ole ikinä ollutkaan uskossa Jeesukseen Kristukseen, joka elää ja antaa ikuisen elämän, niille jotka Häneen uskovat.


      • jumalanlapsia
        NäinAsiaon kirjoitti:

        Kirjoituksestasi näkyy heti, että et ole ikinä ollutkaan uskossa Jeesukseen Kristukseen, joka elää ja antaa ikuisen elämän, niille jotka Häneen uskovat.

        Monet luulevat, että uskoon tullaan siten että päätetään uskoa samalla tavalla kuin uskovat ja liitytään uskovien joukkoon. He luulevat, että uskossa eläminen on Raamatun Kirjoitusten totena pitämistä ja uskovien kanssa toinen toiselleen uskottelemista että Raamattu on t otta. Ehkä myös he luulevat, että uskossa oleminen on sitä että valvotaan toista uskovaa.

        Mutta uskoon ei aleta. Uskoon synnytään. Siis uskovaksi kukaan ei voi alkaa, mutta Jehovan Todistajaksi tai vaikka muslimiksi voi alkaa. Uskovaksi synnytään Jumalasta. so. Jumalan Sanasta ja Hengestä. Silloin uskoon tulemiset ovat syntymistä ja Jumalan teko uskoon tulleessa ihmisessä. Jumala on siis mukana siinä touhussa. Ja tätä uskosta osaton ei voi käsittää. Heillä kun ei ole Jumalaa eikä yhteyttä Häneen niin he eivät käsitä uskovaa ja hänen elämäänsä. Raamattu todistaa että koska ihmiset eivät tunne Jumalaa, he eivät myöskään tunne Jumalan lapsia.


      • vasentuoli
        NäinAsiaon kirjoitti:

        Kirjoituksestasi näkyy heti, että et ole ikinä ollutkaan uskossa Jeesukseen Kristukseen, joka elää ja antaa ikuisen elämän, niille jotka Häneen uskovat.

        Raamattu on muinaisten juutalaisten tulkintaa noista jumaluusasioista.


      • JesusIsTheBest

        Uskoa ei synny uskomalla uskoon vaan Jeesukseen persoonaan.

        Kirjanoppineet ja fariseukset kin osasivat vanhantestamentin eli to oranssi
        Mutta vaikka he kuunteli Jeesusta, näkivät ja kuulivat Jeesuksen tekemistä ihmeistä. Osa tapahtui heidän omien silmien edessä mm. Kuivettunut käsi parantui, mutta he ei koskaan tuleet Jeesuksen luo.
        10 spitaalista parantui, he menivät näytetään itsensä papeille niinkuin Jeesus käski, MUTTA VAIN 1 HEISTÄ PALASI JEESUKSEN LUO, TULI USKOON JA PELASTUI.
        Ei auta vaikka osaat raamatun etu ja takaperin ulkoa, (mikä sinäänsä on hyvä jos on Etsikkoaikana ja haluaa tulla uskoon) Paavali oli kirjanoppinut, osasi kirjoitukset, mutta vainosi kristittyjä. Oli paikalla kun ensimmäinen Jeesuksen jälkeen kuoli martyyreinä uskonsa tähden. Mutta kun hän kohtasi Jeesuksen,
        Hän tuli sokeasti, jotta hänen hengelliset silmänsä avautuivat. Ja sen jälkeen Paavali tuo Jumalan valittu ase kirjoitti suurimman, an osan uudesta testamentista, ja silloin raamatun tuntemus tuli hänelle ja meille vielä tänäkin päivänä jotka saamme lukea kirjoituksia.
        Sana vielä sinulle: sydämen täytyy ekaks tulla uskoon vasta sen jälkeen pää ja ymmärrys avautuu.


    • tien.etsiminen

      Ateistina tulin armeijaan. Aliupseerikoulutuksen saaneena mietin hyvän ja pahan välistä suhdetta.
      Ratkaisun siihen löysin Raamatusta, eli Valtakunnan peruskiven, jolle rauha rakentuu.
      Siksi ateismini muuttui ymmärtäessäni kirjoitetun sanan Hengellisen idean, joka ilmoitti - niin Luojan, syyn luomiseen, luomakuntamme siemenen, eli miksi tämä tämänmuotoinen luomakunta todistaa Luojasta. Se on ilmaisu- jonka kautta järkemme ymmärtää olemisemme syyn.
      Hyvän ja pahanvälisen yhteyden, eli perustusten tavan elää ja mitä se rakenteeltaan edustaa. Eli tavallaan tämä "paha" - käsitteenä on omaminäinen tahto - elää.
      Se "riistää" elämän niin luomakunnasta, kuin lähimmäiseltä, eikä tuo sitä "paratiisimaisuutta", ts. pahan peruskivi on lihassa - omassa tahdossa - haasteissa.
      Eikä siinä ole ns. Luojan luomisen elämän mahdollisuutta, sen päämäärä on kuolevaisuus.
      Siksi se on katoavaisuuden alaista, saavuttaessaan päämääränsä - tuli siivoaa jätteen ja tavallaan kuumuudessahan alkuaineetkin sulavat, se tappaa ongelman.
      Riihimäellä on ihmisen rakentama "ongelmajätelaitos". Se on tuhkaksi polttava tuli ja ongelma on pois - iankaikkisesti.
      jne.

      Itse elämällä, sen sanomalla on Isossakirjassa näköala, joka elämänä, so. iankaikkista.
      Tämä "Elämänantaja" so. kuolematon. ts. Ainaolevainen, ja kielessämme käsite Jumala.
      Sana kohdentaa ajatuksemme päämäärättyyn pisteeseen, jonka kuvaaminen on tavallaan
      luodulle käsittämätön.
      Siksi on Kirjoitettu Sana.
      Sana - luo kuvan - ja tuokin Sana - kirjoituksissa tuodaan esiin, että se oli ennen LUOMISTA olemassa oleva ja juuri - Jumalan Sana.
      Tällöin Sanalla on Luova/Auktoriteettinen voima synnyttää.
      Ja Elämä on meidän sanakäsitteeseen sitä, minkä näemme olemassa olevaksi.
      Luojalla on tämä Elämä, se on Hänessä itsessään ja Hän antaa sen.
      Siksi Sana - on tämä Poika - taas kuvaus Jumalasta, jonka me voimme kohdata ihmisenä.
      Hän tuli tänne tuomaan -kuvan- Isästä.
      typistetään se tuohon, että tuhlaajapoikina meidän on mahdollisuus kohdata tämä Isä.
      Tämä Isä on rakastava Isä. Ottaa vastaan. Järjestää jopa juhlan, kun tuhlaaja ymmärtää "palata" takaisin tähän luomisen syyhyn, eli Luojan Pyhän Elämän yhteyteen.
      Eli Pyhässä ei ole epäpyhää, siis meidän kätten töitä. Siksi on rauhanvaltakunta.

      Valta rakentuu tahtoon elää jonkun päämäärän mukaisesti, joka haluaa määrättyyn suuntaan kulkea. Valtakunnilla on lait, määräykset ja ohjeet. Meidänkin perustuslaki määrittelee meidän kansan päämään, jota kunnioittaen se jotenkin tuo hyvinvointia yhteisesti jaettavaksi. ts. tämän kansan tahto elää näin, tekee meistä sitä, mitä me olemme.
      Jumalan Valtakunnan lain päämäärä on rakkaus. Siksi se on annettu Jumalankansalle sydämeen. Sen valtakunnan sisällä on PYHÄ- ja jotka elävät sen tahdon sisällä on valtakunnan Hengellisen puolen Elämässä sisällä ja puhutaan Elämänkirjasta.

      Mitä tämä Poika, eli Sana, jota tarkoitan Jeesusta, tekee tässä ajassa.

      Hän tuli kirkastamaan Isän. ja kas, me emme halunneet ottaa Häntä vastaan.
      Siksi raamatussa kerrotaan Getsemanen tiestä Golgatalle, kuolema ja lopputulema ylösnousemus.
      Tuossa on silmävoidetta nähdä meidän tekomme. Siis, = pahuus meissä. Ruoskimiset, ristinrakentamiset, naulaamiset, orjantappurakruunut jne. eli viesti, mitä ME osaamme tehdä. Se pahattaa tätä maailmaa ja tästä meidän on tehtävä parannus.
      Parannus, mielenmuutos. Eli kääntyminen omista töistä tuohon rakkaudelliseen Jumalan tahtoon. Eli Poika on tämä Uusi Adam. Siemen, joka kylvetään jne.
      Eli luomakunta rakentuu näin siemenestä Hengelliseksi huoneeksi Pyhän käyttöä varten.
      ts. Pyhyys astuu sisälle ja ymmärrys käsittää hyvän ja pahan välisen merkityksen.
      Luomakunnassa on paljon opettajaa meille.
      Miehet, naiset, siemen, lapset, kasvatus, lastenjuonittelu/isän rakkaus jne. jne. jne.

      Eli Luojan ilmoitus meidän elämäksi on monisyinen. Kirjain ilman Henkeä voi kuolettaa, mutta Henki tekee sen eläväksi, kunhan omalta jalkajakkaralta hieman luovutetaan, eikä luoda Jumalasta oman näköistämme kuvaa. Eli aseteta, että Herra pitäisi olla senlaatuinen kuin MINÄ sen sanon ja kun MINÄ sen sanon, niin silloin sen uskon MINUN näköisen jumalankuvaan.
      Ei se ihan noin mene. Siksi pitäisi löytää ajatus, missä Valta ja Valtakunta on, Valtajakkarat kellä istuttavana ja Kenellä on Elämä. Meillä ei ole elämää itsessämme, eikä elämää itsestämme kukaan voi antaa. Siksi Elämä on löydettävä Elämänantajalta.
      kirjoitteli Kortteentien Matti

    • Tien etsiminen kirjoitti että tuli Intissä uskoon Raamattua lukiesaan (huonosti) muista sitten tappaa vihollissotilaan Lisäksi Sotilaan vaimo Ja lapset, Ja Jos näet jonkun tekevän töitä sapatina, tapa se, että semmoisia opetuksia Raamatussa, mistä löysit oikean Ja väärän. Ateisti ovat Sen verran fixumpia että ne tietää mikä on oikein Ja väärin ilman että täytyy lukea Raamattua, onneksi. Sama pätee moraaliin.

      • TehkääParannus

        Koko Toora eli laki on kirjoitettu vain juutalaisille, ei kristityille.

        Kuitenkin kymmenen käskyä kuuluvat kaikille ihmisille ja sen noudattamisen mukaan kukin tuomitaan.

        Kristityt tosin pääsevä jo tässä ajassa synneistään eroon, tunnustamalla ja hylkäämällä ne, eikä heitä enää sitten tuomita, vaan saavat palkintoja johdatuksessa tekemiensä tekojen mukaan Jeesukselta.

        Vaan jumalattomat eivät kadu, eivätkä halua totella Jumalaa ja siksi heidät tuomitaan iankaikkiseen tuleen, joka ei koskaan sammu, eikä mato kuole.


    • Ateistivm1952

      Ateisti :: juttuhan mene niin että jokainen järkevä ihminen tajuaa lukemattakin (Raamattua) mikä On oikein Ja väärin, samoin mikä on moraalisesti oikein.Mutta kuin vähemmän ymmärtävät (autuaat ovat tietämättömät) alkaa lukea sitä kirjaa niin ne saa kummallisia ajatuksia päähänsä, esim ikuisesta elämästä mistä Ei puhuta Raamatussa, samoin kiirastulen tulkkaus. Ja Miten niin Pyhä? kirjoittajat ,( Kopion Kopion kopio) pani välillä omia miettetä väliin, Mutta niilä Ei ollut vaaleen harmaata aavistustakan että siitä muodostuisi Pyhä Kirja, Ja vielä Jumalan sanaksi? Ja ne raakuudet Mitä uskovaiset sai tehdä, Jumalan nimessä, tappaa omat lapset, Jos alkoi niskotella, tappaa vihollissotilaan Lisäksi Sotilaan vaimo Ja lapset, myydä lapset orjiksi, tappaa sapatina työtä tekevän,vaikka laukkua kantavan. J. ne j. ne. Eli Jos haluaa pysyä "henkisesti"vältä sitä, tiedekin uppoaa helpommin.

