Ylen feikkidokumentti

FES

Menee just telkkarissa. "Avara luonto: Koskematon Etelämanner".

Yöttömiä öitä, kaamosta, pingviineitä laumassa... etc. Mikään ei sovi litteän maan kanssa.

50

807

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rantasipi

      Totta ei sovi, mutta palloon sopii. Suomessakaan ei ole yötöntä yötä, meille on kokoajan valehdeltu.

      • FES

        Yötön yö on vain pohjoisessa. Etelässä ei, koska mitään etelämannerta ei ole olemassakaan. Dokumentit tehdään nykyään kätevästi tietokoneella.


    • Olen itse todistanut etelän yötöntä yötä, joten väitteesi on väärä.

      • Tai korjaan: lähes yötöntä yötä.


      • ei-yöttömiö-öitä-eteläs

        Max 16-18 tuntia valoa siellä per vuorokausi. Ei sen enempää. Siellä pitäisi olla joskus jopa yöttömiä öitä, mutta kun ei ole niin ei ole. Ei ole koska Maa ei ole pallon muotoinen vaan litteä päältä. Syy miksi siellä on jopa yli 12 tuntia valoa vuorokaudessa, se johtuu tietenkin taivaankupolin/taivaankannen heijastuksista.


      • saa.matkustaa
        ei-yöttömiö-öitä-eteläs kirjoitti:

        Max 16-18 tuntia valoa siellä per vuorokausi. Ei sen enempää. Siellä pitäisi olla joskus jopa yöttömiä öitä, mutta kun ei ole niin ei ole. Ei ole koska Maa ei ole pallon muotoinen vaan litteä päältä. Syy miksi siellä on jopa yli 12 tuntia valoa vuorokaudessa, se johtuu tietenkin taivaankupolin/taivaankannen heijastuksista.

        Kuten kaikki koulussa hereillä olevat tietävät, Pohjoisessakaan yötön yö ei ala kuin Napapiirin tietämillä, jossain 66 astetta pohjoista tietämillä; toimii sama tietenkin myös Etelässä, sitä ei ole ennen kuin 66 astetta eteläistä.

        Eteläisin osa Chileä on ainoastaan 53.5 astetta eteläistä, Australia ja Uusi Seelanti loppuu kauan tuota ennen. Vastaisi sitä jos Pohjoisessa alkaisit ihmettelemään miksei pohjois-Saksassa (tai Liverpoolissa, Moskovassa yms) ole keskiyön Aurinkoa.

        Mutta ei huolta, laivaristeilyjä järjestetään Etelä-Mantereen rannoille ihailemaan eteläistä Yötöntä Yötä.

        https://www.swoop-antarctica.com/cruises/circle

        Matkaan Hopea.


    • Nimimerkki Sillei, olitko Ushuaiassa, joka on maailman etelaisin kaupunki Argentiinassa? Sielta ei ole pitka laivamatka Deception Islandille, eli suomeksi PetosSaarelle, joka kuuluu jo kai Etelamantereeseen, mutta PetosSaari ei olekaan mikaan ikuisen lumen ja jaan peittama, vaan koko Etelamanner saattaa koostua vain samanlaisista saarista kuin PetosSaari, ja ne Etelamantereen vaitettyja lumivalleja kuvaavat videot ja valokuvat saattavat olla petosta ja tehty trikkikuvauksella seka Alaskassa, jossa ne vaitetyt Etelamantereen turistit poseeraavat kameroille oikean Etelamantereen sijasta, elikka ne turistit ovat vain nayttelijoita petokselle.

      Deception Islandia ei ole turhaan nimitetty silla nimella, PetosSaari, vaan se nimi on jonkinlainen viesti etta varokaa Etelamantereen petoksia.

      • Jo se riittää todisteeksi pallomaasta, että meidän talvikuukausina, kun aurinko on kohtisuorassa kauriinkääntöpiirin nähden, kestää päivä kauemmin sen eteläpuolella Uudessa Seelannissa, kuin kääntöpiirillä.

        Not possible on flat earth.


      • fghfhfhgfh

        Painu mielenvikainen tuomittu pedari muualle.


      • YritäEdes

        Tämähän on kovin uskottavaa. Koko maailmankuvani muuttui :D


    • Moinen todellisuuden torjunta on tietysti henkistä sairautta. Olen perehtynyt tähän nimenomaiseen asiaan Youtuben videoista ja niiden kommenteista. Voi sentään sitä hassutusta! Mutta asianomaisille se on kovaa todellisuutta: he voivat luottaa vain Youtubeen, kun elämä on kuitenkin elettävä jossakin muualla, jossa he eivät pahimmillaan voi luottaa mihinkään, vaan kaikki on petosta ja väärää.

      • Lolletilooh

        Mielestäni ei ole mitään sattumaa, että kovimmat salaliittoteoreetikot ovat yleensä ns reppanoita. Siis ihmisiä, jotla eivät oikein ole elämässä pärjänneet.

        Ei ihme että on kova tahto uskoa että vika onkin maailmassa ja salaliitoissa, eikä siinä että tuli vaan itse tehtyä elämässä paskoja valontoja. Hauskinta on kun ko tyypit nimittelevät muita lampaisksi yms, vaikka itse uskovat täysin kritiikittä kaiken "vaihtoehtoisen totuuden" :D


    • RaamatunTotuus

      Maa on litteä ja sillä selvä. Asiasta ei saa keskustella yhtään enempää. Kai pitää taas ottaa roviot käyttöön.

    • Jos joku lukee koulukirjasta jonkun asian, niin miten se asia voi muuttua "epaluotettavaksi tiedoksi" silloin, jos sen saman tiedon kertoo YouTubessa? Valtavirtamediakin laittaa televisiouutislahetyksiaan katsottavaksi YouTubeen, joten miten joku uutinen on "aito" vain silloin, jos se naytetaan televisiossa, ja kuinka se sama uutinen muuttuu "idioottien horhoharhaksi" silloin, kun se naytetaan YouTubessa?

      Talla palstalla on henkiloita, jotka haluavat laittaa pakkohoitoon mielisairaalaan kaikki ne, jotka eivat hyvaksy kaikkea mita valtavirtamedian uutiset ja koulukirjojen tieto kertovat. Ne fasistit haluavat sananvapauden vain itselleen ja riistaa sen pois kaikilta muilta, sen huomaa heidan kirjoitustensa savysta.

      Kuinka moni taman palstan kirjoittajista on kaynyt vaitetylla Etelamantereella? Veikkaan, ettei kukaan, ja jos on, niin sitten Facebookin kuvia ja YouTuben videoita linkkeineen talle palstalle, omilla nimilla ja kasvoilla tietenkin, koska netti on taynna feikkivalokuvia ja feikkivideoita ns. Etelamantereelta, silla niita voi helposti uudelleenladata feikkisivustoilta omalleen, joten ainakin oma naama on oltava mukana retkivalokuvissa ja retkivideoilla, ennen kuin voi vaittaa Etelamantereen olemassaolosta mitaan. Itse en ole siella kaynyt, mutta vanhana elokuvantekijana erotan kylla aidot filmit ja kuvat huijauksista, ja mielestani kaikki ns. Etelamantereelta otetut kuvat ja filmit ovat petkutusta. Mika laki tai mielenterveyslaki kieltaa minua sanomasta talla tavalla? Onko tallainen mielipide muka vaaraksi itselleni tai muille? No ei todellakaan ole.

      • Youtube itsessään ei tee asiaa vähemmän luotettavaksi, mutta se että Youtubeen tai yksityiseen blogiin voi kuka tahansa kirjoittaa mitä tahansa totuusarvosta huolimatta tarkoittaa että mediakritiikki pitää olla erityisen tarkkana jos julkaisu on pelkästään Youtubessa tai muualla vastaavassa.

        Olet myös oikeassa ettei mielipiteesi ole mitenkään vaarallista muille. Onneksi tutkijat ja tekniikan kehittäjät tosin eivät ole samalla tavalla rajoittuneita niin esimerkiksi GPS-satelliitit jatkavat toimintaansa :)


    • Vastaukseni nimimerkille "fghfhfhgfh". Talla palstalla on hanenlaisiaan henkiloita kirjoittamassa, tahan tyyliin:

      "Hyvaa paivaa, olen kirjamyyntiedustaja ja videomyyntiedustaja USA:n Avaruushallinnosta NASA:sta. Minulla on tassa uusimpia NASA:n tekemia kirjoja ja dokumenttielokuvia, hianot varikuvakirjat vain 100 euroa kappale, ja hianot dokkarileffat vain 40 euroa kappale. Nyt jokainen kunnon rehtiteipas kansalainen toki ostaa kaikki kirjamme ja dokkarimme, koska ettehan halua leimautua littean maan kannattajiksi olemalla ostamatta tuotteitamme? Jaa, sinako Aarre Lehtonen et haluakaan ostaa meilta mitaan, ja viela kehtaat kertoa muillekin, etta kaikki tuotteemme ovat petkutusta Kuulentofilmeista alkaen? Painu helvettiin netista kertomasta sellaista ja pilaamasta bisneksiamme. Olet salaliittohorho kuvitellessasi, etta on olemassa huijarilafkoja ja niiden huijaustuotteita, ja etta NASA muka olisi sellainen. Ellet heti lopeta kertomasta, etta NASA on pelkka petkutuslafka, niin jarjestamme sinut loppuiaksesi pakkohoitoon vankimielisairaalaan sellaisella tekaistulla diagnoosilla, etta litteaan maahan uskominen on psykoottista harhaa. Siksi olemme myos jarjestaneet valtavirtamedian avulla sinut, Aarre Lehtonen, syylliseksi lasten kidnappaukseen koulujen pihoilta, HAHHAHAAA, ja kykenemme tallaiseen massahuijaukseen salaseurojemme avulla, joihin kuuluu valtavirtamedian lehtien paatoimittajia, poliiseja , syyttajia ja tuomareita, joten ellemme saa sinua laitettua pakkohoitoon mielisairaalaan NASA:n kritiikkisi takia, niin sitten ainakin raivokkaat mukiloitsijajoukkiot teloittavat sinut, kun lukevat sanomalehdista, etta olet kidnapannut lapsia koulujen pihoilta pakettiautoosi, HAHHAHHAAA. Siksihan sina sinne Bulgariaan jouduitkin maanpakoon Suomesta jo kahdeksan vuotta sitten, mutta nakojaan jatkat NASA:n kritiikkiasi, joten varohan vaan, ja varokaa muutkin, joten ostakaa heti kaikki NASA:n julkaisemat kirjat ja dokkarileffat ja uskokaa kritiikitta siihen kaikkeen petokseen jota tarjoamme, tai muuten joudutte kokemaan Aarre Lehtosen kohtalon. TAMAHAN SITA SANANVAPAUTTA VASTA ONKIN, MAA EI OLE LITTEA, JA JOKA MUUTA VAITTAA, TELOITETAAN SALASEUROJEMME TOIMESTA, HAHHAHHAAA! TEHAN JOKO OSTATTE TAI ITKETTE JA OSTATTE VAITTEEMME KUULENNOISTA, MAAILMAN MAAPALLOISUUDESTA JNE. MAISTUISKO PAKKOHOITO MIELISAIRAALASSA TAI TELOITETUKSI JOUTUMINEN RAIVOKKAIDEN MUKILOITSIJAJOUKKIOIDEN TOIMESTA, MITA? NO EI VARMASTI MAISTUIS, JOTEN TOTELKAA JA USKOKAA KAIKKI MITA NASA VAITTAA!"

      Tama yllaoleva kirjoitukseni kuvastaa peilin tavoin sellaisten asennetta, jotka palvovat valtavirtamediaa ja NASA:a lopullisena auktoriteettinaan.

      • RauhoituIhminen

        Se, että maa on pallo, ei ole mielipide, vaan kylmä totuus. Jos joku väittää, että maa on litteä, on mielipide. Saatte kyllä pitää mielipiteenne. Ongelma on siinä, että tyrkytätte mielipidettänne totuutena. Pitäkää uskomuksenne omana harrastuksenanne, älkää tyrkyttäkö sitä muille.
        Toivottavasti paranet pian!


      • palloviski

        Tuo Nasasta kouhkaaminen on taas yksi todiste lättäpäiden typeryydestä. Selvästi näkee että lahjat riittävät vain amerikkalaisten salaliittosivujen suomentamiseen. Amerikkalaiset salaliittoteoreetikot taas luulevat että Nasa on ainoa joka on löytänyt todisteet nykyisen kaltaisesta maailmankuvasta. He eivät ymmärrä tiedettä eivätkä historiaa. Maan pyöreys tunnettiin jo ajanlaskumme alussa. Ja sen voi todistaa kuka tahansa jota ei ole lukittu neljän seinän sisään.


    • Korjaus NASA:n myyntiedustajaviestiini: Piti kirjoittaa "rehtireipas", ei "rehtiteipas".

    • Yliopistoloppututkinnon psykologiasta suorittanut littean maan kannattaja Jake Gibson USA:sta teki haastattelun valtavirtamediaa ja NASA:a palvovien keskuudessa ulkoilmakahvilassa, mutta Jake Gibson sai osakseen pilkkanaurua, ja kahvilan omistaja kaski hanta poistumaan kahvilasta, vaikka Jake Gibson ei kertonut nakemyksiaan mitenkaan aggressiivisella tavalla. Jos kertoo edes reaalimaailmassa julkisella paikalla kannattavansa litteaa maata, niin sensuuri voi iskea myos reaalimaailmassa, kuten Jake Gibsonille kavi. Alla on linkki hanen videoonsa sielta tilanteesta:

      https://www.youtube.com/watch?v=GJk67TYsrvc

      Jake Gibson myontaa, etta littean maan kartat eivat ole paikkansapitavia, mutta han on silti edelleenkin littean maan kannattaja.

    • PS. edelliseen viestiini: Jake Gibson on se henkilo, joka on enimmakseen kameran takana haastattelemassa videon alkuvaiheessa, ja ne muusikot kitaroineen ovat niita NASA:n palvojia. Niin, ja kylla minun mielestani ne, jotka haluavat NASA:a ja valtavirtamediaa palvoa, voivat ihan vapaasti minun puolestani niin tehda, enka soita poliiseille enka psykiatreille, kunhan ne palvojat eivat kay fyysisesti kimppuuni eivatka yllyta siihen muitakaan.

    • NakkiPystyssä

      Minä olen fättäri eikä kukaan ole minua vainonnut puhumattakaan pakkohoitoon hakemista.
      Täten olen katsonut tarpeettomaksi lähteä maanpakoon.
      Myös ne joiden kanssa olen litteästä maasta keskustellut eivät ole minua hulluksi haukkuneet vaan ovat jääneet miettimään esim. vedenpinnan suoruutta.

      Olisin tietenkin hyvin imarreltu jos minua ryhtyisivät mustiin pukuihin pukeutuneet miehet kauppamatkoillani seurailemaan.

      Terveisiä vain Lehtoselle sinne Bulgariaan. Olen ollut siellä Golden Beachilla bilettämässä.
      Suomalainen Ossi myi rannalla essoja a/ 10- 20 €.

    • Kiitos terveisista. "Esso" tarkoittaa slangissa kai ekstaasihuumetta, korjaa jos tietoni ei ole oikea. Itse en koske huumeisiin lainkaan. Sen lisaksi, etta huumeet johtavat huumehelvettiin ja kuolemaan, niista saa myos 10 - 20 vuoden vankilatuomioita taalla Ita-Euroopassa ja kasittaakseni myos useimmissa maailman maissa, joten huumeisiin ei kannata koskea, vaan suositukseni on, etta kannattaa kieltaytya ja poistua heti paikalta, jos joku saapuu niita tarjoamaan.

    • Nimimerkki "RauhoituIhminen" kirjoitti: "Se, että maa on pallo, ei ole mielipide, vaan kylmä totuus. Jos joku väittää, että maa on litteä, on mielipide. Saatte kyllä pitää mielipiteenne. Ongelma on siinä, että tyrkytätte mielipidettänne totuutena. Pitäkää uskomuksenne omana harrastuksenanne, älkää tyrkyttäkö sitä muille. Toivottavasti paranet pian!"

      Sana "tyrkyttaminen" tarkoittaa, etta esim. kadulla pysayttaa ohikulkijoita ja tunkee niille brosyyreita ja paallepasmaa niille myos suusanallista ideologiaa jostakin asiasta, tai etta postittaa fyysisia lehtia ihmisten postilaatikoihin pyytamatta ja yllatyksena, tai etta soittaa puheluita pyytamatta ja yllatyksena ja paallepasmaa ideologiaa puhelimitse. Mina en tee mitaan edellaluettelemistani asioista, joten en tyrkyta mitaan. Jokainen itse omasta valinnastaan tulee lukemaan tata palstaa ja itse klikkaa viestit luettavaksi, ei kukaan sellaiseen pakota. Kukaan ei myoskaan pakota katsomaan YouTube videoitani. joten vaite, etta "tyrkytan" asioita, ei pida paikkaansa.

      • MeeNukkuun

        Se, että littana jakaa tyhmyyttään, on tyrkyttämistä. Kun TIEDEMIES jakaa TIETOUTTAAN, on se informaation levittämistä.

        Eli jos et halua tyrkyttää, pidä vain tyhmyytesi omana tietonasi.


      • hähähähähähäähäääää

        Hra Lehtonen on kysymyksineen viisauksien äärillä jos vaikka hullu onkin nykymääreiden mukaan.
        Jotain merkittävän salaista Etelämantereelle kätkeytyy mitä maailman valtaeliitti ei halua meidän tietävän.
        Se on varmaa.

        Etelämantereen kansainvälinen "suojelusopimus" on ainutlaatuinen
        koska sitä ei olla rikottu; kaikkia muita sopimuksia on rikottu, etupäässä hyökkäämättömyyssopimuksia.

        Hauskaa on että Etelämantereella suojellaan jotain sellaista mitä siellä ei ole?
        Sehän on kertoman mukaan tyhjä eikä siellä ole yhtään mitään.
        Miksi tyhjää pitäisi suojella?
        Amiraali Byrdin kuvaamassa filmissä kuitenkin näkyy että siellä on valtavia paljaita maa- alueita; lämpimiä ja siten sulia jokia ja järviä.

        Tämä merkillinen ja mittava salaisuuden verho saa tietenkin ajatukset liikkeelle.
        Ainoastaan pässinpäät palloteoreetikot uskovat NASAn selityksiin. Mitä vittua NASA Etelämantereella tekee?

        Suurin naurun aiheeni viime vuosina oli kun meille kerrottiin että NASAn työntekijä oli löytänyt sieltä Marsista pudonneen kiven. Siitä kerrottiin laajalti maailman juutalaisomisteisissa valtalehdissä.
        Pallopäälampaat määkivät kuorossa ihmetyksestä.


      • hähähähähähäähäääää kirjoitti:

        Hra Lehtonen on kysymyksineen viisauksien äärillä jos vaikka hullu onkin nykymääreiden mukaan.
        Jotain merkittävän salaista Etelämantereelle kätkeytyy mitä maailman valtaeliitti ei halua meidän tietävän.
        Se on varmaa.

        Etelämantereen kansainvälinen "suojelusopimus" on ainutlaatuinen
        koska sitä ei olla rikottu; kaikkia muita sopimuksia on rikottu, etupäässä hyökkäämättömyyssopimuksia.

        Hauskaa on että Etelämantereella suojellaan jotain sellaista mitä siellä ei ole?
        Sehän on kertoman mukaan tyhjä eikä siellä ole yhtään mitään.
        Miksi tyhjää pitäisi suojella?
        Amiraali Byrdin kuvaamassa filmissä kuitenkin näkyy että siellä on valtavia paljaita maa- alueita; lämpimiä ja siten sulia jokia ja järviä.

        Tämä merkillinen ja mittava salaisuuden verho saa tietenkin ajatukset liikkeelle.
        Ainoastaan pässinpäät palloteoreetikot uskovat NASAn selityksiin. Mitä vittua NASA Etelämantereella tekee?

        Suurin naurun aiheeni viime vuosina oli kun meille kerrottiin että NASAn työntekijä oli löytänyt sieltä Marsista pudonneen kiven. Siitä kerrottiin laajalti maailman juutalaisomisteisissa valtalehdissä.
        Pallopäälampaat määkivät kuorossa ihmetyksestä.

        Missään sopimuksissa ei kielletä etelä-mantereelle matkustusta. Normaali all-inclusive risteily sinne 10-14 päiväksi maksaa noin 10-12 tuhatta dollaria jos kiinnostaa. :)

        Etelä-mantereen turisti-informaatiota löytyy mm. oheisesta sivustosta
        https://www.coolantarctica.com/Travel/antarctica_travel_home.php


    • KäyräNakki
      • CasioEdifice

        Tämä todistaa, että ketään täysijärkistä ei asia kiinnosta. Suomessa tosi lättäreitä on varmaan 5 kappaletta, loput ovat trolleja.


      • Rahapuu

        On vaikeaa ja usein mahdotonta tunnustaa itselleen joutuneensa ehkä vuosikymmeniä kestäneen pallomaa- teoria- aivopesun uhriksi. Siitä irti pääseminen vaatii ankaraa opiskelua ja analysointia internetin syövereissä. Ei kaikilla ole tähän aikaa eikä intoa vaan katsovat helpommaksi olla valtavirran vietävänä.
        Ihmisen on mahdotonta havainnoida Maan muotoa omilla aisteillaan.

        Julkinen tunnustautuminen flättäriksi vaatii ettei ole tai ole hakeutumassa julkiseen virkaan eikä ole ole riippuvainen julkisesta rahoituksesta.

        Maailman älymystönuoret jotka ovat näistä riippumattomia ovat jo kaikki flättäreitä.


      • käänteinen.renesanssi

        oma älyllinen lähestymistapani uskomuksiin maan litteydestä kertoo yhteiskuntiemme ajattelumallien taantumisesta jonnekin 1300 1500 lukujen tienoolle ... sarkastinen ajatus yhden totuuden suojelemisesta modernin inkvision keinoin ... kerro totuus, joka on yleisen hyväksytyn vastainen, olet harhaoppinen flättäri


    • PasiToivonen

      Maan voi todeta palloksi kun ui keskelle järveä ja katsoo vastarannalle silmät veden pinnan tasolla.

      • perspektiivin.mahti

        Eeei kun se on se perspektiivin luomat jättämäiset aallot mikä sen rannan siellä peittää.

        Perspektiivi suurentaa ainoastaan aaltoja.

        Ja se ranta on kanssa liian leveä jotenka perspektiivi kutistaa sen näkymättömiin koska se on vaakasuora.


      • perspektiivin.mahti kirjoitti:

        Eeei kun se on se perspektiivin luomat jättämäiset aallot mikä sen rannan siellä peittää.

        Perspektiivi suurentaa ainoastaan aaltoja.

        Ja se ranta on kanssa liian leveä jotenka perspektiivi kutistaa sen näkymättömiin koska se on vaakasuora.

        "Perspektiivi" on taikasana, joka hoitaa kaikki hankaluudet lättäuskossa.


      • NualeSammakkoa

        Perspektiivioppi onkin oma taiteenlajinsa jota pallopääpähkäilijä ei edes halua ymmärtää.
        Horisontti on kuitenkin aina viivasuora oli tarkkailija kuinka korkealla hyvänsä.

        Tässä selostusta suomenkielellä asian tiimoilta huumoriakaan unohtamatta:
        https://www.youtube.com/watch?v=Ggr8O6Qtyn0


      • palloviski

        Kyllä se avaruudesta näyttää aika pyöreältä.


    • muikku.5v

      Miksei lättäpäät ole menneett ottamaan kuvaa siitä lättämaan reunasta?

      Miksei kukaan ole mennyt ottamaan kuvaa lättämaan reunasta, eihän se nyt mikään mahdottomuus ole, purjehtii vaan suoraa kohti lättämaan reunaa ja pysähtyy reunalle, jottei putoa alas, ja ottaa kuvan alaspäin reunasta.

      Kinnostaisi tietää mitä siinä reunalla on ja kuinka paksu se on.

      Tietääkö lättäpäät voiko ulkokehää pitkin kävellä koko lättämaan ympäri, ei siis kävellä lättämaan reunalla vaan siinä sivussa, kehällä?

      Onko lättämaan ulkokehällä painovoimaa, ja mikä sen saa aikaiseksi, vai tippuuko sieltä avaruuteen?

      • suorakulmiokos

        Kiitän lämpimästi hra muikku.5v:tä mielenkiinnosta.

        Etelämantereelle on kaikilta siviiretkikunnilta pääsy kielletty; lupia siellä harhailuun ei yksinkertaisesti myönnetä. Se on omituista; perusteena alueen suojelu?
        Miksi sotilaallisesti vartioidaan aluetta missä ei virallisen selityksen mukaan ole yhtään mitään?
        Retkikuntia toden totta riittäisi.

        Painovoimasta totean että sitä ei ole koska sen olemassaoloa ei olla todistettu.

        Etelämantereen ympäri on purjehdittu 2 kertaa. Matkaa on kertynyt rapiat 110 000 km.


      • palloviski

        Varmaan on olemassa paljonkin videoita tms. todisteita retkikuntia käännyttävistä Etelämantereen sotilasvoimista? Kukahan puusilmä muuten on ajelehtinut 110 tuhatta kilometriä päästäkseen Etelämantereen ympäri. Sellaisen navigoijan kyydissä en uskaltaisi lähteä edes Suomenlinnaan!


      • lätty.housu

        Menetkös ottamaan sen videon sieltä Etelämantereelta, jotta näemme miten sinut käännytetään pois?

        Jos ei käännytetä, niin ota kuva siitä lättämaan reunasta todisteeksi kaikille.


    • lättäaivo

      suorakulmiokos ei sitten ollut tajuavinaan yhtään kysymystä, vaan tahallaan väärin ymmärsi kaikki.

      lättämäässa pitäisi löytyä kiekon reunaa 360 asteen verran, eli mistä tahansa pääsee kurkkaamaan reunan yli, miksi pitäisi mennä juuri Etelämantereelle.

      • NualeSammakkoa

        Etelämantereeksi nimitetään aluetta mikä ympäröi litteää maatamme.


    • NakkiPomppasiLattialta
    • tiätäväinen

      Tuo purjehduskisa oli feikki.

      • kiimanki

        Hmmmm....
        Haluaisin nähdä tuon purjehduskisan osanottajat, kisaseurannat ja lopputulokset aikoineen.
        Niitä ei taida tulla.


      • kenkä.toiseen.jalkaan
        kiimanki kirjoitti:

        Hmmmm....
        Haluaisin nähdä tuon purjehduskisan osanottajat, kisaseurannat ja lopputulokset aikoineen.
        Niitä ei taida tulla.

        Minäkin haluan nähdä sen 110000 kilometrin purjehduksen videon ja GPS seurannan.

        Koska julkaiset?


    • heh_heh_heh

      Niin, teille kaikki maapallon ympäripurjehdukset sun muut ovat tietenkin feikkiä, kuinkas muuten? : D

      Pyysit kuitenkin purjehtioiden satelliittiseurannan tietoja? Miksi näin? Eikös sen satelliittipaikannuksenkin pitänyt olla pelkkää feikkiä ja huijausta? Eihän feikkisatelliittehin perustuva paikannus voi toimia keskellä merta kaukana kaikista mastoista!

      • kiljuakos

        Halusin nähdä purjehduskisan osanottajaluettelon, kisaseurannan ja lopputulokset aikoineen.
        Kisaseuranta olisi mahdollista ainoastaan tuomariveneistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      514
      3755
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3444
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3040
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2332
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2200
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      223
      1638
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1291
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe