Missä asennossa?

AnalDog

Missä asennossa harrastatte peppuseksiä? Me aloitimme tyttöystävän kanssa siten, että hän makasi vatsallaan tyyny masun alla. Parin ensimmäisen kerran jälkeen pyysin tyttöystävää nousemaan nelinkontin ja kokeiltiin doggystylea. Pari kertaa kokeiltu lusikassa, mutta mielestäni vaikea saada kalua sisään. Kerran kokeiltu niin, että tyttöystävä päällä. Nykyään asentona useimmiten doggy, itselleni kiihottavin asento.

32

6789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ju8y76

      Vaimo kontillaan pylly pystyssä. Takaapäin on paras asento.

      • Pröööttt

        Siinä samalla voi päästää mojovan porilaisten marssin ja lusikallisen


    • Peppuun

      Yleensä takaapäin

    • Vvhhvv

      Täytyy sanoa että parhaimmalta peppuseksi tuntuu tavanomaisessa lähetyssaarnaaja asennossa. Nautinnollisempaa :)

    • Kakkoseen

      Takaapäin yleensä, joskus vaimo kyljellään.

    • anus

      yksin harrastan dildo panoa. keittiön tuli. siihen pystyyn-ja ei muuta kuin istumaan. peili viereen.

    • enooropotti

      Jos ollaan niin, että vaimoni tyydyttää minua, ollaan yleensä niin, kuin illalla, eli minä kontillaan takapuoli pystyssä ja vaimo runsaan liukuvoiteen kanssa työntää vähitellen koko kätensä sisälle ja hieroo eturauhasta. ...vieläkin tuntuu hyvältä

      • Hyihelvata

        Hyi saatana kaivelee ko se loput paskan rippeet suolesta


    • Harrilaani

      Tyttöystävä kontallaan. Hyvä asento, kun tyttö voi vetää itseään poispäin jos meinaa liian nopeasti työntyä sisälle. Myös parhaat näkymät, kiihottavaa panna takaapäin peppuun, kun voi samalla pitää kiinni pakaroista tai lanteista ja näkee miten kalu työntyy peppuun.

    • Doggyparas

      Ekoilla kerroilla tyttöystävä oli vatsallaan, taisi olla kolmas kerta ku pyysin tyttöystävää lopuksi nousemaan kontalleen ja vedin loppuun doggy-asennossa. Nykyisin silloin harvoin kun harrastetaan peppuseksiä niin pelkästään doggy, tiukkuus tuntuu parhaiten ja pystyy työntymään syvemmälle.

    • Tj74vm

      Tuntuu parhaalta kun makaan selälläni...jalat sivulla kylkeä vasten...mies työntyy hitaasti pyllyyn...samalla hieron klitoristani...

    • Dogistail

      Takaa,tyttöystävä kontalla.pari kolme työntöä syvälle ja tulen.

    • Makaan selälläni jalat levällään. Top nostaa jalkani harteilleen. Sitten työntyy sisään. Saan todella syvään sisääni. Pidän siitä.

    • Lusikka toimii meillä hyvin.

    • isollasisääni

      Kyljellään ns lusikka asennossa . Siinä tuntuu parhaimmalta. Doggy style ei tunnu hyvältä. Lisäksi miehellä pitää olla iso kulli koska pieni kokoinen saa minut tuntemaan peppuseksin epämukavalta. En tiedä miksi pitää olla iso eikä syy ole se että olisi paikat löystyneet.

    • Lusikassa kyljellään on aika rento molemmille, varsinkin jos vaimo on hoideltu valmiiksi jo muilla keinoin pitkän kaavan mukaan. Hän saa levätä, ja minä laskea sisälle, samoin silloin kun hän antaa vain persettä esimerkiksi menkkojen aikana ja saan keventää sinne paineeni, mutta muuten ei ole muuta tarjolla.

      Takaapäin kontallaan tietenkin ehdoton. Ensin pilluun ja siinä voi samalla sormetella ja hieman ehkä nuollakin persettä. Siinä on mukava katsella, kun se työntyy pikkuhiljaa sisälle.

      Eikä mitään vikaa siinäkään, että laittaa hieman tyynyä lanteen alle ja nainen makaa mahallaan. Se on varmaan rennoin asento naiselle. Yleensä olen päällä Ja öljyä pepun ja selän, ja alan lämmittelemään hieroen, pian onkin muna perseessä...

      Yksi parhaimmista maisemista on, kun nainen tulee päälle nurinpäin, pylly siis naamaa kohti ja alkaa siitä metsästämään munaa perseeseen. Homma menee ihan naisen tahtiin, voit vaan katsella ja nauttia näkymistä. Kun hän saa pumpattua mällit, on mukava katsoa, kun noustessa niitä lorahtaa pois.

      Kaikissa asennoissa on kyllä kokeiltu. Ainahan se toimii.

    • Anonyymi

      Lähetyssaarnaajassa kun nostaa jalat ylös kyljille = oma lemppari. Voi työnnellä vapaasti kumpaan osuu (yleensä kakkoseen), "kouria" rintoja ja katsella nartun nautinnosta vääntyileviä kasvoja. Nami nami.

    • Anonyymi

      Yksin dildolla. Tuolille pystyyn , ja eikun sisään. 17cm pituutta - 8cm hal. Sitten 24cm sisään ja paksuutta 6.5-5.5cm. Tuntuu ihanalta, syvällä suolessa. Käytän myös troppia , antaa lisä buustia. Sellaista troppia et alkaa todella panettaa , peppu reikä ja suoli saa kyytiä.

    • Anonyymi

      Vaimolla ei ollut aiempia kokemuksia, niin ekoilla kerroilla vatsallaan maaten, hitaasti ja rauhallisesti. Taisi olla kolmas kerta, kun ehdotin, että kokeillaan doggya. Näillä mentiin pitkään, yleensä aluksi vatsallaan ja siitä vaihto kontalleen. Kerran sitten ehdotin, että kokeiltaisiin erilaisia asentoja, otettiin ekana kyljellä lusikassa, mikä sujui hyvin ja pystyin jatkamaan hyvin laukeamatta. Tästä vaihdettiin lähetyssaarnaajaan, jolloin vaimoa sattui heti, jos työnnyin vähän syvemmälle. Lopuksi vielä kokeiltiin ratsastusta, jolloin vaimolla oli vähän vaikeuksia ohjata kalua sisään peppuun ja liikkua ja lisäksi laukesin aika nopeasti. Nykyään asentona pääasiassa doggy, joskus aluksi vatsallaan.

    • Anonyymi

      Yleensä aloitellaan vatsallaan ja siitä vaihdetaan doggyyn. Jos on ensiksi ns. normiseksiä, niin lopuksi on doggy, ensin pilluun ja siitä vaihto anaaliin.

    • Anonyymi

      Nainen selällään sängyllä jalat koukussa, ensin pilluun ja klitorista hieroen, sitten kakkoseen ja sama homma jatkuu. Molemmille rento asento. Joskus kiva työnnellä vuoron perään pilluun ja perseeseen. Joskus sitten ihan takaapäin, nainen nelinkontin edessä, tai mahallaan. Nainen alla perse pystyssä ja muna painuu syvälle, samalla kun puree naisen niskaa ja korvaa. Tosi eläimellistä. Lopuksi lastit syvälle perseeseen.

    • Anonyymi

      Sulla varmaan jo siellä märkää

    • Anonyymi

      Sulla varmaan jo siellä märkää

    • Anonyymi

      Olen harrastanut anaaliseksiä transtyttöjen kanssa ja pidän heitä asiantuntijoina tässä asiassa. Kaikki ovat tykänneet eniten lähetyssaarnaaja-asennosta. Siinä pääsee kuulemma isommallakin kalulla syvälle. Iso kaluhan ei tässä lajissa ole muuten välttämättä hyvä asia.

    • Anonyymi

      No eikös tuo aloituksessa oleva asento ole se paras, takaapäin kun saa lanteista kunnon otteen. Kerran olen pannut vaimoa peppuun jai ainoaksi kerraksi jäi. Ei naiset halua persepanoja kuin pornoelokuvissa kun siitä maksetaan.

      • Kuullostaa siintä, että taisi olla liian rajua, ja ei tykännyt. Eihän se kaikkien juttu ole, mutta niitäkin on, jotka pitää ja niitä, jotka pyytää panemaan peppuun.


    • Anonyymi

      Jalat hyvin levällään ja toki takaa. Työntyy kyrpä todella hyvin sisään kun levittää omilla jaloilla naisen jalkoja . Joskus nainen tulee myös samassa asennossa puoliksi syliin istumaan niin siinä mennään sitten niin syvälle että mälli meinaa lentää heti.

    • Anonyymi

      Alkuun peppuseksiä harrastettiin vain takaapäin kontallaan ja joskus seisallaan suihkussa. Myöhemmin sitten myös lähetyssaarnaajassa ja ratsastamalla. Onnistui noissa kaikissa ihan kivasti.

    • Anonyymi

      Ekoilla kerroilla vatsallaan, muistaakseni kolmannella kerralla pyysin vaimoa menemään nelinkontin. Kokeiltu myös lusikassa, lähetyssaarnaajassa ja kerran vaimo päällä, mutta ei oikein toiminut. Nykyään useimmiten vain kontallaan, koska tuossa asennossa tulen nopeasti eikä vaimo halua, että peppupano kestää kovin pitkään. Yleensä vaihdan doggy-asennossa normiyhdynnässä lopuksi reikää.

    • Anonyymi

      Doggy stylellä. Kummallekin rennoin ja helpoin asento.

    • Anonyymi

      Nainen mahalleen sängylle, hän levittää peppuposkia, että pystyn nuolemaan pyllynreikää. Samalla sormeilen pillua. Joskus saattaa tulla jo ensimmäisen kerran tässä. Ei mitään kiirettä, rauhassa nuoleskelua ja sormeilua niin että perse rentoutuu kunnolla. Sitten liukkaria munaan ja sisään. Ensin ihan varovasti, mutta sitten saatan ottaa ja nojata hartioille ja maata päällä ja rynkytän oikein kunnolla. Puren samalla vähän niskaa ja pussailen kaulaa . Vaimo inisee alla ja pakoon ei pääse. Levittää pakaroita kun työnnän sisään ja puristaa kun vedän ulos. Ah niin taivaallista. Mällit syvälle perseen uumeniin. Jos Ei vielä tullut, niin nuolen loppuun. Yleensä kyllä jossain vaiheessa hän jo saa.

    • Anonyymi

      Olen mies, ja suosin selällään , ruokapöydän päällä, jalat topkundin olkapäillä.
      Hän on 207 pitkä ja hyvin varustettu. Ja pystyy seisomaan suorassa.
      Polvillaan takaapäin on ihan toivotonta.
      Kun hän laukeaa, hän heittää tavarat minun päälleni.

      Meitä kyllä molempia kiihottaa myös se, kun jätämme verhot auki ja vastapäisen talon ikkunasta näkee suoraan mitä tapahtuu. Muiden kuin hänen kanssaan en pidä verhoja auki.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe