Köyhä ei saa naista

Raha-on-kemia

Treffeille on mahdoton päästä eikä naisiin pääse tutustumaan. Pitää olla töissä ja saada hyvää palkkaa että saa parisuhteen. Suomes on paljon köyhiä ja siksi myös paljon yksinäisiä yksinasuvia.

40

677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tefwqft

      Aloittaja voi hyvin pitää tämän käsityksensä ja pysyä loppuelämänsä ilman naista.

      Fiksut ymmärtävät, että pelkkä köyhyys ei ole seurustelusuhteen puuttumisen syy. Todennäköisesti aloittajalla on lukuisia sellaisia vikoja, joita hän ei itse halua nähdä.

      • FFFAKTAAA

        voin sanoa sen näin kkeskiikäisenä jolla ON ollut hyvät palkkanen duuni ja kauniitta fiksua naisia rinnnalleen että RAHAA kyllä ratkaisee valtavasti.

        No Money... No Honey...


      • eiraharatkaise
        FFFAKTAAA kirjoitti:

        voin sanoa sen näin kkeskiikäisenä jolla ON ollut hyvät palkkanen duuni ja kauniitta fiksua naisia rinnnalleen että RAHAA kyllä ratkaisee valtavasti.

        No Money... No Honey...

        Täyttä fulaa tuollainen, ei raha merkitse naisten saannissa. Katsele vaan ympärillesi, niin täysin tyhjätaskuhampit saa naisen kuin naisen, kun vaan on olemus ja homma hallussa. Ainoastaan rationaalisessa puolison valinnassa rikkaudella tai taloudellisilla asioilla on merkitystä. Vaan jos noudatamme luonnon valintaa, valitsemme puolison tiedostamattamme hajuaistin ja ulkoisten ominaisuuksen perusteella. Täten köyhällä on ihan yhtä hyvät mahdollisuudet saada kumppani pariutumiseen.
        https://www.suhdesoppa.fi/parisuhde/parisuhdepalapeli/


    • lord_aisurous

      Ala jännämieheksi. Ei jännämiehetkään rikkaita ole, mutta jokaisella kaulatatuoidulla lihaksikkaalla jänniksellä naisia riittää.. ihan joka sosiaaliluokasta.

      • ei.töherryksille

        On kaikenlaisilla kynäniskoillakin kaulatatuointeja ym
        naama on kuitenkin kuin lasten lelumainoksesta, kaippa ne töherrykset nostaa itsetuntoa tai sitten


    • kiimalaatu-nainen

      Naiset tykkää muustakin kun makaronista , tupakansavusta ja kaljottelijoista.
      risupartaset romuautojenkorjaajat jaja

      kaljahenki,nikotiinisillä mutterirasvasormilla ei sovi tunkeutua intiimialueille.
      siiten housut roikkuu ja pierettää , hampaita puuttuu ja päässä on klappia.

    • sinäsejaksattätäsamaa

      Olet tehnyt tästä asiasta jo niin monta aloitusta, että jos olet normaali mies, olisit saannut naista tässä vuosien aikana vaikka kuinka.
      Ja jos väitteesi olisi totta, eivät köyhät lisääntyisi. Asia vaan juuri päinvastoin, koska köyhät lisääntyvät rikkaita enemmän.
      Nykyään varakkaat naiset hakevat juuri nimenomaan köyhiä miehiä, jotkut jopa Afrikasta asti. Eivätkä kaikki ole edes niin kovin varakkaita, kunhan riittävän kyvykäs (köyhä) mies vain löytyy.

      Ja juurihan me saimme täälläkin lukea, kuinka työtön toimeentulotuella elävä mies kävi painamassa 20 vuotta nuorempaa yh-äitiä säännöllisesti. Jo tämäkin torbedoi väitteesi!

      • pititietystiolla

        ..siis torpedoi väitteesi!


    • riippuujosttt

      Jos on siisti ja itseään kunnossa pitävä köyhä mies niin varmaan löytyy naisia mutta jos jossain säälissä elää niin turha unohtaa kumppani.

    • kuulesnyt

      Kuules nyt tumputtava urvelo, rahalla ei ole mitään tekoa naisen saamiseen. Olet valittanut naisen puutetta täällä vuosikausia. Tee asialle hyvä mies jotain!!
      Katse peiliin ja mitä sieltä näet? Näetkö ruokkoamattoman ylipainoisen huonosti pukeutuneen haisevan sohvaperunan? Jos vastaus oli kyllä, niin tee asialle jotain.
      Jos on siisti mies ja osaa käyttäytyä, sekä osaa tanssia, niin on kyllä vientiä. Nainen kyllä kustantaa elämäsi, siitä ei tarvitse huolehtia!

      Vaan jos olet tämä yksi ja sama henkilö, joka tehtailee tänne palstalle näitä joutavia aloituksia, niin en sitten kyllä yhtään ihmettele, että olet yksin ja et saa naista.

      • Köyhämies-

        Miksi luulet että mies joka ei saa naista on ylipainoinen joka ei osaa pukeutua eikä käy suihkussa. Vissiin 85 kg on ylipainoinen. Suomessa on yli miljoona yksinasuvaa ja köyhiä on ainakin puoli miljoonaa. Tässä maassa naiset on todella nirsoja, tavis köyhän naisen kanssa ei treffeille pääse. naiset haluaa toimitusjohtajan.


      • oletkoedesyrittänyt
        Köyhämies- kirjoitti:

        Miksi luulet että mies joka ei saa naista on ylipainoinen joka ei osaa pukeutua eikä käy suihkussa. Vissiin 85 kg on ylipainoinen. Suomessa on yli miljoona yksinasuvaa ja köyhiä on ainakin puoli miljoonaa. Tässä maassa naiset on todella nirsoja, tavis köyhän naisen kanssa ei treffeille pääse. naiset haluaa toimitusjohtajan.

        Ja höpö höpö! Jos et ole ylipainoinen, niin sitten et osaa käyttää höpsötintäsi! Tai on jotain muuta vikaa. Kyllä naiset jopa kilpailee siisteistä köyhistä miehistä, jotka jaksaa.


    • esehsr

      Ei ne naiset näiltä palstoilta ainakaan tule.

    • Mb_76

      Onko miehiä, jotka eivät halua naista? Minulla jää säästöön rahaa ja ulkonäösssäkään ei moitteita, ei edes ylipainoa. Vaikealta tuntuu ajatus, että pitäisi olla jossain suhteesssa velvoitteineen. Ehkä toimeentulevan elämä tulee, kun pysyy irtosuhteista ja muistakin suhteista erossa. 4 tonttua € jäänyt tänävuonna säästöön ja potti kasvaa! En halua jakamaan ketään sitä. Niin pieniä marjoja pirpanoita että luen kuitenkin itseni köyhäksi. Näin on mennyt jo avioerosta lähtien, että aktiviteettia töitä ja tienistejä mutta kuitenkin aika vaatimatonta. Kuitenkin saanut laitettua kodin ja en halua ketään sotkemaan sitä.

    • 873578

      Köyhiä pareja on vaikka miten paljon. Siinä pitää vain köyhän miehen laskea omaa vaatimustasoaan eikä olla niiden sievien uraneitien perään. Moni mielenterveysongelmainen siiderivalas päästäisi varmasti aloittajan verkkareihinsa, jos yritys olisi tarpeeksi kovaa.

    • köyhällepesää

      Hommaa itsesi jonnekin Kelan kuntoutukseen ja korkaa sieltä itsellesi nainen. Jos ei kerralla tärppää, niin seuraavalla. Ja vaihtoehtoja kyllä on, joku kylpyläkuntoutus on todella hyvä paikka pokata nainen.
      Lähde jollekin ilmaiselle tai muuten halvalle risteilylle, nämä ristelilylaivat on tunnettuja "porauslauttoja" ja siinäkin kokemus on valttia. Jos ei ensimmäisellä kerralla, niin seuraavalla sitten.

      Ja mikä estää tutustumasta vaikka mukavaan kaupan kassaneitiin taikka kirjaston viehättävään virkailijaan, jos kiinnostava kohde löytyy. Syksyllä taas alkavat kansalaisopistojen kurssit, ilmoittaudu tanssikurssille, sieltä voit löytää itsellesi naisen tai pyydä sitä viehättävää kaupan kassaneitiä kaveriksi tanssikurssille. Siitä se lähtee!

    • Dggjj

      Hyvä niin. Evoluutio siis toimii.

    • Köyhämies-

      Alkoholisteilla on aina tyttöystävä koska niillä on rahaa ja rahaa ryypätä joka viiikko. Sanoin rikollisilla jotka hakkaa naisiaan, niillä aina on naisia. Köyhä työtön ei naista saa eikä pääse suhteeseen. Miehessä ei tarvii olla muuta vikaa kun se työttömyys niin mies ei saa naista koskaan, mies voi olla mukava ja miehellä on hyviä harrastuksia kuten kalastus ja salibandy ja kuntosali mutta ei vaan kelpaa naisille mitenkään. Sitten ne juopot joilla ei ole muuta kun juopottelu harrastus, ne ovat aina parisuhteessa.

      • uytrfgyuhj

        Ainakin Köyhänmiehen kohdalla naisettomuuden syy on ilmiselvästi yksioikoisuus.


    • Naisenmielipide

      Voihan tuo olla, että samat syyt, mitkä aiheuttaa Köyhämiehelle köyhyyttä, aiheuttaa myös sen, ettei saa naista. Kyllä minä ainakin naisena suhtaudun epäilevästi sellaiseen mieheen, joka on vuosikausia työttömänä.

      Lyhyt työttömyys voi tulla kenelle vain ilman omaa syytä, eikä se miestä pahenna, päin vastoin voi laajentaa ymmärrystä.

      Sitä en kuitenkaan ymmärrä, jos mies antaa työttömyyden jatkua vuosia eikä tee asialle mitään. Minusta pitää vaikka kouluttautua uudelleen, tai sitten vaihtaa asuinpaikkakuntaa tai lähteä ulkomaille töihin, jos ei muuten töitä löydy. Jos ei tämä onnistu, niin pitää tosissaan tarkastella, miksi mies on pitkään työtön, onko päihdeongelma vai masentunut vai miksi on liian saamaton.

      • jotainvikaaonhepussa

        Ihmettelen minäkin, että miksi tämä henkilö ei ole hakeutunut opiskelemaan ja sitä kautta työllistymään. Ja kyllä niitä naisia löytyy opiskelijoille.
        Ja töihin voi mennä ulkomaille, jos ei täällä Suomessa tärppää, sieltä ulkomailta löytyy myös niitä naisiakin.


      • kylläsaa
        jotainvikaaonhepussa kirjoitti:

        Ihmettelen minäkin, että miksi tämä henkilö ei ole hakeutunut opiskelemaan ja sitä kautta työllistymään. Ja kyllä niitä naisia löytyy opiskelijoille.
        Ja töihin voi mennä ulkomaille, jos ei täällä Suomessa tärppää, sieltä ulkomailta löytyy myös niitä naisiakin.

        Heheee... nää työkkärin koulutukset on kyllä melkoisia keikkoja, kyllä siellä naista saa!


      • KöyhäKapitalisti

        Just samoja asioita olen itsekin pohtinut. Moni valittaa köyhyyttään ikäänkuin olisivat pakotettuja köyhyyteen. Ainut todella pätevä syy on sellainen terveydentila, joka todella rajoittaa merkittävästi toimintakykyä. On päivänselvää, että meillä on paljon ihmisiä, jotka eivät ole ainakaan niin sairaita etteivätkö pysty mitään tekeen. Masennuksesta on tullut muotitauti, jota heitekään kevyin perustein. Jos on elämässään päässyt liian helpolla, voi pienestä ongelmasta kasvaa suuri. Voivottelu ei ole oikea ratkaisu vaan potku perseeseen ja vastuunotto omasta elämästä. Aina ei mene kuin Strömsössä, mutta sille ei vaan voi mitään.

        Itse olen köyhä vakavien terveysongelmien vuoksi. Olen silti yrittänyt ainakin tehdä jotain, sellaisiakin mitä moni ei uskoisi. Pystyisin periaatteessa ns. ei-suorittavaan vaativaankin työhön, mutta näihin ei vajaakuntoisilla ole asiaa - ainakaan ilman korruptiota.


      • TänäänOliHyväPäivä

        Sairastan "muotisairautta" nimeltä masennus. Tätä en toivoisi pahimmalle vihamiehellekään. Mielialojen heittelyt, itsetuhoisuus, psykoosit, sairaalajaksot... Mieluummin olisin terve ja työkykyinen. Välillä olen saanut itseni koottua ja päässyt työelämään, mutta alkaa tuntua siltä, että en enää jaksa, kun tuntuu lähinnä siltä, etten jaksa edes elää ja lopulta se masennus tulee kuitenkin takaisin.

        Helpolla en ole päässyt elämässäni oikeastaan ikinä.


    • kolme-ammattia

      Hyvä idea opiskella eikä sen jälkeen saa töitä.

    • GESTERBBBYYYYY

      MILLÄ SINÄ VAIHAT MITÄÄN JOS SITÄ VITUN RAHAAKAAN EI OLE ??????? EI NIITÄ KUKAAN MUUKAAN KULUJA ALA MAKSAA !!!! JOS IHMINEN SAA TOIMEENTULOTUKEA KUINKA KAUAS SILLÄ KUKAAN LÄHTEE, ETTEHÄN ITSEKÄÄN TEE MITÄÄN JOS SE KERRAN NIIN HELPPOA ON !!! EI SE OIKEUTA KETÄÄN TOISTA HAUKKUMAANKAAN MISTÄÄN KUN KERRAN TÄLLE LINJALLE LÄHDETÄÄN AINA VOI HAUKKUA TAKAS, TYHJÄN PÄÄLLE EI KUKAAN LÄHDE !!!!!

    • SAATANANÄÄÄÄÄÄÄSSSSS

      NOIHIN MUUTTOIHINKIN SAA UPOTETTUA VAIKKA VIIMESET KILLINGITKINSÄ NIIN SEN JÄLKEEN NIITÄ EI VAIN TEHDÄ, SE SIITÄ !!!! LAINAA EI TYÖTÖN SAA SE ON NÄHTY JO GESTERKYRVÄT !!!!! EIHÄN SE NUORI URPO MITÄÄN TAJUA JOS EI OLE KERTAAKAAN MUUTTANUTKAAN MIHINKÄÄN !!!!

      • älähuudakokoajan

    • MAKSAA.MILJOONAN

      VAI VIELÄ ULKOMAILLE !!!!!!!!!!

    • iuuig

      Mitä nää paasaaamiset mihkää auttaa, jätä vuokra maksamatta ja kattele mitä tulee sitten.

    • itsekin.hermiitti

      Ilmoita julkisesti alkavasi erakoksi ja oikein hehkuta sitä, että viihdyt yksinäsi!
      Kaikki ja nimenomaan naiset haluavat tavata erakon, joka viihtyy omassa seurassaan. Naisia tulee niin paljon, että osan joudut karistamaan pois.

    • tyjyfdrjjtdrt

      IHMETTELEN MITEN TÄÄL ON VARAA MAKSAA KELLEKÄÄ TYÖTTÖMÄLLE YHTÄÄ MITÄÄÄ !!!!!!! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSSS

    • hnnfn

      Mitä sillä naisella muutenkaan tekee, vie sun rahas.

    • Köyhäkaupunkilainen

      Ei ole naista elämässä. Köyhä kun on niin ei naiset suostu treffeille. Olen jo monta vuotta yrittänyt mutta ei pääse. Köyhällä on kurjaa kun joutuu yksin elämään. Naiset tunnistaa köyhän helposti joten pakkeja voi antaa myös helposti. Ei ulkonäkönikään ole kovin kummoinen ja naisille on tarjolla komeita rikkaita miehiä vaikkakin ne on luonteeltaan kusipää vaarallisia ja alkohoisteja sekä narsisteja mutta sellaisen nainen haluaa koska raha on tärkeää. Köyhänä en voi antaa naiselle mitään.

      • yritäedes

        Koeta nyt uskoa, ettei raha ratkaise naisen saantia! Ja yhtä lailla naiset hankkiin köyhiä kusipää narsisti alkoholisteja miehikseen. Joko sinulla taktiikka ihan väärä tai et hallitse lainkaan sosiaalisia taitoja.
        Jos vietät aikaasi pelkästään neljän seinän sisällä, kuten kirjoituksistasi voi päätellä, niin ei ne naiset sinne asuntoosi tule noin vain. Kyllä sieltä on lähdettävä jonnekin potentiaalisiin paikkoihin heitä tapaamaan. Ihan esimerkkinä, mene vaikka paikalliseen apteekkiin, jos sinulla on niitä lääkityksiä, siellä töissä ihan hyvännäköisiä naisia. Yleensä joku heistä on neiti ja vapaa, se tulee helposti keskusteluissa esille. Loppu on siitä sitten varsin helppoa ja sinulla on farmaseutti tai proviisori naisena, ellei peräti apteekkari!
        Jos ei muuten tärppää, niin ota hoidettavaksi joku yh-äippä, heitä löytyy ihan kunnollisia.


      • senkunannat

        Kait sinulla nyt sänky on, missä voit hoitaa hommat. Sängystä on sanottu, että mikä yhdelle ahdas, niin kahdelle sopiva. Ja kun pihtaat vähän aikaa, niin kyllä on mitä antaa.


    • Köyhäkaupunkilainen

      En minä vietä aikaa neljän seinän sisällä. Tänäänkin olin ulkona 7 tuntia ja joka päivä ulkoilen ja on ihan normaalit sosiaaliset taidot. Ei naisia niin vaan isketä. Kävin kyllä vuosia baareissakin mutta naiset oli tylyjä enkä enää ole vuosiaan käynyt baareissa. Sori nyt vaan en ole käyttänyt koskaan mitään muita lääkkeitä kun buranaa, olen ihan terve ollut aina. Nettikin on turha paikka tutustua naisiin koska ovat todella nirsoja ja ovat myös todella epäsosiaalisia. Ei naiset puhu kun kahdella sanalla joten siinä on aika vaikea edetä mihinkään suuntaan kun naiset ei edes puhu mitään. Naiset kysyy ekana mitä teen työkseni ja kun vastaa et työtön niin naisesta ei kuule enää mitään.

      • uuttamatoakoukkuun

        Sitten vaan sitä buranaa ostamaan apteekkiin...
        Ja mikä estää alkamasta opiskelemaan, voit sitten sanoa niille naisille opiskelevasi, joten ei työttömyys ole esteenä.
        En kyllä usko, etteikö sinullekin naista löytyis, kun niin monelle muullekin köyhälle on nainen löytynyt.


      • sitäjatätäkin

        Naiset sitä ja naiset tätä. Ei ihme, että köyhämies on jäänyt vuosikausiksi ilman naista, kun kuvittelee kaikkien naisten olevan samanlaisia. Onneksi tiedämme, että kaikki miehet eivät ole samanlaisia kuin tuo köyhämies.


    • defgrtedferdfer

      Tiedän monia köyhiä työttömiä, jotka ovat saanneet naisen. Viimeksi eilen luin aika koskettavan lehtijutun asunnottomasta, joka asuu naisensa kanssa asuntovaunussa Lahdessa. https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2472563

      Käsittääkseni sinulla on asunto, missä sentään asut. Ja jos tuota työttömyyttä pidät esteenä, niin mikä estää töihin menemisen? Suomessa on paljon esim. marjatiloja, jotka palkkaavat runsaasti ulkomaalaisia poimijoita sen vuoksi, ettei suomalaisia poimijoita ole saatavilla.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe