Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uusintojen uusintoja

närkästynytmummo

Pitävätkö nämä TV- ohjelmista päättävät kaikkia katsojia muistisairaana? Lähetetään monena vuonna samoja ohjelmia . Eikä sekään riitä kun samaa ohjelmaa näytetään jopa viikon aikana usempaan kertaan joskus samalla ja joskus erikanavalla. Riittänee jatkossa et katsoo telkkaria joka viides vuosi.

102

5422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghu6786

      Esimerkkinä mm. Kupla-ohjelma joka uusitaan viikon aikana 8 kertaa eri kanavilla. Puhumattakaan Huutokauppakeisarista jonka jaksoja tulee uusinnan uusinnan uusinnan perään. Eipä vielä mitään. Aamulla tuleva ohjelma uusitaan saman päivän aikana samalla kanavalla myöhais-illassa. Jos tämäkään ei vielä riitä, sama ohjelma uusitaan vielä varmuuden vuoksi viikonloppuna.

      Elokuvien kanssa sama homma. Montakohan kesää on mennyt nyt putkeen jolloin esitetään, Poliisiopistot ja kaikki Uuno-leffat, Taru Sormusten Herrasta, Pirates of the Carribbean ja Indiana Jonesit, Bondeista puhumattakaan. Eikö maailmassa ole muita elokuvia kuin nämä amerikkalaiset ns. "hittielokuvat". Kuinka moni voisi sanoa nähneensä viimeisen kahden kymmenen vuoden aikana jonkin klassikkoelokuvan ilmaiskanavilla, esim. Hurja Joukko, Likaiset Harryt tai Liekehtivä Torni.

    • enmuistamietnsemäni

      mut mulla on huono muisti

      • Anonyymi

        Nyt näen, että olet asian ytimessä. Sulle pitää laittaa uusintoja uusintojen perään.


    • BuliUggo

      Jep.Samaa paskaa joka kanavalla.
      Samat paskasarjat.
      Samat elokuvat vähintäänkin 20 kertaa uusittuina,kierrätetään kanavalta toiselle.
      Kaikemaailman asunnonstailaamis,puutarhantonkimis,
      sopansotkemis,taikinanvatkaamis ohjelmia 25 kertaa uusintoina.

      Kaikenmaailman julkkis-sekoilut.
      Turhat,itseään jokapaikkaan tyrkyttävät idiootit.
      Julkkikset stailaa julkkisten kämppiä.
      Julkkikset möyrii puutarhassa.
      Julkkikset maalaa julkkisten mökkiä.
      Julkkiset sotkee soppaa.
      Julkkikset vatkaa taikinaa.
      Julkkikset haastattelee julkkiksia.
      Julkkikset kilpailee julkkisten kanssa.
      Julkkikset julkkisten tuomareina.
      Lavastetut,käsikirjoitetut,selviytymis / seikkailuohjelmat.
      Kaikenmaailman vinkumiskilpailut.

      Eikä YLE tee tästä poikkeusta.Vuodesta toiseen samat MV elokuvat.
      Samat saippuasarjat jatkuvasti uusintoina,uusintojen perään.

      Onko YLE ostanut norjan TV tuotannon.

      Norjaa ristiin.Norjaa rastiin.Norjaa siellä.Norjaa täällä.Norjaa siellä ja täällä.
      Norjalaisia salaisuuksia.Norjan kovin.Norjan vahvin.Norjan heikoin.
      Norjan kuninkaalliset.
      Norjalaista ruokaa.
      Norjalaista sopansotkemista.
      Norjalaista taikinan vatkaamista.
      Norjalaisia puutarhoja.
      Norja.Norja.Norja...

      Tässähän taas tätä YLE laatuohjelmaa kerrakseen.
      Eiköhän kannata jo YLE pakkoriisto veroa / mafiansuojelumaksua nostaa,
      kun on näin laadukasta ohjelmaa.

      https://imgur.com/a/CFF8GyI

      https://imgur.com/a/iMJXlpT

      • Anonyymi

        vielä se fuckn maajussi.


    • sarjadiggari

      Kun ohjelmasta tai sen tekemisestä on maksettu, niin tokihan sitä näytetään. Toinen vaihtoehto olisi, kuten ennen olikin, että puolet vuorokaudesta näytetään testikuvaa tai lumisadetta.

      Se, että samat ohjelmat televat myös toisilta kanavilta, johtuu siitä että kyseessä on saman yhtiön kanavat. Vai oletteko muka huomanneet, että sama ohjelma tulisi Yleltä, Maikkarilta ja Neloselta?

      Ihan vinkiksi vain: kukaan ei pakota katsomaan samaa ohjelmaa kahdesti. Joka tapauksessa nykyisin tulee enemmän katsomatontakin ohjelmaa vuorokaudessa kuin vaikkapa 80-luvulla.
      Laadusta sit voidaan keskustella, mutta se ei kai ollut aloituksen tarkoitus.

      • Anonyymi

        Aivopesty


      • Anonyymi

        Nyt puhut skeidaa. Kanadan rajalla, amerikan rajalla, kolumbian rajalla, martina ja hengenpelastajat, huutokauppakeisari, arvokaman etsijät, jamie oliverin kokkaukset, morsianta sinne ja tänne ym.ym tulee joka helvetin kanavalta. Kaikki uusintoja jotka näytetty noin 5 vuotta sitten. Mitään uutta ei ole eikä näköjään tule. Samaa paskaa koko ajan. Ihmettelen näitä mainostajia jotka maksaa tän kaiken shitin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt puhut skeidaa. Kanadan rajalla, amerikan rajalla, kolumbian rajalla, martina ja hengenpelastajat, huutokauppakeisari, arvokaman etsijät, jamie oliverin kokkaukset, morsianta sinne ja tänne ym.ym tulee joka helvetin kanavalta. Kaikki uusintoja jotka näytetty noin 5 vuotta sitten. Mitään uutta ei ole eikä näköjään tule. Samaa paskaa koko ajan. Ihmettelen näitä mainostajia jotka maksaa tän kaiken shitin.

        Just näin, Tulee tosiaan joka hiton kanavalta ja miljoona kertaa näytettyjä. Edellinen kommentoija on joko jonkun tv-kanavan palveluksessa tai ei ole seurannut yhtään näitä "laadukkaita" tv-tarjontoja.


    • ghfu657

      Elokuvien osalta, jos esitysoikeudet laatuelokuvaan (tavallisesti Hollywood-leffa) maksaa 10.000€ niin sillä rahalla on elokuvaa myös näytettävä. Siksi samat leffat pyörii vuodesta toiseen saman yhtiön kanavilla. Sarjojen osalta sama homma. Kuinkahan monta kertaa sarjat kuten Pokka Pitää, Seinfeld, Sinkkuelämää, Pulmuset, MacGyver...

      Montakohan kertaa vaikkapa kaikki Pulmusten tuotantokaudet on pyörinyt alusta alkaen tv5:llä. Ei taida kymmenen riittää.

      Elokuvien osalta katsojaluvut määrittävät mitkä elokuvat ovat tehouusinnoissa vuodesta toiseen. Ilmeisesti ihmisiä jaksaa kiinnostaa joka kesä kaikki Bondit, Poliisiopistot, Uunot, Jim Carreyn hittielokuvat ja Taru Sormusten Herrasta-trilogia.

      Muutamia esityskertoja ilmaiskanavilla:
      Taru Sormusten herrasta 16 kertaa
      Uuno Turhapuro armeijan leivissä 9 kertaa sarjana 4 kertaa
      Poliisiopisto 17 kertaa
      Bruce taivaanlahja 16 kertaa
      Indiana Jones 16 kertaa

      Tv-yhtiöillä ei ole varaa uusiin elokuviin, uusilla tarkoitan tuoreimpia elokuvia, kuin vain muutama vuodessa. On ihan sormilla laskettavissa kuinka monta elokuvaa saa ensiesityksen vuoden sisällä.

      • sarjadiggari

        Lisäksi ohjelmia ostetaan yleensä nipussa. Jos siis joku kanava haluaa ostaa jonkun tietyn ohjelman esitysoikeudet, pitää samalla ostaa myös sellaisiakin ohjelmia joista ei ois niin väliksi. Mutta kun nekin ohjelmat on ostettu, niin tokihan ne näytetään kanssa.


    • BuliUggo

      Ja sitten vielä Rocky ja Rambo elokuvat.
      Pirates of The Caribbean
      Nyt taas on tulossa kaikki Bond elokuvat uusintoina.
      Uuno elokuvien uusinnat on taas vaihteeksi menossa.


      TV 5 Leffojen ykkönen.Esitti saman elokuvan 3 kertaa vuorokauden sisään.
      Ensin perjantai illalla 21,00 <--> 23,00
      Toinen esitys.Lauantai aamuyö 03,00 <--> 05,00
      Kolmas esitys.Lauantai iltapäivä 17,00 <-->19,00

      Että kyll meidän kelpaa katsoa toosasta laatuohjelmia.
      No onneksi sen voi sulkea.
      On ne ilmaiskanavia,tai maksukanavia,niin samaa paskaa tulee tuutin täydeltä.

    • Anonyymi

      Ehkä elokuvat ovat niin sairaan hyviä että ne pitää uusia lähes päivittäin,esimerkiksi poliisiopisto elokuvasarja.Itse olen lopettanut kokonaan mainoskanavien katsomisen kun kyllästyin uusintoihin,Toki ylelläkin on paljon uusintoja mutta ei tarvitse katsoa enään mainoksia.

    • Anonyymi

      Miksi edes mainostajien kannattaa uhrata rahojaan noihin pelkkiin uusintoihin elokuvissa esimerkiksi, joita pyöritellään kanavalta kanavalle jatkuvana syöttönä uusintoina uusintojen perään. Todella TV katsojien aliarvioimista ja osoittaa vain, ettei katsojilla ole minkäänlaista arvoa noille TV kanaville. Maailmaan täynnä elokuvia ja täällä kotimaassa samat ja taas samat uusinnat jatkuvana riesana. Eikö mainostajat herää todellisuuteen. No. Menee kalliit mainosrahat täysin hukkaan. Älytöntä todella.

    • Anonyymi

      harmittavaa kun jo 3 v samoja ohjelmia. tv 3. jatkuvasti uusintoja. samoin tv 4. aina samoja. tätäkö on nyt tämä yle vero. ennen maksoin tv luvan. nyt yleveroa. en nyt ymmärrä. yritän. Aikaisemmin ette lähettäneet näin paljon uusintoja. nyt jopa 3 kertaa viikossa monella kanavalla. LOPETTAKAA UUSINTOJEN LÄHETTÄMINEN. KOSKEE MYÖS SITÄ FRII KANAVAA. ERITYISESTI ELOKUVIA. JATKUVASTI SAMAT ELOKUVAT TORSTAISIN. NYT VARMAAN ENSI VIIKOLLA TAAS SE STEPFATHER. GOD CUP. KUKA TEISTÄ OSAA, HALUAA PUUTTUA OHJELMISTOON ? KIITÄN.

      • Anonyymi

        Ei sitä Yle-veroa makseta mainoskanavista vaan vain Ylen kanavista!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitä Yle-veroa makseta mainoskanavista vaan vain Ylen kanavista!!!

        YLE maksaa jotakin mafiansuojelumaksua MTV,3,melle.
        Ilmankos,kun MTV.3 pomo tuli ylelle hommiin.
        Ja uutistenlukija P.Pasasen ukko on mtv,3 isoja pomoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitä Yle-veroa makseta mainoskanavista vaan vain Ylen kanavista!!!

        Mitä väliä; eihän Yle näytä muutenkaan mitään muuts katsottavaa, kuin kukkahattutätien mielipiteitä ja viherpiipertäjien mielipiteitä. Ja toki mamujen tasavertaista kohtelua.


    • Anonyymi

      Uusinnat sais lopettaa

    • Anonyymi

      Nykyään mainoskanavat ovat vain mainostajia varten, ei katsojia varten. Heti kun tv-lupa poistui, katsojan tärkeys loppui. Nämä nykyiset mainosrahoitteiset kanavat pitävät lähinnä pilkkanaan katsojaa, jolla ei ole mitään tekemistä ohjelmasisällön kanssa. Sama mitä tv-kanavilla näytetään, kunhan mainosaika on saatu myytyä. Kun se on saatu myytyä, voidaan mainosten välissä näyttää mitä tahansa, vaikka testikuvaa. Ja halvemmaksi tulee tehdä tätä realityroskaa mikä on lähes ilmaista kun sinne raahataan julkkiksia joiden naaman näkyminen on tärkeämpää kuin palkkio esiintymisestä. Luulen valta osan julkkiksista lähtevän ohjelmiin mukaan jopa ilmaiseksi kunhan naama tulee esille. Tehdään niin ala-arvoista ohjelmaa ja niin halpaa kuin vain mahdollista kunhan mainosaika ohjelmissa saadaan myytyä.
      Ja pyöritetään samoja ja jo hankittuja elokuvia koska halvempaa se kun hankkia uusia. Pyöritetään loputtomiin uusintoja jo tehdyistä ohjelmista koska uutta materiaalia ei tarvitse hankkia koska mainosaika on jo myyty. Se on tärkeintä.

      Rahan tekeminen ja tuotto on tärkeintä, ei siinä katsojan mielipide tai arvo ole minkään hintainen. Nyt kun katsojilta ei enää tule rahallista panostusta, sillä ei ole merkitystä sen vuoksi. Ja mitä mainoskanavilla esitetään.

    • Anonyymi

      Sitten nämä keräysmainokset.
      Julkkisartisti kitisee lahjoita,lahjoita mielinauhakeräykseen.
      Anna 10€ Mielinauhakeräys
      Lahjoita 20€ Ronald MC Donalt lastenkotikeräykseen.
      Lahjoita 20€ Tansanian lapsille.
      Auta lapsia afrikassa,lahjoita 10€ keräykseen.
      Toinen julkkisartisti vinkuu anna 20€ roosanauhakeräykseen.

      näitä mainostetaan minkä ehditään.
      Paljonko mainoksissa esiintyvät julkkikset vetää välistä.==

      • Anonyymi

        En ole koskaan nähnyt moisia keräyspyyntöjä. Syy taitaa olla, että katson televisiosta vain uutiset ja jalkapalloa sekä tennistä suorina lähetyksinä. Kieltämättä uutisissa on joskus uusintoja. Yle saattaa vielä kello 20.30 esittää "uutisina" asioita, jotka on kerrottu jo 12 tuntia aikaisemmin uutislähetyksissä.

        Ei maha mittään! Suorissa futismatseissa ei onneksi ole koskaan ollut uusintoja! Tänäänkin tulee kaksi Valioliigan peliä, yksi Bundesligan ottelu ja yksi La Ligan matsi. Valitettavasti osittain päällekkäin, joten kaikkia ei voi katsoa. Lisäksi Eurosportilta tennistä kello 15 alkaen.

        En maksustakaan suostuisi katselemaan mitään kotimaista "ajanvieteohjelmaa" tai kykyjenetsintäkilpailua.


      • Anonyymi

        No vihdoinkin tuli just oikea kommentti! Olen tota miettinyt ja itsekseni kiroillut. Siis oikeesti; lahjoita ihan joka paikkaan ja useilla ihan summatkin jo määritelty. Meillä täällä moni miettii, että riittääkö se 10/20 euroa ruokaan vaiko lääkkeisiin. Ja artistit kitisee ihan turhaan; suurin osa heistä tienaa vähitään installa ja mainoksilla. Muut työt ei ole heille kelvanneet koronankaan aikaan. Ja jollakulla on varaa ruikuttaa, kun joutuu myymään sijoituskämppiään. Tervetuloa työnsä menettäneen arkeen, joka ei saa muuta kuin työttömyyskorvauksen. Ja ilkeiden ihmisten turha sanoa, että menen töihin; yritetty on mut kun hieman päälle 50v. niin en kelpaa kellekään.


    • Anonyymi

      Yksinkertaisesti liikaa kanavia mainoskanavilla. Ei riitä sisältö. Ja nämäkin kanavat ovat vain mainostajia varten, sisällöllä ei ole merkitystä. Ainakin 5:ltä eri kanavalta tulee Australian rajalla, muutamalta kanavalta Simpsoneita loputtomana uusintoina. Yleensä samoja ohjelmia ainakin 3:lta eri kanavalta.

    • Anonyymi

      Huutokauppakeisarin jakso jossa Markku tuunailee kännykänkuoria, on tullut nyt 22 kertaa uusintana. Taitaa kohta olla maailmanennätys

      • Anonyymi

        Taitaa olla turhapuro elokuvista. Uuno armeijan leivissä,
        jota on varmaankin esitetty kohta 100 kertaa.


    • Anonyymi

      Hyvät ja huonot uutiset jossa vieraana ollut Minttu Mustakallio. Jakso muutaman vuoden takaa ja tässä vaiheessa uusittu 26 kertaa.

    • Anonyymi

      Yleä vaivaa fiksoitunut uusintavamma jota on vaikea parantaa eikä siihen ole toistaiseksi löytynyt tehokasta lääkitystä.Oireena pakkomielteinen ohjelmien ja elokuvien toistuva uusiminen uusimasta päästyäkin ja vaikuttaa siltä että vamma kroonistuu ellei keksitä toimivaa hoitokeinoa.

    • Anonyymi

      Aiemmin Uuno Turhapuro -elokuvat tulivat kesällä, nyt niitä näytetään myös talvella. Ylen puolella norjalaisia lyhytpätkiä ties kuinka monta kertaa.

    • Anonyymi

      Miksi aina samoja sarjoja ja elokuvia ja ohjelmia. Eikö näillä tv-yhtiöillä ole arkistoa mistä näyttää muutakin kuin vain samoja uusintoja uusinnan perään. Tosiaan samat Kummelit ja Jopet showt ym. ym. On tietenkin Ylellä Areena mutta kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta nettikatseluun. Löytyisi arkistoista varmuudella mielekästä ohjelmistoa vuosikymmenten takaa niin Mtv:ltä kuin Yleltäkin, mutta ei. Tätä en ymmärrä. Paljon olisi hyviä sarjoja menneiltä vuosilta, Yle oikein kunnostautunut kaivaessaan arkostoista jonkun sysipaskan Lehmän vuoden, etc.

      Esim. samat Bondit, Harry Potterit, Taru sormusten herrasta ja samat Uuno Turhapurot pyörivät joka kesä ja välillä talvellakin, Unno Turhapuro armeijan leivissä on esitetty nyt 44 kertaa sarja mukaan lukien. Näissä elokuvissa ja niiden esityskerroissa lähentelee jo maailmanennätystä.

      Ilmaiskanavia on mielin määrin, mutta samat ohjelmat pyörivät eri kanavilla. Tulee samoja murhajuttuja kolmelta eri kanavalta, Australian rajalla ja Simpsoneita kolmelta vai peräti neljältä eri kanavalta ja sitä rataa.

      Eipä katsojalla ole enää mitään merkitystä eikä arvoa ohjelmasisällön suhteen.

    • Anonyymi

      Olen tullut siihen tulokseen, että mainoskanavat lähettää ja uusii typeriä ohjelmia sen takia, jotta ihmiset tilaisivat enemmän maksukanavia.
      Toisekseen eipä ilmaiskanavilla enään paljon oikeita mainoksia näe, mainostavat joka tauolla omia typeriä ohjelmiaan.
      Sitten kun sattuu tulemaan joku uusi leffa, niin se on jokn c-luokan diipadaapa.

    • Anonyymi

      KUKA VITTU AIVOT OMAAVA TUOTA ROSKAA JA PASKAA KATSOO.,MINÄ EN IKINÄ SELLAISTA JÄTETTÄ KATSO EDES KÄNNISSÄ.EN IKINÄ.TÄSSÄ SUORA VASTALAUSE.ONNEKSI OMA DVD-VALIKOIMA PELASTAA PAHIMMALTA HERMOJEN MENETYKSELTÄ JOKA SEKÄ NÄKYY ETTÄ KUULUU SAATANA..PERKELE NYT LENTÄÄ TELKKARI IKKUNASTA PIHALLE KOMEASSA KAARESSA..

    • Anonyymi

      Tais tulla eilen uusi ennätys uuno elokuvissa.
      Uuno armeijan leivissä.
      Tais olla varmaankin jo 158 esitys.
      Sen verran tiheeseen tahtiin sitä esitetään.
      Sitten muut uunoelokuvat päälle.
      Eiköhän niitäkin ole jo 100 kertaa esitetty.

    • Anonyymi

      Kyllä mainostajat ovat hemmetin typeriä. Ostavat kallista mainosaikaa ja laskuttavat sen asiakkailtaan. kukaan ei kuitenkaan viitsi enää katsoa uusintapaskaa ja mainoksia. Se ei lisää yhtään myyntiä, vaikka ostaisi miljoona tuntia mainosaikaa. Olisi firmojen jo vihdoin tajuttava se, niin kanavatkin joutuisivat panostamaan ohjelmiin, nykyisen kuran sijaan.

    • Anonyymi

      Tässähän tätä laatuohjelmistoa sitten onkin.
      Mitähän noi tuottajat ajattelevat,kun tälläistä paskaa tungetaan,
      joka vitun mainoskanavilla.Luuleeko ne että katsojat haluavat tälläistä paskaa,
      jatkuvasti seurata.

      https://postimg.cc/PPg58x1q

      • Anonyymi

        Lisää tätä toosan laatuohjelmistoa.

        Ex and The City Suomi. Heartbreak Island Suomi.
        Naked Attraction Suomi. Gold Rush Suomi.
        Ex on The Beach Afterski Suomi.
        Julkkis Ex on The beach Suomi.
        Peak of love Suomi.


    • Anonyymi

      Uuno armeijan leivissä taitaa lyödä kohta kaikki ennätykset esitysten suhteen ja tiheimmin esitetty tekele. Välillä tulee elokuvana, välillä sarjana, jotka sitten uusitaan taas pikavauhtia seuraavana päivänä.
      Bondit tulevat perässä joka kesäisenä traditiona ja nyt vielä uusitaan pariin kertaan, Bondit siis tulevat tänä kesänä ainakin kahdesti uusintoina.

      Vuonna 2018 esim. Taru sormusten herrasta-trilogia oli esitetty 23 kertaa ja kyseiset elokuvat on tehty 2000-luvun alussa.

      Tuntuu vain että nämä kaikki mainosrahoitteiset ilmaiskanavat ovat nykyään vain mainostajia varten. On ihan sama mitä mainosten välissä esitetään. Mitä halvemmalla päästään, sitä parempi. Enemmän jää hallitusten jäsenten kesken jaettavaa rahaa. Jo olemassa oleviin elokuviin uusien sijasta hankitaan vain lisää katsomiskertoja koska on halvempaa kuin hankkia uusia. Mainosrahoitteiset kanavat mainostavat näitä kaikkia ohjelmiaan huippusuosituiksi ja katsojien pyynnöstä ja samoja elokuvia esitetään koska kanavapäällikön mukaan niillä on koko ajan huippukatsojaluvut vielä 50 esityskerran jälkeenkin ja mitä kaikkea muuta. Vitut.

      Kyllä maikkarillakin on arkistonsa mistä näyttää vaikka vanhoja Speden sketsejä tai muuta Heralan laatikkoleikkejä ja suomalaisia sarjoja menneiltä vuosilta. Mutta se tyytyy näyttämään jotain Pöllötöllöä mikä oli hirvittävä ohjelma. Eikö noitakin ohjelmia mitä tuossa esitettiin, voitu näyttää ihan kokonaisuudessaan. Kaikki vanha mikä on tehty ja näytetty ennen vuotta 2000 on täysin unohdettu arkistoihin. Ei vaan ymmärrä. Ja ilmeisesti noudattavat uskollisesti tätä trendiä mikä ainakin yhdysvalloissa on niin huipussaan on tämä realitypaskan esittäminen. Ainakin maikkari ja Nelonen on niin jenkkiuskollista ja niin ottavat mallia kaikessa jenkkilää. Harvemmin esitetään suomalainen sarja tai elokuva, mieluummin amerikkalainen vastaava. Ja tätä realitypaskaa on niin helppo ja halpaa tehdä.

      Ainakin Nelosella pyöritetään loputtomina uusintoina huutokauppakeisaria ja hyviä ja huonoja uutisia ja Australian ja Kanadan rajalla. Arkistot täynnä ohjelmia ja sarjoja mutta eivät käytä sitä mihinkään.

      Niin kuin tuossa joku aikaisemmin kommentoikin, katsojalla ei ole mitään merkitystä tai arvoa näillä kanavilla. Uusintojen ja samojen ohjelmien esittämisen ja mainostulvan vuoksi en katso ainuttakaan näiden kahden yhtiön kanavaa.

    • Anonyymi

      No niin tämähän tästä vielä puuttui.
      7.8.2021 Sub TV Uuno armeijan leivissä.
      Jo 3,mas esitys viikon sisään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos tämä Suomi-liite pitää laittaa siksi koska alkuperäinen ohjelma on ulkomailta, niin missä on Haluatko miljönäärksi Suomi, Poliisit Suomi. Hauskat kotivideot Suomi, Kokkisota Suomi, A studio Suomi, Uutiset ja sää Suomi, varmaan ennen Suomea 1959 on lähetetty uutisia ja säätä televisiosta joten formaatti on vanhempi kuin Suomessa.

    • Anonyymi

      Ulkomaisia formaatteja nämä ovat,joista on sitten tehty Suomi versiot.
      Eihän täällä osata itse tehdä mitää,kun pitää etupäässä jenkkiläistä paskaa,
      kopioida ja apinoida.Suurimmassa osassa näistäkin on vaan julkisuuden hakuisuutta.

      Ohjelmissa esiintyjät ovat ennestään jo 10,nessä eri tv ohjelmassa esiintyneet,
      olleet vähintäänkin 12 juorulehden & iltalehtien kansikuvissa,
      sekä haastatteluja antamassa.
      Että näin laatua,laatua kerrakseen.

    • Anonyymi

      Mainoskanavat ja niiden suoratoistopalvelut ovat täyttä roskaa ja katselukelvotonta tarkoituksetonta sisältöä. Näiden kanavien tehtävä on vain myydä mainosaikaa ja ovat mainostajien koiria. Nelosen ja maikkarin kanavilta ei tule ainuttakaan ohjelmaa jota voisi katsoa tai edes olisi vähääkään mielenkiintoa edes katsoa. Elokuvat raiskattu katselukelvottomaksi ylettömillä mainoskatkoilla. Jos tulisi joku hyvä ja mielenkiintoinen elokuva, katson sen suosiolla muualta.

      • Anonyymi

        Vain dementikolle sopii Ylen kanavat, kun ei muista kuinka montaa kertaa on katellut.
        Ja pian on Alzheimer jos aina katselee uusintoja.

        Ihmisen pitää saada uusia ja kehittäviä ohjelmia, muuten alkaa rapautumaan.


    • Anonyymi

      Nelonen on näistä pahin. Uusintojen määrä viikkotasolla on peräti 92 %. Eli viikossa vain 8% on tuoretta ohjelmaa. Kaikki loppu on uusintoja. Tämä on fakta. Mutta jotain positiivista Nelosella on kun ovat lopettaneet rahastusohjelmat, kuten tiedä ja voita ja astraltv. Ovatkohan saaneet niin paljon negatiivista palautetta ja joku valittanut ohjelmien mielivaltaisesta rahastuksesta. Liekö jopa petossyyte tulossa kanavalle. Hyvä niin. Viimeisin pohjanoteeraus Neloselta oli tämä mielivaltainen ja hyvin tylsä käsikirjoitettu turhake, rahastusohjelma Big Brother.

    • Anonyymi

      No nyt sitten tulee se discovery kanava, jossa mainosten perusteella on täysin idioottimaisia ohjelmia.

    • Anonyymi

      Toosan laatuohjelmia.

      https://ibb.co/4J80fYm

      Yle on mainoskanava.Samoja maksettuja mainoksia,
      esitetään kun mainoskanavillakin,ei ne ilmaisia ole.

      Mihinkä yle tarvitsee reilut 500 miljoonaa €,roo.ei ainaskaan ohjelmatuotantoon,
      kun 99,9% ohjelmista on uusintaa,uusintaa,uusintaa...

      https://postimg.cc/SnVXpTVh

      • Anonyymi

        YLE ei ole mainoskanava. Ylen uusintatarjonta on lähellä 32% joten aika paljon eroa mitä Nelosella on 92% uusinnoista viikkotasolla. Kuitenkin yleltä tulee tällä hetkellä paras ohjelmatarjonta verrattuna mainorahoitteisiin kanaviin. YLE näyttää klassikko elokuvia ja harvinaisuuksia sekä älyllisiä dokumentteja jotka muilta kanavilta loistavat poissaolosta.


    • Anonyymi

      Heti kun joku sarja loppuu niin se alkaa uusintana seuraavalla viikolla. Kyllä,pistää vihaiseksi. Ennen kun oli TV-lupa niin sen sai sentään irtisanottua mutta tätä saatanan TV-lupaveroa ei.

    • Anonyymi

      Yle ainaskin osaa esittää joka v***n saippuasarjan uusinnat vähintäänkin 15 kertaa.
      Tietenkin kuuluttaja aina sanoo,että on kuulemma katsojien toiveuusinta.

      Just joo ja jetsulleen,ihanko totta,että on katsojien toiveuusinta.
      Pitkät ja vetelät paskat.

      • Anonyymi

        Kuuluttaja valehtelee oikein uskottavasti siis kusettaa katsojia sanomalla että se on toiveuusinta korvat vain heiluu.


    • Anonyymi

      Uusi julkkisohjelma Ylelle.
      Gogin kantabaari.
      Tässä ohjelmassa ÖÖÖ luokan saippuasarjan Ex näyttelijä,
      haastattelee julkkiksia.
      PE 17.12 alkaen TV2

    • Anonyymi

      No näinhän tämä on . Suoltavat ihan täyttä paskaa ja vielä uusintana.

      • Anonyymi

        Dementiaa sairastavalle kaikki ohjelmat ovat uusia ja hän tapaa ja saa päivittäin uusia ystäviä.


    • Anonyymi

      Ylen televisiosta puuttuvat lähes täysin omaa tuotantoa olevat älyllisesti kiinnostavat ohjelmat. Joku on sanonut, että keskinkertaisuudet ovat vallanneet television. Ensin tämä tapahtui kaupallisella puolella, nyt myös Ylessä.

      • Anonyymi

        Juuri niin. Heittäisin silmäyksen sinne johtajiin, systeemit meni huonoksi erään leidin jälkeen. Kertoo omasta tasostaan kaiken, jep.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri niin. Heittäisin silmäyksen sinne johtajiin, systeemit meni huonoksi erään leidin jälkeen. Kertoo omasta tasostaan kaiken, jep.

        Tämä leidi pidätettävä ja vietävä kuolemanleirille perillä siirrettävä välittömästi vasempaan jonoon eli kaasutettaviin.


    • Anonyymi

      MTV 3 Uusi julkkisohjelma.
      Tämäkin sitä jenkkiläistä paskaa,josta tehty väkisin suomi formaatti.
      Jokohan tälläisiäkin ohjelmia on toosassa 100 kappaletta,
      samoilla naamoilla säestettynä.

      Joka ohjelmassa on samat itseään täynnä,omaan napaansa tuijottavat julkkikset.
      Sitä lavastettua,ennakkoon käsikirjoitettua jenkkipaskaa alusta loppuun asti.
      No eipä tarvitse katsoa.

      https://www.is.fi/viihde/art-2000008476700.html

    • Anonyymi

      Lock`n`down, koutaniemi vieraili taas puolseiskassa 😂🤣😅

    • Anonyymi

      YLE ei uusi ohjelmaan kuin kahdesti tai maksimissaan kolmesti. Kun taas kaupalliset kanavat uusivat omia ohjelmissa vähintään 20 kertaa. Aikamoinen ero siis. Näistä pahin on paskaakin paskempi Nelonen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaikilta mainoskanavilta suolletaan samaa paskaa.
      Oli ne sitten ns maksuttomia kanavia,tai maksukanavia.

      Samat sarjat.Samat elokuvat.Samat asunnonstailaus,vitunmoiset remonttiojelmat,
      puutarhan tonkimis.
      Muoti,hää,realitypaskat.Sopansotkemis & taikinanvatkaamis ohjelmat.

      Kaikki sitten vähintäänkin 25 kertaa uusinoina.

    • Anonyymi

      Kyllä aivan uskomatonta nämä uusinnat ja kanavilla kymmeneen kertaan nähdyt sarjat!!!. Katsojien aliarvioimista olkoon vaik kuin halpaa me maksetaan veroo!! Kuka jaksaa kattoo Huutokauppa keisaria kymmeniä kertoja!! Tai muitakaan!!!🙄

    • Anonyymi

      Katson vain ykköstä, koska muut kanavat on sellaisia törkyturpia. Ja en jaksa mainoksia, niissäkin on nykyään kuin jotain niuvanniemeläisiä. Huutavat kurkut suorina tai makeilevat niin että olo on kuin Psykossa.
      Ja joo, ykkönen pyörittää samoja sarjoja aina vaan. Kuuluttajat hymyilevät ja sitten alkaa taas kaikki alusta. Koskahan saamme Sydämen asialla-sarjan taas riekkumaan...

      • Anonyymi

        Yle on kuin kehitysvammainen.


    • Anonyymi

      Nykyään ei tarvitse sitäkään kun riihimäkeliset tulee vastaan kaikissa ohjelmissa. Tai sit napaankymppä.
      -kustone-

    • Anonyymi

      Sama ohjelma kiertää useamman kanvan jopa samana iltana . NÄIN typerinä katsojat oletetaan olevan .

    • Anonyymi

      Jep,samaa ohjelmaa esitetään kolmella eri kanavalla saman illan aikana.
      Kaikki muutenkin tulee 55 kertaa uusinitoina.

      On se helppoa laittaa ohjelmia toosaan.
      Pistetään samaa ohjelmaa 10 jaksoa yhteen menoon.
      Nämä sitten joka kanavalla samoihin aikoihin.
      Näin saadaa ruduntäydeltä katsojille viihdettä.

      • Anonyymi

        Parhaimmillaan, tai siis pahimmillaan, sama ohjelma tulee samalta kanavalta uusintana kolme kertaa päivässä. Ja välillä todellakin tulee sama ohjelma useilta kanavilta samaan aikaan, tai mitä nyt mainosten välissä ehditään näyttämään.

        Katsojien aliarvioimista, idioluutio on toteutunut.


    • Anonyymi

      Katsojalla ei näille kaupallisille kanaville ole mitään merkitystä. Samantekevää mitä esitetään, kunhan saadaan vain mainoaika myytyä. Se on tärkeintä. Mikä sen halvempaa kuin esittää uusintoja. Minimoidaan kustannukset. Uusia ohjelmia ei tarvitse hankkia. Jo hankittujen elokuvien uudet esitys oikeudet tulevat paljon halvemmaksi kuin hankkia uusia elokuvia.

      • Anonyymi

        Ja pikkuhiljaa mennään ameriikan suuntaa tässäkin, eli ohjelmaa ei kahta minuuttia kauempaa näytetä mainosten välissä. Näitä kanavia on jo meilläkin missä maaginen 50% raja on ylittynyt mainosten määrässä.


    • Anonyymi

      Tänäkin aamuna tuli kahdelta kanavalta Astral- ennustaja ohjelma!!! Kai ennustuksille on kysyntää !!!.

    • Anonyymi

      Olen myös kyllästynyt katsomaan monta kertaa päivässä,- viikossa, ja aina sillä välillä samoja ohjelmia. Sitten vielä areenassa.

    • Anonyymi

      Minusta vois lopettaa koko ylen, tulisi vain radiosta. Ei ne aamuohjelmatkaan ole enää katsottavia. Juontajat on väsyneitä. Ei mitään mukavaa. Taidan lopettaa ylen. Ne vähäiset roposet ,et saa näkymään, menee ihan hukkaan.

    • Anonyymi

      Tänään täytyykin taas tarkistaa, että lähettääkö nelonen Pirates of the Caribbeanin todellakin mono äänellä!

    • Anonyymi

      FC Venus näyttää tulevan foxilta joka toinen päivä. Onko niin hyvä leffa?

    • Anonyymi

      Kyllä aivan syvältä nää uusinnat kanavilla Huutokauppa keisarikin kymmeneen kertaan😕. Ja sit kanavilla pyörii 90pv morssian ynnä muita!!!. Ei järkee😬.

      • Anonyymi

        No tuo TLC morsiamineen ja paiseenpuhkojineen on kyllä täysin turha kanava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuo TLC morsiamineen ja paiseenpuhkojineen on kyllä täysin turha kanava.

        Siellä on 15 mainoskanavaa ihan turhina kanavina.


    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Pelkkiä uusintoja. Mm. Kuusi kertaa "huvila ja huussi"?

    • Anonyymi

      25 kertaa huutokauppakeisaria uusintoina.

    • Anonyymi

      Fox ja muutama muu mainoskanava esittää taukoamatta samaa elokuvaa. Joka viikko tulee Castaway, Liekeissä, FC Venus. Riittääköhän näille leffoille 40 esityskertaa vai meneekö jo yli tuon. Ja joka vitun kesä kaikki Bondit, kaikki Turhapuro ja kaikki Poliisiopistot.

      Ja kolmelta kanavalta tulee taukoamatta Simpsonit ja Frendit. Loputtomina uusintoina.

      Kymmenkunta kanavaa jotka pyörittää samoja ohjelmia vuodesta toiseen. Säälittävää.

    • Anonyymi

      Jokos alkoi vaihteeksi Uuno elokuvien uusinnat.
      Keskiviikkona tuli uuno.
      Torstaina tuli toinen uuno.
      Eiköhän ne loputkin sieltä tule.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Ottaa pannuun. Mistä me maksamme"

    • Anonyymi

      Huvila ja huussi Samu Haber jakso tulee joka saatanan päivä uusintana, ei sitten mitään järkee....

    • Anonyymi

      Eilen tuli uuho,toissapäivänä tuli uuno,tänäänkin taitaa tulla uuno.
      Että näin me uunoillaan.

    • Anonyymi

      Joo,huvila ja huussi uusinnat joka päivä, ei perkele sanon minä.

    • Anonyymi

      Mainoskanavien lopun alkua. Ei kohta ole mainostajia joita kiinnostaisi mainostaa näillä kanavilla tuotteitaan. Omia ohjelmiako sen jälkeen mainostavat.

      Halvalla kun tehdään aivotonta realitya vaan ja nämä kanavat jo kohta täynnä tätä. Onnea vaan. Nelonenkin on jo pelkkää realitya ja uusintoja joka oheiskanavineen. Uunoa ja Bondia vaan kehiin.

    • Anonyymi

      Koittakaa piristyä onhan toosassa hienoja mainoksia.

      Fairy pesee 5 kertaa nopeemin kipot ja kupit.

      Fanis pesee harmaat ja mustat vaatteet puhtaan valkoisiksi,
      ilman vettä ja pesukonetta.

      Vitae pro,siinä vasta mainos.Porukka hyppii,kun sekopäiden lauma hullujen huoneella.

      Samoin berokka piristää päiväsi.

      K-Kaupan tekopirtee akka,nyt k-kaupasta soosit ja sapuskat.
      Tavallista parempi siis kalliimpi kauppa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joo uusintoja uusintoja🥺! Sit nämä mainokset älyttömiä ei järkee🤔🙃!!!!....

      • Anonyymi

        Mainoksia on ihan liikaa. Mitä enemmän on sotia ja lamaa, sitä enemmän on mainoksia.


    • Anonyymi

      Myös vanhukset ja vammaiset katsovat ohjelmia, Eivät niin tyhmiä etteivätkö huomaa katsovansa samoja ohjelmia päivästä päivään. hirveää halveksuntaa kaikkia katsojia kohtaan. nyt kyllä teette todellista ilkivaltaa katsojia kohtaan. Saatteko kiksejä ollessanne niin ilkeitä????

    • Anonyymi

      Kyllä tosiaan on tv ohjelmien taso katsojia syvästi halventavaa.
      samaa joka kanavalla,kellonaikaan katsomatta,täysin alaarvoista.

    • Anonyymi

      Kyllä ohjelmatuotanto syvältä!!!. Aamu ykkönen moneenkertaan???!!!. Ja Murgonin murhamysteeri vuodesta toisern samat sarjat! Mainoskanavat sama juttu ei ole järkee.

    • Anonyymi

      Rambo on tullut telkkarista satoja kertoja, veikkaan.

      • Anonyymi

        Sinänsä hyvä elokuva.


    • Anonyymi

      Minulla ei ees oo tvtä mutta silti pitää maksaa veroa, sairasta touhua ihmiset sanoi irti tv lupia kun uusinnat alkas pyöriin niin pakko rahastus käyntiin.

    • Anonyymi

      Valtio kerää maksuja tv.katsomisesta ja kuitenkaan siihen ei saa vastinetta vain pelkkiä uusintoja joka saralla täysin vittuntunut eläkeläinen Pekka Rättö Rajamäestä

    • Anonyymi

      Montako kertaa viikossa tulee murha paratiisissa uusintana sama jakso, Marple ja Bekin sais kans jo haudata, pian varmaan alkaa Bondit taas alusta jos ois vielä tv lupa en todellakaan maksaisi!?!?

      • Anonyymi

        Ja poliisiopistot ilmeisesti tulee taas vitoselta. Ihan hauskoja leffoja ei siinä mitään, mutta kun kyseisellä kanavalla tulee mainoksia lähes saman verran mitä leffa kestää niin eihän sellaista vaan pysty katsomaan.


    • Anonyymi

      Tv-kanavat ovat hävinneet kilpailun mainnostuloista. kaiken tiedon saa netistä ja rahat valuu yhdysvaltoihin. Suomessa voisi toimia yksi tai korkeintaan kaksi mainnos-rahoitteista kanavaa ja yle.

    • Anonyymi

      Tappava ase tulee taas varmaan jo 10 kerta, on se perkele että tähän ei saada mitään järkee.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe