Siitepöly ja ristiallergiat

Toivoton2018

Kuka tietää, voiko edelleen oireilla koivun tiputtamille raaka-aineille vai onko samat sitten ristikkäin nyt heinän kanssa että lapsi reagoi? Asutaan hämeessä ja koivu Lapissa vaikuttaa vielä, tai jossakin sodankylän liepeillä.. Yhtenä päivänä joku tietty käy ja seuraavana päivänä samasta hirveät kivut.

4

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esiintyykö myös valkosipuliyliherkkyyttä? Onko ongelmia peilikuvan näkymisessä?

      • Toivoton2018

        Kiitos vastauksesta, jokseenkaan se ei nyt helpottanut tätä ihmettelyä kumpi täällä vielä vaikuttaa, koivun vai heinän siitepöly. Ja juu, ei meillä käy kyllä sipulikaan kun siitepölyaika senkin kaatoi
        😉


    • Eienääallergioita

      Toivottavasti ei tule vastaus myöhässä. Mutta vastaus allergioihin näyttää olevan suolisto-ongelmien hoito ja siihen liittyvät probiootit.

      Eli itselläni on allergioita ollut elämäni aikana aika pitkä lista mm. laktoosi-intoleranssi, koivun siitepöly, heinän siitepöly, omena, kiivi, jotkut sitrushedelmät, pippuri jne. Tossa nyt tuli äkkiseltään mieleen joitakin.

      Siitepölyallergia varsinkin heinän kohdalla oli sen verran paha että käytin kahta antihistamiinia samaan aikaan ja lisäksi nenäsumutetta ja sarvikuonoa. mm. Nukkuminen oli yhtä tuskaa ,silmät punaiset jne.

      Kaikki nämä allergiat on nyt selätetty. Homma meni niin, että huolehdin suoliston kuntoon. Tämä tapahtui lähinnä probiooteilla.

      Laktoosi-intoleranssiin tehosi punainen homogenoimaton maito. Siinä eläviä lactobasilus (miten lie kirjoitetaan) bakteereja. Laktoosi-intoleranssi parani parissa viikossa. Sanomattakin selvää, että sininen ja rasvaton maito kokonaan ruokavaliosta pois.

      Koivu ja heinän siitepölyallergia parani: Maitohappokäymisellä tuotetulla Hapankaalilla. Lisäksi söin Venäläisiä suolakurkkuja (halvin mitä kaupasta löytyi, olisiko ollut jopa rainbow tuotemerkki). Hapankaalista tehokkammaksi osottautui kotimainen kylmäosastolta ostettu sellanen 600g pyöreä purnukka. Jostain syystä se rasilaisen vastaava ei toiminut minulla yhtä hyvin, eli allergiat palasivat kun siirryin siihen.

      Lisäksi aloin syömään enemmän kasviksia ja vehnään koiitin välttää. Mutta nuo probiootit oli se juttu. Sen huomasi jo siitä, että heinäallergia alkoi helpottaa hapankaalin myötä merkittävästi jo seuraavana päivänä. Eli vaikutuksen havaitsee nopeasti. Joillakin toisella se voi olla eri probiootit, mutta minulla toimi juuri nuo.

    • Toivoton2018

      Kiitos vastauksesta.

      Olisii pitänyt jo itse syödä noita probiootteja raskausaikana. Pojalle ne olenkin jo hakenut, pitäisi ehkä olla vahvemmat. Allerginen myös kemiallisille lannoitteille ja torjunta-aineille. Meillä maitokin tippui ruokavaliosta heinän alettua kukkimaan, meni Valion homogenoimaton luomumaito, kevyt sekä punainen kun muut eivät edes sopineet. Viljaa oli ainoastaan gluteiiniton luomukaura sekä hapankorput mutta nekin tippui heinän aikana.

      Ajattelin myös aloittaa hunajasiedätyksen kun siitepölyaika on ohi. Voivoi tätä kaaosta. Täytyy tuo hapankaali kokeilla kunhan saan ne kaalit takaisin ja kokeilla onko kyseisessä kaalissa niitä torjunta-aineita tai löytyiskö luomusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe