Sampo Terho tekemässä...

huijatuksitulluttaas

Pahan virheen, kun eduskunta ja EU-vaaleihin laittamassa Soinista kärkiehdokkaan. Tuo mies pitäisi laittaa vähin-äänin sivuraiteelle. Jos porukasta ei löydy parempaa ja uskottavampaa kuin Soini, niin hanskat naulaan vaan...................

22

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jippiitaas

      Toinen henkilö, joka on täysin väärässä puolueessa kuten Tiina Elovaara, selvästi viher-vasemmistoa. Ollut piilo ja käyttänyt hyväksi PS-ää.. Jos nuo kaksi ehdokkaana, niin harkittava toista puoluetta..

    • faktaataas

      Tuskin monikaan äänestää enää sinisiä, paluu näyttää olevan selvää PS-ään. Syytä odottaa syksyllä gallupit alkaa olla lähellä 12 %.

    • Hovilaisia

      Siniset haluavat Soinin kärkiehdokkaaksi,mutta Soini ei itse halua. Tuli Soinille mahalasku. Voimat loppui ja terveys. Miksi ei hoida itseään? Nyt neuvoisin Soinia ottamaan vastaan sen palkintoviran. Ei ole tarvis enää nolata itseään. Jossakin ulkomailla kuntokuurille. Sellainen palkkiovirka,jossa ei tartte juuri töitä tehdä. Soinin pojat Terho ja Elo eivät saa puoluetta nostettua. Näinhän se usein on. Kun katsoo diktatuureja,´kärkiehdokkaan tai diktaattorin voipuessa alkaa hovissa kuhina ja joskus jopa valtataistelu. Yritetään saada joukosta jatkajaa,jotta voidaan jatkaa hovilaisen elämää.Elovaara siviiliin. Täydellinen arviointivirhe häneltä. Tämä keskustelupalsta sellainen,että hovilaiset vain keskustelevat.Torvisen vuorovaikutustaidot poikkeuksellisen huonot. Sai Lapissa porukan hajoamaan.

    • harkittu_

      Ei se mikään virhevalinta voi olla, Soini on sinisistä ainoa varma läpimenijä seuraavissa eduskuntavaaleissa.

    • törkeetätaas

      Soinilla alkaa olla jo sellainen epäluotettavan henkilön maine, että täytyy olla äänestäjän täysi idiootti jos äänestää häntä.

    • tyrinytliikaa

      Soinin paikka hylkijöiden ukkokoti.

    • sääli

      Sääliksi käy kaikkia jotka kannattavat tätä ns. sinistä porukkaa. Vanha totuus, kerran petturi aina petturi. Sitäpaitsi Soinilla on jo varmasti katsottuna kovapalkkainen virka valmiiksi maailmalla. Senhän tavoitteena on ollut alusta asti, eikä mikään kansan asioiden hoito.

    • Audianusta88

      Täytyy olla täysi typerys, tai vaihtoehtoisesti kuuro/mykkä jos Soinille äänen antaa. Siis kaiken takinkäännön, valehtelun, oman hillotolpan nuoleskelun jälkeen.

    • LoppuTuli

      Nyt alkaa vähitellen paljastumaan ,että sinisten kärkiehdokas on Soini. Soinin mukana sininen puolue pysyy tai kaatuu. Soini ei halua olla enää ehdokkaana,mutta miettii miten pelastaisi sinisen puolueen sillä tavalla,että itse voisi olla sivussa. Se on yhtälö,jossa ei ole hyvää ratkaisua eIkä ratkaisua ollenkaan.

    • PakkoPäästäEduskuntaan

      Torvinen: "100% rasismista vapaa turvapaikkapolitiikka= täältä pois keinottelijat, rikolliset tulee lähettää omiin maihinsa, turvapaikanhakijoiden pitää maksaa kykyjensä mukaan oleskelunsa." Mikä on Torvisen mukaan rasismia? Hänhän ei sitä kertonut,mutta veikkaan,että Torvinen tarkoittaa,että perussuomalaiset ovat rasisteja. Torvinen menossa SuomiAreenaan. On päättänyt,että vaaliliittoon Lapissa keskustan kanssa,vaikka keskusta ei häntä huoli. Toisaalta kämppä Uudellemaalle ja Soinin siivellä eduskuntaan. Torvinen on eduskuntavaaliehdokas jossain päin Suomea. Oisko se paikka Uusimaa?

    • SoiniPoisPelistä

      SuomiAreenalla ei nähdä Soinia eikä Terhoa. Miten se näin on,että puolueen kärkinimet sieltä puuttuvat? Hurja arvaukseni on,että sekä Soini että Terho vetäytyvät tulevista vaaleista. Luin juuri Niikon kirjaa. Silloin kun perussuomalainen puolue oli vielä yhtenäinen siellä ei saanut puhua mitä vain. Puheenvuoro piti tarkastuttaa ja saada Terhon hyväksyntä. Rn tunne eduskuntatyötä tarkemmin,mutta ei kai se näin voi olla ainakaan muissa puolueissa.Pitää vielä vähän tutkailla mikä tyyppi on Kivelä.Kuuleman pappi,mutta halveksuu,pitää vääränä muiden uskoa.

    • LoppuTuli

      Jäätävä tyyppi tuo Maria Lohela. Kuuleman muuttaa Helsinkiin ja siellä asettunee ehdolle eduskuntavaaleissa. Miten näin tylyä ihmistä kukaan voi äänestää. Ei halunnut antaa perussuomalisille puheenvuoroja. Loikkaako kokoomukseen,kun sinisten taru on lopussa.

    • todennäköistä

      Varmaan juoni onkin vain äänten keruu puolueelle, että edes yksi läpi. Tuttua soinia. Vaalien jälkeen voikin sitten pistää varamiehen heti kehiin, jos valitaan. Eli en pidä lainkaan mahdottomana soinin ehdokkuutta.

      Dementia rupee oleen meillä kansansairaus, kyllä moni "mummo" retkahtaa taas timpan valheisiin.

    • NäinköSeMenee

      Ehkä on niin,että Soini on ehdokkaana, kerää tai luulee keräävänsä äänipotin Uudellamaalla. Jos pääsee eduskuntaan heti tilalle varamies ja itte lähtee siihen virkaan,jonka kokoomus ja kepu hänelle järjestävät.Nyt näyttää siltä,että näitä ketkaleita on kertymässä Uudellemaalle isompi porukka ajatuksella Soinin siivellä eduskuntaan.

      • kupru

        Menee mönkään. Vaalivaleaikaohi?


    • EiOsaaHävetä

      Tällä hetkellä Soini ,Niinistö ja Elo Uudeltamaalta. Taktiikka sinisillä se,että Soini vaalivankkurien vetäjäksi. Voi olla että alkaa,voi olla että ei ala.Se virka Soinilla on kuitenkin edessä,mutta todennäköisimmin kesän 2019 jälkeen. Soini tekee vaalityön. Eipä tyyppiä näy SuomiAreenassa. Loppu on tullut,ei motivaatiota, ei ajantajua. Parempi kun vetäytyisi ajoissa,että ei käy kuin Väyrysen Paavolle. Ettei joudu kansan pilkan kohteeksi. Hieno ura,sitä ei kannata pilata. Elo vastenmielinen tyyppi. Soini oli kerännyt porukan etukäteen,kenet otetaan,ketä ei oteta silloisiin uuvatteihin.. Sitten tämä Elo ei moneen päivään vastannut kyselijöille,mutta sitten ilmoitti:"Sinut otetaan" Mikä tämä ittensä korokkeelle nostaja oikein on?

    • VenäjäSyyllinen

      Elo:"Venäjä järjesti perussuomalaisten hajoamisen" Olikohan se sittenkin se hillotolppa ja Audin takapenkki se syyllinen

      • kuteneiopeta

        Kyllä se hajoittaja oli lupopiosoini.. Jäsenet puhui ja Soini aloitti pulinat..


    • LöiKädenPaskaan

      Katsoin just tuon Tiina Elovaaran haastattelun Huomenta Suomessa. Vanhan kertausta. "Vain vuoden vanha puolue. Perussuomalaisilla meni 8 vuotta kunnes tähän pääsivät" Ei voi verrata perussuomalaisiin. Siniset eivät ole perussuomalainen puolue. Sinisillä on oma historiansa ja tulevaisuutensa kuten on jokaisella puolueella. Aika näyttää luultavasti jo 1-2 vuoden kuluessa sinisten paikan. Jos katsotaan SMP:n historiaa,kannatus hyvin poukkoilevaa, välillä 1 ehdokas välillä 18 edustajaa. Elovaara luulee,että sinisten taival on nousujohteista, kannatus nousee ja nousee. Huono kannatus kuuleman johtuu lyhyestä ajasta. Kuitenkin paljon tunnettuja poliitikkoja, Soini mukaanlukien mukana toiminnassa. Ei se sininen puolue ihan tyhjästä ilmestynyt. Ei vähäisintäkään ymmärrystä kansanedustajalla niistä todellisista syistä,miksi tässä ollaan, näissä matalissa kannatuslukemissa.
      Ministerinä toimitaan,mutta kontakti kansaan on olematon. Soinista voi sanoa,että hän ei ole kääntänyt selkäänsä vain perussuomalaisille vaan myös sinisille. Soinilla ei ole enää puoluetta. Oikeastaan hän ei sitä enää tarvitse. Hän on ulkoministeri ja ministeriyden jälkeen virka. Hillotolppa on ja pysyy,muuta ei tarvita. No oikeastaan on muutakin Jeesuksen vertainen kuten plokista voi ymmärtää.
      Sampo Terho,tuo säikähtänyt mies ja syytä onkin säikähtää. Kovin yksinkertaista ajattelua. Suuri keksintö-palautuskeskukset. Terho luulee,että nämä nuoret hyväkuntoiset miehet marssivat palautuskeskuksiin,joista ei pääse eteenpäin. Ei se niin mene. Nämä miehet tekevät omia ratkaisujaan. Mulla sellainen tuntuma,että Soini veti höplästä Terhoa ja nyt Terho on jäänyt yksin tuon paskakasan Sininen tulevaisuus kanssa.

    • huijatuksitulluttaas

      Kyllä varmaan Soini lähikuukausina loikkaa johonkin palkkiovirkaan. Koska halituksen aika alkaa olla tiukoilla. Sote sotku saattaa laittaa vauhtia vielä Sipilän hallitukseen............

    • EiKannataSurra

      Soinilla suunta palkkiovirkaan,jonka kepu ja kokoomus järjestävät hänelle. Sen viran vastaanoton ajankohta on viimeistään eduskuntavaalien jälkeen. Sininen puolue on Soinin keksintö tavoitteena varmistaa oma ja kavereiden hillotolppa. Ensisijaisesti Soinin hillotolppa, muut lähtivät mukaan typeryyttään. Nyt tämä kidutettu mies Soini kovasti miettii. Siniset-oma keksintö ja porukka viety mukana. Ne typerykset ovat nyt vaikeuksissa ja nolossa asemassa ja syy on Soinin. Soini,hyvä uskovainen, nyt miettii,että miten sekoittais soppaa ettei keitoksesta tulis vielä kitkerämpää.Kavereista monet pulassa,osa nuoria. Suurin osa pääsee eläkkeelle,mutta ei kaikki. Soini mielessään miettii:"Tyhmiähän ne ovat eikä kukaan minun veroinen. En ala kivirekeä vetämään. Miten pääsis pälkähästä".Alkais ko ehdokkaaksi ja jos pääsee läpi niin vaalien jälkeen loikka virkaan ja varamies tilalle. Soini ei tee vaaliliittoja. Ylpeys ei anna periksi. Vaikka on petturi niin niin alas ei ole mennyt,että vaaliliittoja lähtisi tekemään. Soini vielä tässä vaiheessa sinisten potentiaalisin läpimenijä.
      Ei kannata heittäytyä kidutetun miehen kaltaiseksi. Tämä sinisten touhu on likaista peliä eikä sitä kannata surra pennin vertaa. Ei ole sen arvoista. Alkakaapa järjestellä niitä siviilitöitä tai loikkaa kepuun tai kokoomukseen. Presidentti Halonen suositteli Elovaaralle vasemmistoliittoa tai SDP:tä. Olen samaa mieltä.

    • jokuhölmövoi

      Soini niittaa lopun sinisille. Saisko 2 % kannatusta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe