MM 2018 Russia

Lumiukko1

Avataan pelit pitkällä juoksulla, miksaus lohkon voittajat voittaja toinen jatkoon lähtijä.


Ryhmä A (MM-kisat 2018) Lohkon Voittaja
1.Uruguay 1.65

Ryhmä B (MM-kisat 2018) Täsmällinen loppujärjestys (1. ja 2. sija)
1. Espanja 2. Portugali 2.15

Ryhmä C (MM-kisat 2018) Täsmällinen loppujärjestys (1. ja 2. sija)
1. Ranska 2. Tanska 2.50

Ryhmä D (MM-kisat 2018) Täsmällinen loppujärjestys (1. ja 2. sija)
1. Argentiina 2. Kroatia 2.75

Ryhmä E (MM-kisat 2018) Täsmällinen loppujärjestys (1. ja 2. sija)
1. Brasilia 2. Sveitsi 3.25

Ryhmä F (MM-kisat 2018) Täsmällinen loppujärjestys (1. ja 2. sija)
1. Saksa 2. Ruotsi 3.00

Ryhmä G (MM-kisat 2018) Lohkon Voittaja
1.Belgia 1.73

Ryhmä H (MM-kisat 2018) Sijoittuu Lohkossa Top 2 joukkoon sijalle 1 tai 2
Puola 1.60

Kerroin yhteensä huikeat 658.20

20

667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DonKyösti

      Kyöstikin on lohkovoittajista aika pitkälti samaa mieltä, mutta ei usko Sveitsiin eikä Tanskaan. Sveitsi on taas turistimatkalla ja jää lohkoon. Tanska saattaa selvitä pleijareihin, mutta ei kovin pitkälle.

      Alkulohkoista Argentiinan ja Kroatian lohkossa nähdään varmasti komeita suorituksia, koska taitopelaajia löytyy. Kyöstin visiossa tasureita nysvätään eniten Espanjan ja Portugalin lohkossa. Brasilian lohko näyttää suht helpolta, joten superstara Neymar tekaisee 3-4 maalia jo lohkossa, ottaen tukevan otteen maalipörssin voitosta. Kyösti näkisi mieluusti Liverpoolin Bobby Firminon maalipörssin kärjessä, mutta eiköhän Bobby tyydy tarjoilemaan superstaralle paikkoja, sen sijaan että itse yrittäisi maaleja? Tuskin Bobby edes pelaa täysiä minuutteja. Näin siis Kyöstin visiossa, ja koskas Kyösti on muka ollut väärässä?

    • pvm.
      pe 15.06 vetokuponki.

      Salah on liittynyt treeneihin, pelaako vai ei on vielä auki. Pelaa ukko tai ei niin Uruguay ei päästä maaliakaan omaan verkkoon. Mikäli Salah ei pelaa niin Egyptin neljässä viimeisessä ottelussa Egypti on tehnyt vain yhden maalin kun Salah on puuttunut. Tähän voisi toki pelata Uruguayn voittoa mutta se on tylsää ja arvaamatonta peliä kun vielä ei tiedä ovatko latinot lämmenneet Venäjän aroilla.

      Egypti - Uruguay
      Maaleja yhteensä - Egypti Alle 0.5 = 0 maalia
      Kerroin 1.76

      Marokon ja Iranin pääottelu lohkossaan koska Portugalia ja Espanjaa vastaan on vaikeampaa. Iran osaa puolustaa, Marokko osaa myös, kuitenkin hyökkäys on monipuolisempi. Vikkelät afrikan pojat tulevat juoksemaan Iranin pojat pökerryksiin. Marokko ei ole hävinnyt vuoteen yhtään ottelua ja tämä on se peli mistä kummankin on lähdettävä hakemaan täyttä pistepottia. Vaaka kallistuu Marokkoon.

      Marokko - Iran
      Marokko voittoon 2.20

      Tuplana tämä kiskastaan sisuksiin kertoimella 3.87

      • DonKyösti

        Asiallista filosofointia. Kyösti pitää lähes varmana sitä, ettei Salah pelaa Uruguayta vastaan, koska miksi ottaa riski, kun Uruguay voittaisi sen pelin melko varmasti, vaikka puolikuntoinen Salah olisikin mukana. Salahia säästellään kaiken järjen mukaan Venäjä-peliin. Elikkäs Egyptin maalit ovat todella työn ja tuskan takana Uruguayta vastaan. Yksikin piste siitä matsista olisi suuri voitto Egyptille. Heitetään tulosarvaus URU 2 - EGY 0. Kyösti oikeastaan toivoisi, että Venäjä voittaisi tänään Saudit, koska Kyöstin järjenjuoksun mukaan siinä tapauksessa Venäjällä ei olisi Egyptiä vastaan ihan karmean suuria voittopaineita--eikä näin ollen varmaan tarvetta pelata sikaa ja satuttaa Salahia. Tämä oli siis ihan Kyöstin omaa mielikuvitusta, kjäh kjäh.


    • VoittajaOnJoValittu

      Venäjä voittaa mestaruuden. Putin ja FSB kumppanit pitävät huolen siitä, että vastustajat sairastuvat mystisesti ennen Venäjän otteluita. Venäjää siis 40 kertoimella Veikkaukselle.

    • DonKyösti

      Kyösti veti pikkupatilla neljä riviä Päivän Trio 6:sta eli ryhmien parhaat maalintekijät: Neymar - Isco/Coutinho - Falcao/Dybala. Kertoimet tällä hetkellä 175-490 eli aika hyvät. Coutinho saattoi olla väärä valinta, mutta kuukauden päästähän sen siten näkee.

    • Lumiukko4

      Nyt on monipersoona taas vauhdissa. HÖH HÖH

    • pvm.
      su 17.06 vetokuponki.

      Toisin kun monet kuvittelevat ja ylen studiossa alkuihimisen näköinen E.V.Lehtola painotti että Saksan valmistelevat ottelut eivät lupaa hyvää. Saksa voitti karsintalohkonsa 43:3 voittaen jokaisen ottelun. Saksa ei ennenkään ole turnauksen alla pahemmin rasittanut runkoaan vaan tekee massiivisia kokeiluja. Kun turnaus alkaa sitten nähdään toisenlainen Saksa. Luoja muistaa koska viimeksi Saksa ei olisi voittanut arvoturnausten avausotteluaan. Saksa panostaa ensimmäiseen peliin kaiken. Molari on vähän haparoinut pelituntuman puuteen takia ja se antaa Meksikolle mahdollisuuksia iskeä börsan.

      Katsoin jonkun ulkomaisen studio analyysi-pläjäyksen pari viikkoa sitten missä oli muutama heppu jorisemassa, siinä joku meksikolainen kehui tätä nyky joukkuetta erittäin lupaavaksi mutta mainitsi akilleen kantapääksi jos joukkue joutuu viimeisellä 20 minuutilla voimmakkaan ja jatkuvan painostuksen alle omalla puolustusalueellaan niin Meksiko ei kuulemma tiedä mitä pitäisi tehdä. Kuka muu tästä lohkosta siihen pystyy paitsi Saksa. Saksa on tämän taatusti analysoinut mutta jos ei ole niin täytyy pirauttaa Löwille jos tilanne on kiikun kaakun oman vetolapun kanssa.

      Peli on tämmöinen yhdistelmäveto
      Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Saksa voittaa
      Kerroin 3.45

    • Oikea -Lumiukko pahoittelee pientä viivästymistään - eilen oli viimeinen tuplavuoro ja tänään alkoi kesäloma et sillei hei! Eilisestä matsista pääsi näkemään vain Rollon upean vapaapotkun ja loppustudion. Onkohan Litti vetänyt kokkelit nokkaan ennen lähetystä, kun oli niin pirteä eikä takellellut sanoissaan et sillei hei! Otti suorastaan tilan haltuun kuin Gilbert Miehelän saunassa. Veronkiertosootkussa rypenyt Rollo pelasi siis odotetun tasurin valmentajaskandaalissa rypeneen Espanjan kanssa.

      Rollo7 laittoi hulinaksi Espanjaa vastaan, joten tänään on Messin vastausvuoro keskinkertaista Islantia vastaan. Joukkueen puolustus on vuotanut kuin seula viimeisissä peleissä, joten Messillä on oiva tilaisuus tintata vaikka väkisin vähintään kaksi maalia verkon sisuksiin hei! Messi tekemään vähintään kaksi maalia (5,50 Betsson/Betsafe/NordicBet)

      Ranskan ja Australian matsissa nähdään todennäköisesti paljon maaleja et sillei hei! Ausseillakin on muutava hyvä hyökkäysorientoitunut pelaaja hei! Kertoimet ovat aika huonoja patonkipelaajien maaleista, joten syöttäjää voisi lähteä hakemaan. Rasvamanne on -Lumiukon mielestä taantunut parin vuoden aikana ja nykyvire on sanalla sanoen heikko (nyt mies tietysti mättää hattutempun kjäh kjäh). Ranskan maaleista vastaa siis joku muu. Harjoituksissa ison tällin saanut Mbappe syöttämään maali? Tälli tuli -Lumiukon muistikuvan mukaan juuri laukaisujalkaan, joten ehkäpä pieni kipu vetojalassa patistaa pojan siirtämään viimeisen ratkaisun jollekin kokeneemmalle karjulle, niin kuin hän on Pee Äs Geessäkin tottunut ruokkimaan. Eli Mbappen maalisyöttö (3,00)? Yes sir e Bob! Hetkinen, hetkinen... mikäli Griezmann ei tee maalia ja Mbappe syöttää, niin sehän tarkoittaa sitä, että siellä ylhäällä on Giroud. Giroudin varaanko -Lumiukko maalit laskee? Ei Luoja. Noh, Mbappen syöttöä kuitenkin lapuille.

      • DonKyösti

        Kyösti uskoo, että Lumiukko2 on se perinteinen Lumiukko, mutta ihan asiallisiahan ne muutkin Lumiukot ovat, joten Kyösti kommentoi kaikkien Lumiukkojen juttuja. Lahden lasinilkka on tänäänkin hyvässä vireessä studiossa. Vaimo taitaa olla Tallinnassa, joten mies nauttii kommentaattorikeikasta täysillä. Forssellin Miklu sen sijaan ei kuulu Kyöstin suosikkeihin, koska mongertaa samalla lailla kuin Kiira Korpi puhuessaan. Hyvästä futarista ei näköjään automaattisesti tule hyvää kommentaattoria. Litti on hyvä, Litti on legenda, sekä kentällä että studiossa et sillei hei.


    • Peru - Tanska 1 draw no bet 2,21

      Valmistavassa matsissa Peru ei onnistunut kairaamaan läpi Ruotsin takapuolen, vaikka yleensähän niissä on avoimien ovien päivät. Noh, homovitsit sikseen, niin Ruotsilla on kyllä hyvä ja tiivis joukkuepuolustus. Peru ei onnistunut - pyörityksestä huolimatta - rikkomaan sitä ja tuloksensa oli 0-0 tasapeli Ruotsinmaalta. EIpä siihen pystynyt Italia edes kahdessa pelissä. Tanska puolestaan löi kierrätetyn Meksikon. Kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta, jotka -Lumiukko laskelmoi suhteellisen tasaväkisiksi. Otetaan tasapelivarmistus mukaan eli tasapelin sattuessa saa panoksen takaisin.

    • pvm.
      ma 18.06 vetokuponki.

      On hyvä asia että kolvi-Zlatan lopetti maajoukkue uran. Ruotsin keskikenttä ja hyökkäyspää voi nyt keskittyä itse peliin eikä hakea jatkuvasti Zlatanin nokkaa sivusilmällä.
      Ruotsi pelaa hyvin tarkkaa puolustupeliä mutta pystyy myös rakentamaan hallittuja hyökkäyskuvioita, se nähtiin viime kerralla Tanskaa vastaan harkkapeleissä, Etelä-Korean puolustus on iisimpi keissi murtaa kuin Tanskan. Etelä-Korea on lohkon heikoin lenkki ja Ruotsin paras kolmen pisteen sauma. Ruotsi voittaa mutta Lumiukon visioissa Ruotsi voittaa tämän yhdellä maalilla ja/tai pitämällä oman pömpelin puhtaana.


      Tähän lyödään kaksi vetoa
      Ruotsi - Etelä-Korea

      Ruotsi voittaa päästämättä maaliakaan omaan verkkoon kerroin 2.90
      Ruotsi voittaa yhdellä maalilla, Etelä-Korea 1 tasoitus, merkki X kerroin 3.50

    • pvm.
      ke 20.06 - to 21.06 vetokuponki.

      Portugali -Marokko
      Marokon kuikkelit turhautui ensimmäisen jakson jälkeen Iranin kovaan puolustukseen, fakta on että Marokko vei Irania joka pallossa siis ensimmäisellä jaksolla.
      Marokkohan sen ainokaisen maalinkin puski komeasti omaan verkkoon tosin. Nyt joukkue pääsee mukavuusalueelleen, vastaiskuihin jossa Marokko on parhaimmillaan. Tilaa syntyy väkisinkin kun Ronaldo viilettää tappi tanassa ja pässit seuraa perässä, tulee pallon menetys keskialueella niin jossain vaiheessa Portugalin maalissa soi.

      Marokko tekee ottelussa maalin - kyllä, kerroin 1.83

      Et itkeä saa Argentiina. Islanti pystyi täydellisesti nollaamaan Argentinan yritykset, katsoin ennen kisoja Haiti Argentinan jossa Haiti pelasi aikalailla identtisesti Islannin kanssa, koko jengi muodossa boxin lähellä ja harvat yritykset hyökkäykseen. Argentiina mursi sen kilpikonna puolustuksen mies vs kahta kolmea miestä vastaan 4 kertaa, ottelu päättyi Argentinalle 4-0. Messi kentällä ollessaan kaikissa otteluissa Croatiaa vastaan on tehnyt maalin, Croatialle siis hyvin ikävä mies luuhamassa boxin lähellä. Aguero on laittanut kassit heilumaan neljässä viimeisessä ottelussa jne. Argentinan peräpää saattaa vuotaa mutta ei se haittaa kun poitsut käy tekemässä vähintään yhden maalin enemmän joumään.

      Argentiina - Croatia
      Argentiina voittoon kerroin 2.00

      Tuplana sisuksiin kerroin 3.66

    • 123d123d123d

      On kyllä todella hieno tapahtuma, historiallisesti ensimmäinen FIFa world cup venäjällä. Myöskin venäjän hienot matkailunähtävyydet ansaitsevat huomiota, esim pietarin kirkko yms.

    • DonKyösti

      Tänään on kisojen surkein betsauspäivä, mutta uskotaan nyssitten Marokon maaliin. Kyösti pelaa Portugali-Marokko BTTS 2.15. Ronaldohan tekee väistämättä joko vaparista tai rankkarista yhden, joten vedossa on periaatteessa kyse siitä, saako Marokko tehtyä maalin. Marokolla on pakkovoiton paikka, joten eikölhän se panosta jossain vaiheessa hyökkäykseen oikein kunnolla, joten verkot heiluvat aika tod.näk. molemmissa päissä.

      Myöhemmistä matseista ei löydy tuonkaan vertaa hyvää betsattavaa. Kyösti ajatteli, että iltapeliin voisi kokeilla pikkupatilla maalintekijävetoja, esim. Isco tai Sergio Ramos. Kyöstin nerokkaassa visiossa Diego Costaa pidetään boksissa niin tiukassa vartioinnissa, että maalit tulevat joko erikoistilanteista tai Iscon kaukolaakista.

      • DonKyösti

        Pelin alku oli ihan viihdyttävä, mutta Rollon tehtyä maali, loppu olikin sitten puuduttava. Olihan Marokolla paikkoja, mutta ei kunnon viimeistelijää, joten laakit lähtivät enimmäkseen yläilmoihin. Veto ei osunut, mutta eipä tulos sinällään ylläri ollut. Toivottavasti Portugali tippuu ekalla pleijarikierroksella, koska ei tuollaista kilpikonnapuolustusta ole kiva katsella.


    • pvm.
      to 21.06 - pe 22.06 vetokuponki.


      to 21.06
      Et itkeä saa Argentiina. Islanti pystyi täydellisesti nollaamaan Argentinan yritykset, katsoin ennen kisoja Haiti Argentinan jossa Haiti pelasi aikalailla identtisesti Islannin kanssa, koko jengi muodossa boxin lähellä ja harvat yritykset hyökkäykseen. Argentiina mursi sen kilpikonna puolustuksen mies vs kahta kolmea miestä vastaan 4 kertaa, ottelu päättyi Argentinalle 4-0. Messi kentällä ollessaan kaikissa otteluissa Croatiaa vastaan on tehnyt maalin, Croatialle siis hyvin ikävä mies luuhamassa boxin lähellä. Aguero on laittanut kassit heilumaan neljässä viimeisessä ottelussa jne. Argentinan peräpää saattaa vuotaa mutta ei se haittaa kun poitsut käy tekemässä vähintään yhden maalin enemmän joumään.

      Argentiina - Croatia
      Argentiina voittoon kerroin 2.00

      pe 22.06
      Sveitsin kellontarkka puolustus pimensi Neymarin nyt targettina on Serbian Mitrovic joka on kuitenkin 10 luokkaa kevyempi kaveri ottaa pihteihin. Sveitsi on hävinnyt yhden ottelun viimeisestä 18 pelistä, tappio tuli Portugalia vastaan vajaa vuosi sitten. Serbian voitot ovat tulleet lähinnä jalkapallon kääpiöistä, muutenkin Serbialaisten käämit kärähtää helposti jos ei kulje, Sveitsiläisiä moinen naurattaa koska heidän itseluottamus on peliesitysten ansiosta tapissa jo pidemmältä ajalta taaksepäin.

      Serbia - Sveitsi
      Sveitsi voittoon kerroin 2.95

      Tuplana sisuksiin kerroin 5.90

      • DonKyösti

        Kyöstillekin maistuu Sveitsin reikäjuusto, koska serbien tehottomuus lähentelee surkuhupaisaa. Kunhan vain Sveitsi ei tee typeriä rikkeitä lähellä rankkialuetta tai sen sisällä, Serbia ei tule voittamaan. Kroatian ja Argentiinan matsiin Kyösti ei ota kantaa, vaan katselee pelin ihan vain penkkiurheilumielessä. Joko Messi vihdoin onnistuu, vai onko Ronaldon hyvä vire sekoittanut Messin pääkopan?


    • Tanska -Ranska
      Tanskalle riittää piste, eikä danemarkit halua turhaan ärsyttää ranskalaisia liiallisella ahdistelulla ettei ranskikset suutu, eiköhän pojat anna suosiolla Ranskan voittaa lohko ja ottavat itse palkintona kakkossijan.

      X merkki tähän.

      Islanti - Kroatia uutinen lopussa, Islantia lapulle Islanti gogo

      Sveitsi - Costa Rica
      Sveitsi hoitaa tämän "jos" mutta täytyy katsoa selviävätkö albaanit ilman pelikieltoa kotkan tuuletuksesta aiheuttamallaan kohulla, mikäli pelaavat iisi voitto Sveitsille ja lohkon kärkisija haarukassa jos Brassit joutuu ahtaalle Serbiaa vastaan.
      Sveitsi voittaa

      Japani -Puola
      Japanille riittää piste kuitenkin Puola on jo lyöty eikä Puolalaisia voisi vähempää kiinnostaa koko ottelu tulevat varmaan baari illan jälkeen tähän matsiin
      Japani voittaa

      Senegal -Kolumbia
      Kolumbia ehdottomasti, Senegal on saanut aikamoisia munkkimaaleja eikä nuitten puolustus kestä tässä ottelussa ei sitten millään.
      Kolumbia voittaa




      Painajainen Argentiinalle: Kroatia tekee 10 muutosta Islantia vastaan

      Islannin mahdollisuudet Kroatiaa vastaan näyttävät lisääntyneen huomattavasti, Kroatian raportit väittävät aikovansa tehdä 10 muutosta lopulliseen kokoonpanoon.

      Maanantaina kiertää huhu, että johtaja Zlatko Dalic on valmis tekemään 10 muutosta Islantia vastaan.

      Ainoa pelaaja, joka on säilyttänyt paikkansa, on Inter Milanon Ivan Perisic.

      Kroatialla on neljä pelaajaa yhdellä keltaisella kortilla: Ivan Rakitic, Mario Mandzukic, Ante Rebic ja Sime Vrsaljko. He kaikki jättävät Islannin pelin väliin varmasti, jotta vältetään mahdolliset pelikiellot.

      Lisäksi Kroatia lepuuttaa Luka Modricin, Danijel Subasixin, Dejan Lovrenin, Domagoj Vidan ja Ivan Strinicin joiden odotetaan aloittavan penkillä.

      Tällainen huhuilu bondattu! Saas nähdä poistetaanko tämä viesti nyt kolmannen kerran, käsittämätöntä touhua. Veikkausko tätä saittia sponssaa ja valvoo.

      • DonKyösti

        Kyösti ottaa kantaa Argentiinan surkeaan kertoimeen ja betsaa tasuria matsiin NIG-ARG muhkealla kertoimella 4.60. Piste luultavasti riittää Nigerialle jatkopaikkaan, koska tuskin Islanti pieksää Kroatiaa useammalla maalilla. Argentiinan kerroin on vähän päälle puolitoista, mikä on täysin järjetöntä, ottaen huomioon joukkueen sekoilut, sekä sen, että maalissa seisoo imuri.


    • Sveitsin albaani-hyökkääjät saivat vaan sakkoa ei pelikieltoa. Sveitsi nuijii Costa Rican.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe