26v suomiakka kiristi alaikäisiä poikia seksiin

rumapedoakka

"26-vuotias Fia Maria Nyholm tuomittiin Turun hovioikeudessa kahden vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kahdesta pakottamisesta.

Seksuaalirikoskokonaisuus koostui neljästä eri jutusta, joissa kaikissa oli uhreina 15–16 -vuotiaita poikia.

Varhaisimmat rikokset ajoittuvat vuoden 2013 syyskesään. Tuolloin Nyholm oli sukupuoliyhteydessä 15-vuotiaan pojan kanssa. Hän oli painostanut poikaa seksiin uhkaamalla muutoin laittaa nettiin uhristaan alastonkuvia.

Kun poika täytti 16 vuotta, Nyholm valehteli olevansa raskaana ja pakotti uhrin sietämään seurustelusuhdetta ja siihen liittyviä jatkuvia yhteydenottoja ja seksuaalista kanssakäymistä kanssaan.

Tässä tapauksessa Nyholm velvoitettiin maksamaan uhrilleen korvaukseksi kärsimyksestä 9 000 euroa.

Uhkauksia, viestittelyä, seksiin painostamista
Muut teot tapahtuivat vuonna 2015 ja ne ovat kuvaukseltaan samankaltaisia kuin ensimmäinenkin.

Silloin hän oli jälleen pakottanut erilaisin uhkauksin 15–16 -vuotiaan pojan sietämään jatkuvaa soittelua ja viestittelyä vuorokauden kaikkina aikoina, ja painostanut tätä toistuvasti tapaamisiin ja seksiin kanssaan.

Hän väitti jälleen olevansa raskaana, uhkasi levittää uhrista intiimejä valokuvia ja pakotti uhrin katkaisemaan kaverisuhteitaan.

Tälle uhrille Nyholm velvoitettiin maksamaan korvaukseksi kärsimyksestä 8 000 euroa, rikoksen aiheuttamasta psyykkisestä haitasta 5 000 euroa ja sen hoitamisesta aiheutuneita kuluja yhteensä 4 000 euroa.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005727780.html

Uskomaton pedoakka, kiristi alaikäisia poikia seksiin uhkailemalla julkaista näiden alastonkuvat.

103

265948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyrkkiäjokareikään

      Väittänyt olevansa itsekin 15v ja antanut vanhan kuvan, että pojat lähettäneet, sitten alkoi kiristys että hirveä kammotus saa seksiä. Toivottavasti saa hoitoa isolta rekkalesboilta vankilassa, oikein kunnon nyrkkinaintia joka reikään.

      • kaksiNaismoralistit

        Femakot puolustelee ja yrittää sensuroida, mutta kun mies jää kiinni alaikäisen tytön hyväksikäytöstä tai tyttö rahastaa, vaikka esittänyt täysi-ikästä, niin on aivan päinvastaista juttua Silloin on mies 100% syyllinen, vaaditaan kovempia rangaistuksia, munistaan hirteen, vankilassa tapetaan...


      • ilmankospuutteessa

        Melkoinen sotanorsu ja tuota femakot miehenä esiintyen väittää, että olisivat halunneet itsekin muka paneskella 15 vuotiaina. Varoitus, kuvaa ei ole muokattu!
        https://i.ylilauta.org/3f/3f7c8b6d.jpg

        13-14 vuotiaita houkutellut alkoholilla ja tupakalla hotellihuoneisiin ja omalla kämpälleen, uskomatonta ettei kukaan ole aikaisemmin puuttunut. Uhreja varmasti paljon enemmän kuin uo kaksi, kannattaisi kaikkien ilmoittautua ja vaatia korvauksia.


      • kjhgiutyryrtr

        Olihan se uhkaillut itsarillakin ellei saa seksiä, miksei toteuttanut.


      • fskjkulöötyöooi

    • aivansekopää

      Joka päivä uusi mies ja usein monta yhtäaikaa. Naisissa on paljon kyltymätömiä, siksihän lähes kaikki huorat on naisia ja lähes kaikki naiset huoraa, vaikka palkkio ei tulisi aina heti käteisenä. https://fia-nyholm.blogspot.com/

      Jos huorien pitäisi ilmoittaa kaikki asiakkaat, jäisi jokainen kiinni alaikäisten hyväksikäytöstä ja vielä rahastavat sillä. Femakkosuomessa silti vain asiakkaita halutaan syyllistää.

      • MissäMEETOOt

        Kun kaikki miehet alkaa rahastaa kymmenienkin vuosien takaisista jutuista missä puuma hyväksikäyttänyt alaikäistä niin johan oikeuslaitos ruuhkautuu ja vankilat täyttyy. Monet julkkiksetkin oikein kehuskelee miten olivat ensimmäistä kertaa aikusen naisen kanssa alaikäisenä, kumma kun poliisi ei ole alkanut oma-aloitteisesti selvittämään näitä juttuja, eikä meetootkaan ole nousseet barrikadeille.


      • metoo_metoo_metoo

        "Olen miehenä kokenut lukuisia kertoja seksuaalista häirintää festivaaleilla. Esimerkiksi Ilosaarirockissa kesken keikan takanani ollut tuntematon nainen työnsi kätensä housuihini. Kourimisia niin etu- kuin takapuolesta on ollut vuosien varrella niin lukuisia, etten ole niitä edes laskenut. Niihin on jopa turtunut."

        Vielä useammin koskemattomuuttani rikotaan kiskomalla parrastani. Kun sanon etten pidä siitä, vastaus on esimerkiksi ollut: ”no senhän takia olet sen kasvattanut, että siihen kosketaan”."
        https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005727231.html

        Taitaa nämä ahdistelut tullakin pääsääntöisesti naisten puoleta, miehet ei vaan tee ilmoituksia, naiset taas usein perättömiä, raiskausilmoituksista peräti 2/3.


    • OlenHuomannut

      Minusta tuo pedofiili kuulostaa vahvasti suvaitsevaiselta.

      • Arghgh

        miten suvaitsevaisuus liittyy mitenkään fiaan? Koska käyttää hyväkseen, on suvakki? Samalla logiikalla kaikki oikeistolaiset ovat väkivaltaisia.


    • kännimokia

      Jotkut väittää että olisi vaihtanut nimensä ja olisi oikeasti mustalainen. Varmaan yrittänyt ralli- tai formulakuskejakin kun ottanut autourheiluliiton lyhenteen nimekseen. Jääkiekkoilijoita ollut ties kuinka paljon, mahtaa niitäkin kaduttaa mitä kännissä tullut tehtyä.

      • aikatummaon

        Ylilaudan mukaan varastellutkin kavereiltaan kasseja ja ties mitä, sopisi hyvin mustalaisten tyyliin. Mustalaisnaiset huijaa yleensä vanhoja miehiä ja vie kaikki rahat, tämä tykkää alaikäisistä. Pojilla paineita päästä poikuudestaan, mutta ei tuollaisiin kannattaisi sortua.
        Mustalaiset myös lihoo vanhemmiten.


      • hirveäotus

      • oppiikomistään

    • suoli24

      Jännä kun ei yhtään naista ole kauhistelemassa, antaiisvat varmaan oman alaikäisen tyttärensäkin vanhemman miehen kiristettäväksi seksiin vai onko se aina sukupuolesta kiinni, naisille kaikki sallittua.

      Muilla palstoilla järkeviäkin naisia, täällä pyörii lähinnä aueristit.,

    • painajaisuni
      • painajaista_pahempi

      • kuvastakinpainajaisia

        Femakoista on ok, että nainen esittää alaikäisille 10 vuotta nuorempaa ja kiristää seksiä tai baarissa esittää täysi-ikäistä ja rahastaa jälkeenpäin. Kumma kun eivät kuitenkaan hyväksy miehiltä samaa.


      • huhhahhei
        painajaista_pahempi kirjoitti:

        Niinpä, nuokin yli 7 vuotta ja käsiteltyjä, totuus sitten olikin tämä.
        https://i.ylilauta.org/3f/3f7c8b6d.jpg

        Eikä tuokaan kuva pahin mitä siitä löytyy.

        Aargh...onpa järkyttävän näköinen akka...


    • tuomio_

      Ekakertalaisella vankeustuomio puolittuu joten lusiminen jää melko lyhyeksi. Mites nuo korvaukset, jos muijalla ei ole rahaa niin maksaako valtio?

      • kukamaksanee

        Veronmaksajien piikkiin menee, tuskinpa sillä mistään rahaa olisi ellei ole onnistunut kiristämään.

        Veikkaan, että nimi vaihtuu jo vankilassa ja muuttaa ulkonäköään heti kun pääsee pois, silikonit sillä jo onkin. Tai jos sillä onkin rikkaat hurrivanhemmat, ei ne silikonitkaan ihan halpoja ole ja tuskin päivääkään ollut töissä.


      • outo.ämmä
        kukamaksanee kirjoitti:

        Veronmaksajien piikkiin menee, tuskinpa sillä mistään rahaa olisi ellei ole onnistunut kiristämään.

        Veikkaan, että nimi vaihtuu jo vankilassa ja muuttaa ulkonäköään heti kun pääsee pois, silikonit sillä jo onkin. Tai jos sillä onkin rikkaat hurrivanhemmat, ei ne silikonitkaan ihan halpoja ole ja tuskin päivääkään ollut töissä.

        Eihän ämmä rikastu kiristykselläkään kun ottaa maksun luonnossa. Ja kuka tuota löysäpäätä töihinkään ottais.


      • rwrtwjk.kkkll
        outo.ämmä kirjoitti:

        Eihän ämmä rikastu kiristykselläkään kun ottaa maksun luonnossa. Ja kuka tuota löysäpäätä töihinkään ottais.

        On se voinut noilta jääkiekkoilijoita tai ties keitä muitakin yrittää kiristää rahaakin, ettei antaisi nimiä seiskalle tai eukolle jos jollakin ollut. Tiedä vaikka olisi kuvannut videoitakin kun oli halunnut pornofilmeihin. Joku epätoivoinen voinut maksaa seksistäkin, mutta tainnut kulua kaikki rahat kun tarjoillut alaikäisille.


    • laitkoskeenaisiakin

      Aina kun naisista kielteisiä juttuja, femakot yrittää poistaa kaikki, mutta itse suoltavat miehistä paljon pahempaa tekstiä vaikka ei oliis edes todisteita syylisyydestä. Jopa Jukka Lahden alaikäisistä lapsista julkaisivat nimet ja kuvat ja syyttivät valehtelijoiksi. Hirveä parjauskampanja lääkäreitä, syyttäjiä jne kohtaan. Pedofemakot ei kunnioita mitään, miehenkin saa murhata kun oma etu sitä vaatii ja vaaditaan vielä tapporajaa.

    • montakertaa

      Äläkää marisko, mä olisin nylykyttänyt tota ja paljon, jos olis ollut teininä mahdollista. Vielä käynyt veskis kyllikin kanssa. Kyllä soon siinä yhdes ikäryhmäs tosi, että sovitetaan sitä hirsiseinän pyöreään reikään, ellei muuta rakoa löydy.

      Tuo pelottelu raskaana olemisella on sitten jo linnatuomion aihe.

      • sormetakeskenäsi

        Antaisit Kyllikki alaikäisen tyttäresikin vanhemmalle miehelle seksileluksi, eikä kiristämisessä mitään vikaa. Oletko itsekin harrastanut samaa? Ei hirsiseinässä tai omassa kädessä mitään vikaa ja kyllä nuorille oman ikäisiäkin riittää.

        Jos jollekin kelpaisikin 120kg sotanorsu, niin ei kaikki ole samanlaisia.


    • vaaderi.siles

      seukkaa nykyisin kolmen matun kanssa.

    • Älyköt

      Sairasta tekstiä erittäin ala arvoisia juttuja päästelläänkin.Jospa jokainen vaan huolehtis itsensä käytöksestä eikä yleistetä eikä suurennella asioita.Kaikki ihmiset ei kuitenkaan ole toistensa hyväksi käyttäjiä että asiaan.

      • Vokkienpojat.eka

        Eivät kaikki naiset ole hyväksikäyttäjiä mutta suvaitsevaiston tuntien heille kelpaa nuoret pojat.


      • MiehetÄlykkäämpiä

        Miksi et valita samaa kun miehistä vastaavaa juttua, silloin vasta yleistättekin, tässä aivan asiaa.


      • omathimottärkeimmät
        Vokkienpojat.eka kirjoitti:

        Eivät kaikki naiset ole hyväksikäyttäjiä mutta suvaitsevaiston tuntien heille kelpaa nuoret pojat.

        Niinpä, Italiassa jäänyt paljon kiinni, samoin Ruotsissa ja ainakin yksi tapaus Suomessakin, sen takiahan ne niitä tänne haluaa, kaikki ei tietysti paljastukaan. Onhan niitä miehissäkin, mutta harvempi mies sen takia matuja maahan haluaa.


    • SilkaaFantasiaa

      Ei kyllä tommosista sotamursuista tullu uneksittua nuorena miehenä.

    • Niin.. semmoista normaalivartaloista 25vuotiasta naista 15vuotiaat miehenalut silleen haluaa.

      • ihqua

        Niin.. semmoista normaalivartaloista 25vuotiasta miestä 15vuotiaat tytöntylleröt silleen haluaa, mutta tuskin 120kg rumaa läskiä (fia) nekään. Mutta ainahan voi huijata 10 vuotta vanhoilla parannelluilla kuvilla ja kiristää seksiä alastonkuvilla jos ei tyttö muuten ymmärrä antaa ))


      • Seksin kiristäminen on sitä tosi rakkautta.


      • 67869042782
        Sami.O.Viinikainen kirjoitti:

        Seksin kiristäminen on sitä tosi rakkautta.

        Et varmaan muuten saakaan. Tovottavasti tyttäresikin joutuu tuollaisen kusipään uhriksi, oletko haudalla samaa mieltä?


      • kunhan.kysyn
        Sami.O.Viinikainen kirjoitti:

        Seksin kiristäminen on sitä tosi rakkautta.

        Hei peräkammarin poika, antasik sää tolle fiialle munaa vapaaehtosesti.


      • Varmaan antaisin, tämä seksin kiristäminen on rakastamista oli vitsi.. itsensä rakastamista toisen seksiin pakottaminen on.


      • Lähinnä.. onhan se sitä puolisonkin rakastamista, jos kiltisti odotat lemmenhetkiä hänen kanssaan ja sen voi katsoa kiristämisenä ja pakottamisena, jollei käy vieraissa kun toinen ei täytä tarpeita.


      • Tämä on sitä romanttista rakkautta ja tekninen rakkaus särkyy kuivalla jaksolla.


      • kunhan.kysyn
        Sami.O.Viinikainen kirjoitti:

        Varmaan antaisin, tämä seksin kiristäminen on rakastamista oli vitsi.. itsensä rakastamista toisen seksiin pakottaminen on.

        Ok, enpä tajunnut heti vitsiksi. Mut ihmetyttää naismakusi.. tuo et alaikäisiin sekaantunut psykopaatti-lorttokin kelpais.. ellei tää sit oo taas vitsi.


      • Ei passaa ketään tuomita.


      • 56854949054
        Sami.O.Viinikainen kirjoitti:

        Ei passaa ketään tuomita.

        Pedofiilit tykkää kun et välitä mitä lapsillesi tekevät, no eihän sinulla olekaan kun et ole kenellekään kelvannut. Yritätkö itse saalistaa? Siitä trollaus mistä puute.


      • Mulle riittää hyvin säilyneet aikuiset.


    • Nainen.35

      En lukenut uutista, aloituksen kyllä.
      Maailma on sairas. Lapsia tulee suojella ja heille puhua kaikesta tällaisesta!!!!
      Etteivät joudu uhriksi.

      Jodelissa pedot jahtaavat hieman vanhempia... Ja aloittavat keskusteluja kuinka pedofiili ominaisuus on hyväksyttävää niin kauan kun ei toteuta sitä.
      Minun mielestäni ei ole ikinä. Se on sairaus. Hyvin vakava sairaus.

    • xxxxmies

      varmaan 15 vuotiaana olisin antanut naiselle tosin hämmentynein mielin

      • XXXLnainen

        Äitisikin antoi kaikille halukkaille ja ryyppäsi huoratessaan, siksi vammauduitkin. Isästäsi ei ole mitään tietoa, liikaa vaihtoehtoja.


    • Vieraissakäyntiä

      Isäskös ton sulle kertoi kokemuksen syvällä rintaäänellä?

    • Halpamaista

      Elukoitahan nuo tuollaiset ovat,vailla ihmisarvoa.

    • panoadonis

      15 vuotiaat ei ole mitään lapsia vaan aikamiehiä ja aikanaisia. Itselläkin oli tappi pystyssä siinä iässä koko ajan ja olisin ollut ikionnellinen jos joku mature olisi ehdottanut panoa, eikä varmasti olisi jäänyt mitään henkisiä nirhaumia, päin vastoin, entistä kovempi panomies olisi kehittynyt. Ja itsetunto taivaassa kun olisi saanut leuhkia kavereille. Liian ylhäällä tuollaiset suojaiät, ihmiset on paljon kehittyneempiä kuin muutama kymmennen vuotta sitten milloin tuollaisia suojalakeja on säädetty. Päivitystä pitää saada aikaan.
      Lestat on ainakin ymmärtäneet evoluution kulun, siellä aloitetaan eläminen nuorella iällä!

      • tappilepakko

        Onko femakoilla oikein tappi ))))))))))
        Oletko käynyt sukupuolen vaihdossa, saitko proteesin? Onneksi et pysty jatkamaan sukuasi enää!

        Lait koskee samalla molempia sukupuolia ja ikärajat on mitä on, mutta kiristäminen on tuomittavaa aina, samoin alkoholin ja tupakan välittäminen alaikäisille 13-14 vuotiaille, taatusti käytti niitäkin hyväkseen.


      • bride_viikko

      • römpsähaisee

    • ykstyypppivaan

      Kun itse olin 16 vee, niin kyrpä seisoi ihan koko ajan niin kuin terästanko. Jos silloin joku hemaiseva 26 vee tytsi olis tullut jakamaan pesää, niin en olis varmaan vastustellut. Mut mulle ei tällaista tapahtunut silloin, eikä kyl koskaan myöhemminkään! Tasan ei käy mansikat tässä maailmassa. Ja jos oliskin lykästänyt, niin en jaksa vaan uskoa, että olisin saanut mitään peruuttamatonta sielullista tai mielenterveydellistä vauriota itseeni. Meinaan oon sen verran yksinkertainen äijä. Etten oo milloinkaan pillun saamisesta masentunut.

      • Saimi.O.Vainikainen

        Järki sinulla on seisonut koko ikäsi femakkotrolli.


      • Saimi.O.Vainikainen

    • maturelower

      15-kesäsenä ajeltiin pitkin kaupunkia ja käytiin useammassa panopaikassa päivän aikana.Ikähaitari oli 30-50 vuotiaita kotirouvia joilta sai aina halutessan pillua, heidän miehensä eivät olleet asiasta moksiskaan eivätkä pitäneet sitä edes pettämisenä kun noin nuorten poikain kanssa touhusivat. Nykyään ollaan niinkuin jossain pyhäkoulussa ja aletaan valittaa kun kerrankin saa nuori poika aikuista naista.

      • ansapesää.pakkopullana

        Saattaisit olla toista mieltä jos vanhempi rouva olis kiristänyt pitkäaikaiseen suhteeseen, ja kaiken päälle ilmoittanut olevansa raskaana ja uhannut saattaa asian yleiseen tietoon jos lisäpanoja ei ole saatavissa.


    • älkäähän-höpiskö

      Kyllä minä olisin ollut 15 vuotiaana ikionnellinen jos joku vanhempi rouva olisi tarjonnut itseään.
      Ja jos olisi kiristänyt lisää niin kyllä paukkuja olsi löytynyt vaikka kuinka moneen laakiin päivässä, eiköhän siinä lehmä olisi saanut kyllikseen että olisi armoa pyytänyt, olisi hoideltu kakkosesta lähtien!

      Siihen aikaann tytötkin oli jo13 vuotiaana täysiä tekijöitä, se oli selvä asia. Huitsin Nevadaan tuollaiset "suojaikäräjat", sellaisten laatijat ovat kuivapilluisia ja impotentteja fossiileja joilla ei ole mitään seksiä elämässään eikä käsitystäkään elämästä yleensäkään.
      Harmi vaan että ne tytöt antoi yleensä vähän vanhemmille pojille, yli 18v. kun niillä oli ajokortit ja pääsivät autonkyytiin. Se oli soliferilla vähän vaikea tyttöä iskeä kun vieressä seisoi Corolla tai jopa Chevy.

      • haisevarömpsä

        Ei onnistunut vieläkään, harjoittele lisää tai kokeile krjoittaa ihan vaan naisena, voisi olla uskottavampaa. Tyydytkö maksamaan seksistä jos kelpaat jollekin vai kiristätkö myös?

        Teinipojat saa kyllä pillua ihan teinitytöiltä, ei tarvitse olla niin epätoivoinen että rumia mielipoulia läskejä panisi, eikä kiristykseen tarvitse kenekään suostua, heti vaan ilmoitus poliisille.


      • latvasta.laholle

        Sulla on ihan vammainen asenne. Niin ja turha syytellä Soliferia.. tytöt vaan älys kartella sua.


    • KylNaisetkinOsaa

      Joo kyllähän naisetkin osaavat.
      Ainoa ero tosiaan on tuo, että kiristämällä ja uhkailemalla, eli henkistä väkivaltaa käyttämällä "ottavat omansa" kun eivät pysty raiskaamaan uhriaan kuten miehet.
      Omasta nuoruudestani jäänyt mieleen silloinen perhetuttava-pariskuntamme rouva 90-luvulta, iältään tuolloin jo 43 tai 44v kun itse olin vielä 15v.
      Ei pantu mutta yritti erään kerran kännissä väkisin saada mut panemaan itseään riideltyään ensin miehensä kanssa sen verran kovin, että isäntä oli häipynyt heidän mökiltään ihan saadakseen nukkua rauhassa.
      Yritti mm. juuri itsarilla uhkailemalla saada multa seksiä ym kiristyksellä. Pilaa mun maineen muutenkin, väittää että mä olin käyttäytynyt sopimattomasti häntä kohtaan jne. Ja tietysti nämä pakolliset känniläisen hiplailut ja korvaan läähättämiset ja muut naurettavat yritykset olla viehättävä.
      Tilanne sai vielä alkunsa siten, kun olin tullut iltamyöhällä uimareissulta kotiin ja tämä rouva soitti meille mutsille ja parkui sitä riitaansa ja valitti että kun tupakatkin on loppu.
      Mutsi sitten oli vaan että poika tuo röökiä, vaikka mua ei kiinnostanut kyllä lähteä pätkääkään enää kiikuttamaan mitään kenellekään pyörällä yötä vasten, mutta eipä mutsi sitä kuunnellut ja tilanne päätyi sitten juuri tohon, että jouduin tuon känniahdistelun kohteeksi.
      Pääsin kyllä siitä tilanteesta pois, eikä mulla nyt mitään traumoja jäänyt, mut olihan se aika outoa ja tämän rouvan kannalta aika säälittävän surkuhupaisaakin, kun tuollainen vanha 5 lasta saanut akka yrittää ihan tosissaan saada 15-vuotiaalta nulikalta munaa. Ja vielä niin epätoivoisesti, että oli suurin piirtein sillä sekunnilla mussa kynsin hampain kiinni, kun pääsin pihaan.
      En tiedä kyllä, miten paljon muisti jälkeen päin, ei ainakaan sanonut sanallakaan mitään. Mut luulen että muisti ainakin suurinpiirtein koko välikohtauksen ja ehkä nolottikin vähän.
      Se oli kyllä aika ilkee, kun muutamat ihmiset, joille sanoin asiasta jälkeen päin, naureskeli vaan asiasta ja väänsi asian ylösalaisin.
      Siskon mieskin silloin melkein suuttui, kun en ollut tuikannut tätä perhetuttavaa. Ihan silläkin kuulemma, et olis päässyt poikuudesta eroon ja tollanen vanha muija olis antanut kunnon kyydit ja hyvät opit ton asian tiimoilta jne jne.
      Vaikka ei silti, olihan mulla jo silloin hinku päästä poikuudesta eroon, mutta en nyt kuitenkaan epätoivoisesti.

      • antakaa.poikien.kasvaa

        Tämä on valitettava tosiasia. Yhteiskunnassamme vielä mopoikäisten poikien tulee ottaa tarvittaessa aikamiehen rooli ja panna testosteronia täynnä olevan sonnin tavoin vanhoja kurttuisia akkoja sitä pyydettäessä. Kummallista, että joidenkin mielestä vielä henkisesti kehittyvät pojat, jotka eivät saa vielä äänestää taikka ajaa autoa, ovat velvoitettuja toteuttamaan miehen velvollisuuksia seksiasioissa homottelun tai muun pilkan uhalla. Tämä yhteisömme sadomasokistinen perinne, ns. uutta pederastiaa, samoin kuin antiikin Kreikassa pojista tehtiin "miehiä" vanhojen ukkojen raiskaamalla heitä perseeseen. Uusi pederastia taas on kovimmankin tosimiehen hyväksymässä hetero-pedo muotissa.

        Milloin yhteiskuntamme viimeinkin pääsee siihen pisteeseen kun pystytään hylkäämään vuosituhansien taikauskoiset pederastiset perinteet, jossa nuoren pojan on ansaittava kosmisessa ulottuvuudessa kätketty miehuus muutenkin, kuin alkuasukkaan tavoin seksuaalisella rituaalilla alaikäisenä, tullakseen yhteisönsä vakavastiotettavaksi jäseneksi?


      • entinenrunkkari

        En tiedä, mutta kyllä itsekin olisin kaivannut seksuaalista initiaatioriittiä joskus 15-16-kesäisenä. Mystagogiksi olisi kelvannut joku aikoinen nainen, itse asiassa ajatus sellaisesta tuntui kiihottavalta. Saamatta jäi vanhoilta ja nuorilta, ja minusta tuli yksinäinen runkkari, joka sai naista ekan kerran vasta pitkälle kolmannella kymmenennellä. Nyt olen jäntevässä kunnossa itseni pitänyt aikuinen mies, ja tukkakin alkaa jo harmaantua. Nyt saisi jo naistakin (yksi vaimo riittää), mutta ne nuoruuden hurmaiset vuodet menivät auttamatta ohi ilman kokemuksia naisen tunnosta. Olispa vaikka joku koulun nätti ope pannut, huoh.


      • antakaa.poikien.kasvaa
        entinenrunkkari kirjoitti:

        En tiedä, mutta kyllä itsekin olisin kaivannut seksuaalista initiaatioriittiä joskus 15-16-kesäisenä. Mystagogiksi olisi kelvannut joku aikoinen nainen, itse asiassa ajatus sellaisesta tuntui kiihottavalta. Saamatta jäi vanhoilta ja nuorilta, ja minusta tuli yksinäinen runkkari, joka sai naista ekan kerran vasta pitkälle kolmannella kymmenennellä. Nyt olen jäntevässä kunnossa itseni pitänyt aikuinen mies, ja tukkakin alkaa jo harmaantua. Nyt saisi jo naistakin (yksi vaimo riittää), mutta ne nuoruuden hurmaiset vuodet menivät auttamatta ohi ilman kokemuksia naisen tunnosta. Olispa vaikka joku koulun nätti ope pannut, huoh.

        Et siis ollut tyttöjen mielestä seksuaalisesti valmis 30 vuotiaaksi saakka? Se on ihan ok.
        Väärä ratkaisu on kuitenkin sallia pedofilia, sillä ei ole mitään tekemistä lisääntymiseen tähtäävään evolutiivisen seksin kanssa. Pedofilia on parafilia, samoin tavoin kuin että evolutiivisesti ei ole mitään hyötyä kiihoittua ja panna eläintä. Meihin on loppujen lopuksi asennettu biologiset koodit, että milloin on hyvä lisääntyä ja kenen kanssa. Et välttämättä ollut paras lisääntymisvalinta naisille nuoruusvuosinasi, mutta nyt kelpaat muiden jälkeen, ymmärrätkö?

        Oikea ratkaisumalli pedofilian ihannoinnin sijasta olisi rikkoa ihmisyhteisöjen keinotekoisia järjestelmiä, kuten tuo miehistymisvaatimus. Sosiaalis-hierarkinen miehisyys on itsessään fetissi monille naisille, joten ratkaisu ei ole tehdä kaikista alaikäisistä pojista naisten fetissi-objekteja. Parinvalinnan on tapahduttava mahdollisimman luonnollisella tavalla, että ihmiskunta evolutiivisesti kehittyisi.


      • römpsähaisee
        entinenrunkkari kirjoitti:

        En tiedä, mutta kyllä itsekin olisin kaivannut seksuaalista initiaatioriittiä joskus 15-16-kesäisenä. Mystagogiksi olisi kelvannut joku aikoinen nainen, itse asiassa ajatus sellaisesta tuntui kiihottavalta. Saamatta jäi vanhoilta ja nuorilta, ja minusta tuli yksinäinen runkkari, joka sai naista ekan kerran vasta pitkälle kolmannella kymmenennellä. Nyt olen jäntevässä kunnossa itseni pitänyt aikuinen mies, ja tukkakin alkaa jo harmaantua. Nyt saisi jo naistakin (yksi vaimo riittää), mutta ne nuoruuden hurmaiset vuodet menivät auttamatta ohi ilman kokemuksia naisen tunnosta. Olispa vaikka joku koulun nätti ope pannut, huoh.

        Olisit tarvinnut opelta opetusta tarinan kerronnassa, ei vieläkään tule uskottavaa tekstiä eikä käsittele aihetta, harjoittele lisää! Seksifantasioille taitaa ola ihan oma palstansa ja siellä on varmasti muitakin puumia, voit ottaa sieltä oppia.

        Ei mikään estä harrastamasta seksiä yli 16 vuotiaana vaikka ei olisi onnistunutkaan siinä oman ikäisten kanssa sitä ennen tai joutunut pedopuuman hyväksikäyttämäksi. Sepustuksesi ei liity mitenkään seksin kiristämiseen alaikäiseltä.


      • KylNaisetkinOsaa
        antakaa.poikien.kasvaa kirjoitti:

        Tämä on valitettava tosiasia. Yhteiskunnassamme vielä mopoikäisten poikien tulee ottaa tarvittaessa aikamiehen rooli ja panna testosteronia täynnä olevan sonnin tavoin vanhoja kurttuisia akkoja sitä pyydettäessä. Kummallista, että joidenkin mielestä vielä henkisesti kehittyvät pojat, jotka eivät saa vielä äänestää taikka ajaa autoa, ovat velvoitettuja toteuttamaan miehen velvollisuuksia seksiasioissa homottelun tai muun pilkan uhalla. Tämä yhteisömme sadomasokistinen perinne, ns. uutta pederastiaa, samoin kuin antiikin Kreikassa pojista tehtiin "miehiä" vanhojen ukkojen raiskaamalla heitä perseeseen. Uusi pederastia taas on kovimmankin tosimiehen hyväksymässä hetero-pedo muotissa.

        Milloin yhteiskuntamme viimeinkin pääsee siihen pisteeseen kun pystytään hylkäämään vuosituhansien taikauskoiset pederastiset perinteet, jossa nuoren pojan on ansaittava kosmisessa ulottuvuudessa kätketty miehuus muutenkin, kuin alkuasukkaan tavoin seksuaalisella rituaalilla alaikäisenä, tullakseen yhteisönsä vakavastiotettavaksi jäseneksi?

        No sain kyllä muutama kuukausi tuon tapauksen jälkeen tyttöystävän itselleni oman ikäisestä mimmistä, jonka vei sitten poikuudenkin. No, oltiin kummatkin kokemattomia. Ja ihan hyvä niin, vaikka touhut olikin aluksi aika onnetonta juurikin tuon molemminpuolisen kokemattomuuden vuoksi. Eli hyvin kävi sitten kuitenkin.
        Ja reilu kaksikymppisenä pääsin kyllä pariinkin otteeseen mua 10v vanhemman, eli reilu 30v naisen "oppiin", eli sai sitä kautta kokemustakin enempi. Seukkasinkin itseasiassa yhden mua 11v vanhemman muijan kanssa tuolloin.
        Eli kun kerta näistä puumajutuista puhutaan, niin siinä on omaa kokemusta myöhemmältä ajalta.
        Mutta tosiaan tuo perhetuttavan kanssa koettu välikohtaus oli kyllä jotain sellaista että huh huh... Ja tosiaan muiden reaktio vielä tuon asian tiimoilta.
        Eli olis voinut jäädä kyllä ihan hyvin kokemattakin, vaikka hyvähän se oli ehkä nähdä kuinka sairaan epätoivoisia naisetkin voivat olla.
        Ja muutenkin, en vain koe äitini ikäisiä/ikänsä puolesta muuten mun äidiksi sopivia naisia millään tavoin haluttavina ja sekaantumisen arvoisina vaikka osaisivat tehdä fiksustikin aloitteen.
        Et tuolloinkin olisi ehkä ollut ihan eri juttu, jos vaikka noin 20v nainen olisi ehdotellut jotain. Vaikka laitonta sekin olisi siinäkin tapauksessa ollut, ikäraja vissiin on vieläkin kuten silloinkin 18v..? Ainakin miesten osalta, että sitä nuorempiin miehiin täysi-ikäinen nainen ei saisi koskea.


    • naistenpropagandaa

      Ei kaikki pojat halua niitä kokemuksia monen kanssa ja vielä harvempi alaikäisenä 2x vanhempien rumien läskien kanssa. Suurelle osalle riittää yksi, tapaapa sen sitten missä iässä tahansa. Enemmänkin naiset ja tytöt haluaa vaihtaa jatkuvasti ja etsivät vanhemmista miehistä rikkaita, vielä lasten saannin jälkeenkin.

    • liinuleena

      Kyllähän pojat ja ukot pukkeja ovat. Pitävät kirjaa ja leuhkivat moneltako ovat saaneet. Jotkut jopa keräävät pimpankarvoja muistoksi ja näyttelevät niitä toisilleen! Mites siinä siveelliset tytöt voi elää kun ei tiedä millaisen huoripukin kanssa on tekemisissä?

    • turisti-ehkä

      Ei suominainen ole tuollainen. Tuo ei ollut Suomiakka. Nimikin kertoo, että joku muu se oli kun suomalainen. Suomalaiset ovat työssäkäyvää, ahkeraa ja menestyvää kansaa.
      Ei ole aikaa tuollaiseen sekopään touhuun suomalaisella.

    • Marionov

      Tuommoiset "alaikaiset" 14 vuotiaat kollit kykenevät sujuvasti raiskaamaan nuorempia tyttoja ja siina sivussa vanhojakin. He eivät ole viattomia "uhreja", ja heitä tulee kohdella asian mukaisesti, Tää nainen on oikeusmurhan uhri. Aivan eri asia on 14 vuotiaat tytot, heita raiskaavat häntä nuoremmat pojat ja aikuiset miehet. He ovat todellisia uhreja, joita yhteiskunnan tulee suojella. Tuon ikäiset pojat on syytä päivittää aikuisiksi, koska he tekevät rahaa "uhriutumalla" ja kyttäävät jonkun naisen joka on helppo kohde rahastaa, eikä edes tarvi raiskata päästäkseen pukille. Kova oli tuomio naiselle, mies olisi selvinny vastaavassa tilanteessa muutamalla kympillä ja ehdollisella.

    • HarriLaitervo

      Kun olin 14-vuotias, niin jouduin perjantai-iltana jälki-istuntoon. Valvontavuorossa oli kolmekymppinen englanninopettajani. Hän sanoi, että koska muita minun lisäkseni ei ole jälki-istunnossa, niin se voidaan suorittaa myös hänen kotonaan. Samalla kun hän korjaa koepapereita.
      Soitin opettajan ovikelloa, ja hän tulikin avaamaan oven ja katsoi minua silmistä varpaisiin. Opettaja ohjasi minut olohuoneeseen ja pyysi istuutumaan brittiläistyyliseen, napitettuun nahkasohvaan.
      "Onpa täällä lämmin". Eikö sinustakin? Kysyi opettaja. Samalla hän antoi silkkisen kotitakkinsa pudota lattialle, ja sen alla hänellä oli sukkanauhaliivit ja niissä Cuban heel-tyyliin neulotut, takasaumoilla olevat nylonit, sekä puolikupeilla olevat rintaliivit. Pikkuhousuja hän ei käyttänyt, joten opettajan sheivattu jalkojenväli kaunismuotoisine häpyhuulineen oli kiusoittelevasti näkyvillä.
      "Minun jälki-istunnossani et selviäkään pelkkää kännykkää sormeilemalla!" Opettaja sanoi.
      "Nousehan seisomaan ja laske ystävällisesti housujasi"...…

      …...Jatkuu seuraavan oikeustapauksen jälkeen....

      • ällöttäävieläkin

        Näitähän tapahtuu oikeastikin, se musiikinopettaja esimerkiksi käytti montaa poikaa hyväkseen, olivat yötäkin sen luona. Taisi olla yh-äiskä kun ei välittänyt.

        Meilläkin hesasta pienemmälle paikkakunnalle muuttanut naisope vei kotiinsa ja oli selvästi kiinnostunut, mutta en tiedä saiko ketään uhrikseen. Terveydenhoitajien pervot ilmeet ei unohdu ikinä kun katsoivat kaikilta pojilta sukuelimet. Hyi saatana.


      • BatmanForever

        Älä kiroile


    • Bdms

      Mitä tarkoittaa BDSM?

    • tietoo

      BodyDaamiSuomen Mestari

      • JareHenrikTiihonen

        Juuri näin.

        Nämä asiat eivät ole niin helppoja kuin monet antavat ymmärtää heitellessään kommenttejaan " Ootko hei ajatellut että saatat halutakin perheen tosi paljon sitten vanhempana? ja "Et taida lasta edes oikeasti haluta kun et ole vielä tuohon ikään tehnyt/et edes yritä".

        Totta helvetissä olen miettinyt, että näinköhän nämä tämänhetkiset asiat riittävät elämänsisällöksi vanhempana ja kuinka selviä siitä mahdollisesta tuskasta.

        En olisi voinut tehdä lasta aiemmissa suhteissa, sillä kukaan ei ollut valmis ja moni asia oli hankalaa. Silti haluaisin lapsen. Vaikea ymmärtää monelle. Asiathan toki ovat aina niinkin yksinkertaisia, että jos haluaa lspsen niin tekee lapsen.

        Luuletko että nämä jakomielitautiset näitä asioita ajattelevat:D


    • KukaMuuMukaKuCheek

      Tulin trollaamaan, en anna minkään seisoo tiellä:

      Vieläkö löytyy niin hölmöjä lukutaitoisia, että joku luulisi tuollaisten juttujen olevan mitään muuta kuin hallituksen ja IS:n kampanjaa, jotta suuret lammasjoukot saadaan määkimään: "Sosiaaliturva paha. Vastikkeelliset tuet hyvä."

      Ilta-Sanomat pahoitelee kansan tarkoituksellista vääräänjohdatustaan. Anteeksi.

      • NuivaOdottaa

        Tungemaunaperseeseesvitunruttopaska


    • Jusuf

      Aika törkeää

      • RehellinenMediaLOL

        Toimittajiakuolihyvä


    • autisti

      ruotsalainen

      • HuhhuhMitäPorukkaa

        Trump kehui kirjoitustaidollaan ja teki heti kirjoitusvirheen – J.K. Rowling repesi täysin

        Päivän Trump-vihauutinen. Säälittävää Ilta-Sanomat.


    • Hillittömät
      • Hyväähuomenta

        Isän lennättäminen Suomeen maksaa omaisuuden. Toivottavasti hänellä oli vakuutukset kunnossa.

        Tollaisen paskaisän jättäisin homehtumaan Portugaliin. En todellakaan maksaisi euroakaan mokoman mätäpaiseen tuomisesta kotiin.


    • NauraaKuollakseen

      Töiden saantia helpottaa kun lopettaa nirsoilun. Yhteiskunnan velvollisuus ei ole paapoa prinsessaa.

      Ei kannata haukkua toisia prinsessoiksi, kun omassa elämässä on ollut pelkästään tuuria.

      niin just vtun kermaperseeeet.

    • BatmanForever

      On kyllä kipeätä. Kaiken maailman pas-kahommissa puurtavat idi-ootit yrittävät vetää äärimmäisen kyvykkäitä yksilöitä lokaan pistämällä heitä joihinkin vi-tun työkokeiluihin. Surullinen tila tässä maassa, tällä hetkellä. Hel-vetin kateellinen, katkera, pikkusieluinen ja toistaitoinen on tämä Suomen kansa, keskimäärin. Pitäkää kokeilunne. Minä en kyvykkäänä yksilönä ala tanssimaan jonkun ali-ihmisen pillin mukaan. Kyllä, ansaitsen parempaa. Se on ihan työnantajien häpeä jos eivät tajua hyvän päälle. Harva niistä edes tajuaa.

      Yrittäjäksi? No ei hel-vetissä tässä taloustilanteessa

      ole hyvä ja puhu asiallisesti apinalöhkyäisonpaskaa

    • KiltitSaavatLahjat

      No siinä tulee tarkistettua kykeneekö hän työhön.
      Tällainen välinpitämättömyys/tyhmyys/ylimielisyys nostattaa raivoa kaikissa normaalilla tunne-elämällä ja empatiakyvyllä varustetuissa ihmisissä, olivatpa nämä itse työelämässä tai ei.

      kyseessä on tunteeton paskatoimittaja jonka kuolema olisi siunaus.

    • HuhhuhMitäSettiä

      Äläpä yleistä omaa kokemustasi!
      Minä taas tein maisterin papereilla täyttä työviikkoa ministeriössä ja sijaistin sihteeriä, joka oli puoli vuotta opintovapaalla. Vastuut ja haastavuus oli tehtävässä aivan samat kuin aiemminkin. Sain työstä palkakseni 9 €/pvä työmarkkinatuki eli n. 500€/kk. Pidin tuota täytenä hyväksikäyttönä ja niin pitivvät työkaveritkin kuultuaan "palkastani". Meitä ilmaisorjia oli ministeriö pullollaan.

      Olen myöhemmin tehnyt myös normaaleja palkkatöitä. Ei eroa aiempaan tehtävään. Kumpikaan työ ei ollut mitään mainitsemaasi "aikuisten päiväkotihommaa".

      Eli samaa olen ihmeellyt kuin AP: miksi samaan työhön kelpaa pitkäaikaistyötön ilmaiseksi muttei oikealla palkalla? Mikä siinä pitkäaikaistyöttömässä on vialla muu kuin se, ettei hän ole sattunut pääsemään vielä hakemisestaan huolimatta töihin?

      Jännä, kun muutenkin mediassa aina halutaan tehdä pitkäaikaistyöttömästä joku elämänhallintansa menettänyt, päihdeongelmainen ja työtävieroksuva syrjäytyjä. Tunnen monia koulutettuja ja fiksuja työttömiä, jotka kehittävät itseään jopa enemmän kuin työssäkäyvät.

      Tiedän myös työssäkäyviä, joilla on elämänhallinnassaan pahoja ongelmia: laiskuus, päihteidenkäyttö, sotkuinen asunto, vippivelkaisuus, epäterveellinen ruokavalio.... you name it. Mikä näistä muka tekee parempia ihmisiä median mielestä?

      Media lietsso tarkoituksella anarkiaa. Onneksi joku jo lahtasikin toimittajakuntta siellä jossakin.

    • eimukana

      Fia oli nuorena tyttönä pannut 18 kundia, olivat kaikki samasta lätkäjengistä.

    • Pussit-tyhjiks

      Oliskohan noi kollit kuitenkin ihan mielellään paneskelleet tuota akkaa. Saivat pesää oikein kunnolla. 16 vuotiashan ei ole mitään sakkolihaa naiselle

      Nyt sitten saa jannut vielä rahakorvaulset päälle, ei huono diili.

      • oletkosokea

        Eihän sen ruman läskikasan olisi tarvinnut kiristää tai lahjoa alkoholilla ja tupakalla jos olisivat olleet vapaaehtoisia. Yritä sinäkin vanha harppu mieluummin itseäsi vanhempia, jos vaikka baari-illan jälkeen olisivat niin epätoivoisia, että kelpaisit.

        Teinipilluilla riittää kun levittävät jalkansa rahasta, poikien pitäisi saada seisomaankin. Tuollaisita otuksista voi mennä halut loppuiäksi.


      • MaailmaaNähnyt

        Sinä täällä olet ruma läskikasa jos joku. Mikä vttu sinua vaivaa? Äiti ei rakastanut lapsena?


      • mitäsläski
        MaailmaaNähnyt kirjoitti:

        Sinä täällä olet ruma läskikasa jos joku. Mikä vttu sinua vaivaa? Äiti ei rakastanut lapsena?

        Heheheheh, sattuu olemaan erinomainen lihaskunto ja normaali paino. Onneksi ei ollut pedoäitiä, toivottavasti lapsesi annetaan isälle tai otetaan huostaan jos joku erehtynyt laittamaan paksuksi.


    • Ex-pissis

      16-vuotiaille tytöillehän nauretaan jos ovat neitsyitä, ei ole porukkaan asiaa jos ei ole saanut kalua.
      Itse sain 13-vuotiaana eka kertaa enkä ole katunut, vanhempi herrasmies hoiti homman tosi ihanasti Mersun takapenkillä ja antoi vielä röökirahaakin reulusti.
      Kyllä sitä nuoretkin pojat tököttää mutta ne on niin malttamattomia ja tulee liian äkkiä.
      Naurettavia nuo sakkoiät, ei kukaan ole neitsyt enää siinä iässä.

      • katuhorot.com

        No joo, jos katujengissä pyörii ni varmaan siellä panohommat alkaa nuorella iällä.


    • viddu.kuivuu

      Voi voi, pian Fiiuska joutuu vankilaan ja kuiva kausi munan saannissa alkaa.

      • tekeehyvää

        Siellä voi eheytyä lepakoksi. Kuulema auerskakin siirtynyt lapsista kypsiin naisihmisiin kun nyrkkinainnin makuun pääsi.


    • suoraan-asiaan

      Ottakaa lestadiolaisita mallia, siellä mennään ajoissa asiaan ja aloitetaan elämä nuorella iällä.
      Vanhojen kalkkisten suojaiät ovat vanhaa pierua, tänä päivänä eletään kokonaan uutta ja eri aikaa kuin ennen, jolloin ei saanut naidakaan ennen avioliittoa ja akanottolupakin piti kysyä isiltä.

      • super.kalkkis

        Vanhat ajat oli hyviä. Ihmiset olivat paljon fiksumpia kuin nykyään. Kunnollisuutta ei enää arvosteta. Kaiholla katselen vanhoja filmejä joissa mies ja nainen rakastuivatkin.. nykyään vaan sexiä korostetaan niin kuin ei ihmisillä enää olisi tunteita.


    Ketjusta on poistettu 61 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe