Ikaalisten Hiippari

Seppo1

Kuka on tämä mystinen hahmo yössä ?

4

659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SelkärangatonSakki

      Toukokuussa hiippaili sellainen hiippari klo 02 aikaan yöllä, jolla oli housunsa jalkoäväli valunut lähes polvien korkeudelle. Oikea lökäpöksy hiippari.

      Siitä tunnistan hänet takaapäin edelleen. Tämä, todennäköisesti toinen (?) hiippari on ilmeiesesti vain teini, joka lähtee joskus yölläkin ulos, kävelee katuja, ei pihoilla. Hänellä on kaveri ja koiria näkyy myös. Sitten oli joskus ensimmäinen hiippari, joka osaa vältellä näkymistä ja valvontakameraa, hän sytyttelee ja sammuttelee valoja. Kulkee takaovilla ja vaikuttaa vaaralliseslta yökyöpeliltä, joka liikkuu asiattomilla asioilla.

      Hänellä saattaa olla lepsu kaveri, joka antoi anina siimaa ja lepsuili kaikessa, missä ei olisi pitänyt tarkka ja kieltää moinen yöhömpötys. Kaveri aiheutti näin ollen myös muille yhteisön ihmisille tuskaa ja valvomista, huolta ja pelkoa, koska tästä ei tuntunut tulevan loppua ja ilkkui paslstoilla 2017, että hänpä on suosittu jne. Sehän oli aivan typerää. Kaiken kukkuraksi, hiipparin kaveri julisti reippaasti, että kaikki Suomessa on nykyaikana ns. läpinäkyvää, eli voisi vapaasti huudella ihan mitä asioita taqhansa toisista ihmisestä netin keskustelupalstoilla.

      Sitten kertoivat milloin joku on kipeä, eikä siitä ole vastusta, jos asuntovarkaat hiippailevat öisin sen oven luona. Terveen kaverin piti olla järjissään, mutta siitä ei ollut vielä vuosi sitten näyttöä, ei mitään. Kaikki huudeltiin täällä, että nyt se lähtee asunnosta, (puuttui vain :"menkääs nyt varkaat").

      Joka viikko tuli kysymys, että onko sitä näkynyt? Ja toinen seuraa työjkseen valvontakarmeraa, eikä firma tiedä, että kerrotaan netissä varkaille tarkkaan, reaaliajassa, milloin ei olla kotona. Homma kääntyi kenties niin, että vartiointifirman työntekijä jakeli tietoja, milloin asukkaat eivät ole paikalla eli vartiointiliike vartioi asukkaita ei varkaita. Sitte asukkaat maksavat jotain vartioinnista.

      Sellaisia ovat hiipparitarinat. Eteläsuomalainen vittuilee täällä saitilla rosvoille, mutt4ei kerro ksokaan poliisillle, vahingot ehtivaät tosi pahoiksi, moni onkin kodissaan vankina. Eteläsuomalsien selkäranka on kuin lierolla, sitä ei oikein l öydy. Varsinkin puoluelleinen hoitajasakki, jos se on
      homoja itse ei paljastaq mitään rosvoilua, jos tykkkää rosvoista homoutensa vuoksi. KOKO YHTEISKUNNAN JÄRJESTELMÄ RIKKOUITUU.

      Samaisten homojen äidit ja omaiset niin ikään peittelevät ja paljastelevat terveys- ja kela-tietoja täällä vapaasti,. Se on vittuilua, jos joku on sossiaalipummitasoa, mutta heistä ei ole hoitamaan yhteiskunnan ns. valvontaviranomaisen tehtävää.

      Jos kerran on rahan jakaja Kelalla tai sossu, silloin paljastaa poliisille ongelmia, vaikka ei suoraan sellaisinaan, eikä vuoda täällä. Summat eivät ole julkinen juorunaihe, mutta näin toimii etelän väki.

      Aika epäluotettava systeemi, viat peitellään ja keskenään tapelllaan kartanoilla ja yökyöpelin hommilla. Rosvot eivät jä kiinni ja ne uhkailevat asukkaita jatkuvasti. Se makssa, että vartioi itse asunnon ja sitten vielä vartiointiliikkeen.

      Rikos ei paljastu eikä työkaverin pettäjämiehestä kerrota muuten niin hyvälle työkaverille. Älkää muuttako etelään, tämä on kuin Viroa. Tämä on kai peräisin kieltolain ajoilta, kun salakuljettajien hommat peiteltiin. Etelä muka "loistaa" valtion tilastoissa silä, ettei poliisihälyytyksiä asukasta kohti ole niin paljon kuin sisämaassa. Mistä tilasto siis kertoo, muistanette Erikan tpauksen ja sossut? Homous sanelee yhteiskunnan ehdot täällä. Siis kaikki on päin mäntyä siinä. Yksi homo mode moderoi melkein kaikkia lehtiä ja se näkyy, vain heidän kaverinsa voivat olla rosvoja vapaasti. Eihän kukaan puutu.

      • HölmölänTarinat

        Kaiken huippu on hoitajien sekaantuminen yksityisajalla potilaisiin ja jopa alkaa hoitaa niitä vapaa-ajallaan.. NÄIN EPÄTOIVOINEN ON HOMON PARIN SAANTI.

        Sanoisin niin, että ei ole terve piirre, sitten vielä heittäydytään läheisiksi homojen omaisille, joiden kanssa ei ole mitään tekemistä. Toiset eivät edes halua olla tekemisissä. Tärkeämpää kuin tuollainen olisi hoitaa se virkansa valtion palvelijana eikä hyväosaisiena, joka jakaa manaa vapaa-aikanaan heikoille kavereille.

        Jos minulla olisi valtion virka, olisikn kuin kuninkaan alamainen ja virkamies, se menisi ehkä korkeammalle prioriteetille kuin eteläisillä herraskaisilla, joilla on virat ja kaikki muukin jo saatuna, mutta ei lainkaan "tervettä päättelykykyä ja tilannetajua".

        Viisastelu ja hyväosaisuus plus homous on yhdistelmä.


    • Jääkaapillejamakkariin

      Tänä yönä taas koputellaan. Saatan jopa tulla muutamaan sisälle jos jäänyt ovi auki.

      • Kopistelija

        Tänään on kuu pimeänä ja tulen kasvoillesi kun nukut.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      7751
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      77
      3774
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1323
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1087
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1022
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1007
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      833
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      718
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      715
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      663
    Aihe