Tuliko tempaus, hyökkäsikö Venäjä..

Huolestunut_uskonveli

..vai ihanko se ite suomalainen antikristus on vienyt profeetat mukanaan?
Voi että, kello näyttää jo iltapäivän aikaa eikä päivittäisiä tärkeitä tiedotuksia ole vieläkään saatavilla!
Onko salaisuus kuitenkin siinä että ylösoton tulo pelottaa ja profeetat ovat kammioihinsa piiloutuneet! Kunhan ei vaan monet joutuisi helevetin hiilille sen takia etteivät voi niitä lukea ja sitä kautta pelastua.

Mitenkään en itse olisi noin äärettömän älyllistä sisältöä kyennyt luomaan tähän väkevään hätähuutooni, mutta apu löytyi kuin löytyikin viestiketjuja jonkin aikaa silmäilemällä.

20

1039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinköelämäeletään

      Uskoa saa mihin haluaa, mutta fakta on, että jokainen uskovainen todistaa koko elämänsä aikana sen, ettei ole olemassa mitään havaintoja mistään. On vain mytologia. Tekstiä ja kuvia.

      • Sivustaseuraaja

        Mitä jos tempaus tapahtuikin 2012 huomaamatta koska sen jälkeen maailma ja ihmiskunta on ollut totaalisen sekaisin. On mandela efektiä ym. jos se tapahtui jo ja emme vaan huomaa.


    • Jeesus_valitsi_tekstin
      22.11.2016 12:11

      Rakkaat uskon siskot ja veljet !

      ALUSTUKSENA . . .

      Suurin osa ihmisistä ei tule koskaan uskomaan, vaikka Jumalan nimissä tapahtuisi mitä tahansa, koska löytävät tapahtumille aina jonkun muun järjellisen tai tieteellisen selityksen . . . johon siis ei Jumala mahdu mukaan.

      Jumalan tahdon mukainen suunnitelma ottaa käyttöönsä kaikki mahdolliset viestintäkeinot. Tulee tapahtumaan sellaisia asioita, jotka ylittävät uutiskynnyksen, jolloin tavallaan kaikki mahdolliset mediat alkavat julistamaan Jumalan sanaa ja sen seurauksena myös ihmiset alkavat keskustelemaan keskenään, tapahtumista.

      Näistä Jumalan suunnitelmista on annettu ennakkoilmoituksia, jotta niitä voi valmistella alustavasti ja valmistautua myös henkisellä tasolla.

      » . . . Jumalan_henkäys 25.8.2015 18:43 . . . »

      . . . . . . . .

      Kirjoitin nyt Jumalan tahdon, niin kuin Hän tahtoi.

      Mitä et tiedä . . . se joskus kerrotaan.
      Siunausta ja Herran rauhaa !

    • kerttkkl

      Lieneekö joku suomalainen antti anttikristuksena!?

      • OdotettavissaPyhäJysähys

        Sehän se.
        Pohjanmaaltahan niitä sopivia Antteja löytyy siihen hommaan, ellei sitten ole tuo Inarista Turkuun valuva Ari joka osoittautuukin muuksi kuin miltä näyttää.
        Noin uskomaton tiedote sai jopa kaiken nähneen ja kokeneen Mr.Molotovin hämmästymään 14.04.2014. Se on jo jotain se!


        Huimaa! Säkkipukuinen todistaja on tulossa julkisuuteen!

        Profeettojen seuraajana minun luonnollisesti tulisi antaa oma selventävä kommenttini käsiteltävään asiaan, mutta tällä kertaa en niin tekemällä rohkene vaarantaa omaa henkeäni ja terveyttäni! Syy siihen on hyvinkin ymmärrettävä "He ovat ne säkkipukuiset todistajat ja siksi heistä on puhuttava varoen". Kun itsekin erittäin luotettavan tuntuinen ja Herran voitelema profeetta varoittaa noin on siihen on uskominen ilman pienintäkään kyseenalaistamista, sillä epäilemättä joudun käskyä rikkomalla rangaistuksen alle kuten käytäntö on yleensä ollut vastaavissa tilanteissa.

        Pelästyssanoman sivuilta kaapattua:

        Sanoma sisälsi erään tuntemani henkilön tulevaksi profeetaksi. Hänen persoonansa ja taustansa on aivan kuin nenä päähän tuohon tehtävään mutta muuten en aluksi uskonut. Mutta kun asia nyt vain on niin... että hän se on!

        Säkkipukuinen todistaja Hänen nimensä on Ari ja hän aloittaa työnsä Inarin kunnan alueelta, sieltä jostain? En tiedä sitä sen paremmin... En tiedä missä hän asuukaan, mutta sen tiedän että hän on erakkoluonne ja viihtyy erämaassa pitkiä aikoja.

        Herätys ei siis kerta kaikkiaan voi lähteä mistään muualta kuin Inarin kunnan alueelta. Kyllä hän sieltä sitten saapuu Turkuun, jossa alkaa valtava herätys! Hänen ympärilleen kasvaa sanajulistajien armeija, vaikka heistä vain 12 itse profeetta mukaan luettuna ovat herätyksen kärki ja henki, joka kaikilla on sama.

        No millainen profeetta sitten voi olla? Säkkipukuinenko, vai valtavat salit täyttävä langattomalla mikrofonilla estradilla "geegoileva" julkkis, vai tavallisiin vaatteisiin pukeutuva ja tavallisesta tavallisin mutta nöyrimmistä nöyrin ja astioista halvin suunnatonta surua rinnassaan kärsinyt riutunut mies, jonka katumus Jumalaa ja lähimpiään kohtaan on kestämätön? Sellainen on tuo suuri profeetta, hän ei ole omissa silmissään yhtään mitään enää. Ette voi nöyrempää ihmissielua enää löytää, kuin hän on ja siksi hän on se profeetta.

        Ari (....) = juutalainen nimi Ari tarkoittaa 'leijonaa'
        Pohjolan profeetta on alunperin syntyjään osuvasti vieläpä Pohjanmaalta.

        Israeliin nousee profeetta ja Suomeen nousee profeetta, jossa he yhdessä muodostavat tuon kaksikon josta ilmestyskirja on puhunut. He ovat ne säkkipukuiset todistajat ja siksi heistä on puhuttava varoen.
        Kaikki olennainen on tullut jo sanotuksi, joten taitaa olla aika päästää harmaasilmäinen, harmaapäinen ja partainen lyhyentanakka profeetta itse kertomaan mistä tulee ja minne menee.


    • Syysampiainen

      Tämä aloituksen iänikuinen homehtunut vitsi ei jaksa naurattaa (eikä perimmäinen tarkoituskaan varmaan ole se). Voi kuitenkin pohdiskella sen varjolla maailman tapahtumia.

      Vaikkapa Trumpin ja Putinin tapaamista, joka sijoittuu valitettavasti Helsinkiin (missä harvoin on nähty kaksi diktaattoria kerrallaan). Trump tviittaili että miksei Krim voisi kuulua Venäjälle, puhutaanhan siellä Venäjää. Ja ettei Venäjä ole sekaantunut USA:n presidentinvaaleihin, koska he sanovat niin. Olisi hauskaa jos Trump tapaamisen aikoihin tviittaisi että Suomihan kuuluu Venäjän imperiumiin, koska Venäjällä ollaan sitä mieltä, jopa korkeimpia hallintoelimiä myöten. Tuntuisi luontevalta että Trump tekisi diilin Putinin kanssa ja myisi Suomen tälle, kun kerran Baltian Nato-maatkin ovat vain riippakivi hänen skenaarioissaan.

      Nato on jo saanut Trumpilta satikutia kuten myös Eurooppa ja Kanada yhdessä ja erikseen. Pohjois-Korea sai häneltä luvan jatkaa ydinkokeitaan ja niitä verstaita rakennetaan uudestaan täyttä päätä. Trump on kääntänyt selkänsä länsimaalaisille arvoille ja veljeilee ihailemiensa diktaattorien kanssa.

      Kiinan kanssa putkiaivo ei oikein ilmeisesti tiedä, kenen kättä vatkata ja ketä syleillä, kun siellä näyttää olevan kokonainen leegio diktaattoreita.

      • KaikkiOnOikein

        "Tämä aloituksen iänikuinen homehtunut vitsi ei jaksa naurattaa (eikä perimmäinen tarkoituskaan varmaan ole se). Voi kuitenkin pohdiskella sen varjolla maailman tapahtumia."

        Aloitus on erinomaisen oikea, sillä päivästä ja vuodesta toiseen huru-ukot ovat lähettäneet palstalle tuhansittain tyhjänpäiväisiä houreita!
        Kun povaukset ei kuitenkaan pidä paikkaansa, aletaan syitä siihen selittelemään milloin milläkin lailla ja täydellisesti yhtä varmasti erehtyen.
        Tuollainen ei ole mitään muuta kuin ilmeisen sairaalloisten persoonien erittäin kieroontunutta uskontoa jota sopiikin pilkata ja nauraa, sillä sen se on varmasti ansainnut!

        Tiedän ettei tietyt persoonat siedä totuuden julkaisemista, mutta tämän kirjoituksen poistattaminen ei muuta tosiasioita!


      • Syysampiainen

        No, oli niin tahi näin, ajanhukkaa tämä on mutta jaaritellaan nyt vähän. Msn:n sivuilta löytyy artikkeli, jossa Washington Postin kolumnisti Max Boot sanoo Trumpin Venäjä-myönteisyyden olevan peittelemätöntä (kuten jokainen voi havaita) ja että Trump haluaa Yhdysvaltain ja Euroopan suomettuvan. Mukana on selitys, mitä suomettuminen tarkoittaa.

        Boot kirjoittaa myös, että "Trump on valmis alistamaan Yhdysvaltain ulkopoliittisen linjan Kremlin tarpeiden käyttöön" ja "Trumpin vihamielisyys Yhdysvaltojen perinteisiä liittolaisia kohtaan oli vain heikosti verhottua hänen virkakautensa ensimmäisenä vuonna".

        Trump on valmis hänen mukaansa myös luovuttamaan Syyrian Venäjälle ja Iranille. Euroopan osalta Trump on antanut Pentagonille tehtäväksi tutkia mahdollisuutta amerikkalaisten joukkojen vetämiseksi Saksasta. Boot ennakoi länsimaisen liittouman hajoamista ja viittaa Trumpiin "Mantshurian kandidaattina". Bootin mukaan joukkojen vetäminen avaisi tien Saksan suomettumiseen.

        Elikkäs Venäjän hyökkäys Suomeen alkaa vaikuttaa enemmän ja enemmän mahdolliselta näkymältä, joka on tänään todennäköisempi kuin ehkä koskaan vuoden 1939 jälkeen.

        Jokseenkin kaikki Tukholman profetian ainekset löytyvät yllä mainitusta kolumnista: Venäjän mies avaa Persian kuninkaalle tien Luvattuun maahan, Venäjän sotilas ylittää Suomen rajan eikä kukaan tule auttamaan kun "Saksan sotilas on polvillaan" ja länsi voimaton. Okei, siinä puhutaan Länsi-Saksasta, mikä epätarkkuus riittää tietysti profetian kumoamiseksi sen vastustajien mielestä. Ehkä tässä länsi viittaa kuitenkin koko länsiliittoumaan, joka on nyt vaarassa hajota.

        https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/washington-postin-kolumnisti-trump-haluaa-suomettaa-euroopan-ja-yhdysvallat/ar-AAzpxAp?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp


      • Nähty_ja_koettu
        Syysampiainen kirjoitti:

        No, oli niin tahi näin, ajanhukkaa tämä on mutta jaaritellaan nyt vähän. Msn:n sivuilta löytyy artikkeli, jossa Washington Postin kolumnisti Max Boot sanoo Trumpin Venäjä-myönteisyyden olevan peittelemätöntä (kuten jokainen voi havaita) ja että Trump haluaa Yhdysvaltain ja Euroopan suomettuvan. Mukana on selitys, mitä suomettuminen tarkoittaa.

        Boot kirjoittaa myös, että "Trump on valmis alistamaan Yhdysvaltain ulkopoliittisen linjan Kremlin tarpeiden käyttöön" ja "Trumpin vihamielisyys Yhdysvaltojen perinteisiä liittolaisia kohtaan oli vain heikosti verhottua hänen virkakautensa ensimmäisenä vuonna".

        Trump on valmis hänen mukaansa myös luovuttamaan Syyrian Venäjälle ja Iranille. Euroopan osalta Trump on antanut Pentagonille tehtäväksi tutkia mahdollisuutta amerikkalaisten joukkojen vetämiseksi Saksasta. Boot ennakoi länsimaisen liittouman hajoamista ja viittaa Trumpiin "Mantshurian kandidaattina". Bootin mukaan joukkojen vetäminen avaisi tien Saksan suomettumiseen.

        Elikkäs Venäjän hyökkäys Suomeen alkaa vaikuttaa enemmän ja enemmän mahdolliselta näkymältä, joka on tänään todennäköisempi kuin ehkä koskaan vuoden 1939 jälkeen.

        Jokseenkin kaikki Tukholman profetian ainekset löytyvät yllä mainitusta kolumnista: Venäjän mies avaa Persian kuninkaalle tien Luvattuun maahan, Venäjän sotilas ylittää Suomen rajan eikä kukaan tule auttamaan kun "Saksan sotilas on polvillaan" ja länsi voimaton. Okei, siinä puhutaan Länsi-Saksasta, mikä epätarkkuus riittää tietysti profetian kumoamiseksi sen vastustajien mielestä. Ehkä tässä länsi viittaa kuitenkin koko länsiliittoumaan, joka on nyt vaarassa hajota.

        https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/washington-postin-kolumnisti-trump-haluaa-suomettaa-euroopan-ja-yhdysvallat/ar-AAzpxAp?li=AAaDcIL&ocid=spartandhp

        Olet täsmälleen yhtä sekaisin kuin muutkin povarit, yrititpä selitellä asioita millä tahansa ja miten tahansa. Kaikki mahdollinen näyttää käyvän todisteeksi. Samaa tyhjänpäiväistä jauhamista venäläisten hyökkäyksistä on täällä nähty niin kauan kuin palsta on ollut olemassa.
        Tiedän erittäin hyvin väittelyn kanssanne olevan yhtä tyhjän kanssa, sillä olen itsekin aikoinaan kuulunut helluntailaisten aivopesemiin, eikä mikään mahti maailmassa olisi saanut minua luopumaan omista, eli ko. seurakunnan asenteista ja mielipiteistä. Niistä kaikkein oikeimmista ja varmuudella erehtymättömistä.


      • Syysampiainen

        No joo, tuo artikkeli on joka tapauksessa mielenkiintoinen. Pitää vähän ryydittää soppaa mausteilla. Ja sopii miettiä sitä että jos ja kun Trump näyttää Putinille vihreää valoa Krimin laittoman valtauksen osalta niin tällä ei ole enää mitään pidäkkeitä hyökätä kenen hyvänsä itseään pienemmän kimppuun kuvittelemiensa Venäjän turvallisuusetujen nimissä, etenkin jos Trump antaa ymmärtää että edes Nato-liittolaisten puolustaminen ei enää kiinnosta hänen johtamiaan Yhdysvaltoja. Ja Venäjän karhun kynnet ovat jo Georgian, Ukrainan ja Moldovan persuksissa kiinni eikä se ilmeisesti aio päästää koskaan irti suosiolla. Ja Venäjä pyrkii hajottamaan länsimaista demokratiaa vaikka veljeilemällä fasististen voimien kanssa, koska Putin kammoaa Venäjää isompaa ja vahvempaa Eurooppaa. Ja on valmis tekemään mitä tahansa sen hajottamiseksi. Krimin valtauksen jälkeen, Putin uhkasi länttä jopa ydinaseiden käytöllä, jos joku yrittää puuttua asiaan eikä ole syytä olettaa etteikö hän tarkoittanut sitä.

        Ja Venäjän tuella Iran on jo Israelin rajoilla ja tulee olemaan aina vain enemmän läsnä siellä. En kiistä olevani sekaisin mutta povaan vain että nykyään maailma on erittäin turvaton paikka Venäjän naapureille. Eikä Suomi ole poikkeus.

        Ja on täällä nähty kaikenlaista jauhamista, sinun ansiokkaasti suorittamasi yhtenä näkyvimmistä. Ja hulluahan se on tänne ajatusten tunkiolle mitään viskellä kun voisi tehdä jotain hyödyllistä. Rauhaisaa heinäkuuta kuitenkin kaikille.


    • jokutyyppivantaalta

      Pilkkaajille tiedoksi: Se ei tartte tulla ku kerran ja sitte teidän suu on kiinni.

      • tempaususkoville

        tiedoksi niin menee teidänkin suu kiinni kun ei olekkaan mitään salaiasta tempausta ja olette täällä ahdistuksissa kuin muutkin...

        mitäs siihen sanotte???


    • HMTT.varma.tieto

      Suomen tuleva pääministeri on Antti Ristus. SDP.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe