MISSÄ JUMALA LUURAA?

JumalaSinussa

Löytyykö avaruudesta linnunradastamme persoonallista älyllistä jumaluutta? Avaruus on näet täynnä aurinkomme kaltaisia tähtiä galaktisessa järjestelmässämme ja muissa galakseissa. Sekä planeettoja, joista ei ihminen ole elämää löytänyt. Tähdet ja avaruus-lehti avartaa hienosti maailmankuvaa taiteilijoiden näkemyksillä höystetyillä avaruuskuvilla, ja Hubblen kuvakoosteilla. Googleta NASA, jos haluat tietää avaruudesta lisää, ja tähyä välillä tähtiin :)

Liikkuuko jumaluuden henki avaruudellisessa järjestelmässä ja mistä se on sinne joutunut ja miten se voi olla persoonallinen näkymätön olento, koska persoonallisuus liitetään yleensä vain ihmiseen? Monet näet uskovat, että Jumalan voi kohdata vain seurakunnassa ihmisten keskellä, jotka uskovat jumaluuteen. Missä se jumaluus siellä ihmisten joukossa luuraa? Onko se suu vaahdossa saarnaavassa pastorissa sisällisesti, vaiko jokaisessa uskovaisessa, jotka seurakunnan maagisen oven avaavat?

Onko fysiologiasi jumalallinen järjestelmä, kun hermoverkkosi tauotta tykittää aistijärjestelmääsi silmiesi ja korviesi, nenäsi ja ihosi kautta. Onko keskushermostosi jumalallisen kosketuksen aikaan saava elin? Koetko kehossasi jumaluutta, ja jos niin miksi? Löytyykö se jumala aistijärjestelmästä? Tai kenties jalkovälistä? Jos et hahmota edes omaa kehoasi, niin miksi väität Jumalan koskettaneen sinua? Ja väitätkö toisen ihmisen fyysisen kosketuksen olevan jumalallisen, kun pastori kohottaa kätensä siunaavaan asentoon ja sinä hypoventtiloit ja kaadut maahan. Onko syvän rentouden kokeminen sinusta jumalallista?

Miksi valehtelet itsellesi ja muille? Opettelisit ensin tuntemaan itsesi psyykkisesti ja fyysisesti niin, että tietäisit edes mitä kehossasi on ja miten se toimii, ja tuntemaan mitä on mieli, kun välittäjäaineet aivoissasi laukaisevat tunnetiloja, joita väität jumalallisiksi. Muista myös psyykkiseen tilaasi vaikuttava sosiaalinen ryhmäpaine hyväksytyksitulemisen kamppailuissasi, kun säntäät psyykkisesti heikkona yksilönä heti rukoiltavaksi kutsun kuullessasi, kun kaipaat ja janoat vain fyysistä kosketusta ja ymmärtämystä.

Voit rauhassa rukoilla ja harrastaa monologiaasi, kenenkään muun kuin itsesi kuulematta, tai manipuloida ovelasti hienoin sanakääntein muita ryhmässä, ja jopa lyödä henkisesti. Voit myös rauhassa käydä pesettämässä aivosi seurakunnassa, ja uudelleen ohjelmoimassa päänuppisi kovalevyn ohjelmiston, niin että voit jatkaa iänikuista mantraasi ja hokemiasi Jumalasta. Todellisuus ei kuitenkaan tule muuttumaan mieleiseksesi, ja sattuma sekä kausaliteetti tulee säätelemään elämäsi kulkua tahdoit tai et. Muista, että vaikka sinä kokisit jumaluuden johdatusta hahmotuskyvyttömänä ja todennäköisyyksistä tietämättömänä, niin muut eivät.

16

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "MISSÄ JUMALA LUURAA? "

      Julle on aika laiska.
      Ihmeellistä kyllä laiskuus ei tässä kohdin ole kuoleman synti.

      Lusifeerumi kyllä on aktiivinen.
      Kiusaa pieniä syntisiä, erityisesti kretuja, joka päivä.

      Mutta julle se vaan istuu anoppilassa kyselemässä tissiä...

      • KokenutJoKaiken

        Aloittajalle vastaus: jos et tiedä, että me ihmiset ja todennäköisesti myös eläimet, olemme täynnä enemmän tai vähemmän henkimaailman olentoja, niin älä tule sanomaan, että meidän hajalle rikotun kansan pitäisi oppia tuntemaan itsemme niin psyykkisesti kuin fyysisestikin.

        Toki tunnemme itsemme tarpeeksi paljon, mutta et tiedä, että Henkivaltiaat ja henkimaailma ovat todellakin olemassa, eivätkä ole ne valtiaat varsinkaan ollenkaan hyviä tai edes turvallisia ihmisille, eliökunnalle.

        Väität, että joku uskovainen voi luulla ja kuvitella tietävänsä, tuntevansa ja aistivansa Jumalan tai jumaluuden, mutta muut eivät. Eli sanot, että kaiknelainen Jumalien tai jumaluuden tunteminen, aistiminen tapahtuu vain niiden henkilöiden pään sisällä ja luuloissa, ja olet vieläpä varma siitä, että KUKAAN muu ei niin tunne tai tiedä tai koe.

        Olet erittäin väärässä ja ihan selvästi joku keskeneräiseksi jäänyt omatoiminen tieteentutkija, kotitekoinen nörtti, joka viisastelee kuin vanhakin tietäjä, absoluuttisen totuuden muka omaten. Voi kuule, et tiedä helvettiäkään siitä tosiasiasta, eli vaikkapa henkimaailman läsnäolosta tai Jumalista yms. He ikävä kyllä ovat olemassa ja tulet nekin asiat vielä itseesi kokemaan. Väitä niitä sitten vaikka omaksi sairaudeksesi, mutta me tavalliset ihmiset, jotka emme liikaa ole nörttiasioihin tai tee-se-itse-tutkimuksiin sortuneet, oleme jo kokeneet, että emme todellakaan ole ainoat älylliset olennot tällä planeetalla, vaan He kaikki ovat olemassa ja ovat ikäviä haluineen ja aikeineen.

        Älä tule enää yleistämään, että te kaikki ja me muut jotkut, et voi tosissasi väittää, että muka tiedät, ettei muilla ihmisillä ole vastaavanlaisia mitään kokemuksia kuin uskovaisilla. Luulosi ei ole minkään arvoinen, olet varmaan vähän päälle parikymppinen, tulet kyllä näkemän ja ehkä kokemaan ikävä kyllä vielä Jumalat yms. Tuskin kukaan meistä välttyy, säästyy niiltä kokemuksilta. Tule sitten apua pyytämään, jos olet kiltti muita kohtaan, saat ehkä apua, muuten et.


      • EnpäOleKOkenut

        "ihmiset ja todennäköisesti myös eläimet, olemme täynnä enemmän tai vähemmän
        henkimaailman olentoja"

        Kuinka niin?


        "Älä tule enää yleistämään, että te kaikki ja me muut jotkut, et voi tosissasi väittää, että muka tiedät, ettei muilla ihmisillä ole vastaavanlaisia mitään kokemuksia kuin uskovaisilla."

        Itse en ole uskovainen ja tiedän että minulla ei ole koskaan ollut kokemuksia, jollaisia uskovat väittävät kokevansa. Tiedän myös että löytyy muita, joilla on sama käsitys. Eikö se jo romuta väitteesi?


      • EnpäOleKOkenut kirjoitti:

        "ihmiset ja todennäköisesti myös eläimet, olemme täynnä enemmän tai vähemmän
        henkimaailman olentoja"

        Kuinka niin?


        "Älä tule enää yleistämään, että te kaikki ja me muut jotkut, et voi tosissasi väittää, että muka tiedät, ettei muilla ihmisillä ole vastaavanlaisia mitään kokemuksia kuin uskovaisilla."

        Itse en ole uskovainen ja tiedän että minulla ei ole koskaan ollut kokemuksia, jollaisia uskovat väittävät kokevansa. Tiedän myös että löytyy muita, joilla on sama käsitys. Eikö se jo romuta väitteesi?

        "Tiedän myös että löytyy muita, joilla on sama käsitys. Eikö se jo romuta väitteesi? "

        Ei tietenkään, eikä se ole myöskään yleistämistä :-)


    • Eikiitosjeesus

      Uskonto on itsetyydytystä.

    • 12____13

      Raamatun mukaan:

      "että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää - hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä; sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme,
      Ap. 17:27-28

    • Kristus-on-vastaus

      Aamos myös kertoo missä Jumala nyt toimii.
      9:8->Katso,
      Herran,
      Herran silmät ovat syntistä valtakuntaa vastaan,
      ja minä hävitän sen maan pinnalta;
      kuitenkaan en minä Jaakobin heimoa kokonaan hävitä,
      sanoo Herra.

      Sillä katso,
      minä käsken seuloa Israelin heimoa kaikkien kansain seassa,
      niinkuin seulalla seulotaan:
      ei jyvääkään putoa maahan.

      Miekkaan kuolevat kaikki minun kansani syntiset,
      jotka sanovat:
      "Ei saavuta,
      ei kohtaa meitä onnettomuus."

      Sinä päivänä minä pystytän jälleen Daavidin sortuneen majan
      ja korjaan sen repeämät
      ja pystytän sen luhistumat,
      ja rakennan sen sellaiseksi,
      kuin se oli muinaisina päivinä,

      niin että he saavat omiksensa Edomin jäännöksen
      ja kaikki pakanakansat,
      jotka minun nimiini otetaan,
      sanoo Herra,
      joka tämän tekee.


      Katso,
      päivät tulevat,
      sanoo Herra,
      jolloin kyntäjä tavoittaa leikkaajan
      ja rypäleitten polkija siemenenkylväjän,
      jolloin vuoret tiukkuvat rypälemehua
      ja kaikki kukkulat kuohkeiksi muuttuvat.

      Silloin minä käännän kansani Israelin kohtalon,
      ja he rakentavat jälleen autiot kaupungit
      ja asuvat niissä,
      he istuttavat viinitarhoja
      ja juovat niiden viiniä,
      he tekevät puutarhoja
      ja syövät niiden hedelmiä.

      Minä istutan heidät omaan maahansa,
      eikä heitä enää revitä pois maastansa,
      jonka minä olen heille antanut,
      sanoo Herra,
      sinun Jumalasi.

    • MunallansaTöihinAina

      Herrat HURU-Ukko Jumalat ja Heidän KEPPI-Hevos Jeesukset HÄVITTÄKÖÖT sitten Itsensä, koska ovat AINOAT Syntiset tällä planeetalla! Kusipäitä ja Antikristuksia, Paholaisia vähintään ovat JOKAINEN!

    • velho3

      Se luuraa sisällämme, pittämällä meidt hengissä elämämme ajan, sill'ä on vain yksi ääretön koskaan sytymätön ,ääretön tietoisuus, jo nka osa mekin olemme
      Me olemme osa tuota ajatonta kaiken lähdettä, mutta kehityksen kulussa olrmme tietämättämme luoneet ajallisen egon, jonka takia olemme menettäneet yhteydemme siihen

    • Missäkö Jumala luuraa?

      Hän on ateismin ulkopuolella. Mene sinne, niin löydät Jumalan.

    • Kyllä avaruteen voi maailma luoda ylemmän energian hahmon, joka on lähes koko avaruuden kokoinen. Ja tätä maailman luomusta voidaan esitellä Jumalana. Mutta mistä löytyy Jumala joka ei ole maailman luoma. Sellainen Jumala , joka on luonut maailman. Kristuksen esimerkki osoitti, että maailma ei tule häntä milloinkaan löytämään. Maailma ei voi henkeä saada. Ja maailma ei usko Kristukseen , vaan itse luomiinsa valtaviin henkiolentoihin. Ei Jeesus turhaan sanonut: Tämä aika olisi voinut pelastua menemällä viisauden luokse tai ihmeitä tekevän Jeesuksen luokse, mutta kun se ei mennyt Salomoa suuremman viisauden tai parantavan Kristuksen luokse niin sen osa on pahempi kuin Sodoman ja Gomorran.

    • Valkeus

      Paljon olit pohtinut asiaasi. Tässä lisämaustetta.
      Maailmankaikkeudessa on kaksi Universumia: Jumaluusuniversumi ja Aika-avaruusuniversumi. J-universumi ei ole A-universumissa, eikä päinvastoinkaan. Me olemme A-universumissa. Jos et ole lintu, et voi lentää; jos et ole kala, et voi elää veden alla; jos et ole henkiolento, et voi liikkua J-universumiin. A-universumista pääsee J-universumiin meidän tulevien A-universumin yliopistojen kautta, mikä tarkoittaa, että oma avaruutemme on suuri ja monipuolinen jo ilman J-universumiakin. Filosofinen kysymys on, miksi jumaluuden järjestelmä loi viereisen Universumin - meidät? Ratkaise tämä - esim. tieteellisesti.
      Ensin väite: meidän alkuperämme on alun lähtien evolutionaarinen; ihminen kehittyi fyysisesti suunnitelman kautta, mutta mielen ja hengen kehitys tapahtui tämän jatkeeksi.

    • GodKnows

      Onko jumala välillä "pekkaspäivillä", kun antaa kaiken pahan tapahtua maailmassa. Missä hän oli, kun Hitlerin salli tappaa yli 6 miljoonaa juutalaista? Sodat ja silmitön tappaminen jatkuu. Onko se todistus jumalien olemassaolosta viai siitä,että niitä ei ole?

      • htep

        Hirlerin teot ja muukin, mita tassa maailmassa ovat todistavat siita, etta suuri vale, kaarme, hampaaton kaarme, paha, eli VALE vaikuttaa ja elaa maailmassa.

        Se on tekstin mukaan ollut maailmassa Kaiken alusta.

        Vale ei kuitenkaan ole Jumala, joka on myos kaikkeus ja siksi kaikkialla muualla paitsi valeessa. Jumala ei ole pekkaspaivilla, vaan ihminen ratsastaa kaarmeella, eli pahalla, valeella. Ja ikuisuutta ei valeelle suoda. Ihmisen suhde valeeseen on henkilokohtainen.

        Viimeistaan silloin kun ihmisen tietoisuus siirtyy muualle vale ja silla mahdollisesti ratsastava tietoisuus havitetaan.

        Vain jarjestys, siis totuus jatetaan jaljelle.

        Tiedan, ettei tata voi sisaistaa mitenkaan ilman koko oppia, mutta toki voin kirjoittaa tai linkata sen tanne


      • GodKnows
        htep kirjoitti:

        Hirlerin teot ja muukin, mita tassa maailmassa ovat todistavat siita, etta suuri vale, kaarme, hampaaton kaarme, paha, eli VALE vaikuttaa ja elaa maailmassa.

        Se on tekstin mukaan ollut maailmassa Kaiken alusta.

        Vale ei kuitenkaan ole Jumala, joka on myos kaikkeus ja siksi kaikkialla muualla paitsi valeessa. Jumala ei ole pekkaspaivilla, vaan ihminen ratsastaa kaarmeella, eli pahalla, valeella. Ja ikuisuutta ei valeelle suoda. Ihmisen suhde valeeseen on henkilokohtainen.

        Viimeistaan silloin kun ihmisen tietoisuus siirtyy muualle vale ja silla mahdollisesti ratsastava tietoisuus havitetaan.

        Vain jarjestys, siis totuus jatetaan jaljelle.

        Tiedan, ettei tata voi sisaistaa mitenkaan ilman koko oppia, mutta toki voin kirjoittaa tai linkata sen tanne

        Niin,jos vale tarkoittaa valehtelua.
        Tuo on pelkkää sanahelinää. Kysyin, missä on se kaikkivaltias jumala, joka antaa kaiken pahan tapahtua syyttömille ihmisille?


    • Elämä on ainut absoluutti ,koskaan syntymäton ja koskaan kuolematon, ööretön elävä tietoisuus. Se tulee meihin syntymässä ja poistuu kuolemasa, pitäen meidät hengissä elämämme ajan. Me oöemme vain ilmentämässä sitä täällä ajassa ja aineessa, alkaen esiasteella kehittyen täydellisyyttä kohti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe