TERVEISIÄ EVIDENSIASTA

55janipeteri

TERVEISIÄ EVIDENSIASTA 3 RYSSITTYÄ LEIKKAUSTA MYÖHEMMIN... Toivon että autatte mua ja jaatte tän, jotta tällainen toiminta tulee mahdollisimman monen ihmisen tietouteen. JAKAKAA. Kiitos ❤️

Haluan kertoa teille nyt mihin mun ja mun koiran pitkä taival tosiasiassa päättyi ja jakaa oman kokemukseni näistä Evidensian eläinlääkäripalveluista ja siitä miten nämä isot ketjut eivät ajattele enää ihmisten ja eläinten parasta vaan sitä, että rahaa tulee ovista ja ikkunoista sisään. Koirani leikattiin alunperin Lahden Evidensiassa kohtutulehduksen vuoksi. Mielestäni leikkauksessa ei otettu riittävästi huomioon kudoshaurautta lankavalinnassa ja leikkaustavassa ja leikkaushaavaan tuli tyrä. Minua käskettiin ottamaan yhteyttä sähköpostitse Evidensian johtoon, että mitä asian kanssa tehdään. Evidensian vastaus oli, että he eivät ole mitään virhettä tehneet ja korjausleikkaus on myös täysihintainen. Se ei myöskään painanut mitään että olemme olleet Evindensialle yksiä tuottoisimmista asiakkaista sairaan koirani kanssa ja käyttäneet heidän palveluihin 7000e edestä rahaa. Kerroin mielipiteeni että he eivät minusta paljoa asiakkaitaan arvosta. Sillä ei myöskään ollut mitään merkitystä.

Koirani omalääkäri (eri kuin leikannut lääkäri) lähetti meidät verkkoleikkaukseen Kouvolaan koska sanoi, ettei koiraa kannata leikata samalla tavalla sillä haava luultavasti tyräytyy uudestaan. Tämä verkkoleikkausmuoto oli käytössä vain muutamalla lääkärillä ja siksi ajoimme sen 140km Kouvolaan asti. Lääkäri päättikin leikata koiran samalla tavalla kuin se oli aiemmin leikattu, kysymättä meiltä yhtään mitään. Hän ei myöskään korjannut haavaa loppuun asti vaikka haavan loppuosa oli myös tyräytynyt. Oma lääkärimme totesi uuden tyrän ja käski ottamaan yhteyttä taas Evidensian johtoon. Evidensian johdon vastaus oli sama, he eivät ole tehneet mitään virhettä ja kolmaskin leikkaus on täysihintainen. Tässä kohtaa meni jo niin tunteisiin että sanoin että aion tehdä tästä asiasta julkisen.

Vasta kun omalääkärimme otti henkilökohtaisesti yhteyttä erääseen Evidensian johdossa olevista lääkäreistä, pääsimme hänen luokseen arvioitavaksi. Hän totesi, että he ovat tehneet hoitovirheen sillä haavassa on edelleen tyrä ja lupasi leikata haavan maksutta ja katsoa mitä voi tehdä asian eteen jotta rahat myös Kouvolan leikkaukseksesta palautetaan, sillä hän ei kuulemma voi yksin päättää asiasta. Meille palautettiinkin myöhemmin nämä rahat. Tämä lääkäri antoi koko ajan ymmärtää, ettei hän ole tehnyt näitä Evidensian päätöksiä olla korvaamatta mitään, että se on se "muu johto". Hän sanoi, että ymmärtää että luottoni Evidensiaa kohtaan on mennyt mutta toivoo kuitenkin että antaisin heille vielä yhden mahdollisuuden. Tämän jälkeen kuitenkin sain jälleen Evidensialta sähköpostin missä sanottiin, että Evidensia arvostaa asiakkaitaan niin paljon, että he tarjoavat leikkauksen ilmaiseksi. Kysyin tästä asiasta, että miksi saan tuollaisen viestin missä sanotaan, että he hyvää hyvyyttään leikkaavat koirani ilmaiseksi vaikka ovat itse mokanneet. Sain vastaukseksi, että se on sellainen valmis pohja niin ei siitä kannata välittää. Näinhän ei jää kirjallista todistusaineistoa heidän hoitovirheestään.

Kolmas leikkaus suoritettiin Hattulan Evidensiassa. Meidät käskettiin aamusta sinne vaikka koiran leikkaus ei ollut edes ensimmäisenä. He kertoivat minulle, että heillä nyt vain on tällainen tapa ottaa kaikki koirat sisään aamulla leikkaussujuvuuden takia. He pistivät koiraani esirauhoitteen ja taluttivat aulasta pois. Kaikissa aiemmissa leikkauksissa missä minä olen ollut, koira on rauhoitettu omistajan seurassa ja viety leikkaukseen vasta kun on ollut täysin pihalla. Näin toimittiin myös Lahden ja Kouvolan Evidensioissa. Olin sanonut tälle leikkaavalle lääkärille että koiraa ei voi laittaa häkkiin, koska se ei voi sietää olla häkissä ja tulee siitä häkistä läpi. Leikkauksen jälkeen pääsimme katsomaan koiraa takahuoneeseen. Hoitaja sanoi minulle, että koirani puri häkin kaltereita ja häiritsi niin paljon kaikkia muita koiria että jouduttiin laittamaan kauluri päähän. Ihmettelin miksi koiraa ei oltu rauhoitettu kunnolla ja miksi se oli laitettu häkkiin vaikka kielsin. Ihmettelin myös miksi koirat otetaan aamulla sinne sisälle, kun joutuvat odottamaan toista tuntia ahdistuneina häkissä useamman leikkauksen ajan ennen omaa leikkaustaan. Eläinlääkäriympäristö on koirille tosi ahdistava ja stressaava. Viereisessä häkissä oli bulldog, joka uikutti jo aulassa ja jatkoi uikutusta koko sen ajan kun olimme häkin vierellä ja raukka joutui odottamaan vielä kahden leikkauksen ajan häkissä. Takahuoneessa kävi välillä kääntymässä hoitaja mutta ei siellä ketään ollut koko ajan paikalla koiria vahtimassa.

Kotona aloin ihmettelemään koiran hampaita kun suurin osa etuhampaista oli irronnut tai katkennut. Otin tuohtuneena yhteyttä Evidensiaan että koirani hampaat ovat katkenneet häkin kaltereiden puremisesta että miksi he eivät rauhoittaneet koiraa kunnolla ja miksi se on laitettu häkkiin ylipäätää

11

2896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos tästä. Etsin juuri sopivaa eläinlääkäriä koiralleni ja Evidensiaan en ainakaan mene. Niin paljon kuullut huonoa ko. lafkasta.

    • Anonyymi

      Joo tonne evidensiaan ei kannata lemmikkejä viedä. Itsellä niin huonot kokemukset että ei enää koskaan.

    • Anonyymi

      Meillä tapaturmaisesti sattui vahinko koiralle ja eläinlääkäri olisi halunnut avata kurkun, kysyin miksi, vastaus oli; Ihan vain mielenkiinnosta.
      Toimenpide olisi maksanut 1000€. Kieltäydyin ja annoin luvan vain välttämättömiin toimenpiteisiin. Koira olisi aivan turhaan joutunut kärsimään leikkauksen jälkeiset kivut, jotta evidensia pääsee rikastumaan.

    • Anonyymi

      Voin tähän juttuun lisätä sen verran, että käytin koirani keisarinleikkauksessa joka sujui onneksi ihan hyvin, mutta olin ed. päivänä tiedustellut leikkauksen hintaa ja minulle sanottiin, että se olisi tuhat euroa. Toisella klinikalla toimenpiteen arvioitiin maksavan tuhatkaksisataa, joten vein koiran evidensiaan. Tämä oli arkena, päiväsaikaan. Koirani on paperiton ja pennut olivat sekarotuisia. Arvelen että tämä seikka aiheutti sen, että lääkäri kohteli minua kuin roskaa, oli todella töykeä ja ylimielinen, jopa tiuski minulle. Jouduin odottamaan paikan päällä tuntitolkulla, jo ennen kuin tehtiin päätöstä leikkauksen suorittamista, ja sitten vielä sen jälkeen. Lasku oli melkein kaksinkertainen etukäteiseen arvioon verrattuna, eli tuhatkahdeksansataa. Otin tästä yhteyttä kuluttajaneuvontaan, ja minulle sanottiin, että lasku voi ylittää etukäteisarvion korkeintaan 15 prosenttia, eli se olisi saanut olla maksimissaan 1150 euroa. No, long story short, sain soviteltua laskusta pois 300 euroa, eli maksoin 1500. Onneksi pennut jäivät henkiin ja sain ne myytyä kohtuuhinnalla, mutta paska maku jäi tästä episodista. En suosittele.

      • Anonyymi

        Nyt täytyy korjata omaa juttuani, tämä ei ollut ihan viime kuukausilta ja muistin väärin että olisi ollut kyse evidensiasta. Kertomani keisarinleikkausepisodi oli siis Mevetistä, Helsingin Pitäjänmäessä. Evidensiasta olisi ollut muuta kerrottavaa aiemmilta vuosilta, eli omakohtaista moitittavaa löytyisi sieltäkin, mutta tähän ketjuun tämä oli väärä kommentti. Koira tosiaan hoidettiin hyvin Mevetissä, mutta palvelu oli uskomattoman töykeää ja rahat pois -meininkiä. Saattaa olla että tämä koskee kaikkia isoja klinikoita ainakin pk-seudulla, onneksi en ole joutunut kaikissa käymään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt täytyy korjata omaa juttuani, tämä ei ollut ihan viime kuukausilta ja muistin väärin että olisi ollut kyse evidensiasta. Kertomani keisarinleikkausepisodi oli siis Mevetistä, Helsingin Pitäjänmäessä. Evidensiasta olisi ollut muuta kerrottavaa aiemmilta vuosilta, eli omakohtaista moitittavaa löytyisi sieltäkin, mutta tähän ketjuun tämä oli väärä kommentti. Koira tosiaan hoidettiin hyvin Mevetissä, mutta palvelu oli uskomattoman töykeää ja rahat pois -meininkiä. Saattaa olla että tämä koskee kaikkia isoja klinikoita ainakin pk-seudulla, onneksi en ole joutunut kaikissa käymään.

        MEvethän on siirtynyt Evidensianomistukseenjo vuosia sitten:)
        Samaa ketjua siis, kuten Animagit ym.
        Evidensia onlaajenutnut ostamalla pois pienempiä eläinlääkäriasemia ja tämä selitää myös hintojan nousua - johtava markkina-asema, kun kilpialijat on ostettu pois.

        Elänlääräkit varmasti ihan yhtä hyviä kuin muuallakin,mutta kaikesta paista aläpi rahastaminen ja kova sellainen.
        Evidensia on rutosalainen ketju, ja oistuspohja onsama kuin mUsti ja Mirrissä sekä Peten koiratavikkeessa aianakin. Eli ovat lkaapanneet lähes koko lemmikkiehin lityvän bisneksen.


    • Anonyymi

      Ihan hirveetä!!! Todellakin vain rahastusta!!!! Nämä pitää saada vastuuseen.

    • Anonyymi

      Minun kissalleni tehtiin tuolla väärä diagnoosi ja 400€ meni koko käyntiin rahaa ja kissani kuoli pari päivän jälkeen koska liian myöhään tuli oikea asia ilmi kissallani oli siis epilepsia ja lääkärit väitti että hänellä on kissaflunssa😤 että ihan järjetöntä touhua! En itsekkään suosittele menemään tuonne kissani kuoli väärän diagnoosin takia

      • Anonyymi

        Otan osaa.


    • Anonyymi

      Elkää viekö evidensiaan mitään eläintä rahastavat vain ja eivät tee mitään asiaa kunnolla

    • Anonyymi

      Meidän koira ultrattiin Evidensia Kouvolassa ja diagnoosi oli Maksakasvain. Lopetusta ehdottivat heti. Vein koiran muualle vielä ja samoin myös Haminan Eläinklinikalla sama juttu ja tuhkauskin onnistuu heidän kauttaan.

      Koiran kunto ja näiden kahden eläinlääkärin diagnoosi ei täsmännyt niin Porvoon Avecin kautta päästiin Helsingin yliopistolliseen eläinsairaalaan biopsiaan, yhdessäkään näytteessä ei ole mitään viitteitä syöpäsoluista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      445
      4778
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1702
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1438
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1339
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1296
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1171
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      865
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe