Luottotiedottomalle vippiä?

Susihukka

Hei onko mitään paikkaa josta luottotiedoton saisi vipin tai lainan. En kaipaa saarnaa koska ulosotto velkani ei ole omaa vikaani tai itse tehtyä, elämä ei aina ole niin mustavalkoista..

15

1163

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miksiedeskysyt

      Ei oo mitään paikkaa, mee töihin.

      • Susihukka

        Töitä tehdään, mutta eivät nämä palkat kovin kummoisia ole!


      • judfueur4ur4ur

        Jos kykenet maksamaan kalliin lainan takaisin, kykenet varmasti myös säästämään saman summan etukäteen. Oikeastaan saat samalla rahalla ostetuksi enemmän, koska sinulla ei ole lainakustannuksia ollenkaan.


    • cvfwrgppjtp3jhpj

      Jos puhutaan virallisista, valvotuista lainapaikoista - eli sellaisista, jotka ovat mainittuna Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämässä luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisterissä - niin on vain yksi paikka, joka myöntää ilmoituksensa mukaan myös luottotiedottomille lainaa omaisuutta vastaan, ja sen paikan nimi on Lainapojat.

      Etelä-Suomen aluehallintovirastoin rekisteri löytyy osoitteesta: https://www.avi.fi/web/avi/luotonantajat

    • Tutut_tunnetaan

      Kokeilepa niitä paikkoja, joissa olet jo tuttu. Tosin ei kannata yrittää sieltä mihin entiset vipit ovat vielä maksamatta, ja mahtaako muita ollakaan?

      • Susihukka

        No kun en aikaisemmin ole vippiä ottanut.


    • clea

      Ne on äärimmäisen harvinaisa tilanteita, että jolu joutuu velkapiikkiin ilman omaa syytään. Kyllä jokaisen pitää olla ulkopuolisen ihmisen suhteen varuillaan jos toinen alkaa kusettaan raha-asioillaan. Niissä tapauksissa joita tiedän, niin olen oppinut, että heistä pysytään kaukana ja ollaan pahoillaan niiden puolestä jotka menevät siihen paskaan käsineen.

      Taitaa muuten olla niin nykyään, että voi kestää aika pitkään, että ulosottoon joutunut pääsee puhtaille papereille.... velkajärjestelyn ja ulosoton jälkeen luottotiedoilla ei tehdä enää muuta kuin vuokra-sopimuksia ja puhelinliittymiä. Pankit pitää kyllä kusetuksen mielessä, vaikka laki sanookin muuta.

      • rufhfhfhfhrrhryfhfhf

        Nyt kun yli 100 kansanedustajaa on tehnyt lakialoitteen https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005725689.html että luottotiedot palautuvat heti kun velka on maksettu kokonaan, ehdotan että perustetaaan kunnollisten ihmisten rekisteri eli sellaisten jotka eivät koskaan ole olleet ulosoton tai perintätoimiston asiakkaana ja jotka aina ovat maksaneet laskunsa viimeistään eräpäivänä. Sellaisiakin ihmisiä on. Rekisteri ei olisi laiton, koska nimensä siitä saisi halutessaan aina pois.


      • montatapaa

        On tosiaan yksi paikka lisää joka mainostaa että voisi lainata luottotiedottomalle Svea Fix. Ei kai vippejä, mutta lähinnä järjestelylainoja. Sitten on tietty Takuusäätiö joka ei lainaa, mutta takaa ja silloin pankit usein lainaa. Jos on kyse pienestä summasta kannattaa viedä kanikonttoriin jotain arvotavaraa kotoa. Tai myydä tavaraa kirppiksellä.


    • YlioppilasLarvanto

      Luottotiedoton voi nykyään saada opintolainaa n. 6500 e vuodessa korkeakouluopinnoissa. Voit pyrkiä korkeakouluun, nostaa lainaa ja opintotukea n. 250 e /KK ja tehdä sivutöitä ohessa. Jos opiskelet kesäloma-ajankin, voit nostaa vielä n. 1300 e lainaa kesäkuukausilta, sekä opintotuen.

    • rtdjrdhfd

      Ensin pitäs olla se opiskelu paikka vitun kyrpä.

    • Trexyrea

      Vaikka vippejä jaetaan yleensä täysi-ikäisille suomalaisille, voi 18 vuotiaden kuitenkin olla hyvin vaikeaa saada tälläistä vippiä itselleen, varsinkaan yhtään paremmilla ehdoilla. Mielenkiintoisesti monet paikat ovat lopettaneet kokonaan nuorille lainaamisen, koska riski rahan jäämisestä sille tielle on huomattavasti korkeampi kuin hieman iäkkäämmillä asiakkaill https://creditonline.today/se/frogtail

    • LuOtOton

      Mä sain lainan, vaikka luottotiedot punasella vielä pitkään. Kun on kuitenkin työpaikka ja säännölliset (riittävät) tulot niin voi näköjään onnistua.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe