Tämä juttu avaa silmiänne äärilikeSkientologeista

FloridanTalousrikosSkien

26

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UskonnotonVapaa
    • YlePalvooSkientologiaa

      Internetissä kerrotaan, kadonneista lapsista ja aikuisista, jotka olisivatkin joutuneet, "uskonnollisen" ääriliike SKIENTOLOGIEN uhreiksi.


      https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/21722/paastame.pdf?sequence

      Onko Suomen poliisijohdossa SKIENTOLOGEJA, kun kadonneita ihmisiä ei löydetä, eikä heihin kohdistuneita väkivaltarikoksia, kuten se naisen jalka puussa Helsingissä, ei muka saada selvitetyiksi ?

    • qwerty-sjir

      Objektiivinen totuus on tosiasia, kuten esimerkiksi se, että joku katsoo kaukoputken läpi ja toteaa taivaankappaleen kuineen. Havainnoija myoskään ei aiheuta ilmioitä tai vaikuta taivaankappaleen olemassaoloon. Objektiivinen totuus on myos se kun lääkari katsoo haavaa ja toteaa: Siinä on haava. Kyse on tosiasiasta ja totuudellisesta havainnosta.

      Psykiatri toimii toisin. Hanen oppinsa ja toimintansa vaikuttaa ihmisiin. Ihmisten ajatuksiin, keskusteluihin ja mielipiteisiin. Sitten hän tutkii ja arvelee kuitenkin sitä, mitä on itse aiheuttanut.

      Psykiatria perustuu siis uskomiseen, siinä psykiatria on saman kaltainen uskontojen kanssa. Tuo usko on kuitenkin erilaista. Psykiatri kertoo että on vika jota ei voi kukaan korjata maailmassa, sitä psykiatri ei mainitse, että hän on oppinsa kautta ollut aiheuttamassa ja aiheuttaa tuota ilmiotä, jota viaksi kutsuu.

      No eipä siitä enempää, sitten psykiatri kirjaa ystaviensä kanssa mieleisensä vikalistan ylos; aiheuttamiensa vikojen joukkoon, joita ei voi hänen mielestään kuitenkaan yksilostä poistaa, hävittää. Ei sitten mitenkään eikä kokonaan: Lista on pysyvä, ja sitä käytetään yksiloä vastaan.

      Psykiatri, paha pappi ei anna anteeksi, hän ei sano: Haluan, iloitsen, että tulet täydelliseksi. Siksi psykiatria-uskonto on erilainen. Kirkkoon tai psykiatrin vastaanotolle mennään kuitenkin samasta syysta: Koska tuo oppi on vaikuttanut sinun ajatuksiisi. - Asia jota ei voi kiistää.

      Oikean Lääkärin luo mennään taas esimerkiksi näyttämään haavaa. Tai vaikka melanoomaa, mutta syopä ei ole lääkärin aiheuttama.

      Pseudotiede on siis erikseen.

      Oikea laki taas kuuluu "tee hyvä, ja havitä paha" Miten sitten?

      • w3refsdf

        Ei se oikeastaan ole ihme että te skeidot ette pidä psykologiasta. Sen alan ammattilaiset kun näkevät ihan liian helposti pyramidikusetuksenne läpi. Onko Xenua näkynyt?


    • RAUHAEINATOLLEVAS
    • StopFasisminFinland
    • tööttt

      En ole koskaan edes kuullukaan että kirkossa psykiariritkikin vastaanottojakaan pitäisi. Taitavia muusikoita muuten heissäkin - joskus olen kuunnellut
      . tai joku muu taiteenala - vastapainona työlle - elävää elämäähän sekin

      Skientolokeja monet ninittävät hupparfilaisisiki - vaikka ihm iset olisivat joka alan ammailaisia - paljon silti "jostain totaalisesta täydellisyystä silti kateissa.

    • vfihimsf

      eivät vätkä silki puhko ihmisten silmiä, korvia tai kylkiä -että paha henki pääsisi
      ulottamattomuuksiin tai tuloksellissellisuuksiin elossaan.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Ns. TE-toimistot, eivät ole mitään "työvoimatoimistoja", vaan yksityisiä VEROPAKOLAISYRITYKSIÄ, jotka harjoittavat laitonta, Suomen perustuslain vastaista urkintaa ja väkivaltaa, köyhyyteen pakotettuja Suomen kansalaisia kohtaan.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3938321-tyottomia-kiristetaan-toimeentulon-menetyksella-palataanko-palveluspakkoon

      Isoja talousrikoksia, korruptiota ja veroparatiisivuotoja EI Suomessa tutkita lainkaan, vaikka joillekin maksetaan siitä palkkaa. Kysykää miksi.

    • ESTÄKÄÄVEROPARATIISISOTE
    • RAUHAEINATOLLE
    • VALTAKUNNANOIKEUS

      PetosPersuKokoomussinKe:n VALERISTI-ÄÄRIOIKEISTO, valehtelee teille uskontoa välikappaleena käyttäen.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005802956.html


      Todellisuudessa SoiniKataisen Rukousaamiaishörhöilyt, ovat Veroparatiisi-sota-väkivalta-talous- ym rikollisten kokouksia, joissa keinottelevat Suomen valtion ja kansalaisten, eli verojenmaksajien rahoja itselleen.

      Rukousaamiaishörhöt tekevät kansan- ja maanpetosta, sekä hirvittäviä velkoja lapsillenne ja nuorisolle.

      Älkää nöyristelkö ja kumarrelko rasismikorttia, jolla ne ovat MONINKERTAISTAMASSA ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, PetosPersusinKokoomusKeput. Katsokaa nyt ympärillenne, kuinka paljon rasismikortilla on lisätty maahanmuuttoa. SoiniKatainen lisää vastentahtoista maahanmuuttoa.

    • HÄVITTÄJÄBISNEKSETRIKOS
    • MaanpetosHävittäjäkaupat

      PetosPersuKokoomussinKepujen ikioma vaalimainostoimisto Yle - On syytä laittaa BOIKOTTIIN.

      https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/de9e3920-815b-4a31-9cf8-649c8058269a_pk.shtml

      Suomen kansalaisilta on viety oikeudet, aidosti puolueettomaan, asialliseen ja älykkääseen tiedonvälitykseen.

      Rasismikorttia nöyristelevien, äärioikeisto-alamaisten takia, maksatte korotettuja, laittomia pakkomaksuja ja saatte niillä rahoilla, äärioikeiston veroparatiisifasistien suoraa vaalimainontaa.

      Teette velkaa lapsillenne ja nuorisolle, jos tottelette äärioikeistosuvakkeja. Velkaa, jota he eivät koskaan pysty maksamaan.

    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      Sotaveteraanien ja Lottien jälkeläiset, jonottavat kuin Neuvostoliitossa aikaan, eilistä leipää pakkasessa, hoitamattomien sairauksien kanssa. Siinä PetosPersuKokoomussinKepujen "saavutukset".

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3968758-k-citymarketin-luottamushenkilo-anne-nyman-tyotaistelusta-tama-on-solidaarisuutta

      Nyt menee kyllä hallitus vaihtoon ja isosti. Vasemmisto nousee kohisten, eduskuntavaaleihin mennessä, toivottavasti on jo 15% nousu saavutettu. Sillä alkaa olla jo iso vaikutus, kaikkeen päätökseentekoon, kun Vasemmistoa on enemmän, puolustamassa tavallisia ihmisiä.

    • HävittäjäkaupatPeruttava

      BRYSSÄ TULI ÄÄRIOIKEALTA, PetosPersuKokoomussinKepujen=EK:n muodossa.

    • SANANVAPAUDETVASL

      Teekutsuliikkeillä on monenkirjavia medioita, hallussa Suomessa. Teekutsuliike on siis, verokeitaista johdettavaa, isoa talousrikollisuutta ja verojenkiertoa.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3974109-hanna-sarkkinen-paketoi-eduskunnan-viikon-suhdannehuipulla-ei-edelleenkaan-loydy-rahaa-indeksikorotuksiin-sipilan-harski-temppu-taas-kuohutti

      Ei niin mitään tapahdu Suomessa, minkä yhteydessä, veroparatiisi-äärioikeisto, ei tuputtaisi uskontoa, eli äärioikeiston veroparatiisirikollisten, veruketta ahneiden epäarvoiseen ja häikäilemättömään äärioikeistolaiseen veroparatiisipolitiikkaan.

      Ovat estäneet, myös aidot Sanan- ja Mielipiteidenvapaudet Suomessa. Yleisradio ei niitä tarjoa, eikä esim. Ilta-Sanomat, jossa mielipide pitää olla populistiporvareille sopivaa, tai sitä ei julkaista.

    • BRYSSÄÄÄRIOIKEALLA
    • VAPAUSVOITTAAVASL
    • VEROPARATIISIJUNTTA

      Muistatteko ne Air Finland - konkurssi-lentoyhtiön YLILENNOT, joissa oli kuljetettu, Jenkkien hyökkäysliiton vankeja ?

      https://blogit.kansanuutiset.fi/merkintoja-suomesta-ja-maailmasta/havittajahankinnat-pitaa-politisoida-ja-kyseenalaistaa/

      Sama veroparatiisijoittaja-porukka, pyörittelee nyt ökyhotelleja New Yorkissa ja Dubaissa ja sieltä käsin, jonne ovat vaihtaneet kansallisuutensakin, pyrkivät nyt tekemään, niitä maanpetoksellisia hävittäjäkauppoja, Suomen valtion, eli kansalaisten maksettaviksi.

    • UUDETYRITTÄJÄTVASL
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • StopFasisminFinland

      Ihan kohta päästään äänestämään, Suomen Vasemmisto uuteen hallitukseen eduskuntavaaleissa.

      https://demokraatti.fi/feldt-ranta-nyt-kokoomus-on-paljastanut-todellisen-vaaliasetelman-tama-se-on/

      Muistakaa pysyä vahvoina - enää vähän aikaa ja porvareita ei Suomessa, enää ole hallituksessa.

      Maanpetokselliset hävittäjäkaupat perutaan, Veroparatiisote kaadetaan.

      Ihmisille se aito, vahva perusturva kuntoon, jokaiselle. Aktiivileikkurit heitetään hornan tuuttiin.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Körttiläis-Lestadiolais-Isikset = PetosPersuKokoomussinKepuliikenyt = EK.
      Varokaa enää menemästä, veroparatiisi-äärioikeistoporvareiden ansoihin.


      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4027009-vasemmisto-vaatii-eriarvoisuusvaaleja-sipila-yrittaa-syleilla-kuoliaaksi-myonteisyysretoriikalla

      Arvon suomalaiset, jos haluatte syödä leipää / ruokaa, eduskuntavaalien jälkeenkin, niin äänestämään Vasemmistoa nyt sitten. Siinä ovat tavallisten ihmisten mahdollisuudet, puolustaa itseään ja lapsiaan.

    • VAPAAINTERNETVASL
    • MAATALOUSYRITYSTUETPOIS

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe