Miksei näitä artisteja nähdä Vain Elämässä?

Musanäätä

Matti-Esko
Tapani Kansa
Frederik
Tauski Peltonen
Tomi Metsäketo
Ressu Redford
Tero Vaara
Martti Syrjä
Ismo Alanko
MA Numminen

Anita Hirvonen
Marion
Lea Laven
Muska Babitzin
Arja Koriseva
Marita Taavitsainen
Saija Varjus
?

8

321

Vastaukset

 • Kaikki ei halua VE:ään ja niistäkin ketkä tahtoo niin kaikkia ei voi huolia syystä tai toisesta: esim Frederikillä ei ole omia biisejä, Kansa tiedetään hulluksi, Tero Vaara on persona non grata mielipiteidensä takia..
  Naisista taas Koriseva on niin rasittava hölösuu ettei sitä kukaan kestä ja Hirvoska menee samaan kastiin. Marion on liian hienohelma ja Lea Laven on itsekin tunnustanut olevansa epäsosiaalinen jörö.

 • Martti Syrjä sanoi eräässä radiohaastattelussa suoraan, että häntä ei kiinnosta yhtään esiintyä tuossa Vain Elämää-ohjelmassa.

 • Se ohjelma on menettänyt makunsa. Väkisin väännettyä mutta kun muutakaan ei ole keksitty. Voi lopettaa, ei kaivata.

 • Luettelemasi artistilista. Ei kiitos. Nuo artistit ovat päälle 60-70 vuotiaiden sarjaan kuuluvia. Ei kukaan nuorempi heitä kuuntele/katsele. Tosin eiväthän nuoret katso televisiotakaan.

  • Siksi kun he ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja tähtilaulajia.,ja vain elämää ohjelmassa esiintyvistä tulee myöskin maailman kuuluja laulajia.


 • Matti-Esko, Tapani Kansa, Frederik, Tauski Peltonen , Tomi Metsäketo,
  Ressu Redford, Tero Vaara, Martti Syrjä, Ismo Alanko, MA Numminen

  Anita Hirvonen, Marion, Lea Laven, Muska Babitzin, Arja Koriseva
  Marita Taavitsainen, Saija Varjus

  Yllämainitut maailman kuuluja laulajia, no, ei ole!
  Marion taitaa olla ainoa joka on vähän ulkomailla laulellut eikä kovin kummoisella menestyksellä ja siitäkin on aikaa jo 30-40 vuotta. Esim. Metsäketo, sanotaan että on tehnyt uraa ulkomailla, eipä ole hänestä ulkomaisissa lehdissä kirjoiteltu yhtään.

 • Tämähän on laatuviihdettä näinkin, kun vihreätukkaiset räppärit hakkaavat lusikalla litran mittaa ja huutavat "Vittua tippuu! Vittua tippuu!"...

  • Kuulemma ensi kaudella ovat Tähkä, Erin, Jannika, Vesala ja muut vähälahjaiset taas ryyppäämässä ja itkemässä. Ohjelman nimi Vain samaa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3428
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  1001