    • xxtekijä

      Vaikutat järkevältä, joten kysyn sinulta, onko uskovilla hauskanpito, jotkut käyttävät sanaa trollaus, oikein? Siis onko se osa hyvää moraalia tietoisesti valehdella? Ajaako päämäärät kyseistä toimintaa vai onko se pelkkää sairasta huvia? Raamattukin on sairas moraalin oppikirjana vai mitä.

      • UskossaJo32Vuotta

        Raamattu sanoo, että hyvä mieli on kuin alituiset pidot ja sellainen hyvä mieli se on uskovalla, joka vaeltaa jatkuvasti rukouksessa ja Pyhässä Hengessä.

        Koska olet ateisti, et voikaan ymmärtää Raamatusta hölkäsen pöläystä, koska se aukenee vain uskoville.

        Vaan jospa vaan joskus tulisit uskoon,sinä tajuaisit kyllä, että Raamattu on joka sanaltaan totta - joka ikinen Sana on Jumalan, Kaikkivaltiaan henkäisemä!!!


      • hahaha1
        UskossaJo32Vuotta kirjoitti:

        Raamattu sanoo, että hyvä mieli on kuin alituiset pidot ja sellainen hyvä mieli se on uskovalla, joka vaeltaa jatkuvasti rukouksessa ja Pyhässä Hengessä.

        Koska olet ateisti, et voikaan ymmärtää Raamatusta hölkäsen pöläystä, koska se aukenee vain uskoville.

        Vaan jospa vaan joskus tulisit uskoon,sinä tajuaisit kyllä, että Raamattu on joka sanaltaan totta - joka ikinen Sana on Jumalan, Kaikkivaltiaan henkäisemä!!!

        aika onnetonta työtä on jumalanne tehnyt


      • SinunaEnPilkkaisi
        hahaha1 kirjoitti:

        aika onnetonta työtä on jumalanne tehnyt

        Kuinka niin???

        Hän on tehnyt sinutkin ja koko maailmankaikkeuden - se että ihminen lankesi syntiin ja maailma turmeltui, ei ole Jumalan vika, vaan ihmisten.


      • kysynpävaa
        hahaha1 kirjoitti:

        aika onnetonta työtä on jumalanne tehnyt

        Jumala antoi ihmisen vapaasti valita, olenko hyvän tai pahan puolella, Me elämme pahan valtakunnassa.


      • xxtekijä

        Kunpa voisikin selittää asioita hengillä, jumalalla. Silti tiedän asioilla olevan jokin järkevä selitys, se tekee minut surulliseksi, toisaalta auttaa ymmärtämään että mikään ei ole järjetöntä kaaosta. Hengellisiin uskominen tekisi itsemme sijaan, jonkin toisen olomuodon syylliseksi, kaikkeen. Nyt emme voi edes ihmisinä paeta vastuutamme jumalien ja saatanoiden selän taakse.


      • isukkiyahwe
        SinunaEnPilkkaisi kirjoitti:

        Kuinka niin???

        Hän on tehnyt sinutkin ja koko maailmankaikkeuden - se että ihminen lankesi syntiin ja maailma turmeltui, ei ole Jumalan vika, vaan ihmisten.

        Jos lapsi syö jotain sopimatonta ja kiellettyä, onko s e lapsen oma vika. Eikö vahemman kuulu huolehtia?


    • lukeekuinpiruraamattua

      Lukevathan Vapaamuurarit ja ateistit raamattua.
      Pirukin myös lukee Raamattua.

      Lukisit ateisti Koraania ja jos se on roskaa niin polta se.

    • JumalattomatKuolleita

      Kuolleelle eläväkin Jumalan Sana, Raamattu on kuollutta tekstiä, kuten Raamattu sanoo "se on lukittu lähde, suljettu kaivo".

      • Ymmärryksen.puute

        Jos uskoo raamattuun ni täytyy uskoa henkijuttuihin henkiolentoihin palaviin pensaisiin.


      • eipäpalanutpensas
        Ymmärryksen.puute kirjoitti:

        Jos uskoo raamattuun ni täytyy uskoa henkijuttuihin henkiolentoihin palaviin pensaisiin.

        Jos olet lukenut Raamattua, tiedät ettei pensas palanut. Se näytti siltä, että pensas palaa mutta se ei kulunut eikä palanut. Mikä sitten paloi koska Mooses näki tulen? Ei mikään! Jumala ilmestyi palavassa pensaassa ja Hän itse on se tuli joka paloi.

        Jumala kulki Israelin kansan kanssa erämaassa tulipatsaassa. Jumala oli siis kansansa kanssa tulipatsaassa.

        Jumalan läsnäolo tuli seurakuntaan, ts. uskovien yhteyteen, tulen lieskoissa
        jotka kuvaavat Jumalan ilmestymistä ja ovat Pyhä Henki.


      • Mitä.mieltä

        Mooses kertoi palavasta pensaasta, häneen uskottiin.
        Kuinka moni uskoisi tänäpäivänä samaan kertomukseen, varmaan katsottisiin oudoksuen.


      • redroses

        Kyllähän ajat ovat muuttuneet, mutta ihmisen status ja paikka yhteisössä vaikuttaa siihen uskotaanko ja mitä uskotaan tai uskalletaanko kyseenalaistaa ääneen.

        On ollut tosi vaikea ymmärtää, että on tahalleen petkuttajia, olen sen vuoksi ollut helppo höynäytettävä, olen tahtonut uskoa toisen sanaan, en ole osannut ottaa huomioon, että ihminen ei ehkä ole ollut balanssissa, olenko ollut aina itsekään, joskus mietin, että en olisi ehkä uskonut monia asioita...jos olisin ollut ihan järkevä.

        Noin sata vuotta sitten oli kiertäviä sirkuksia, joissa esiteltiin merenneitojen luurankoja tai muumioita, kalanpyrstö ja apinan pääkallo jne...ihmiset uskoivat niihin ihan yleisesti. Ihmisen tiedon lisääntyminen, on myös muuttanut, sitä mihin perustamme ymmärryksemme.

        Usko perustuu hyväuskoisuuteen ja sitä hyväksikäyttäviin.


    • penden

      Jos haluaa ateistiksi niin kannattaa lukea Raamattua.

      • Miksi joku haluaisi ateistiksi😳❓


    • voivalitavapaasti

      Se on sinun valintasi. Olet kuulut evankeliumin ja sinä sen hylkäsit. Ihminen suuttuu tai muuttuu. Ei Jumala vie väkisin valtakuntaansa.

      • siellonjoku

        Uskominen on samaa kuin huutaisi pimeään kellariin:" Oko siellä ketään"? Ja kun vastausta ei kuulu, päätellään ,että vaikeneminen on myöntymisen merkki.


    • capiche

      Kun sanotaan, että lukee kuin piru raamattua, niin se tarkoittaa epäolennaiseen keskittymistä olennaisen sijaan.

      Jeesus sanoi näin (Matt. 3):
      13. Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että he näkevin silmin eivät näe ja kuulevin korvin eivät kuule, eivätkä ymmärrä.
      14. Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.
      15. Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'

    • Uskoa.saa

      Osittain lukenut raamattua, näin 70 kymppisenä en ole vielä vakuuttunut.
      Raamatun kertomukset ovat aikalaisten näkemyksiä kertomuksia uskomuksia on jopa historiaan perustuvia mutta pääasiassa perustuu mielikuvitukseen johon minun mielikuvitus ei riitä.

    • Vai.kuinka

      En ymmärrä ateistista kun uskokaan ei luonnista, olen kai normaali.

    • zatedi

      Tuo on pelkkää provoa, ei se raamattu tehnyt sinusta ateistia, vaan sinä itse. Naurattaa lapselliset ajatuksesi. Mutta onhan raamatussa paljon sellaista mitä siellä ei tarvitsisi olla, koska sitä on niin moneen kertaan uusittu ja lisätty kaikenlaista. Kaipaisin kyllä ihan sitä alkuperäistä raamattua, se ei ole kovin paksukaan. Minusta on jotenkin outoa se, että maailmankaikkeudessa on muitakin asuttavia palloja kuin tämä tellus, niin miten se on mahdollista että meillä vaan olisi nämä raamatun kertomat tapahtumat, koska nehän pitäisi olla tapahtunut muuallakin, vai onko niin, että ne asiat ovat ainutkertaisia jokaisella planeetalla erikseen, koska emme koskaan saa kuitenkann tietää muiden pallojen elämästä, tässä hahmossa mitä me olemme täällä telluksella.

    • Ateismi tarkoittaa ettei usko jumalien olemassaoloon, muuta sisältöä siinä ei ole. Uskonnoissa on moraaliset ohjeet kuinka eletään hyvä elämä, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen. Kristinuskosta löydät kymmenen käskyä, rakkauden kaksoiskäskyn, kultaisen säännön yms. ateismista ainoastaan "jumalia ei ole olemassa", jos se riittää niin ryhdy ateistiksi, opiskele ateismia, tutki mitä ateismi on tuonut ihmisten elämään.

    • Ateistit eivät ole kovin ystävällisiä, apua et heiltä saa, pelkästään solvauksia jos uskallat epäillä heidän "uskoaan". Kokosin saamani palautteet kun epäilin ateismin tyhjyyttä.

      Tällaista sieltä saat.

      Vittu, mikä vajakki: juuri kun Sinulle kerrottiin, että ateisti ei vain usko jumaliin, niin tulet uudelleen sanomaan tuon saman idiotismisi "ateisti tietää, ettei jumalia ole". Luuletko, että toistamalla samaa murskattua vammailuasi, se jotenkin kummallisesti muuttuisi todeksi ?

      Yritä nyt vitun idiootti tajuta: ateisti ei usko jumaliin. Mitään muuta ateismiin ei tarvitse yrittää tunkea. Ymmärrä jo !
      -
      Moni kokee yksisarvishoidon hyväksi itselleen. Ei siinä tietysti mitään, saahan sitä uskoa. Minä en kuitenkaan usko ko. yksisarvisen olemassa oloon. En kuitenkaan voi tietää, ettei sellaista ole. Silti pidän yksisarvisiin ja sen hoitaviin ominaisuuksiin uskomista typeränä hörhöilynä - juuri kuten jumaliin uskomistakin.
      -
      Luuletko oikeasti, että 33 % nuorista ihmisistä ovat käyneet lääkärissä ja saaneet mielenterveysdiagnoosin ?

      Vai olisikohan sittenkin niin, että olet uskonut väitteen, joka ei perustu todellisuuteen ?

      Mieti nyt saatanan vajakki hetki ennen kun uskot ihan idioottimaisiin väitteisin.
      -
      Uskotko oikeasti ihan mihin tahansa, jos joku aivan totaalinen amatööri sattuu sanomaan jotain omaa uskomustasi tukevaa ? Ja sitten tuollainen vitun vajakki kehtaa väittää, että joku muu olisi tyhmä. Sinä olet tyhmä.
      -
      Osoitin vain, että olet aivan vitun tyhmä ihminen, jonka mielipiteenmuodostus on apukoulutasoisen hapuilua. Huomaa: tämä ei ole edes vain mielipide vaan ihan todistusaineistoa takanaan pitävä argumentti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      37
      4132
    2. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      240
      2591
    3. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      248
      2484
    4. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      203
      1924
    5. Tuli yhtäkkiä kova ikävä sinua, J

      Olisitpa täällä, niin voisin halata ja suukottaa sinua juuri nyt... Vaikka tilanne on mikä se on, enkä voi tätä oikeass
      Ikävä
      104
      1806
    6. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      117
      1547
    7. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      198
      1326
    8. Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joiden alkuperää ei tiedetä

      Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joita käytetään koko itää vastaan tietämättä niiden alkuperää. Aina kun o
      Hindulaisuus
      346
      1231
    9. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      95
      1118
    10. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      199
      1056
    Aihe