Onko EU suurvalta ja onko pallo hukassa?

EU:lla pallo hukassa, ideaalisena yrityksenä, mutta kansat haraavat vastaan!

Presidentti Sauli Niinistö kasasi jo kuudennen kerran [1 kierrätystelttaan vaikuttajia ja vaikuttamattomia – osaamista ja luuloa kuin pyrkyäkin Naantalin Kultarantaan. Kyseessä ulkopolitiikan näyttävä foorumi, jossa hymistellään ja varoitellaan. Luodaan myös uhkaa ja kehutaan omia.

Pääministeri Juha Sipilä on antanut suosiolla liki koko ulkopolitiikan presidenttimme hoitoon – tämä hyvä, ollaan palattu ”Kekkosen aikaan” [hymiö], jolloin ulko- ja turvallisuuspolitiikka oli isännän kädessä.

Kekkosen aikana ei ollut myöskään ulkopoliittista vastakkainasettelua, eikä kansaa kiusattu minkään ilmansuunnan sotavoimilla – nyt on, ja kiusataan [2. Ulkopolitiikan johtajat kehuvat Euroopan Unionia ja rakentavat vähintäänkin henkistä ja informatiivista barrikadia itärajallemme – vastakkainasetteluna [3.

Kansa vastaa tuohon itäiseen barrikadiin jykevällä mielipiteellä – jo yli 15 vuoden ajan – antaen vuosi toisensa jälkeen yli 50 prosentin voimalla väkevän 'ei' Natolle [Kuva 1.] – lännenmiehen sotakoneelle, jonka johto-operaatioissa me kuitenkin olemme jo sodan osapuoli Afganistanissa [4, jossa on US-johteisesti sodittu jo vuodesta 2001, jolloin Yhdysvallat hyökkäsi raskaasti 911-terrori-iskujen jälkioperaatioina – Afganistanin sota jatkuu edelleen [5 ---


HS: Presidentti Ahtisaari: Uhka suurvaltojen väliseen yhteenottoon on noussut jälleen esiin
~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005723537.html -

Ote: ” … esiin nousi muun muassa EU:n asema maailmanjärjestyksessä. Niinistö kertoi pohtineensa, pitäisikö EU:n puolustusulottuvuutta lisätä ”ponnekkaasti”, jotta unionista tulisi kunnioitetumpi pelkkää voimaa yhä enemmän kunnioittavassa maailmassa. ”Olen ollut aika pitkään sitä mieltä, että EU:lta puuttuu yksi aika oleellinen tekijä [- -] eli jäsentensä turvaaminen”, Niinistö sanoi. … ” -HS (toimittajat Heta Hassinen ja Minna Nalbantoglu)

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan: Presidentti Niinistön "tunnustaa" vihdoin EU' n olevan hampaaton tai ainakin osin saamaton taloudelliseen kokoonsa nähden. EU on maho jättiläinen virkarollaattorien varjoista. Itse Eurooppa ja eurooppalaisuus jatkuvat kauas Venäjän Uralille saakka [6. Eurooppalainen puolustus osoittaa tehokkuutensa yhdessä Venäjän kanssa, jolloin katoaa eurooppalainen vastakkainasettelun henki.


Entä nyt, kun EU on edelleen maho jättiläinen?

Kirjoitimme näin jo vuonna 2014 – eli havaittiin EU-Euroopan mahous eli kokoonsa nähden ”pienet munat” [hymiö] …

~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/03/eu-maho-jattilainen-virkarollaattorin.html -

Ote: ” … UPI-FIIA johtaja Teija Tiilikainen oivalsi ehdottaa YLE haastattelussa venäläisen mentaliteetin olevan ”hajota ja hallitse” periaatteellista, kun Venäjän presidentti Vladimir Putin käy neuvotteluja suoraan yksittäisten EU-maiden kanssa, tällä kertaa Ukraina kysymyksestä. Sen sijaan Tiilikainen ei oivaltanut sitä, että EU järjestelmänä on todellisjohtajaton jättiläinen, jonka komentosuhteet ovat ulkopuolisille tuntemattomat.

Venäjällä on aina arvostettu voimaa ja todellista valtaa. Venäjä on vahvojen johtajien valtio, jossa kansa pitäisi oikeudenmukaisuudesta, mutta on joutunut taipumaan kahden talouden filosofiaan – viralliseen ja pimeään. Maassa maan tavalla, ja tutkijoidenkin olisi joskus kyettävä katsomaan molempien linssiensä läpi – tyrkyttäessään länsipainotteisia näkökulmiaan.

EU on toistaiseksi [edelleen]maho jättiläinen, … ”


EKSTRA
Vieläkin kauempaa löydetään teksti Euroopan Unionista – jo vuodelta 2005:
~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2005/02/valta-on-silmiinpistv-george-w-bush.html -



Viitteet:
[1 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/06/kansakunta-on-paattanyt-me-emme-liity.html -
[2 ~ https://yle.fi/uutiset/3-8669098 – ”Aloite USAF taisteluharjoituksiin … tuli Yhdysvalloista”
[3 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250996-nato-voimistaa-itseaan-vastakkainasettelu-kiihtyy – sisältään 325 lukijakommenttia.
[4 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000004680012.html -
[5 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/04/miksi-me-olemme-afganistanissa.html -
[6 ”Eurooppalainen kokonaispuolustus sisältää alueen Uralille saakka” ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=6493894 – sisältää 120 lukijakommenttia.


PS
Maanantaina 18. kesäkuuta 2018 aamupäivällä Kultarannassa puhuttiin paljon Euroopan Unionista, sen roolista ja erityisesti sen ”suurvalta-asemasta” - kiintoisaa oli huomata, että aamun panelistit kilvan todistelisivat EU' n olevan ”suurvalta”. Btw. Tilaisuudessa [ ~ https://areena.yle.fi/1-4438392 - ] oli erinomainen juontajana!


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä
https://www.facebook.com/first.ilkka
https://ilkkaluoma.blogspot.fi



DOC Kultaranta_kuutonen_18062018.doc – OpenOffice Writer
PVM 18062018

515_4831 – 12:14

18

760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lykkäät-pötyä

      EU on taloudellinen suurvalta. Puolustus hoidetaan Naton kautta, kuten peruskirjakin toteaa, vaikka auttamisvelvoite sielläkin on.

    • Rahaatänne

      Eu on vain ajatuksen tasolla suurvalta.

      Valtiot kisaavat keskenään alentamalla kilvan yhteisöverokantaa ja luomalla toinen toistaan edullisempia toimintaympäristöjä yrityksille.

      Puolustuksen tasolla jokainen maa pitää omia puolustusvoimiaan vaikka EU:n pitäisi panostaa rajoilleen esim tukemalla Suomen hävittäjähankintoja 60 konen sijaan 150-200 konetta täydellisellä aseistuksella sekä ohjuspuolustukseen jolla torjuttaisi vaikkapa Saksaan matkalla olevat ohjukset.

      Suomi pienenä maana joutuu itse rahoittamaan itärajan puolustuksen!

    • EiFixitille

      Dima Vorobiev, joka aikoinaan toimi Neuvostoliiton propagandakoneistossa, suhtautuu äärimmäisen kriittisesti Putinin hallintoon. Kun häneltä kysyttiin, minkä maan ja kuinka Venäjä seuvaavaksi valloittaa, Vorobiev kävi Venäjän naapurit yksitellen läpi.

      Vorobievillä on hyvin laaja ja syvä ymmärrys Neuvostoliiton ja sen seuraajan, Venäjän, tavoitteista ja toimintatavoista.

      Hyvä uutinen on se, että Vorobiev ei näe mitään mahdollisuutta sille, että Venäjä kääntyisi Suomea tai Baltian maita vastaan, koska siihen sisältyy suursodan riski. Venäjä ei toimi niin. Se ottaa heikkoja naapureita silloin kuin se on mahdollista. Sota Suomea vastaan luo riskin laajemmalle konfliktille, jossa mukaan tulee Ruotsi, USA ja NATO.

      EU on de facto taloudellinen suurvalta. Sen poliittinen vaikutsvalta on lisääntymässä. Sisäiset ristiriidat ovat inhottavia, mutta sellaisia on aina demokraattisissa järjestelmissä. Jopa Suomessa esiintyy erilaisia näkemyksiä päämääristä ja menetelmistä päämäärien saavuttamiseen. Se on demokratiaa.

      Tietämätöntä kansaa on aina helppo johtaa harhaan. Historia on osoittanut tämän lukemattomia kertoja. Jo Goebbels tiesi, että valheesta tulee tosiasia, kun sen toistaa riittävän monta kertaa.

      EU on hyvin suosittu hyvin koulutettujen keskuudessa Britanniasta Unkariin ja Tshekistä Ranskaan. Eniten haraavat vastaan ne, jotka tuntevat EU:n huonoiten. Rasismi, homofobia ja ksenofobia assosioituvat vahvasti alempaan älykkyysosamäärään, mutta ennakkoluuloja on älyllisen spektrin toisessakin päässä. Älykkyyttä mittaavissa testeissä parhaiten menestyvät suhtautuvat epäluuloisesti konservaitiivisiin ideologioihin ja uskontoihin.

      Minä väitän, että valtaosa EU:n vastustajista on työttömiä ja kouluttamattomia. He syyttävät virheellisesti EU:ta asioista, joihin EU ei ole syypää. EU on esimerkiksi useita kertoja vedonnut Suomeen, että Suomi kohentaisi perusturvaa. Suomen hallitus on sivuuttanut nämä toiveet, joten, jos joku kokee, että hänen perusturvastaan leikataan, se johtuu ihan kotoisista päättäjistä. EU on budjetoinut myös jäsenvaltioille tukia työttömyyden hoitoon ja koulutukseen; jos rahat eivät kohdistu oikein, silloin vika on täällä - ei Brysselissä.

      Valitettavasti demokratia toimii usein itseään vastaan. Unkarissa, Puolassa, Tshekissä ja Italiassa kansa on äänestänyt valtaan poliitikkoja, jotka leikkaavat demokratiaa ja sananvapautta. Siihen EU on yrittänyt puuttua, koska liittymissopimukset (mm. Kööpenhaminan sopimus) edellyttää jäsenvaltioilta demokraattisten periaatteiden noudattamista sekä neljän perusvapauden toteutumista.

      EU ei ole aiheuttanut pakolaisongelmaa, mutta se yrittää ratkaista sitä. Muistuttaisin, että ihminen joka kääntää selkänsä hädänalaiselle, menettää osan ihmisyyttään ja sieluaan. Ymmärrän, että Italia, joka on joutunut kantamaan raskaan taakan pakolaisongelmasta, käänsi nyt selkänsä; se tarkoittaa sitä, että meidän täällä pohjoisessa on osallistuttava ihmisten auttamiseen. Ei sitä kukaan halua, edes Merkel, mutta hädänalaisten auttaminen on humaania ja jopa kristillisten oppien mukaista.

    • Luojan.Luoma

      Ryssäntrolli Luoma jauhaa taas samaa paskaa kuin aiemminkin
      Venäjä on hyvä ja Suomi, EU & USA huonoja.
      Aasinsiltana asioidenvälillä on tuon heikkolahjaisen rattijuopon diipadaapaa

      • Veijalainen

        Täällä tuossa yllä huutaa katkeruus ja pienimunaisuus.

        Olkoot huutelijat omassa arvossaan, Sauli Niinistö kuitenkin kertoi olevansa suomalainen ja suomalaiset tunnetusti eivät halua Natoon.


    • paskahanke

      ""EU on hyvin suosittu hyvin koulutettujen keskuudessa Britanniasta Unkariin ja Tshekistä Ranskaan. Eniten haraavat vastaan ne, jotka tuntevat EU:n huonoiten. Rasismi, homofobia ja ksenofobia assosioituvat vahvasti alempaan älykkyysosamäärään, mutta ennakkoluuloja on älyllisen spektrin toisessakin päässä. Älykkyyttä mittaavissa testeissä parhaiten menestyvät suhtautuvat epäluuloisesti konservaitiivisiin ideologioihin ja uskontoihin.""

      Einstein oli rasisti joten se siitä rasismin ja älykkyyden korreloitumisesta !

      EU on epädemokraattinen järjestö jossa johdossa on henkilöt joita kansa ei ole valinnut. Britit ottivat hatkat EU:sta joten eipä tuo nyt niin auvoinen turvasatama ole. Italian polkujakin eurostokraatit kammoten seuraavat.

      Kumpa nämä europellet tajuaisi aliarvioimasta ihmisten älykkyyttä niin ehkäpä lopettaisivat hokemasta mustaa valkoiseksi. Tavalliselle tallaajalle EU:sta ei ole mitään etua ollut.

      • EiFixitille

        Albert Einstein vihasi kiinalaisia, koska näki heidät epäsiistinä kaduille ulostavana laumana. Se on totta. Albert Einstein kuitenkin suhtautui myönteisesti japanilaisiin ja tuki vahvasti Yhdysvaltojen tummaihoisia, joiden kohtelua hän vertasi juutalaisten kohteluun. Einstein oli juutalainen. Rasismi on hieman ylimitoiettu käsite.

        "The study, published in Psychological Science, showed that people who score low on I.Q. tests in childhood are more likely to develop prejudiced beliefs and socially conservative politics in adulthood. "

        Ei kansa Juha Sipilää valinnut pääministeriksi, mutta kansa äänesti Keskustan suurimmaksi puolueeksi, jonka johtaja sai koota hallituksen - siten demokratia toimii. Kaikissa EU-maissa äänestetään ehdokkaista europarlamentaarikot ihan samalla tavalla kuin vaikkapa kansanedustajat eduskuntaan.

        Lisäksi jokainen EU-jäsen valitsee oman komissaarin. Heitä on 28. Keskusta valitsi Olli Rehnin ja hänen jälkeensä kokoomus Jyrki Kataisen. Euroopan neuvoston johtajat, eli Euroopan maiden päämiehet valitsevat komission puheenjohtajan kuultuaan parlamentin mielipidettä. Tällä hetkellä kommisison puheenjohtaja on Jean-Claude Juncker. Täysin laillisesti, avoimesti ja demokraattisesti asemaansa valittu.

        Euroopan neuvosto muodostuu jäsenvaltioiden päämiehistä ja neuvoston puheenjohtajasta, joka tällä hetkellä on puolalainen Donald Tusk.

        Kaikki sopimukset, sopimusluonnokset, päätökset jne. löydät EU:n omilta sivuilta. Kaikki tapahtuu avoimesti. Siellä on puhelinnumero, johon voit soittaa, jos kysyttävää tulee. Voit myös olla yhteydessä suomalaisiin europarlamentaarikoihin ja he saattavat jopa vastata, jos olet asiallinen. Sirpa Pietikäinen vastasi äskettäin erääseen tulevaa tekijänoikeuslakia sivuavaan kyselyyni.

        Tarkoitus ei ole aliarvioida ketään. Kuitenkaan väärää ja valheellista tietoa ei voi sivuuttaa olankohauksella. Minusta kaikkien suomalaisten pitäisi tuntea EU:n toimielimet ja toimintatavat ainakin yleistasolla, ettei näitä virheellisiä ja valheellisia väitteitä tarvitsisi levittää. Kyse on tiedosta. Kaikki on avoimesti esillä, mutta jos mielummin kuuntelee hevosmiesten tietotoimistoa, silloin tyhmyydestään saa syyttää vain itseään.


    • UnionFan

      EU-vihaaja: "EU on epädemokraattinen järjestö jossa johdossa on henkilöt joita kansa ei ole valinnut"

      EU:n johdossa ovat vapailla vaaleilla valitut valtionjohtajat, heidän valitsemansa komissaarit ja vaaleilla valitut mepit.

      ". Britit ottivat hatkat EU:sta joten eipä tuo nyt niin auvoinen turvasatama ole. "

      Britit katuvat virhettään luultuaan, ettei brexitiä kannattavia hölmöjä olisi ollut riittävästi.

      "Italian polkujakin eurostokraatit kammoten seuraavat. "

      Italia on EU:n perustajia ja pysyy tiukasti mukana.
      Eroaminen tietäisi taloudellista tuhoa sekä mahdotonta tilannetta pakolaisten kanssa. Ne voidaan hoitaa vain EU:n ja lähtömaiden yhteisvoimin.

      EU:n huippukokous on ensi viikolla

      • diibavitundaaba

        Kun maa sidotaan EU:hun esim. velkaannuttamalla ja kansallisten markkinoiden tuhoamisella, maan on vaikea irtautua järjestelmästä. Tämä on ihan tarkoituksella järjestetty tilanne. Ja millainen on Suomen demokratian tila? Mihin asioihin voimme itse vaikuttaa? Presidentin vaalit ja eduskuntavaalit. Mitä tapahtuu, kun EU-kansanäänestysaddressi saa tarvittavan määrän kannatuksia? Se deletoidaan lainvastaisesti.


      • Lykkäät-pötyä

        EU ei myönnä velkoja jäsenmailleen. Kansalliset markkinat ovat täysin jäsenmaiden vastuulla.

        Suomen demokratian tila on vallan erinomainen. Vaalejakin on tulossa ruuhkaksi asti.

        Vaikuttaa voi puolueissa, kansanliikkeissä jne.


      • perseessäsonpöty
        Lykkäät-pötyä kirjoitti:

        EU ei myönnä velkoja jäsenmailleen. Kansalliset markkinat ovat täysin jäsenmaiden vastuulla.

        Suomen demokratian tila on vallan erinomainen. Vaalejakin on tulossa ruuhkaksi asti.

        Vaikuttaa voi puolueissa, kansanliikkeissä jne.

        Onko joku sanonut, että EU myöntää velkoja? Sanoin, että maa on SIDOTTU EU:iin mm. VELKAANNUTTAMALLA. Miksi lykkäät pötyä?

        Tietenkin kansalliset markkinat on maan vastuulla, mutta ei tässä ollut kyse vastuusta, vaan SEURAUKSISTA. Miksi lykkäät pötyä?

        Millä tavalla Suomen demokratia on erinomainen, jos meidän vaikutusvaltamme on rajoitettu gallupein ja mediamanipuloinnein presidentin vaaleihin ja eduskuntavaaleihin?

        Yritäpä laittaa joskus edes yksi fakta väitteittesi tueksi, ettet lykkää pelkkää pötyä.


    • annamunkaikkikestää

      EU ei ole suurvalta, vaan pala paperia ja teatteriesitys. Pallo ei ole hukassa, mutta on vain hankala pitää piilossa toiminnan todellinen tarkoitusperä. Todellisuudessa EU on siis globalistinen operaatio ja strategia, jolla tietty instanssi hakee valtaa ja vaurautta. Käytännössä globalismi on myös maailmansotaa, mutta aseet on poliittisia. Joukkotuhoaseiden käytön riskin vuoksi perinteisen sodankäynnin sijaan maita vallataan poliittisin keinoin neuvotteluhuoneissa ja valtionsaleissa. Uhat ja pelotteet on kuitenkin edelleen osa "sotaa". Perinteisen sodan keinoin voidaan siis vallata maa, jolloin sen hallinta siirtyy toiselle maalle. Esim. Venäjä on toiminut näin ryöstellessään itäblokin maita. EU:lla Suomelle tehtiin "venäjät", eli se vallattiin ja toinen taho otti sen hallintaansa, jonka todisteita on itsemääräämisoikeuden, oman valuutan, kansallisesti hyödyttäneiden liiketoimintojen ja yritysten yms. viemisellä, sekä ja maamme ja kansamme alistamisella "EU":n alaisuuteen. Ja yksi merkittävä indikaattori taktiikasta on alistaa maa riippuvaiseksi EU:sta.

      R.I.P. Suomi - Finland 1917 - 1995

      • Lykkäät-pötyä

        EU on jäsenmaiden vapaaehtoinen yhteenliittymä. Lajissaan se on pisimmälle kehittynyt ja menestynein.
        Kyse on Euroopasta, ei globalismista.

        EU:n jäsenenä Suomi on itsenäinen ja voi hoitaa omat asiansa sekä vaikuttaa kansainvälisesti paremmin kuin koskaan ennen.
        Pienten kansojen todellinen voima on yhteistoimintakyky. EU-vihaajat saarnaavat tuhon tietä.


      • R.I.P. Suomi - Finland 1917 - 1944. Sen jälkeen Neuvostoliitto ja sitten EU maa.
        Sitä ennen venäjä ja ruotsi. oikestaan maa on ruotsi ja kansa tuli venäjän alueelta.
        Pitää historia lukea niin kuin se oikeasti on älä valehtele, minä en tykkää valehtelijoista.

        Sinun pelkosi luo tietenkin sinun poliittinen mulkk* eihän häntä ja hänen valtaansa
        muuten olisi edes olemassa. Ei toki ne maat sinusta tappele, vaan ne tappelee vallastaan
        viimeiseen asti. Miksi Poliittisella mulkull* muuten olisi ydinpommi jos kaikki ihmiset
        ovat tasa-arvoisia ?Pelkääkö Putin tai Kim kansansa vai itsensä puolesta ? ?

        Serbiassa myös tilanne rauhoittui heti, kun poliittinen mulkk* lähti pois.

        Maailamaa johtaa raha ja ei ole olemassa mitään aatetta ja kulttia tai muutakaan '
        selittämätöntä. . . Sinä vain olet niin tyhmä sitä ymmärtämään. Poliittinen mulkk* ja
        hänen perheensä saa rahaa yrityksiltä ja liiketoimilta. Syyllinen pitää aina löytää
        muualta, vaikka itse varastaa rahaa. . . Tämä sama on ihan jo ruohonjuuritasolla.

        Minä tulen pitämään huolen, että sinä et ikinä tule pääsemään siihen pisteeseen mitä
        haet ja harhautat tyhmiä ja yksinkertaisia. Voit olla varma siitä,, että et persuile etkä
        väyrystele mihnkään suuntaan. Minä olen velvollinen kristittynä pitämään huolen,
        että sinä et vahingoita muita ihmisiä valheillasi ja näin ei syyttömät joudu kärsimään.

        Teissä ei ole yhtään mitään: Teissä ei ole uskontoa tai teissä ei ole kaupallista tietoa tai
        Teissä ei ole minkäänlaista käytännön kokemusta maista ja saatika euroopan ihmisistä.
        Te olette sisältä ihan täyttä pask*** !

        Äläkä työnnä tänne mitään kulttiasi joka olisi satavuotta vanha ja sen henkilöt jo
        kuolleet ja kaikki olisi muka olleet täydellisiä. Aina on välistävetäjiä aina on niitä
        jotka yrittää saada enemmän. Siinä on sinun kulttisi ja luulosi.

        Meinaatko sinä oikesti, että joku suomessa valmistettu olut on parempi, kuin
        euroopassa valmistettu jos niin luulet niin erehdyt varmasti.


      • olet.ammattitrolli
        Lykkäät-pötyä kirjoitti:

        EU on jäsenmaiden vapaaehtoinen yhteenliittymä. Lajissaan se on pisimmälle kehittynyt ja menestynein.
        Kyse on Euroopasta, ei globalismista.

        EU:n jäsenenä Suomi on itsenäinen ja voi hoitaa omat asiansa sekä vaikuttaa kansainvälisesti paremmin kuin koskaan ennen.
        Pienten kansojen todellinen voima on yhteistoimintakyky. EU-vihaajat saarnaavat tuhon tietä.

        Kyse on globalismista, jolla Euroopan maiden itsenäisyyteen ja hallintaan on kajottu invasiivisella politiikalla ulkomailta käsin.

        Suomi ei ole itsenäinen. Itsenäisyyden tunnusmerkkejä on mm. itsemääräämisoikeus ja oma valuutta. Meillä ei ole kumpaakaan.

        Pienten kansojen voima voi olla yhteistyö, mutta miten se liittyy aiheeseen?

        Globalismi = tuhon tie, joka on maalattu kauniin siniseksi ja koristeltu keltaisin tähdin. Sillä tuhon tiellä on jo nähty pysyvän suurtyöttömyyden muodostuminen, nähtiin, kuinka lupaukset olikin valheita, ennätysmäärä yrityksiä on ajautunut konkurssiin, kun kansalliset markkinat kuihtuu mm. ostovoiman puutteesta, on nähty, kuinka kansalle ennen tuottoisaa liiketoimintaa myydään Euromarkkinoille, on nähty, kuinka perinteistä suomalaisuutta alettiin sylkeä päin naamaa ja on uskoteltu kaikille, että EU on kaikille hyväksi, ja on uskoteltu, että on hyväksi sekoittaa kansa kehitysmaapopulaatioilla... ja on valehdeltu, että kehitysmaalaisten avulla maa saadaan uuteen nousuun, jonka laskun syynä on globalismi... Listaa globalismisyövän oireista ja vaurioista voisi jatkaa iltahämäriin.

        Miksi lykkäät pötyä?


      • Näinsemeni

        Ei ku 1944. LIITTYI NEUVOSTOLIITTOON.
        PRESSAKIN JOUTUI VANKILAAN JA MARSKI MAANPAKOON.


      • Lykkäät-pötyä
        olet.ammattitrolli kirjoitti:

        Kyse on globalismista, jolla Euroopan maiden itsenäisyyteen ja hallintaan on kajottu invasiivisella politiikalla ulkomailta käsin.

        Suomi ei ole itsenäinen. Itsenäisyyden tunnusmerkkejä on mm. itsemääräämisoikeus ja oma valuutta. Meillä ei ole kumpaakaan.

        Pienten kansojen voima voi olla yhteistyö, mutta miten se liittyy aiheeseen?

        Globalismi = tuhon tie, joka on maalattu kauniin siniseksi ja koristeltu keltaisin tähdin. Sillä tuhon tiellä on jo nähty pysyvän suurtyöttömyyden muodostuminen, nähtiin, kuinka lupaukset olikin valheita, ennätysmäärä yrityksiä on ajautunut konkurssiin, kun kansalliset markkinat kuihtuu mm. ostovoiman puutteesta, on nähty, kuinka kansalle ennen tuottoisaa liiketoimintaa myydään Euromarkkinoille, on nähty, kuinka perinteistä suomalaisuutta alettiin sylkeä päin naamaa ja on uskoteltu kaikille, että EU on kaikille hyväksi, ja on uskoteltu, että on hyväksi sekoittaa kansa kehitysmaapopulaatioilla... ja on valehdeltu, että kehitysmaalaisten avulla maa saadaan uuteen nousuun, jonka laskun syynä on globalismi... Listaa globalismisyövän oireista ja vaurioista voisi jatkaa iltahämäriin.

        Miksi lykkäät pötyä?

        EU-vihaaja: "Kyse on globalismista, jolla Euroopan maiden itsenäisyyteen ja hallintaan on kajottu invasiivisella politiikalla ulkomailta käsin."

        EU on perustettu jäsenmaiden toimin ja lisää on liittynyt omasta hakemuksesta.

        "Suomi ei ole itsenäinen. Itsenäisyyden tunnusmerkkejä on mm. itsemääräämisoikeus ja oma valuutta. Meillä ei ole kumpaakaan."

        Me määräämme omat asiamme ja osan niistä EU-maiden kanssa yhdessä.Oma valuuttamme on euro.

        Globalismista tajuat yhtä vähn kuinkaikesta muustakin, eli et mitään.


    • Vallanhimo

      Demokraattisesti EU:n budjetti sovittin Saksan ja Ranskan kesken !

      Suomi ei määrää itsenäisesti enään mistään. Susipolitiikassakin vedotaan EU:n vaatimuksiin. Rotanmyrkkyäkään en saanut enään kaupasta ostaa kun EU iski taas näppinsä peliin. Idoottimaista että saan ampua hirvikiväärillä rottia lintulaudalta mutta en saa myrkkyä ostaa ?

      EU ei ole mitään hyvää tuonut tullessaan tai helpottanut elämää. EU on tehoton ja valtavasti rahaa nielevä paperitiikeri !

      Britannia on ollut tuhansia vuosia olemassa ennen EU:ta kuten Italia joten näille maille ei käytännössä tule mitään vaikeuksia jättäessään EU:n tai €uron !

      Suomi on täysin Saksan talutusnuorassa ja Suomen talouskasvu on keinotekoisesti masinoitu estämään tyytmättömyyttä ja euro tai EU ero toiveita.

      Maailma pyöri ennen EU:ta ja tulee pyörimään EU:n jälkeen !

      Mitenkä ylipäätään on mahdollista että Suomi tämän mahtavan sopimukset neuvottelevan EU:n jäsenenä joutuu itse neuvottelemaan esim Irakin kanssa pakolaisten palautus-sopimuksita ?

      Suomi pärjäisi hyvin ilman EU:ta kuten Islanti ja Sveitsikin eikä se €urokaan mitään €ldoraadoa tuonut.

      EU on lopulta pienen epädemokraattisen piirin vallantavoittelukerho ja suojatyöpaikka !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe