Seksualisuuteen muistutus

elämässä.nähty

Auttaisiko ihmistä se, että ei sukupuoliailueilla elettäisi kuin eläin.?
https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005750361.html

Raamatussa ohjeistetaan ihmistä liittymään puolisoonsa ja elämään hänen kanssaan rakkauden haasteissa elämänsä loppuun asti.
ts. Suomeksi. Jumala haluaa varjella ihmistä sairauksilta ja ongelmilta. Siitähän on kyse.

ns. vapaa heiluminen, missä ja kenen kanssa vain, voi juottaa ihmiselle oman saamansa tahdon kirouksen. Ei se mukavaa ole.

Miksi kirjoitan?

Isäni eli eläkkeelle asti ns. normaalin avioliiton, hänen elämänkatsomus oli ateistinen.
Sitten tuli joku hormoonihumala. Sen seurauksena hän sai vakavan sukupuolitaudin.
Kun äitini sitten meni sukupuolipolille, siellä istui ukkoja rivissä ja lääkäri tuli sanomaan, että ei täällä oikein naisia hoideta.
Muori totesi, että ukon takia hän täällä onkin.

Tästä on kyse, kun puhutaan "puhtaudesta" ja epäpuhtaudesta.

Turhaa on hekumoida vapaan seksualisuuden perään, kun sen seurauksia on yllinkyllin negativisen muodon sanelemana olemassa. Eikä siellä kortongitkaan paljoa auta.

Sukupuolitaudit voi tarttua suuhunkin, tai kun siemenneste tulee silmille, niin siinäkin voi olla sairauden siemen ja aiheutaa silmään pahan sairauden.

Mikä lääkkeeksi?

Olla uskollinen omalle. Opettaa lapsensa elämään puhtaasti ja se siunaus tulee sitten toiseen ja kolmanteen polveen.
Eli raamatun ohjeet ja neuvot eivät ole tyhjänpäiväisiä.

Jos kiroat raamatun ja elät lihanhalusi saattelemana, voi tulla juotavaksi katkeruuden ja kirouksen malja ja aivan oman tekosi tähden.


Niin, vielä siitä isäukosta. Kun äitini hoiti sitä isän sairasta ja kipeää keppiä, niin isä kirosi sen naisen, mistä se oli kotoisin.
Tässä voisi kysyä, kun välimatkaa kotoa sinne oli 400 km. niin eikö se ukko itse mennyt sinne ja kolikkopuhelimella paljon oli yhteydessä puhelinkioskista.
Siis turhaa on syyttää naista. Miehen pitää olla uskollinen. Siksi sellainen nainenkaan ei voi levittää ongelmaansa eteenpäin. Siis kyse on miehen, tämän aadamin tavasta elää ja syödä, no, mistä puusta syökään, niin hedelmät maistuvat. Jotkut karvaallekin.
Eikä ateisti voi tätä kumota. Vaikka kojo olisi mollukoissa, niin väärä kukka se on kukkakin.
Se voi olla pirullinen.
Valitettavasti moni ukko tänään hakee aitsin tuolta isonmaan rajantakaa.
Huh, sitä helvettiä, minkä he itselleen hankkivat aivan omaehtoisesti.

26

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taavetinoksa

      Olisi voinut käyttää kondomia vieraissa käydessään. Olen itse uskollinen kumppani, mutta kerran vuodessa täytyy saada vierasta naista. Sitten taas jaksaa. Siunausta!

    • älyhoi

      Mitä se kertoo, jos ihmissuhteissa ensimmäisenä on mielessä seksi ja sukupuolitaudit? Normaaleissa ihmissuhteissa asiat rakentuu pääasiassa yläpäähän, ei alapään asioihin. Eikö teille merkkaa ihmissuhteissa lainkaan se, että toisen ihmisen seurassa viihtyy ja toisen ajatukset kiinnostaa.

      Tämä palsta on täynnä kaltaisiesi tapaisia aloituksia. Ei tavalliset normaalit ihmiset mieti ensimmäisenä seksiä mitä toisesta ihmisestä kaipaa, vaan tärkeämpää on varmasti enemmän se, että toisen seurassa viihtyy. Miehenä ja naisena oleminen ei ole alapääasioihin keskittymistä. Kaltaisesi aloitukset antavat ymmärtää että vastakkainen sukupuoli on pelkkä... No sitä varten, mutta oikeastihan se ei ole niin. Sairas maailma,sairaat uskonnot, joissa kaikki pyörii navan alapuolella, toki monenlaista mahtuu maailmaan aatteista riippumatta, mutta uskovaisia nuo asiat näyttävät puhututtavan normia enemmän.

      • hoh.hoijaa

        No, hoi, hoi!

        Työelämästä seuranneena, yleensä miehillä on alapää naisista mielessä. Myös ko. seksilehtien sivut työmaitten seinillä kertoo samaa. Kun tulin sairaalasta taksissa kotiin niin kyllä taksikuskilla oli seksualisuuden sanoma mielessä.
        Siis - missä se normaalius on?
        Tietenkin normaalius on Jumalantahdossa eläminen, ja siksi tuohon epänormaaliuteen on hyvä kertoa vaarat, missä ihmiset elävät.
        Ja myös sitähän koulussakin selitetään, kun kondomeja jo opettajille jasetaan.
        Tai kun terveysjärjestelmä tulee kertomaan elämästä vammaisille, mitä he ensimmäisenä tekivät. Löivät pöytää hieromasauvat.
        Siis??????? puhuitko farisealaisena, vai etkö ajattele lähimmäistäsi, että varottaisit heitä heidän teistään.


      • älyhoi

        Öö, siis ei ainakaan minulle normaalit työkaverit, tuolla tavoin mistä mainitset keskustele ja työmaan seinillä en ole missään nähnyt moisia. En tiedä mikä junttilandia on se missä aikaasi vietät, kun on tuollaiset käsitykset työelämästä ja muista ihmisistä. Luultavasti kaltaisillesi on turha keskustella aiheesta, sen verran erikoiset on näkemykset, uskovien farisealaisuutta ei mikään muuta ja kaikessa näkemistä mustana.

        Uskovaiset on joko juntteja tai kyseessä on provo.


      • mikä.normaali
        älyhoi kirjoitti:

        Öö, siis ei ainakaan minulle normaalit työkaverit, tuolla tavoin mistä mainitset keskustele ja työmaan seinillä en ole missään nähnyt moisia. En tiedä mikä junttilandia on se missä aikaasi vietät, kun on tuollaiset käsitykset työelämästä ja muista ihmisistä. Luultavasti kaltaisillesi on turha keskustella aiheesta, sen verran erikoiset on näkemykset, uskovien farisealaisuutta ei mikään muuta ja kaikessa näkemistä mustana.

        Uskovaiset on joko juntteja tai kyseessä on provo.

        Siis mikä normaali, mistä sinä tässä maailmassa sen normaaliuden löydät.

        Valtion junttilandian virastosta on kyse niitten kuvien suhteen. Sain silmilleni jopa vanhimmat työkaverit, kun revin kuvat seiniltä. Teippasivat takaisin. En suvainnut naisia alistavaa seksikuvaa, vaikka ne Playboy lehden sivuilta oli. Toisaalta, meillä kävi asiakkaita jne. En olisi halunnut esiintyä työpaikalla, jossa "siihenaikaan" jo, tämä esittävä taide oli näkyvillä. Torttuja eri asennoissa.

        Taidat olla yksin maitokaupassa työssä, jos erotiikka ja seksi ei maailmanihmisien keskustelussa tule esiin. Astuhan ulos. Kuuntele bussissa, kun nuoret tytöt puhuvat kiroten, tai voimasanoilla alatyylisiä tavarasta mainittuja sanoja.
        Eli maailma on tällaista. Harhaista seksualisuutta ihannoidaan, parinvaihtoa, vapaata seksiä jne. ja kaiksessa on niitä vaaroja. Ei senpuoleen ihminen on sika ollut kaiken aikakausien. Jopa ns. "pyhäkköportotkin" on eläneet uskonnossa mukana.
        Ja historia kertoo rankkojakin tapauksia. Ehkä juuri siksi ko. sairaudet ovat jatkumoa tähäpäivään. Ei pidä olla farisealaisesti sokea, vaan avata silmät ja kertoa niistä vaaroista, mitä tämänpäivän nuoret kokevat.
        Jopa nykypäivän kännykät traumatisoivat pentuja, kun he löytävät kaikenkarvaista nettipornoa. Miksi? Siksi, kun vanhemmat, ME emme ole valveutuneita ja lainsäädännöllisesti, koskien koko maailmaa karsittaisiin vääristymien elämistä. Tavallaan laitettaisiin rajoitus, että ihmisen pitää nimellään ja osoitteellaan, sekä varmennetulla iällä saa vain kirjautua, mihin kirjautuu. Mutta se juuri laittaa ongelmat jonkun syliin. Alue on käsittämättömän laaja. Esittämäni aloitus oli vain "huutava ääni erämaasta" -- varokaa. Siitä ei pidä hernettä ottaa nokkaan, vai pitäisikö antaa sinulle neuvo, että yksi herne vuoronperään eri sieraimeen?


    • olerohkea

      Ei sitä kyllä voi koko aikaa sukupuolitauteja pelätäkään, muuten ei tule seksihommista tai elämästä yhtään mitään. Parempi antaa mennä rohkeasti paljaalla vaan, ei elämä ole arkoja varten. Sitä paitsi nykyään voi elää lääkkeiden avulla täyden elämän vaikka saisit hivin. Ei se niin vaarallista ole enää, kehitys kehittyy ja lääketiede auttaa selviytymään elämästä voittajana.

      • kysynn

        -onhan nykyäänkin paljon ihmisiä jotka kipuilee tuberkuloosinkin kanssa -sekin viihtyy ihmisten limalvoilla maailmassa siinämissä eläimilläkin.
        Kaikilla hoidoillakin silti hintansa jokaisella -
        - mitähän laki sanoo tahallisista tartuttamisista jos immeisillä pidempiaikaista piinaa immuunivajauksistaan?


      • Zemppiä sulle aloittaja. Itse olen sitä mieltä että pettää saa jos puoliso on väkivaltainen.. Ja lapsille olen esimerkilläni näyttänyt uskollisuutta mutta en haluaisi että he kovin nuorena sitoutuisivat.


      • capiche
        auroraboreallis kirjoitti:

        Zemppiä sulle aloittaja. Itse olen sitä mieltä että pettää saa jos puoliso on väkivaltainen.. Ja lapsille olen esimerkilläni näyttänyt uskollisuutta mutta en haluaisi että he kovin nuorena sitoutuisivat.

        Minä olen taas sitä mieltä, että jos puoliso on väkivaltainen, niin silloin pitää lähteä eikä pettää. Pettäminen ei ratkaise mitään, siinä alentaa vain itsensä. Lähteminen sen sijaan pelastaa elämän ja lasten mielenterveyden.


      • capiche kirjoitti:

        Minä olen taas sitä mieltä, että jos puoliso on väkivaltainen, niin silloin pitää lähteä eikä pettää. Pettäminen ei ratkaise mitään, siinä alentaa vain itsensä. Lähteminen sen sijaan pelastaa elämän ja lasten mielenterveyden.

        Vaihtamista minä tarkoitin. Mulla kun jostain syystä tapailu on yleensä aina johtanut vakavaan sitoutumiseen. Ja vuosien suhteeseen. Olenpahan pari kertaa just vaihtanut ed. mainitusta syystä. Tarkoitin vain että jos puoliso on niin raaka että lyö niin älä sitoudu vaan etsi parempi. Tai elä yksin.


    • disemboodi.haii.haii

      En usko, että meidän uskovien tulisi enää kaikessa kohtaa ottaa huomioon, mitä raamattu sanoo. Siellä on paljon aikalaisille tarkoitettuja ohjeita, jotka eivät ole valideja enää nykypäivänä. Näen, että tärkein ohje on rakkaus lähimmäistä kohtaan ja sopuisa rinnakkain eläminen. Nykyään on jo ihan tavallista, että myös kaksi samaa sukupuolta olevat menevät naimisiin tai vain nauttivat toisistaan seksuaalisesti. Pitävät toisiaan hyvänä ja hellivät. Annetaan arvo kaikille ihmisille, myös toisuskoisille - sillä emmehän tiedä varmaksi, kenen usko on oikea vai onko kenenkään. Siunausta jokaisen päivään!

    • Joosuan-akti

      Minä olen sitä mieltä, että Hoosea sai aikoinaan vähän hyväillä sormellaan Raahabin pyllynreikää.

    • fdgfhgfdgh

      Aloittaja, olen kanssasi samaa mieltä, että Jumala loi ihmisen elämään yhden elinikäisen puolison kanssa, tai sitten yksin. Minusta kuitenkin sukupuolitaudit ovat vain osa rangaistusta, ja terveys vain yksi syy siihen, miksi Jumala haluaa meidän elävän siveästi. Raamattu puhuu huoruudesta hyvin vakavana syntinä. En todellakaan ollut itsekään näissä asioissa Jumalaa totteleva, ennen kuin tulin uskoon. Häpeän aikaisempaa holtittomuuttani. Se tosiaan on kuin luulisi olevansa eläin. Jumala tosiaan loi sukupuolivietin - eiväthän eläimet tai ihmisetkään lisääntyisi, jos se ei tuntuisi hyvältä, ainakin toisesta osapuolesta. Sukupuolielämä kuitenkin kuuluu ihmisellä avioliittoon.

      Noiden tautien lisäksi uskon että Jumala tarkoitti meidät elämään yhden puolison kanssa paljon syvällisemmistä syistä. Minä en kovin hyvin ymmärrä, mitä tarkoittaa se, että mies ja nainen tulevat yhdeksi lihaksi, mutta se kuulostaa joltain sellaiselta, jonka pitäisi tapahtua vain yhden ja saman kumppanin kanssa.

      Ihmisestä, joka tyydyttelee alkoholin turrutuksen himojaan, tulee juoppo. Siitä, joka antaa ahneudelleen vallan, tulee varas tai kavaltaja tai muulla tavalla rikollinen. Samalla tavalla ihminen, joka antaa jalkovälinsä tehdä päätöksiä puolestaan, menettää lopulta paljon. Itsekunnioituksensa, terveytensä, toisten kunnioituksen, ihmissuhteensa, ja ellei tee parannusta, taivaspaikkansa. Jumala ei luonut ihmistä elämään eläimen tasolla.

      • ajatellen.rakkautta

        Mielestäni "yhdeksi lihaksi" tulemisen alue koskee, että se mitä voi nähdä jälkipolvissa.
        Heillä on vaari ja mummo. Vaari ja mummo puhuu jo toisilleen ilman sanojakin. Jopa valitsevat samat tavarat tietämättään toisistaan kaupassa. Enkä tällä tarkoita päivittäistavaroita. Ts. siinä ikäänkuin hengitetään samanhenkisesti.
        Kun iänmyötä sairastutaan, niin siinä ei hyljätä, vaan toisiaan tuetaan. Jopa niin, että kun syövän kautta lääkärit silpovat puolison, että hän menettämällä sen nuoruuden identiteetin, katsoo itseään ja ajattelee, en enää ole kelvollinen. Siinä yksi liha - on yksi. Se jakaa tuonkin hetken, että puoliso voi käpertyä tavallaan siihen samaan syliin lepäämään.
        Sitä on yksi liha, sen moninaisin sanoin.
        Kun katselin erään julkispariskunnan elämää, pitkä liitto, ja miehen elämä kohtasi halvauksen. Mitä oli yksi liha? Ihailin tuota vaimon rakkautta. Hän sulki tuon puhumattoman, tavallaan liikkumattoman miehen syliinsä ja hoiti vuosia -hautaan asti. Sitä on yksi liha.
        Se on arvomaailma, mitä Herra haluaisi omilleen antaa. Tämä elämä on läksynoppimisen kenttää. Se joutuu rakkaudenkautta ja koko elämän ajan.
        Mietitäänpä vanhempien kunnioitus. Eräällä oli väkivaltainen äiti. Siinä kasvaen tuo lapsi oppi, ei kotonaan, mutta Jumalankammiossa rakkauden. Hän hoiti tuon vanhan äitinsä rakkaudella, vaikka äiti oli dementoitunut. Siellä sairaalanvuoteella syötti, silitti, sekä saattoi häntä, kunnioittaen Jumalan tahtoa.
        En tiedä, millainen elämä tuolla äidillä oli ollut, joka saattoi hänet sellaisen äitiyden osaan, jossa väkivalta eli. Vaikeat ajat, kotinsa, sota, jne. En tiedä.
        Mutta, tuon jälkipolven toiminta ja kuuliaisuus sanalle, niin nostan hattua.

        ts. kristillisyys, sen oppimisen kautta, mitä kirjoituksissa sanotaan, tuo kuitenkin hyvänviljan kasvun tähän aikaan. Kuinka se hoitikaan tuota dementoitunutta äitiään, kun hän kävi katsomassa..


      • siunausta

        Harvinaisen hyvä, selvä ja opettava kirjoitus ja sanoma.
        Kiitos ja siunausta!!! 2 Kor 13:13


    • likeasexmachine

      Meillä vaimo ei tahdo enää antaa jalkoväliä vaan on alkanut pihtaamaan. Joskus lauantaisin saattaa pyynnöstäni alkaa tyydyttämään minua kädellään samalla televisiota katsellen. Sitten vemppaus hidastuu ja välillä jopa ihan pysähtyy, kun ohjelmassa tulee mielenkiintoinen kohta. Ihan kuin nainen ei pysyisi tekemään kahta noin yksinkertaista asiaa yhtä aikaa. Jossain netin videoissa on sama juttu, jos nainen antaa suuseksiä kahdelle miehelle samaan aikaan. Kun toinen on suussa, toisen elimen ympärillä on vain käsi muodon vuoksi hivelemässä. Toinen mies jää heti paitsioon. Eikö tuollaista taitoa voi opetella vai ollaanko välinpitämättömiä? Kerran yritin saada naisen halukkaaksi ja heiluttelin kompostiherätettä hänen alapäässä edessä, että auttaisiko tämä? Vitsillä tietenkin mutta ei tuo osannut siihen sanoa mitään ja oli hiljaa monta päivää. Toivoisin vähän parempaa elämää seksuaalisuuden aralla alueella!!

    • Tarviinkoomitä
    • Uusinta
    • Unleykid

      Viisainta todella yrittää pidättäytyä vapaasta seksistä näin maan päällä. Jos paine käy liian voimakkaaksi, voit hekumoida rauhassa ja hoitaa hommat itsesi kanssa. Oma apu monesti paras apu! Kyllä meille sitten taivaassa lohkeaa tavaraa, kun ensin osoitamme Herralle olevamme sen arvoisia. Osaamme odottaa. Taivaassa ei oteta vaimoa, siellä saa varmasti naida ihan vapaasti vaikka ryhmässä uskovien kesken. Tärkeintä on että osaamme pidättymisen kunniakkaan taidon täällä maan päällä. Se kannattaa ja tosiaan aina apuna ne hanskahommat, jos polte pusseissa käy liian kovaksi.

    • Oli.ihmettelyni.aihe
    • "Eli raamatun ohjeet ja neuvot eivät ole tyhjänpäiväisiä."

      5. Moos 22
      6 "Jos kulkiessasi näet puussa tai maassa linnunpesän, jossa on poikaset tai munat sekä emo makaamassa niiden päällä, älä ota emoa poikasineen, 7 vaan päästä emo lentoon, ennen kuin viet poikaset. Kun noudatat Herran käskyjä, menestyt ja saat elää kauan.

      Hyvä muistutus hihhuleille jotka tarkkailevat koska saa varasta linnunpoikasia.

      8 "Kun rakennat uuden talon, varusta katto reunuksella. Ellet tee reunusta ja joku putoaa katolta, vastuu hänen verestään tulee sinun ja talosi kannettavaksi.

      Katossasi ei ole reunusta? No niin sitten helvettiin vain.

      9 "Älä kasvata viinitarhassasi mitään muita kasveja. Muuten sekä ne että viiniköynnöstesi koko sato on annettava Herralle.

      Ja minä hullu olen kasvattanut perunoita. Voi ei!

      10 Älä käytä härkää ja aasia kyntöparina.

      No voi hitsi kun tämänkin olisin ajoissa tajunnut.

      11 Älä käytä vaatteita, jotka on kudottu kahdesta eri lankalajista, villasta ja pellavasta. 12 "Tee tupsut viittasi kaikkiin neljään kulmaan.

      Ei ollenkaan tyhjänpäiväisiä ei.

    • yrittänyttä.ei.laiteta

      Halut ne on hirvelläkin ja puute palokärjellä, sanoi vanha kansa. Jokainen ihan sataprosenttisella varmuudella välillä fantasioi reippaasta yhdynnästä jonkun tuttunsa kanssa. Ajatelkaa, jos unelmat kävisivät toteen! Vaikka seurakuntatilaisuuden jälkeen salaa siivouskomeroon lemmenleikkeihin. Sitä me kaikki kiimoissamme odotetaan, että joku ottaisi kädestä kiinni ja kysyisi haluatko nyt? Olen ajatellut sinua, mennäänkö panemaan? Kuinka ihanalta se tuntuukaan, kun haaveet käyvät toteen ja tavaraa lohkeaa vaivatta! Lukekaa raamattua enemmän, kyllä sielläkin on näitä pano juttuja ja tuntuupa Herra siunanneenkin useita riettaita uskovia. Seksuaalisuuden avautumista ja rohkeutta ihmisten elämään toivon, lämmöllä...

    • Samaatietä

      Minä olen jo niin vanha, joten minut kasvatettiin kotona uskollisuuteen, vaikkei kotini ollutkaan hengellinen.

      Vanha naisen malli kun oli sen uskollisuudestaan kiinni pitäminen. Muutoin oli huono nainen.

      Samoin ennen tytöt kasvatettiin moraaliin. Vain huonot, katu naiset kiroilivat. Se oli häpeä.

      Nainen oli se perä seinä. Vaikka kaikki muu menis mullin mallin huushollissa niin naisen oli se, joka pysyi pystyssä.

      Nuorena kapinoin jonkin verran vastaan, mutta nyt olen usein miettinyt, miten valtava siunaus tuossakin kasvatuksessa on ollut. Myös omalle itsetunnolle kuin koko perheen hyvin voinnille.

      Jumala on säätänyt kaiken meidän parhaaksemme.

      • Samaatietä

        Yhdyssanat 😂


    • muista.turvaseksi

      Jos haluaa irrotella seksin saralla, kannattaa muistaa kondomi ja ehkäisevät vaahdot, jotka toimivat samalla liukasteena. Tosi herrasmies muistaa lisäksi puhtauden ja pitää mukanaan aina Savett Intimejä siltä varalta, että pääsee tilanteen tultua ilmoittelemaan seksuaalisesti. Vaatii tarkkaa pelisilmää nähdä, kuka on taudin kantaja eikä jokaiseen pubiruusuun sovi yhtyä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe