"Jos kansa tietäisi, niin syttyisi kapina"!!!

HerääSuomi

Noin sanoi silloinen PS:n puheenjohtaja Timo Soini tarkoittaen Suomen sitoumuksia EU:n vaatimuksiin. Tosin takinkääntäjä Soini ei avautunut tarkemmin, mitä tarkoitti. Mikä kertoo kaiken oleellisen "populisti" Soinin kansanvaltaisuudesta.

Kuitenkin voi olla lähes varma, että kyse on EU-eliittimme lupauksista koskien maahanmuuttoa. Eli on luvattu ottaa vastaan Brysselin kiintiöittämät valtavat mamumäärät.

Oli kapinan syy mikä tahansa, kuvaa se hyvin Euvostoliittoa ja sen Suomi-nimistä osavaltiota!

44

813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvästi_itsenäisyys

      Suomi on siis jo täysin alistettu Brysselin diktatuurin alaisuuteen. Eli rakkaan Suomemme vapaus ja itsenäisyys on myyty pois. Kansa on vihdoin alkanut heräämään, mikä näkyy EU:n kannatuksen nopeana vähenemisenä(90%>60%). Mutta se voi olla jo liian myöhäistä...

      • EiFixitille

        Brysselin diktatuuri toimii niin, että Europarlamenttiin valitaan ruorilla vaaleilla jäsenvaltioista euroedustajat. Sitä kutsutaan demokratiaksi. Tätä paljon parjattua euroeliittiä ovat edustaneet mm. Paavo Väyrynen, Jussi Halla-aho, Nigel Farage ja Marine Le Pen.

        Europarlamentin ohella päätöksentekoa ohjaa Euroopan komissio, jossa jokaisella jäsenmaalla on komissari. Yleiset Euroopan tulevaisuutta koskevat suuntaviivat laatii Euroopan neuvosto, johon kuuluu jokaisen jäsenvaltion päämies sekä Euroopan neuvoston puhemies.

        Useimmat neuvoston päätökset edellyttävät jäsenvaltioiden yksimielisyyttä. Lait hyväksytetään parlamentissa ja komissio valvoo niiden toimeenpanoa. Tässä ei ole mitään diktatuuriin viittaavaa. Päätöksenteko on avointa ja demokrattista.

        Lue enemmän, luulet vähemmän. Käy vaikka EU:n sopimukset ja rakenne läpi täältä: https://europa.eu/european-union/index_fi


      • itseäänkommentoi

        Onko kiva omaa surkeaa aloitustaan kommentoida?


      • teetesti
        itseäänkommentoi kirjoitti:

        Onko kiva omaa surkeaa aloitustaan kommentoida?

        Ei oo tietoa. Kokeile ja kerro.


    • f5ufryuawr

      Muutenkin hallitus saa aikaan kapinan jos linja ei muutu.

      • saasnähräää

        Kapina on jo. Suomessa on vaan sivistyneet ihmiset ja odottavat vaaleja.
        Veikkaan, että PS puolue saa yli 50% kannatuksen kaikista äänistä.


    • EUromolosyvällä

      Suomen herääminen on jo myöhäistä. Niin suuria muutoksia on tapahtunut, että eroaminen EU:sta voi olla aika mahdoton juttu. EU on sen luontoinen operaatio, että siitä pitäisi kerralla erota tarpeeksi moni maa, jotta koko järjestelmä kaatuu. Yksittäisen maan eroaminen on tehty mahd. vaikeaksi. Seuratkaa Brittien Brexitiä.... globalistinen aines yrittää kaataa sen vaikka väkisin.

      Suomi on niin voimakkaasti sidottu ulkomaiseen rahajärjestelmään, että joutuisimme ostamaan maamme takaisin, eikä sellaiseen meillä ei ole varoja. Nyt otetaan vain uutta velkaa, jolla kuitataan vanhaa pois. Tästä tulee se illuusio, että velkaa "ei tarvitse maksaa pois", mutta maa on silti sidottu velalla EU:hun. Kätevää, vai mitä. Lisäksi maasta on myyty paljon tuottavaa ja arvokasta liiketoimintaa ja omaisuutta, joiden takaisin ostaminen voi olla mahdotonta. Kansalliset markkinat kuivatetaan, jotta riippuvuus EU-markkinoista syvenee. Jos eroamme EU:sta, köyhdymme järkyttävällä voimalla ja lisäksi EU-markkinoiden hintataso kasvaa rajusti tullien yms. myötä.

      Ja muistamisen arvoinen asia, että USA, EU ja NATO on kaikki samaa globalistista "pakettia". Vaikka julkisesti näyttää, että on erilaisia euroopplaisia ja amerikkalaisia hallintoelimiä, kotimainen hallinto, itsenäisyyttä, demokratiaa jne., niin todellisuudessa piiri on todella pieni, kuka tätä kaikkea hallitsee, ja sen julkikuva on enää vanhan menneen järjestelmän mielikuvan keinotekoista ylläpitoa. Eihän meilläkään ole enää demokratiaa kuin vain ja ainoastaan olla vaalikarjaa. Sitä on globalismi. Omistajakaarti pienenee, rajat kaatuu, omaisuus vaihtaa omistajaa, tuloerot kasvaa, köyhyys kasvaa jne.

      R.I.P. Suomi - Finland 1917 - 1995

      • Lykkäät-pötyä

        EU-vihaaja: "EU on sen luontoinen operaatio, että siitä pitäisi kerralla erota tarpeeksi moni maa, jotta koko järjestelmä kaatuu. "

        EU ei ole operaatio, vaan valtioliitto, jota säätelevät tarkat sopimukset tärkeimpänä Lissabonin peruskirja. Jäsenvaltiot ovat ne hyväksyneet.
        Miksi ne eroaisivat perustamastaan liitosta?

        "#Yksittäisen maan eroaminen on tehty mahd. vaikeaksi. "

        Ei ole, mutta ei se voi ilmoitusasiakaan olla.

        "Seuratkaa Brittien Brexitiä.... globalistinen aines yrittää kaataa sen vaikka väkisin. "

        Ongelmat ovat brittien, ei EU:n. Se pyrkii vain selvään suhteeseen brexitin jälkeen. Britit eivät tiedä, mitä haluavat, koska brexitin jälkeistä aikaa ei ollut mietitty lainkaan. Eivätkä nyt pääse yhteisymmärrykseen tavotteista.

        "Suomi on niin voimakkaasti sidottu ulkomaiseen rahajärjestelmään, että joutuisimme ostamaan maamme takaisin, eikä sellaiseen meillä ei ole varoja."

        Höpö, höpö. Olemme yhteisvaluutassa.Jos eroamme, ei se vaikuta omistussuhteisiin. Ei
        valuutan nimi sellaiseen vaikuta.

        "Kansalliset markkinat kuivatetaan, jotta riippuvuus EU-markkinoista syvenee."

        EU on yksi suuri markkina-alue. Se on myös kansallisten markkinoiden etu.

        "Jos eroamme EU:sta, köyhdymme järkyttävällä voimalla ja lisäksi EU-markkinoiden hintataso kasvaa rajusti tullien yms. myötä. "

        Pilkahtiko idiootillekin järjen valo jostain?

        #Ja muistamisen arvoinen asia, että USA, EU ja NATO on kaikki samaa globalistista "pakettia". #

        Eivät todellakaan. USA kauppasotineen pelaa aivan omaa peliään.
        NATO on puolustusorganisaatio, jolla on oma hyvin rajattu toimintakenttänsä.

        EU toimii omien periaatteidensa mukaiseti yleensä yhteistoiminnassa muiden kanssa. Se on talousyhteisö ennen kaikkea.


      • eiolemuuta

        Tätä edeltävään viestiin - todennäköisin vaihtoehto saada tätä koskaan purettua - ja ehkä ainoa on vain sota. ( Sitä varmaan talouskasvu taas odottaakin.)


      • venta.lite
        eiolemuuta kirjoitti:

        Tätä edeltävään viestiin - todennäköisin vaihtoehto saada tätä koskaan purettua - ja ehkä ainoa on vain sota. ( Sitä varmaan talouskasvu taas odottaakin.)

        EU on tällä hetkellä halvaantunut ja lisää halvausta on tulossa. Yhä useamman maan kansalaisille on tullut selväksi että Saksa ja Ranska ovat ainoat jotka todella hyötyvät EU:sta. Muille jaetaan vain rippeitä ja velkaa. Saksan ja Ranskan pankkien holtiton luotonanto Kreikalle maksatettiin yhteisvastuullisesti muiden EU-maiden veronmaksajien taskuista huomioimatta mitenkään velkaisuusastetta tai bruttokansantuotetta. Ei ihme että populistipuolueet lisäävät merkityksellisesti kannatustaan.


    • " Lisäksi maasta on myyty paljon tuottavaa ja arvokasta liiketoimintaa ja omaisuutta, joiden takaisin ostaminen voi olla mahdotonta "

      Nyt jätkä vastaat, kuka on ostaja ja kuka on myyjä ?
      Toinen kysymys on, onko myyty valtionyhtiöitä ja kuka myi ja kuka osti ja missä rahat ?
      Älä sano, että missään mamussa tai sosiaalijutussa, kun et pysty sitä todisstamaan.
      Rahaa voi kierrättää ja minun mielestä kommunistit ja sosialistit osaa sen oikein hyvin.
      Suomessa on aika korkea sähkönhintakin, olen senkin huomannut ja asuntojen vuokrat
      on kaikkien tiedossa ja jos vielä turvallinen, niin kai nekin maksaa ?
      Meeinaatk
      Ei sse ole asia niin, että minä olen suomalainen tai että rahan kierto. . . Vain tyhmä ja
      täysin tyhmä vastaa, koska ei ymmärrä edes mistä puhuu ja mitä puhuu. . .

      " Lisäksi maasta on myyty paljon tuottavaa ja arvokasta liiketoimintaa ja omaisuutta, joiden takaisin ostaminen voi olla mahdotonta "

      Vastaa nyt siihen kysymykseen kuka osti ja kuka myi ja mitä maksoi ym ym..... Kai kaupassa
      on aina ostaja ja myyjä ?o, että diakonissa hotelli voi laskuttaa kaupunkia 3000 euroa per henkilö
      noin vain jos sillä ei ole sopimuksia mitä pitää ostaa niillä rahoilla ja keneltä.
      Meinaatko, että sä voit mennä myymään villapeittoja eduskuntaan 2000 euroa
      kappaleelta noin vain ?

      Sitten pitäisi tietää, että sijoittiko valtio tai joku sinun pilvillinna hallinto yhtiöön jota
      se osti tai myi, koska kurssit heiluu aina sen mukaan. Kaikki pitää tietää.
      En minä ainakaan viitsi pask*** huudella jos en tiedä mitä on ostettu ja myyty.
      Pitää vielä tietää, kuka myi. . .

      • kommenttia

        Ihan kuriositeettina tulee mieleen veroparatiiseista käsin toimivat terveystalot ja rakennusyhtiöt joiden pääomat ja rahavirrat Sipilän hallitus onnistui piilottamaan hallintorekisterien taa.
        Tulevaisuudessa tällainen salamyhkäinen veronkierto tulee lisääntymään entisestään jolloin valtio jää ilman verotuloja. Ehkä sekin on tarkoitushakuista liittovaltioon pakottamista.


      • EiFixitille
        kommenttia kirjoitti:

        Ihan kuriositeettina tulee mieleen veroparatiiseista käsin toimivat terveystalot ja rakennusyhtiöt joiden pääomat ja rahavirrat Sipilän hallitus onnistui piilottamaan hallintorekisterien taa.
        Tulevaisuudessa tällainen salamyhkäinen veronkierto tulee lisääntymään entisestään jolloin valtio jää ilman verotuloja. Ehkä sekin on tarkoitushakuista liittovaltioon pakottamista.

        Päinvastoin. Heinäkuussa 2019 EU:ssa astuu voimaan tiukka veronkiertoa estävä lakimuutos. Tämä onkin itse asiassa merkittävä syy siille, että joukko miljönäärejä rahoitti Leave.EU-kampanjaa ja tuki brexitiä. He halusivat varjella omia kanaalisaarten veroparatiiseihin talletettuja miljooniaan.

        Kohta Englannin kanaalisaarten veroparatiiseja ei EU:ssa hyväksytä. Jos Britannia syystä tai toisesta on EU:n jäsen vielä heinäkuussa 2019, Brexit-possen taustalta voi paljastua aika kiusallisia talousrikoksia ja veronkiertoa.

        Eli EU de facto pyrkii vähentämään veronkiertoa ja estämään rahojen pimittämisen veroparatiisien kautta. Yksi syy sille, että Sveitsi ei tule EU:hun on se, että Sveitsi joutuisi avaamaan kuuluisaa anonyymiä pankkijärjestelmäänsä. Sellaisenaan se ei täyttäisi EU:n pankkitoiminnan kriteereitä.


      • pirunparatiisi

        Edellä kirjoitetaan, että ihan kuriositeettina tulee mieleen veroparatiiseista käsin toimivat terveystalot ja rakennusyhtiöt joiden pääomat ja rahavirrat Sipilän hallitus onnistui piilottamaan hallintorekisterien taa.

        Tämä hallintorekisteripiilotus oli aikaisemmin ulkomaalaisilla sijoittajilla - joku aikai sitten Stubb väänsi sitä karmealla vimmalla myös suomalaissijoittajille. Ei kai se nyt ole mennyt läpi Sipilän hallituksen toimiessa, ei kai?


    • Lykkäät-pötyä

      "Kuitenkin voi olla lähes varma, että kyse on EU-eliittimme lupauksista koskien maahanmuuttoa. Eli on luvattu ottaa vastaan Brysselin kiintiöittämät valtavat mamumäärät."

      Mitään tällaista lupausta ei tietenkään ole. Pakolaisten vastaanotosta päättivät EU:n johtajat 2016. Vaihtoehto olisi ollut rajojen sulkeminen ja inhimillinen katastrofi.Tosin ratkaisua on rajusti arvosteltu ja Merkel onsiitä maksanut kalliin hinnan.

      Suomi eisilloin luvannut mitään kiintiötä. Se on aivan eri asia.

      Soini oli muuten ulkoministeri 2014 alkaen.Eli hän ei voinut antaa avaajan tarkoittamia lausuntoja.

      EU-vihaaja: "Suomi on siis jo täysin alistettu Brysselin diktatuurin alaisuuteen."

      Brysselissä ei ole diktatuuria, vaan vaaleilla valitut edustajat kustakin jäsenmaasta.

      " Eli rakkaan Suomemme vapaus ja itsenäisyys on myyty pois. "

      Suomi on yhtä itsenäinen kuin ennenkin.

      "Kansa on vihdoin alkanut heräämään, mikä näkyy EU:n kannatuksen nopeana vähenemisenä(90%>60%). Mutta se voi olla jo liian myöhäistä..."

      Kansan enemmistö kannattaa EU:a kaikissa jäsenmaissa, kuten tuoreet tutkimuksetkin osoittavat. Suomessa vastustus on noin 8 %.

      EU-vihaajien valeet osoittavat vain syvää vihaa Suomea kohtaan.

    • Mitä helvet*** sä vastailet tuollaisiin kysymyksiin, oletko sä joku valtio vai ?
      Mä en tiedä sinun kansoistas hevon helvett*** Oletko hullu vai valtion mulkk*?

      Eiköhän se ole jokaiselle varmasti päivänselvä, että euroopan unioni on varmasti hyvä
      vaihtoehto ihmisille. . . Sen tasa-arvoa on vain lisättävä ja Liittovaltiomuoto on loistava
      tavoite ja siihen on pyrittävä. Poliittisilta mulkuilt* valta pois ja ihmiset valitsee on parastilanne.
      Jos mulle ryhtyisi joku puhumaan jostakin kansasta ja muista roduista ja kuvittelee saavansa
      sillä itselleen valtaa ja rahaa, niin minä löisin turpaan.

      Suomen alue ja ihmiset on olleet ruotsi ja välistä Venäjä ja välistä taas suomi vaan ja sitten
      1944 jälkeen neuvostoliitto ja nyt eurooppa ja missä vitt* se sun kansas on ja kuka vitt* se
      on, luuletko, että minä alkaisin sinun koiraksi tai lehmäksi vai ?
      Minulla on varmaan sukujuuret monesta eri paikoista ja niin on varmaan monella muullakin.
      Minustako pitäisi tulla sinun kansas vain ja huutaa allaha suomi suuri olen suomi juu varmaanikin ?
      Tilaa se " My Heritagen DNA testi ja kato edes kuka on isäsi ja aika monet rikkaat ovat ylpeitä
      saksalaisista ja ruotsalaisista ja eurooppalaisista sukujuuristaan ja rahan jälkeen niitä ei kuule
      vitt*** kiinnosta olla enään mikään suomalainen.

      Minä tiedän, että sä löysyit tuossa taas allahin, mutta se on uskonto ja se ei ole mikään kansa,
      korkeintaan taivaallienen valtakunta, vai onko sinulla myös joku sellainen. Luuletko sä, että
      sä hengaat kaikkien ns. suomalaisten kanssa ja ne on sun kavereita vai ? Mä kuule luulen,
      että ensimmäinen yö mustalaisten kanssa ym. saa sut ihan toisenlaisiin ajatuksiin. Olihan
      ne suomalaisia vai ?

      • bernersveitsistä

        Hän sanoi: " Lisäksi maasta on myyty paljon tuottavaa ja arvokasta liiketoimintaa ja omaisuutta, joiden takaisin ostaminen voi olla mahdotonta "

        Liittovaltio vastasi: " Nyt jätkä vastaat, kuka on ostaja ja kuka on myyjä ?"

        Voiko noin idioottia tyyppiä edes olla olemassa kuin tämä nimimerkki Liittovaltio - aivan käsittämättömiä pohjanoteerauksia!

        Otetaan nyt vaikka esimerkiksi KAIKKI SUOMEN VIESTINTÄLINJAT, josta tuli jopa Suomen armeijalle ongelma - puhumattakaan koko kansan yleverosta, kun nyt maksetaan omista linjoista jättimäisiä vuokria, jotka myytiin Ranskaan. Siihen asti pystyin seuraamaan omistajaa - sitten jäljet katosivat ja siirtyivät Yhdysvaltoihin.

        Digita Oy on langattomien viestintäverkkojen verkko-operaattori, joka hallinnoi Suomen maanpäällisiä radio-, tv- ja mobiili-tv-verkkoja lähetysasemineen ja mastoineen. Digitan asiakkaita ovat tv- ja radioyhtiöt sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattorit.

        Digita Oy:n omistaja on First State Investments -infrastrukstuurirahasto. First State Investments on Colonial First State Global Asset Managementin (CFSGAM) kansainvälinen haara, joka on osa Commonwealth Bankin varainhoitoliiketoimintaa. First State Investments (FSI) osti Digitan osakkeet ranskalaiselta TDF:ltä vuonna 2012.[4] Huhtikuussa 2018 yhdysvaltalainen sijoitusyhtiö Digital Colony ilmoitti ostavansa Digitan.[5] Kauppa vaatii vielä valtioneuvoston ja työ- ja elinkeinoministeriön hyväksynnän.[6]

        Valtioneuvoston 4.3.2004 tekemän periaatepäätöksen mukaan koko maanpäällinen lähetysverkko siirtyi käyttämään digitaalitekniikkaa 31.8.2007.[7] Sen jälkeen TV-lähetysten katseleminen on ollut mahdollista vain digitaalisena.

        Maisemakuvassa näkyy useita mastoja, joita on Suomessa kaiken kaikkiaan muutamia tuhansia. Digita hallinnoi antenni-tv-verkon osalta 36 suurta mastoa ja 152 täytelähetinasemaa ympäri manner-Suomea. Suurin osa mastoista on teleoperaattoreiden hallussa. Digitan antenni-tv-verkko tavoittaa 99,9 prosenttia Manner-Suomen väestöstä. Maanpäällinen televisio tarjoaa useita vapaita televisio- ja radiokanavia sekä maksu-tv-palveluita.

        Digitan langaton @450-laajakaistaverkko avattiin 1. huhtikuuta 2007. Digita toimi operaattorina noin 98 prosenttia Suomen väestöstä kattavassa @450-verkossa. @450-verkko myytiin 9.3.2011 Datame Oy:lle, josta tuli kaupan myötä @450-laajakaistaverkon uusi verkko-operaattori.[8]

        Digita Oy on entinen YLE:n Jakelutekniikka, joka yhtiöitettiin Ylen kokonaan omistamaksi tytäryhtiöksi 1. tammikuuta 1999.[11] Vuonna 1998 Suomi ja Irlanti olivat Euroopan viimeiset maat, joissa julkisen palvelun yleisradioyhtiö omisti kansallisen jakeluverkon. Muualla Euroopassa jakelutekniikka oli erotettu ohjelmatoiminnasta jo aiemmin.[12]

        Marraskuussa 1999 Yle teki Soneran kanssa sopimuksen 34 %:n osuuden myymisestä Digitasta. Sopimuksen mukaan 20 % osuus siirtyisi heti 180 miljoonalla markalla ja loput 14 % viimeistään 31.3.2003 Digitan kassavirran perusteella määräytyvään hintaan.[13] Kilpailuvirasto kuitenkin esitti kaupan kieltämistä.[14] Kilpailuneuvosto hyväksyi kaupan mutta asetti ehdoksi, ettei Sonera tai sen määräysvallassa oleva yhtiö hae lupaa digitaalisille TV-lähetyksille.[15] Sonera ei hyväksynyt ehtoa, joten kauppa raukesi.[16]
        Joulukuussa 2000 Yle myi 141 miljoonalla eurolla 49 % Digitan osakkeista TDF:lle, joka oli silloin ranskalaisen France Télécomin 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö.[17] Kauppaan sisältyi 31.1.2005 päättyvä myyntioptio kaikista osakkeista ja osto-optio 90 %:iin saakka. Myöhemmin France Télécomin osuus alentui TDF:stä 36 %:iin, kun pääosakkaaksi 45 % osuudella tuli sijoitusyhtymä Charterhouse Capital Development ja CDC IXIS Equity Capital. Nykyinen pääomistaja on Texas Pacific Group (TPG) 42 %:n osuudella [18]

        Heinäkuussa 2003 Yle myi 133 miljoonalla eurolla 41 % [19] ja tammikuussa 2005 Ylen hallintoneuvoston päättämällä kaupalla loputkin Digitan osakkeista yhtä lukuun ottamatta TDF:lle.[20] Elokuussa 2012 TDF-konserni myi Digitan australialaiselle sijoitusrahasto First State Investmentsille.[21] Huhtikuussa 2018 First State Investments myi Digitan yhdysvaltalaiselle sijoitusyhtiö Digital Colonylle.[22]

        Digita myytiin, jotta saatiin varoja television ja radion digitalisointiin.[23] Kaikkiaan Yle sai Digitan myynnistä n. 300 miljoonaa euroa. "

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Digita

        Penkokaapa, että mitä yksistään YLE maksaa nyt vuokraa - jo useita vuosia sitten se oli vuodessa 30 miljoonaa euroa... kauan ennen yleveroa... Entä ne sähkölinjat?! Ja paljon, paljon, paljon muuta.


    • Ydinkysymykset

      Millainen "demokratia" on sellainen, missä kansalta pimitetään tärkeitä asioita, jotka koskevat sitä itseään?

      Millainen "kansojen vapaaehtoinen liitto" on sellainen, mitä täytyy rakentaa salassa kansoilta?

      • UnionFan

        "Millainen "demokratia" on sellainen, missä kansalta pimitetään tärkeitä asioita, jotka koskevat sitä itseään?"

        Siis mitä asioita? Demokratiat ovat hyvin avoimia.

        "Millainen "kansojen vapaaehtoinen liitto" on sellainen, mitä täytyy rakentaa salassa kansoilta?"

        Jos tarkoitat EU:a, niin haku jäseneksi on hyvin julkinen prosessi neuvotteluineen.
        Liittymisasioita käsitellään laajalti hallituksessa, eduskunnassa ja mediassa.
        Salattavaa ei juuri ole, poikkeuksena tietysti neuvottelutaktiset asiat..


      • Ydinkysymykset
        UnionFan kirjoitti:

        "Millainen "demokratia" on sellainen, missä kansalta pimitetään tärkeitä asioita, jotka koskevat sitä itseään?"

        Siis mitä asioita? Demokratiat ovat hyvin avoimia.

        "Millainen "kansojen vapaaehtoinen liitto" on sellainen, mitä täytyy rakentaa salassa kansoilta?"

        Jos tarkoitat EU:a, niin haku jäseneksi on hyvin julkinen prosessi neuvotteluineen.
        Liittymisasioita käsitellään laajalti hallituksessa, eduskunnassa ja mediassa.
        Salattavaa ei juuri ole, poikkeuksena tietysti neuvottelutaktiset asiat..

        Siis eunukki ei ole lukenut avausta?!


      • UnionFan

        Avauksessa esitetään väite ilman perusteluja, kuten aina.
        Ne on jo kumottu tuossa edellä

        Mitä asioita on "kansalta" pimitetty ja milloin?


      • huuhaahuutelijako

        Nim. Ydinkysymykset, jos tiedät että kansalta pimitetään tärkeitä asioita ja jotain liittoa rakennetaan kansoilta salaa, silloin sinulla on oltava noista asioista jonkinlaista sisäpiirin tietoa. Sinulla on erinomainen mahdollisuus tehdä tiedosta julkista kertomalla kaikki salatut asiat alkuun vaikka näillä sivuilla, jookos, ethän halua salailun enää jatkuvan?
        Ellei sinulla tuota tietoa ole etkä siis voi sitä kertoa, joku saattaa jopa laskeskella, että väitteesi ovat huuhaata ja huutelet lämpimiksesi.


      • tehtypaljonsalaa

        Kävisikö Eurooppa-neuvoston kokous Brysselistä, jossa tästä salaa tekemisestä sovittiin? Sitä ehdotti Suomen Lasse Lehtinen:

        dokumentti Eurooppa-neuvoston kokouksesta 22.6.2005:

        "Lasse LEHTISEN (PSE, FI) mukaan kansanäänestysten aikaansaama eurooppalainen kriisi on osoitus siitä, että poliittinen eliitti ei saa yhteyttä kansalaisiin. "Julistusten ja todellisuuden välinen ero on niin suuri, että valitsijat ovat lakanneet kuuntelemasta".

        Lehtisen mukaan nykyinen tunnelma on sellainen, että kansanäänestykseen voi laittaa minkä tahansa kysymyksen ja vastaukseksi tulee "ei". Lehtinen sanoi, että jäsenvaltioiden johtajat voivat syyttää tästä itseään. Hänen mukaansa kansalaisille ei esimerkiksi uskalleta kertoa, että globalisaatiolle ei ole vaihtoehtoa.

        Lehtisen mukaan "kansanäänestykset eivät sovi yleiseurooppalaisen päätöksenteon välineeksi". Hän sanoi, että kansallisten hallitusten ja parlamenttien on uskallettava tehdä päätöksiä.

        Lehtinen totesi, että vain Ranskan hallitus voi uskottavasti perustella kansalaisilleen, että maatalouden asema toinen kuin kymmenen vuotta sitten. Samoin "vain britit voivat saada kansalaisensa ymmärtämään, että sen saama alennus EU-maksuista on syntynyt joskus toisissa oloissa".

        http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT PRESS DN-20050622-1 0 DOC XML V0//FI

        Mikä logiikka?! Pitää tehdä salaa, koska kansalaisille ei pystytä uskottavasti perustelemaan, että mitä tehdään?!


      • kiinnostavakokous

        Kannattaa muuten aukaista tuo linkki ja lukea myös koko sivu - siellä on muutakin mitä ei ole julkisesti kerrottu. Ole hyvä!


      • Ydinkysymykset
        huuhaahuutelijako kirjoitti:

        Nim. Ydinkysymykset, jos tiedät että kansalta pimitetään tärkeitä asioita ja jotain liittoa rakennetaan kansoilta salaa, silloin sinulla on oltava noista asioista jonkinlaista sisäpiirin tietoa. Sinulla on erinomainen mahdollisuus tehdä tiedosta julkista kertomalla kaikki salatut asiat alkuun vaikka näillä sivuilla, jookos, ethän halua salailun enää jatkuvan?
        Ellei sinulla tuota tietoa ole etkä siis voi sitä kertoa, joku saattaa jopa laskeskella, että väitteesi ovat huuhaata ja huutelet lämpimiksesi.

        Eikö muka ULKOMINISTERILLÄ ole sisäpiirin tietoa!!??


    • valhetelijoidenklubi

      Paskat EU mikään demokratia on. Yksittäinen valtio kuten Kreikka pakotettiin myymään valtion omaisuutta ja nielemään katkeraa kalkkia. Ei siksi että että se olisi halunnut vaan koska se pakotettiin. Kreikalle myönnetyt avustukset ja lainat menivät liikepankkien taskuihin. Jos Suomi alkaisi pullikoimaan vastaan niin kyllä EU kiristyskeinot keksisi. Italiasta taas sanotaan että se on liian suuri EU:n kiristettäväksi joten toivotaan että Italia ottaa Liiran takaisin

      • tulimieleen

        EU kiristi Espanjaa kertomalla julkisuuteen tarkoituksellisen valheen, että espanjalaismaanviljelijöiden kurkuissa oli ehec-bakteeri, mitä ei olllutkaan - siitä tuli espanjalaisille viljelijöille viikossa miljoonien eurojen tappiot, kun kukaan ei uskaltanut ostaa.

        Espanjalaiset kurkut eivät sittenkään ehec-epidemian taustalla

        Julkaistu: 1.6.2011

        Espanjalaiset kurkut eivät ole Euroopassa riehuvan ehec-epidemian taustalla. Aiemmin Saksan viranomaiset ovat syyttäneet espanjalaisia kurkkuja ehec-bakteerin lähteeksi. Nyt viranomaiset myöntävät, että bakteerin lähde on vielä epäselvä. Tapaus on aiheuttanut jännitteitä Euroopassa.

        Espanjalaiset maanviljelijät valittavat, että heidän viikottaiset tappionsa ovat noin 200 miljoonaa euroa.

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001713469.html

        Ne tekee vaikka murhia, eikä kokonaisen lentoknoneenkaan tiputtaminen ole ongelma. Kovat voimat takana.


      • Lykkäät-pötyä

        EU-vihaaja: "Paskat EU mikään demokratia on."

        Valitettavasti on. Liiallinen demokratia on jopa ongelma

        "Yksittäinen valtio kuten Kreikka pakotettiin myymään valtion omaisuutta ja nielemään katkeraa kalkkia."

        Kreikka pelastettiin kokurssilta EU-vihaajien harmiksi.

        "Ei siksi että että se olisi halunnut vaan koska se pakotettiin. "

        Onnekseen sai apua.

        "Kreikalle myönnetyt avustukset ja lainat menivät liikepankkien taskuihin. "

        Pankit ovat nykyaikaisessa yhteiskunnassa välttämätömiä.

        "Jos Suomi alkaisi pullikoimaan vastaan niin kyllä EU kiristyskeinot keksisi."

        On hyvä tietää, että saisimme apua.

        " Italiasta taas sanotaan että se on liian suuri EU:n kiristettäväksi joten toivotaan että Italia ottaa Liiran takaisin "

        Italian nenä on pidetty pinnalla EKP:n ostamilla joukkovelkakirjoilla. Sen lainataakkaa ei ole haluttu muiden jäsenvaltioiden niskoille. Ne ovat moninkertaisia Kreikkaan verrattuna.
        Liiraan palaaminen merkitsisi taloudellista tuhoa. Siksi EU-vihaajat sitä suosittelevat.


    • olomuotomme

      EU on diktatuuri - samoin tällä hetkellä Suomen hallituksella on diktatuuri - se on ainoa mahdollinen muoto EU:ssa tällä hetkellä.

      • Taas-naurattaa

        EU on demokratia, kuten kaikesta ilmenee.

        Suomen hallituksella on nenä pinnalla luvuin 101-99.

        Molempien kohtalo ratkeaa vapaissa vaaleissa ensi vuonna.

        EU:n yleinen suunta on oikealle. Entä Suomen?


    • JumalanPalvelija888

      "Jos kansa tietäisi, niin syttyisi kapina"!!!

      Kansa ei tiedä sillä kansan ei sallita tietää.
      Totuus, eli aisioiden oikea tila on, mahdollisesti, joillekin tiedossa, mutta suuri joukko se ei ole.
      se että, monet, eivät usko Jumalaan, on omasta mielestäni harmillista, mutta, itse uskon, että Jumalalla on vielä, hyvin painava sana sanottavana, myös Suomelle.

      se että olen varma tästä, merkitsee, että nykyiset vallan pitäjät, esivalta, Presidentistä lähtien, (Puolustus voimien Komentaja rauhan aikana) "pienimpää" viran tahi toimen haltijaa, saavat sitten, kantaa täyden vastuun teoistaan.

      Jotenm vaikka useat eivät usko, niin kaikki tulee vielä, ennen loppua, tietoon ja ilmi.
      sitä valtaapitävät pelkäävät.

      eli Totuus, on tänäpäivänä pois laitettu, mutta se tulee kansan tietoon.
      ja kansa ei ole iloinen.
      joten, nyt puuhataan yhteistä "poliisia" Eu.ssa, mutta liian myöhään, jonka tehtävä on sitten pitää monet tahot jotka ovat sitten heidän mielestä pahoja, pois pahan teosta.

      ja näytös oikeudet tulevat tyyliin, Tommy Robinson, Ilja Janiskin.

      Mutta, Tiedän, että Jumala sanoo vielä sanansa ja sitten tulee loppu.

      • uusimarssijärjestys

        Miten niin tulevat?! Niitähän on ollut jo vuodesta 2009 - eli kohta kymmenen vuotta aina alkaen Anneli Auerista ja Ulvilasta!

        Ja tämän päivän tärkeimpänä näytöksenä se, kun huumepoliisipäällikkö Aarnio vapautetaan samaan aikaan kuin ilmoitetaan ex-poliisiylijohtaja Paateron ja muutaman muun ison poliisijohtajan kiinniotoista.

        Ja näytösoikeudenkäynnin tunnistaa tästä lauseesta - oikeudenkäynti onkin itse tutkinta:

        Rikosoikeuden professori Aarnion vapauttamisesta: Mahdollisuus sotkea tutkintaa poistui

        https://www.aamulehti.fi/uutiset/rikosoikeuden-professori-aarnion-vapauttamisesta-mahdollisuus-sotkea-tutkintaa-poistui-201025910/

        Ulvilan tapaus alkoi syksyllä 2009, ja vasta toukokuussa 2012 syyttäjä kertoi tutkinnan tulleen finaaliin, kalkkiviivoile. Mutta ei suomalaisia mitenkään haitannut, että tässä välissä oli epäillylle jo annettu elinkautinen tuomiokin?!

        Eli marssijärjestys on erittäin erikoinen - Ulvilan tapauksessa se mm. oli seuraava: ensin pidätettiin Anneli Auer syksyllä 2009, jonka jälkeen vasta tehtiin oikeudenkäyntiin sopiva aineisto. Keväällä 2010 ryhtyttiin käymään oikeutta, josta puuttui kaikki ns. syyttömyyttä tukeva aineisto poliisitutkinnan osalta, joka satettiin sitten hovioikeuden tietoon lisäpöytäkirja -nimisinä, jotka pöytäkirjat julistettiin salaisiksi.

        Murhatapauksesta kun puhutaan, niin silloin tuo syyttömyyttä todistava aineisto on ollut tekijän/tekijöiden identifiointiin liittyvää. Ja vasta vuonna 2012 toukokuussa ilmoitettiin sitten tutkinannan tulleen finaaliin.

        Sama ilmiö näkyy Aarnion kohdalla nyt - on jo tuomittu kymmeneksi vuodeksi, ja vapaalle päästämistä perustellaan, ettei PYSTY SOTKEMAAN TUTKINTAA.

        Eikö ensin tutkita ja sitten vasta tuomita? Nyt oikeudenkäynnit pyöritetään pelkällä syyllisyysolettamalla, mikä on ymmärrettävissä, jos halutaan salata totuus kansalaisilta ja halutaan oikeuslaitosjohtoinen tutkintataso.


      • villiihmisiä

        Tiedättekö - vasta tämän kirjoittamisen jälkeen tajusin erään asian, jota olen ihmetellyt: nykyisestä hallintolaista on jätetty kokonaan ulkopuolelle poliisiviranomaisten toiminta. Toisin sanoen poliisivirkamiesten toiminta ei ole virkamiehiä sitovan hallintolain alaista.

        Tätä olen ihmetellyt, että mikä laki sitten koskee ja sitoo poliisivirkamiehiä - mutta edellähän nyt tähän on hyvä syy, että miksi oli poliisitutkinta vapautettava villiksi toiminnaksi, josta ei voi virkamiehien toimintaa syytää hallintolain perusteella.

        Ja jos tällainen lakimuutos on tehty ihan tuota tarkoitusta varten, niin voimme vain kuvitella, että mitä kaikkea Suomessa tapahtuu, jota ei kansalaisille kerrota.


      • kukatietää

        Kansa ei tiedä sillä kansan ei sallita tietää. Totuus, eli aisioiden oikea tila on, mahdollisesti, joillekin tiedossa, mutta suuri joukko se ei ole, kirjoitetaan edellä.

        Uutisoinnin mukaan Suomessa on vain noin 20 henkilöä, jotka tietävät totuudet. Ja jo tämä uutinen kertoo, että sitten on 20 ihmistä vaille viisi miljoonaa, jotka eivät tiedä.

        Mutta minä jäin miettmiään tämän uutisoinnin jälkeen, että silti on yhteiskunnan rattaat pyörineet, virkamiehet ja poliitikot tekevät työtään. Samoin poliisi ja oikeuslaitos. Miten, millä motiivilla, millä perusteilla mistä tuleveilla käskyillä? He vain tekevät mitä käsketään, mutta heille ei perustella mitä heidän pitää tehdä ja miksi? Niinkö?

        Onko tämä se, jolla nyt Suomi- niminen valtio pyörii näiden noin 20 ihmisen voimin?

        Hallinnon sisäiset virka- ja sotilaskäskyt

        " Hallinnon sisäiset virka- ja sotilaskäskyasiat on jätetty hallintolain soveltamisalan ulkopuolelle. Hallinnon sisäisiä virkakäskyjä ovat ylemmän viranomaisen alemmalle viranomaiselle antamat käskyt esimerkiksi siitä, kuinka jonkin asian suhteen tulee toimia, miten alemman viranomaisen on meneteltävä asioita hoitaessaan ja alempaan viranomaiseen kohdistuvat kurinpidolliset toimet. Sotilaskäskyasioita ovat puolustusvoimissa esimiehen tai esimiesasemassa olevan käsittelemät asiat ja niissä tekemät ratkaisut, kuten järjestyksen ja kurin ylläpitäminen ja asevelvollisten kouluttamisesta vastaaminen. Hallinnon sisäiset virka- ja sotilaskäskyt annetaan joko kirjallisessa tai suullisessa muodossa. Sekä hallinnon sisäiset virkakäskyt ja sotilaskäskyt ovat molemmat melko tulkinnanvaraisia käsitteitä. Näistä tehdyistä ratkaisuista ei voi pääsääntöisesti valittaa."

        http://www.nettilaki.com/a/hallinnon-si ... äskyt

        MIKÄ TÄMÄ ON??


      • miksitällainenlaki

        Käskytyslaista:

        "Hallinnon sisäiset virka- ja sotilaskäskyt annetaan joko kirjallisessa tai suullisessa muodossa. Sekä hallinnon sisäiset virkakäskyt ja sotilaskäskyt ovat molemmat melko tulkinnanvaraisia käsitteitä. Näistä tehdyistä ratkaisuista ei voi pääsääntöisesti valittaa."

        Annetaan suullilnen käsky tappa joku - tietysti tulkinnanvaraisesti vain ottaa hengiltä - tästä et voi valittaa mihinkään?! Koska se annetaan sullisesti tuo käsky, niin et voi sitä edes todistaa ja josta et voi valitaa, mutta joudut tottelemaan?? Mitä seuraa jos ei tottele, jos asiaa ei perustella edes, eikä se ole kirjallinen käsky toimia?! Entä jos tuo esimies myöhemmin sanoo, että valehtelen - ei hän sellaista käskyä ole koskaan antanut?

        Taitaa Suomi hakata jo reippaasti Pohjois-Korean.


      • hyvästisuomalaiset

        Kyllä kuulkaa on kyse paljon isommasta asiasta kuin vain maahan muutosta.

        - Pohjoismaiden kansa priorisoidaan - ainakin Suomen ja Ruotsin, tätä ei voida edes operaatioon valjastetuille virkamiehille kertoa, ja siksi on tämä sensuuri ja pelkkä suullinen käskytyslaki, joista käskyistä ei voi valittaa.

        Vain 20 asiaan vihkiytynyttä tietää mitä tehdään ja mikä on päämääränä - tilalle vaihdetaan muualta tulleet, halvempi ja kestävämpi työvoima, joka ei osaa vaatia mitään ja tällä kohdin saadaan ajettua alas myös kaikki ihmisoikeudet ja sosiaalilturva ja kaikki eettisyys ja inhimmillisyys. Kyse on vain teollisuuden ja liike-elämän eduista suhteessa orjiinsa.

        Tämän päivän orjien kunto on huono - osa on jo syrjäytynyttä nuorisoa, pahin operaatio oli tautien istuttaminen - tai pikemminkin puhkaiseminen todistettavasti ainakin sikapiikillä niin suomalaisissa kuin ruotsalaisissakin (operaation jälkeen uutisoitiin Suomessa autoimmuunisairauksien lisääntyminen räjähdysmäisesti, josta syystä on myös maassivinen palomuuri hoitoon pääsemiseksi, yksityistaho tarvitaan priorisointiin) - geeniperimä ei ole kestävällä pohjalla elinikäistä työtä ajatellen. Kyse on rodunjalostuksesta a la Coudenhove-Kalergi ja Natsi-Saksa.

        Auktoriteettiuskoiset suomalaiset menevät tähän - tällaista ei ikinä voisi edes ajatella Etelä-Euroopassa, jossa kansalla on vielä oma tahto ja järki päässä, ja ovat oppineet vuosituhansien ajan suhtautumaan poliitikkoihin hyvin skeptisesti.


      • olitoimimatonlinkki

      • mikäihminenon

        Oliko nyt niin, että 28.12.2017 tehty aktiivimallilaki, joka tuli voimaan 1.1.2018 oli ensimmäinen tällainen selkeä käskytyslaki TE-toimiston virkamiehille, jossa oli juuri tämä kohta:

        "Sekä hallinnon sisäiset virkakäskyt ja sotilaskäskyt ovat molemmat melko tulkinnanvaraisia käsitteitä. Näistä tehdyistä ratkaisuista ei voi pääsääntöisesti valittaa."

        TE-johtajathan tuskailivat, että kun pitää soveltaa jotakin täysin tulikinnanvaraita, johon ei ole olemassakaan ohjeita, ja näin pääsivät mielivaltaiseen ja mielipuoliseen priorisointiin käsiksi tuon instanssin työntekijät vaikkapa vain mututuntumalla.

        Siis ei voi valittaa, edes se työtön, joka joutuu tällaisen mielivaltaisen tulkinnanvaraisen toiminnan kohteeksi.

        Tuossa on päästetty aivan tarkoituksella jo piru irti.


    • henkensäkaupalla

      Se mistä Soini puhuu, niin minulle on jäänyt elävästi mieleen tilanne vuodelta 2015, kun oli tulossa vaalit, ja vain hetkeä aikaisemmin finaalia kerrottiin Sipilän pojan kuolleen jossakin yksinkertaisessa päiväkirurgisessa toimenpiteessä, Seuraavana päivänä Soini antoi haastattelun, jossa sanoi, että poliitikkojen hengenvaarasta on puhuttava julkisesti. Ei puhuttu - ja tuokin Soini-lausunto pikavauhtia sensuroitiin.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Eduskuntavaalit_2015

      Juha Sipilän poika menehtyi

      18.2.2015

      Kes­kus­tan pu­heen­joh­ta­jan Juha Si­pi­län nuo­rin poi­ka, vuon­na 1993 syn­ty­nyt Tuo­mo Si­pi­lä on kuol­lut. Hän me­neh­tyi vii­me yö­nä leik­kauk­sen jäl­ki­komp­li­kaa­ti­oon.

      Si­pi­lä ker­too asi­as­ta blo­gis­saan näin:

      – Nämä ovat ras­kaim­mat sa­nat, mitä olen kos­kaan kir­joit­ta­nut. Ra­kas poi­kam­me, kuo­puk­sem­me Tuo­mo, me­neh­tyi yöl­lä yl­lät­tä­en leik­kauk­sen jäl­ki­komp­li­kaa­ti­oon. Kä­sit­tä­mät­tö­män sy­väl­tä kou­rai­se­van su­run kes­kel­lä kum­pu­aa kii­tol­li­suus si­nul­le, Tuo­mo, elä­män­myön­tei­syy­des­tä­si ja ilos­ta, jota tuo­tit meil­le lii­an ly­hy­ek­si jää­neen elä­mä­si ai­ka­na.

      TUO­MO SI­PI­LÄ asui Ou­lus­sa ja opis­ke­li dip­lo­mi-in­si­nöö­rik­si. Hän toi­mi myös Poh­jois-Poh­jan­maan Kes­kus­ta­nuor­ten va­ra­pu­heen­joh­ta­ja­na. Juha Si­pi­län tä­män vii­kon oh­jel­ma on pe­rut­tu. Vie­lä ei ole tie­dos­sa, mil­loin hän pa­laa töi­hin.

      https://www.suomenmaa.fi/uutiset/juha-sipilan-poika-menehtyi-6.3.3128.2dd50014ec

      Vaalit pidettiin 19.4.2015

      Ehkä Timo Soinilla oli vain liian vilkas mielikuvitus?!

      • taaskatositietoa

        Niin, minä laitan teille tänne vain sitä tietoa - ja sitten mode tekee kertomisesta tällaista. Kyllä jaksan ihmetellä - tai siis en, jos on lista mistä ei saa puhua. Mutta kirjoittana olisi kiva saada tuo lista, ettei tarvitsisi tehdä turhaa työtä.


      • testiluonteista

        Se oli tarinaa paikasta nimeltä Sipoo, ja siitä, että miten kaikissa maan ykkösjutuissa alkaen vuodelta 2008 esiintyy paikkaunta Sipoo. Saako tämän verran kertoa, jos en kerro, että miten tuo yhdistää kaikkia tapauksia?


    • näisemenee

      Apinoita syntyy kaiken aikaa. Apinoita, mitkä ei tunne apinaakaan.

    • UskonnotKansallePahoja

      Soini puhui aikanaan järkeä. Mutta kuten nähty niin uskonto ja oman edun tavoittelu voittanut kaiken. Heikko ihminen on ahne ja silloin kaikki muu unohtuu. Tämä hallitus osoittanut että kun mennään uskomuksiin ja henkilöitä johtaa joku satuelämä eli uskonto niin jälki nähdyn kaltaista. Enää ei silloin ole normaalille ajattelulle sijaa. Ja senhän me kaikki nähty maailman laajuisesti mitä uskonto saa aikaa, juuri tätä mihin Suomessa edetty. Tavallaan kokoomukselaisuuskin on uskontoa, eihän heitä äänestäneet ole kun pieneltä osalta oikeasti porvareita.

    • Minä allekirjoitan täysin sinun ajatuksen, että yksinkertaiset ja tyhmä
      näin varmasti tekevät. Mitä muuta he voisivat.

      Björn Wahlroos viittasi myös, että 80 % väestöstä on tyhmiä ja yksinkertaisia.
      20% väestöstä on viisaampaa. On ihan turha mennä kysymään keneltäkään
      jostain mökistä, että pitäisikö liittyä tai erota EU:sta. Tämän saman sanoi myös
      muistaakseni Koivisto.

      Eihän ne edes tiedä mistä keskustellaan ja ei ne ymmärrä kaupasta saatika
      maailman kaupasta. He puhuvat vain jostain valtiosta ja kansasta, koska siinä
      ei vaadita osaamista eikä tietoa.

      Uskonto kielletään, kun siitä ei oikein edes mitään tiedetä.
      Vihataan vain oman surkean tilanteen vuoksi, koska vain luullaan niin.
      En kiellä, etteikö olisi näiden hyväksikäyttäjiä ja he vielä tietävät asioiden
      todellisuuden ja silti valehtelevat teille ja arvaappa kummat. . . Huomaa yliopistot
      ja eri kaupan alan koulut ja laitokset ja sijoittajat ja pankit ovat nyt
      kuitenkin 100 % EU:n takan ja keitä nämä henkilöt sitten oli ?
      Oliko ne niitä 80 %:a vai sitä 20 %:a.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe