Totuus on Jeesus

Jumalanpoika

Mitä sinun tarvitsee tietää siitä, kuinka vaarallinen islam on ja miksi Lähi-idässä ei ole koskaan rauhaa niin kauan kuin muslimeja on olemassa.

Tässä on 10, "Top Ten Lists"?

Top 100 faktoja islamista, että kristittyjen on opittava:

Islam, uskonnollisena järjestelmänä, on täysin saatanallista. Paholainen on sen kaiken puolen takana. Se on "monoteistinen" muoto antiikin kuun palvonnasta, jonka Abraham lähti Irakissa 2000 BC, mutta jonka hänen jälkeläisensä Ishmaelin kautta ovat jatkaneet. Kun muslimit ympäröivät Kabah en massaa, paholainen on heidän jumalanpalveluksensa todellinen tarkoitus. Raamattu opettaa, että paholainen ja demonit käyttävät uskontoja, kuten islam, jotta ihminen palvoo Jumalana. "pakanat uhrata asioita demoneille eikä Jumalalle" 1 Kor 10:20; 2 Chron 18: 21-22; Apt. 17: 16-23; Lev 17: 7; Moos. 32:17; Ps 106: 37; Ilm. 9:20; Ilm. 16: 13-14; Ilm. 18: 2; 1 Ti 4: 1-2; Gal. 1: 8. Se, että islam on selvästi saatanan alkuperää, näkyy kuinka kieroisia teologisia ja fyysisiä hyökkäyksiä ovat kristittyjä tai ketään, joka uskoo, että Kristus ristiinnaulittiin kokonaan tai että Kristus on Jumalan Poika. Islam pakanallisille arabeille on erinomainen satanainen väärennös, joka on vaikuttanut 1/4 maan väestöön. Islam on varmasti paholen suurin haaste vastaan ​​yksi todellinen Jumala ja Vapahtaja: Jeesus Kristus.
Vaikka islam on monoteistinen uskonto, se on todellakin pakanallinen uskonto uudistettu ja uudelleen pakattu monoteismiin. Islam on paganismi monoteistisessa käärepaperissa. Muhammad valitsi yhden jumalan satoja pakanallisia jumalia joukosta ollakseen hänen yksi monoteistinen jumala. "Islam on polytheismi monoteistisella hunnulla". "Islam on uudelleenkäsitelty polytheismi".
Kristinusko on uskonto, jossa Jumala lähettää oman poikansa kuolemaan sinun. Islam on uskonto, jossa Allah kuolee hänen puolestaan. Jeesus sanoi rakastavan vihollistasi. Muhammad sanoi murha vihollisesi verisen miekan avulla. Kun Jeesus pilkattiin, pilkattiin ja kidutettiin, hän käänsi toisen posken ja kestää sitä hiljaa. "Hän ei tehnyt mitään syntiä, eikä hänestä löytynyt mitään vääryyttä, ja kun he houkuttelivat houkuttelunsa häneen, hän ei vastannut, kun hän kärsi, hän ei uhannut, vaan antoi hänelle oikeuden, joka tuomitsee oikeudenmukaisesti" (1 Pietari 2:22, 23). Kun Muhammad oli niin paljon kyseenalaistettu, hän määräsi heidän välittömän murhansa.
"Mitkä ovat korkeimmat arvot kristillisessä uskossa? Rakkaus, uhrata, nöyryyttä ja myötätuntoa toisille, joka sisältää pitkämielisyyttä, mitkä ovat korkeimmat arvot islamissa, korkein taistelee Allahista etenkin, jos kuolet tässä prosessissa. ei ole koskaan kuullut, että rakkaus tai kärsivällisyys, kärsivällisyys tai hyvyys tai uskollisuus tai totuudenmukaisuus ovat sellaisia, että heitä ei ole. Rukous ja hyvät teokset viiden pilarin pitämisessä ovat tärkeimpiä: Rukous ja hyvät teokset ovat myös erittäin tärkeitä kristinuskossa, mutta ne ovat keino päättyä, ei loppua itsessään. rakkauden ominaisuudet ovat kristittyjen elämässä ensisijainen tavoite, koska tämä peilaa Jumalan luonteen (1 Kor 13: 1-7) ... Mikä on islamistien korkein tavoite? Epäilemättä on marttyyri fyysisessä taistelussa varten Jumala laajentaa itsemääräämisoikeuttaan tai lainsahallintaa maapallolla. ... Mikä on kristillisen korkein tavoite? Jumala kertoo meille, mitä Hänen tarkoituksensa on meille, ja meidän pitäisi olla korkein päämäärä. "Niin Jumalan eteen hän myös ennustettu olevan hänen Poikansa kaltaisekseen" (Room. 8:29). Jeesus on "Isän nimenkuva" (Hepr. 1: 3). Tämä tarkoittaa sitä, että Kristuksen kaltaisuuden mukaisuus on mukautettava Jumalan kaltaiseksi, ja tämä on Jumalan tarkoitus meille. Sen pitäisi olla korkein päämme tässä elämässä ja tulevassa elämässä. "(Islam Rising, Jim Murk, s. 200)
Kabahin keskipiste, jonka muslimit kiertävät 7 kertaa vastapäivään kerran vuodessa Hajjissa, on meteoriitti nimeltä musta kivi. Tämä meteoriitti on viitekohta, jolla he laskevat 7 kierrosta. Se on "nolla" -merkki. Tämä osoittaa, että Haagin todellinen alkuperä on pakana. Ilmeisesti todellinen meteoriitti putosi jo ennen Muhammedin syntymistä ja pakanalliset arabit alkoivat palvoa sitä. Efesoksessa löydettiin samanlainen pagan palvonta meteoriitissa, kun apostoli Paavali kävi siellä: Apostolien teot 19: 23-36
Historian näkökulmasta on selvää, että Muhammed nuorena osallistui kaikkien 360 pakanalaisten jumalien palvontaan Mehassa Kabahissa, jonka Quraish-heimo oli ja jonka hallussa Muhammad oli hyvässä asemassa. Muhammadin kasvaessa hän oli vaikuttanut kristityt (monoteistit), jotka tuomitsivat Kabahin polytheismia. Muhammedin elämän jossakin vaiheessa kristittyjen oli vakuuttunut siitä, että polytheismi oli väärässä ja pyrkinyt hylkäämään 360 pagaanista jumalasta, jonka hän oli kasvanut. Muhammed muutettiin kristittyjen vaikutuksen ja opetusten kautta monoteismin käsitteeksi. Koska ylpeä "nationalistinen kulttuurinen arabi"

16

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TKT

      Aika tyly käännös minkä tein googlella, mutta hyvät ihmiset HERÄTKÄÄ!! Ottakaa Jeesus sydänmeenne. Olen ollut 40 vuotiaasta elämästäni 37 vuotta ateisti! Normaali suomalainen duunari ja doku. Se tyhjyys mitä tunnette on henkinen tyhjyys. Menkää kirkkoon hakekaa sitä henkistä puolta elämäänne ja kaikki järjestyy. Ilman Jumalaa kaikki meistä on saatanan pelinappuloita, mutta jos sanot kerran Jeesus ja toisen kerran Jeesus. Tunnet miten elämä ottaa sinut haltuusi. Tunnusta Jeesus, hän pelastaa sinut ja antaa anteeksi aina. Tietenkin jos SINÄ olet valmis muuttamaan elämäsi!

    • äsläm

      Numero 666 on laajalti tunnettu kautta maailman ja yhdistetty yleensä johonkin, mitä pidetään pahana ja varottavana. Se ei kuitenkaan ole sitä miltä se näyttää. Kyseessä on saatanallinen juoni, minkä tarkoitus on estää ihmisiä lähentymästä sitä, minkä tunnuksena on luku 666. Saatana tietää, että 666 on Jumalan kirja ja tahtoo ihmisten pysyvän siitä kaukana. Suunnitelmansa mukaan hän päätti antaa tälle numerolle huonon imagon. Saman hän teki numerolle 19, mikä on Jumalan kirjan matemaattinen koodi. Hän yhdisti sen omaan uskontoonsa, bahaismiin, johtaakseen ihmisiä pois totuudesta."

      Numerologisin perustein kirjoittaja on siis päätynyt tulokseen, että 666 on Koraanin jumalallinen tunnusluku! Numero 19 puolestaan olisi koodiavain, jonka avulla voitaisiin testata, mitkä jakeet kuuluvat 'aitoon' Koraaniin ja mitkä ovat ns. 'saatanallisia säkeitä' !

      Näin siis jotkut islamin omat oppineet itse asiassa myöntävät, että islam on Ilmestyskirjan ennustama peto ja Koraani 'pedon merkki', koska sen tunnuslukuna on 666.

      • gdfy576er7tr

        666 viittaa keisari Neroon.


      • ei-eksytetty

        Olisko se tämä...:
        http://nwohavaintoja.blogspot.se/2016/01/jesuiittojen-salainen-vala.html
        jesuiittojen vala:
        ”Minä _______ (nimi) vannon Jumalan ja kaikkien näiden pyhimysten läsnäollessa, että hänen pyhyytensä paavi on Kristuksen sijaishallitsija ja ainoa katolisen tai universaalin kirkon johtaja.
        Tämä valta on annettu Jeesukselta. Paavilla on valta suistaa vallasta harhaoppisia kuninkaita, prinssejä, valtioita, liittovaltioita ja hallituksia. Kaikki jotka ovat laittomia ilman hänen pyhää suostumustaan ja ne voidaan turvallisesti tuhota.
        Vakuutan edelleen, että haluan auttaa ja avustaa ja neuvoa kaikkia tai ketä tahansa Hänen Pyhyytensä asiamiehistä, missä tahansa olenkin, ja tahdon tehdä parhaani luvallisesti tai luvatta hävittääkseni juurineen harhaoppiset protestanttiset ja liberaalit opit (Liberaalit opit ovat niitä joissa sinä itse valitset siihen mihin uskot).
        Lupaan ettei minulla ole omaa mielipidettä ja tottelen kuin ruumis. Sodin salassa tai avoimesti kaikkia harhaoppisia, protestantteja ja liberaaleja vastaan, sillä minut on ohjattu tuhoamaan ja hävittämään heidät koko maan päältä. En säästä ketään sukupuolen, iän tai kunnon perusteella.
        Minä tahdon hirttää, tuhota, keittää, nylkeä, kuristaa ja elävältä haudata nämä kunniattomat harhaoppiset; repiä auki heidän vatsansa ja naistensa kohdut, murskata seinää vasten heidän lastensa päät tuhotakseni ainiaaksi heidän inhottavan rotunsa.”


    • SuomiSuomalaisille

      Ei viinanjuonnin lopettamiseen tarvita mitään jeesusta, ei muhamettilaisten lopttamiseen tarvita viinaa, vain tarpeeksi vahvat kädet ja tahtoa...... jota tosin ei näistä nykyajan vässyköistä tahdo löytyä.....

      • Heikkoollu

        Kyllä mä tarvin silloin aikoinaan alkoholin himon lopettamiseen Jeesuksen samoin mun mies ollaan me sen verran heikkoja.Mutta heikoissa Jeesus on väkevä.


    • salmari

      Minä olen viimeiset 20 vuotta toitottanut islamin saatanallisuudesta, mutta kukaan ei ota tosissaan ja nauretaan päin naamaa. Ei ehkä enään.

      • SuomiSuomalaisille

        Ei enää salmari....... todellakaan.


    • d123d123123f

      Jeesus on perseestä ja yhtä turha kun voodoo nukke.

      Sä voit moraalisesti uskova jeesuksen oppeihin,
      muttaku tulee tosi paikka ni jeesus ei tee hevon vittujakaan.

      kaiken voi selittää sillä että saatana on maailman mestari.

      jeesus on pilviveikko joka katselee ja katselee.

      kuoleman jälkeen saattaa saada oikeuden.
      mutta siinä vaiheessa kaikki on muutenkin liian myöhäistä

      olipa pelle jeesusta tai ei.

      • Lytysilmanjeesusta

        Kun tuli tosi paikka niin luoti ei osunut minuun.Kun en voinut kävellä niin Jeesus laittoi jalkani toimimaan. Kun oli kova yskä niin Jeesus helpotti olon. Kun en voinut tehdä miehelleni sellaista mitä vaimon kuuluu monia vuosia siis kesti tuli aika että jälleen pystyin. Kaikken tähän olen tarvinut vain Jeesuksen avun. Kun oli hilkulla että 2 rekkaa meinas ajaa mut lyttyyn Jeesus pyöräytti mut ja vei takaisin teiden keskelle. Jeesus teki nämä ei Jumala.Jeesus on uuden liiton auttaja ei Jumala.


    • sana

      Jeesus istuu Jumalan oikealle puolella. Jumalan lähetti Jeesus toi sanoman. Mikä siinä on niin vaikeata uskoa, kun kvantti fysiikkakin selittää Jumalan. On Atomi, mutta se Atomi on tyhjä. Atomi toimii "jostain" saamalla värähtelyllä. Mutta, jos tämä värähtelyn lähde päättäkin lopettaa toiminnan, niin kaikki loppuu samalla miljoonas osa sekunnilla.
      Jos Jumala haluaa elämää, se jatkukoon. Jos ei, niin elämä tällä pallolla loppuu niin nopeasti , että meistä sitä ei kukaan kerkeä huomaamaan.!
      Jeesus Jumalan lähettiläs kertoi jo kaiken, miksi kaikesta pitää tehdä vaikeampaa?

      • Pärjätin

        Perää tossa on siinä mielessä on, että monet kvanttifyysikot ovat "tulleet uskoon". Eli siis kaikki on yhteydessä toiseen. Jos meikäläisen DNA;sta otetaan näyte, niin tutkimusten perusteella se toimii juuri niinkuin mulla, vaikka näytteellä olis vaikka 10 km etäisyys minuun, Isäntäänsä. Mielenkiintoista, mutta homma on niin että kaikki on yhteydessä toisiinsa, kaikella solu tasolla ja just se "värähtely" on se elämän lanka. Jos se pysähtyy, niin kaikki oleva loppuu.


      • jooeisitäjeesustataas

        Eipä se Jeesus paljoa totuuksia kertonut. Jopa niin yksinkertainen asia kuin E=mc^2 piti ihmisten ihan itse keksiä paljon myöhemmin ja kokeilla Japanilaisilla. Higgsin bosonista tai gravitaatioaalloista ei hiiskunut sanaakaan vaikka kaikkea muuta joutavaa kyllä höpötteli.


    • fdfsdfsdf

      Väärässä osiossa olette.

    • ei-eksytetty

      Tutkin raamattua tämä avulla ja huomaan että krityillä on monta jeesuksia.
      http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html
      -
      Jos niin ovatko molemmat Jumalan "ainoa Poika?"
      1/Matt. 2:1 "Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Beetlehemissä kuningas Herodeksen aikana ..."
      2/Luuk. 2:2-5 "Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana ... Niin Joosefkin lähti ... kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem ... Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli."
      Huomaa, että kuningas Herodes kuoli vuonna 4 eKr. Kyreneiuksesta ei tullut maaherraa ennen vuotta 7 jKr.
      Joten kyseessä on raamatun mukaan kahdesta eri Jeesuksesta.
      ==========
      Voiko yksi; kolme tai jopa viisi Jeesusta olla kyseessä ja jos voisi olla, niin ovat kaikki ristillä olleita?
      Yksi ja sama "Jeesus" ei voi "antaa henkeänsä" komella eri tavalla:
      -
      1/Matt. 27:46,50 "Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit? Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä."
      2/Joh. 19:30 "Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: Se on täytetty, ja kallisti päänsä ja antoi henkensä."
      3/Luuk. 23:46 "Ja Jeesus huusi suurella äänellä ja sanoi: Isä, sinun käsiisi minä annan henkeni. Ja sen sanottuaan hän antoi henkensä."

      ja ilmeni että niitä Jeesuksia on useita!
      Kuka näistä Jeesuksista on omia uskovaisia, pikku lapsiakin tappaneen kristittyjen laittomuuden palvelma jeesus?

    • VapahtajaOletSinä

      Kun tietää kuinka vaarallinen ihmisille ja ihmiskunnalle on on ollut Lähi-idästä levinnyt kristittyjen kultti, niin on helppo aavistaa että samaan kuviteltuun jumalaan perustuva islam on yhtä vaarallinen mutta 600v kehityksestä jäljessä. Pahin on sikäli heillä vielä edessä. Kristittyä maailmaa ja uskovaisia ei juuri enää onneksi ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe