Olemme saaneet sanan Herralta.

ALERTNET

Paikka: Pajuniityntie 1 (HELSINKI - HAAGA)
Alkaa: 15. heinäkuuta 2018 klo 18:00
Huippukokouksen merkeissä RUKOUS- JA JULISTUSTAPAHTUMA PATMOSTALON SUURESSA PUHEPAJASSA

Tule ja osallistu. Huippukokous ei koskaan uusiudu - ei myöskään juuri tämä mahdollisuutesi osallistua rukoustyöhön idän ja lännen välissä. Tilaisuus radioidaan suorana Radio Patmoksen kaikilla taajuuksilla. Mutta sinua tarvitaan kantamaan meitä vastuussa olevia ja radiotapahtumaa paikalla olevana. Olemme saaneet sanan Herralta.

Hannu Grönroos, Esa Heiska, Leo Meller

24

647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ent.Patmossaaren.vanki

      Vahvasti epäilen.
      Eivät ole Herran profeettoja.
      Tämäkin lienee taas yksi uusi yritys entisten jatkoksi haalia mammonaa, jota Leo Meller pitää korkeasti pyhänä ja uskollisesti palvoo.
      Jos heillä olisi todella sana Herralta, se tullaan vahvistamaan 2-3 luotettavan Herran palvelijan toimesta.

    • Raamatun_mukaan

      Miksi pitää tulla johonkin tilaisuuteen kuulemaan joku profetia ja samalla maksaa kolehtia? Eikö profeettojen tehtävä on julkaista sanoma ilmaiseksi vaikka netissä, jotta sen voi mahdollisimman moni lukea?

      Minä sain sanoman Pyhältä Helgeltä, ettei Jumala ole antanut heille mitään profetiaan.

    • Kirjakääröt

      Jaak.4:14 Biblia (1776) Jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu. Sillä mikä on teidän elämänne? Se on löyhkä, joka vähäksi (hetkeksi) näkyy, mutta sitte katoo.

    • Jobinpostia

      Jer.14:14 Mutta Herra sanoi minulle: Valhetta ennustavat profeetat minun nimessäni; minä en ole lähettänyt heitä, en käskenyt heitä enkä puhunut heille. Valhenäkyjä, turhia ennustuksia ja oman sydämensä petosta he ennustavat teille.

      • EtteiKruunuasiVarasteta

        Olen varma, että Herra on puhunut, ainakin Esa Heiskalle. Hän on juurtunut lujasti Sanaan.
        Minullekin Herra yllättäin puhui. Eilen, 13.7.2018. Hän sanoi: "KAIKEN LOPPU ON LÄHELLÄ."
        Hengessäni nousi laulu, jota en ole aikoihin muistanut; "Tahdon rakastaa ristiä vaan, ja sen voimassa voittaa mä saan. Tahdon rakastaa ristiä vaan, KUNNES KRUUNUUN SEN VAIHTAA MÄ SAAN!"


      • Voihanvitalis
        EtteiKruunuasiVarasteta kirjoitti:

        Olen varma, että Herra on puhunut, ainakin Esa Heiskalle. Hän on juurtunut lujasti Sanaan.
        Minullekin Herra yllättäin puhui. Eilen, 13.7.2018. Hän sanoi: "KAIKEN LOPPU ON LÄHELLÄ."
        Hengessäni nousi laulu, jota en ole aikoihin muistanut; "Tahdon rakastaa ristiä vaan, ja sen voimassa voittaa mä saan. Tahdon rakastaa ristiä vaan, KUNNES KRUUNUUN SEN VAIHTAA MÄ SAAN!"

        "KAIKEN LOPPU ON LÄHELLÄ." Siis myös Patmoksenkin!


    • Kirjakääröt

      Jaak.2:3 Biblia (1776) Ja te katsoisitte sitä, joka kiitävissä vaatteissa on, ja sanoisitte hänelle; istu tässä hyvästi: ja sille köyhälle sanoisitte, seiso sinä siellä, taikka istu tässä minun jaloissani.

    • joo.sana.on

      Varmasti on sana !

      Se sana tässä kohtaa on:

      Anna kaikki rahasi meille !!!

    • muistutan.Melleriläisyys

      Tunnettu Melleri / sanomalehtisaarnaaja, kun lukee uusia uutisia, niin sanojahan niistä tulee.
      Toivottavasti porukka ei mene valheveljen vilunkisanaan.
      Melleri on tunnettu sanomalehtisaarnaaja - hyvä muisti asioista, uutisotsikot ja sopiva sekoittelu ja soppa on porukalle valmis.

      Siitä on kyse. Ei JumalanSanasta.

      Melleri aikoinaan saarnasi Neuvostoliiton tulosta Suomeen. Siis aikansa uutisointia luki ja teki päätelmiä ja aivokopassa se sitten sana tuli lihaksi ja eksytys lausuttiin julki.

      Porukka haltioitui, säikkyi ja pelkäsi. Senjälkeen asia on heiltä unohtunut. Ihminen ei pian muista, mitä on saarnattu.
      Miksi minä muistan?
      Siksi, kun meidän joukosta pakeni Canadaan koko uskova suku, tunnettu pakoon. Pakoon Melleri- saarnoja ja Venäjää ja niitä vainoja, sekä väkivaltaa, mitä sanomassa tuotiin julki.
      Siksi muistan tuon valhesanomalehtisaarnaajan jutut.
      Osa on Suomalaisista tuon vieraanmaan mullissa, ei isänmaamme. Loppusuku, eli joku heistä käy juhannuskonfferenssissa Suomessa. Eli juuri se perhe, jonka mies oli isäni työpaikassa töissä.

      Senjälkeen näin Melleriläisyyden, ja sen sokeuden mikä kuulijoilla on. Haltioidutaan.
      On ihmeellistä, jotain uutta, vaikka kyse on saastaisesta hernekeitosta, jolla on myyty pelastus.
      Korvasyyhy on toinen näköala sokeuteen kuulijoiden kohdalla.
      Ei pitäydytä kirjoituksiin, vaan johonkin muuhun, kun siinä on sanoja Jumala - Jeesus - Pyhä Henki jne. Se ikäänkuin luo hedelmän "hyväntiedonpuulta".
      SE vaikuttaa hyvältä ja maistuukin hyvälle. Mutta se ei olekaan Elämänpuulta se hedelmä.

      Siksi uskovaisuus pitäisi sisäistyä Jumalan kirjoitettuun sanaan. Siihen rukouskammioon, missä ollaan henkilökohtaisesti Jeesus- välimiehenkautta yhteydessä Isään, sekä neuvon mukaan, on suljettava ovi takanaan, ettei se maailmallinen, vaikka Melleriläinen selitysoppi kaiu liikaa korviin eksyttämään.
      Ts. Pyhä Henki itse selittää raamattua, ei se, ja se saarnaaja, koska monelle ei ole arvostelukykyä eikä oikeaa Henkeä siinä tilanteessa arvostella.
      Siksi hajaannukset repivät Siionia. Mutta, jos porukka tosissaan olisivat siellä rukouskammiossa hakemassa oikeita eväitä Elämänpuusta, heitä ei eksytetä, ei edes sanomalehtisaarnaajan toimesta.

      Minä en usko Melleriä. Hän on vilukinsaarnaaja. Hänen saarnansa ei ole tosi, se on hapate.
      SE voi näyttää ok. mutta jopa raha-asiat, mitkä ovat olleet esissä ja mieletön palkka ukolla, kertokoon, että "Haloo!" Jättäkää jo tuo mies omaan liemeensä.

      Ei hän saarnaa vaikka 5- vuotta etukäteen asioita, joista ei vielä kirjoiteta, mutta tullaan kirjoittamaan, ja jossa oli Kirjoitukset selkänojana. Ei hän niistä -osaa- saarnata. Siis hänen oma äly ei tiedä, eikä pysty käsittelemään sitä, mitä hän nyt sopankeitossaan tekee.

      Uskovan elämään minä en tarvitse elääkseni Melleriä. Hän eikä se pulju ole välimiehenäni.
      Vaan Sana - jonka pelastusidea on jo ennen luomista kirjoitettu ja kirjoituksissa esiintuotu, sekä Jeesuksen ohjeena, tuntekaa ne.
      Te eksytte, ellette tunne kirjoituksia. .... Sillä huomatkaa / Hyvän ja Pahantiedonpuun juurella on käärme. Onko Jumala sanonut käsitteellä. Se ei ole meille annettu mitattavaksi.
      Henkselit porukalla ei riitä, se on Jumalan puu, jota vain Hän käsittelee.
      Meillä on tässä elämässä Elämänpuu ja sitä kirkastaa Pyhä Henki, ja opin, sekä ohjeen kautta kerrotuna, se kirkastaa Isän, joka on taivaissa.
      Siksi Jeesus on seurakunnan pää. Siksi on rukouskammio, että opitaan kuuntelemaan Sanan aivoitukset, sekä Pyhä Henki pääsee viemään kirjoitetun Sanan valossa meitä arjen ja levon kautta siihen luvattuun.

      ts. älkää antako eksyttää itseänne.. tuo Melleri- hedelmäpuun hedelmä on jo nähty ja monet syöneet, sekä pettyneet.
      Vieläkö haluatte itseänne petettävän? Korvasyyhyynkö, vai mihin haluatte tietonne perustuvan?

      • OksetusReaktioPahoista

        Minä olen nähnyt kauniin unen kerran Kanadasta.Mielestäni Kanadassa on parempi asua kuin Suomessa. Varmaankin Kanadasta eivät ole takaisin kaivanneet Suomeen. Naispaimenuuden astuttua voimaan sen jälkeen en ole enää oikein kokenut Suomea kodikseni siinä määrin että sanoisin Suomea kotimaaksi.Homostelulain tultua voimaan on kuin ikään kuin voisin oksentaa katsoessani Suomen kansaa.Häpeän olla suomalainen. Tuntuu pahalta elää syntihyväksyvässä maassa.


    • Herran.jesta

      Kanava TV7 sairasta pakkosyöttöä.

      • Sekoilua

        Nauraisin ihmisten touhuille jos olisin jumala.
        Uskonnolliset seremoniat ovat palvomista jossa todellisuus hämärtyy, seremoniat muistuttuvat mielisairaalan ilmapiiria.


    • Kirjakääröt

      Jer.23:25 Biblia (1776) Minä kuulen, että prophetat saarnaavat ja ennustavat valhetta minun nimeeni, ja sanovat; minä näin unta, minä näin unta.

    • Hmmmhmm

      Hannu Grönrooskin sai sanan herraltansa, että Patrick on aivan kuin hän nuorena. Jostain syystä tätä sanomaa ei ole kuultu enää Hannun suusta. Hannun herralla on taipumus unohtaa sanomisiaan, mutta se on tavallista torontolaisuudessa marinoiduille.

      Helppoa on Leolle tehdä yhteistyötä Heidi Bakerin fanin kanssa. Hmm..

    • filade
      • minäkinkuuntelen

    • Eikiitosjeesus

      Kannattaa laittaa "herran sana" puntariin nykytietämyksen valossa. Kovin kevyeksi ja höttöiseksi se väkisinkin havaitaan.
      Raha näille kyllä kelpaa.

    • Sanasoppaa

      2Moos.20:19 Ja he sanoivat Moosekselle: Puhu sinä meidän kanssamme, niin me kuulemme. Älkööt Jumala puhuko meidän kanssamme, ettemme kuolisi.

    • Jobinpostia

      Ps.8:6 Ja kuitenkin sinä teit hänestä lähes jumal,olennon....Ps.8:6 Biblia (1776) Sinä teit hänen vähää vähemmäksi enkeleitä....Siis Jeesus, ei ole Herra. Mark.16:19 Ap.t.1:21 7:59 Room.13:14 1Kor.11:23 2Tess.1:7 2:8 Ilm.22:20. Sananl.8:22

    • VesaNasareth

      No tuliko sitä sanaa?

      • Kirjakääröt

        Joh.7:36 Biblia (1776) Mikä puhe se on, minkä hän sanoi: teidän pitää etsimän minua ja ei löytämän, ja missä minä olen, ette taida sinne tulla?


    • ReijoRavintola

      Äärimmäisen rohkaisevaa kristityille, Jumalaa pelkääville ja kiitollisuus rakkaudessa Jumalaa kohtaan, jotka tietävät Jumalan pyhäksi.

      Sain ahdinkooni apua tästä ohjelmasta.Ohjelmassa oli miyllättävä määrä oloani helpottavaa tietoa!

      Jos olet surullinen Israelin kokeman pahoinkohtelun takia niin katso tämä ohjelma kun aikaa järjestyy.

      http://www.tv7.fi/vod/player/59659/

    • Jobinpostia

      Job.11:5 Mutta jospa Jumala puhuisi ja avaisi huulensa sinua vastaan.

    • Olennainenoo

      Mikä se profetia siellä oli? Israel-fanitusta ainakin aluksi, loppua en kuunnellutkaan. Hirveä hehkutusta. Voisivat välillä rauhoittua, maailmassa nyt tapahtuu koko ajan jotain ilman että siitä tarvitsee erikseen ilmoittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe