Lopeta Helsingin Sanomien tilaus.

KohtiParempaaSuomea

Älä rahoita vihervasemmistolaista valemediaa. Ilmaiseksi saa rehellisempää tietoa muualta mm netistä. Helsingin Sanomat vertasi Presidentti Trumpia sikaan.

30

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IslamKylässä

      No pitäähän tätä Islamin ja viherkommareiden äänenkannattajaakin lukeaettä tietää miten paljon asioita voidaan vääristellä ja jättää kertomatta.....

    • Uuno.Uutispimento

      MIten sitten menetellä jos ei tilaa mitään "lehdykäisiä" eikä kuuntele viihdepolitiikka jorinaa tv stä ?

      Ei tilaa myöskään puhelimeensa noita politrukkien jorinoita ja netistä ei katsele muuta kuin "Oikeita" kanavia kuten esim. tätä sivua !!

      Ai niin unohtui se ettei edes TV tä ole mutta maksu kyllä tilistä viedään !!

    • VieläIlmaista

      Käykää kirjastossa lukemassa lehtiä.

      • Joutavastapois

        Mihin minä poloinen tuota aivopesua tarvitseisin ?

        Olet varmaan käynyt kirjastossa ? Jos siellä oltaisiin "hyllyjen välissä hiljaa" kuten eräässä "Kirjakoira kirjalainen" sadussa sanotaan olisi kai siellä mukava ainakin käydä !

        Nykyisin hyllyt täyttää "Videoroska" ja muu sinne kuulumaton "Nykyhömpötys".
        Kirjasto on muuttunut tiedonhakupaikasta "poliittiseksi maleskelukeskukseksi".

        Kaiken sen tiedon mitä se tarjoaa tarjoaa myös "netti" jos sitä osaa ja viitsii käyttää. Tosin se käyttötaito on useilta hukassa ja arvottaminen oikean ja pupputiedon välillä on yhtä lailla .

        Mitään tarpeellista ei lehdistö sisällä ei sanoma eikä aikakaus sellainen. Kirjoitelmia siitä mitä haaveissa olisi oltava ja puoluepukareiden ajatusjuoksua kyllä on. Ei valitettavasti tuo kovin montakaan jaksa kiinnostaa.


    • Senerio.kohta

      Kun aikaa liikenee kirjasto on rauhottumisen paikka nyt kuitenkin lähikirastoon avattiin nuorten kahvila,mutta olenko ajastani jäljessä minulle on kirjasto on sellainen paikka johon ei melu ei kuulu .

    • IslamKirjastossaHehheh

      Viherkommunistimediaa on koko netti täynnä ei siihen enää kirjastoa tarvita.....sitä paisi nämä Synnovethan täyttää ne teidän kirjastonnekin meluavilla kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajilla kuten espoossa on jo tehneet, ja niillä on aikaa möykätä kaikki päivät siellä.....

      • Harha-Ahonsisko

        Ja sinulla aikaa kaikki päivät sitä tarkkailla.. Hheh..


      • IslamKirjastossa

        Ei minun sitä tarvitse tarkkailla, sen voi lukea lehdistä..... mutta teille viherkommareilleha se on sitä oikeaa meluamista ja kirjastojen tarkoitushan on olla nimeomaan kehitysmaa muslimeiden kokoontumispaikkoja suomessa....


      • Harha-Ahonsisko

        Mv-lehdestä luot, hhe..


      • pielysmiesloisia
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Mv-lehdestä luot, hhe..

        Harhan loisisuku vain äänekästä!


    • Tidningar

      Lopetin Helsingin Sanomien tilauksen jo vuosia sitten. Se tapahtui silloin, kun HS asettui virallisesti Aatos Erkon suulla Tarja Halosen kannattajaksi presidentinvaalissa Sauli Niinistöä vastaan. Mielestäni HS:n ja Erkon menettely ei sopinut oikein sitoutumattomalle lehdelle.

      • 1111122222

        Latvalaho kun ei ymmärrä sitä kun asioita tarkkailee, niin niistä pystyy myös puhumaan totuuden mukaisesti. Eihän nämä lukutaidottomat sitä ymmärrä, ne kun elää harhaisessa maailmassa missä "kaikki" hyvin.


    • iSOPERSEMERJaaagg

      Nykyään alkaa olla joka lehdessä liikaa näitä suvakkitoimittelioita ennen uutisoitiin se mitä oli taphtunut ja ihmiset uskoivat painetuun sanaan sama koskee helsingin poliiseja jotka eivät ole puolueettomia kuten poliisin kuuluu olla suvakkipoliisit ovat kaikkea muuta kuten olette havainneet. Meillä kyllä arvostellaan turkin ja venäjän tapaisia valtioita sananvapaudesta eikö täällä tehdä samoin Teuvo Hakkarainen ja Terhi Kiepunki löysivät itsensä käräjiltä kun arvostelivat mitä muslimit olivat tehneet totuuden puhujille mätkäistiin tästä sakot .

    • vain.tarpeellisen.lukija

      Suoli24 kertoo kyllä päivittäin kaiken tarpeellisen, kuten päivityksiä Riku Aallon palkasta tai presidentti Halosen eläkkeestä. Sitten vielä ripaus tiltua sekä paska vihervassua ja se on siinä, muuta ei järkevä ihminen tarvitsekkaan yleistiedon tason ylläpitämiseksi.

      • EiköTotta

        Ja loput voi lukea Tiedonantajasta (ex hesari) ja tietenkin Vihreänlangan mustalta listalta sekä uutispäivä Demarista jsekä Kansan Uutisita jossa asiat käsitellään puolueettomasti suvaitsemattomiksi kantasuomalaisia syyllistäen.......


      • Ringo.Sisti
        EiköTotta kirjoitti:

        Ja loput voi lukea Tiedonantajasta (ex hesari) ja tietenkin Vihreänlangan mustalta listalta sekä uutispäivä Demarista jsekä Kansan Uutisita jossa asiat käsitellään puolueettomasti suvaitsemattomiksi kantasuomalaisia syyllistäen.......

        Totta hitossa vain pieni toimttajien "tampereelta valmistuneiden ja Laajasalon kursseilta oppinsa saaneiden" joukko ansaitsevat kansalaisuuden. Heidän suvaitsevaisuutensa näyttää olevan "Ylitsevuotavaa" varsinkin niitä kohtaan joiden työn tuloksena heillä on evästä pöydissään.

        Muut menkööt sinne mihin heitä seinäkirjoiituksissa kehoitetaan menemään. Kun tuo matkustus buumi on loppu lopuille täällä on "Paratiismäinen olotila". Toivottavasti nuo lähtijät ovat realisoineet omaisuutensa jottei sitä tarvitse noiden "unelmoijien realisoida". Silonhan se menisi "vääriin" käsiin ja olisi tyypillinen "Sosialismin alkutöräys" niinhän se alkoi myös N-liitossa ja muuallakin noissa sortuneissa kulisseissa.


    • hesuri

      Suomi mamuille..

      • Harha-Ahonsisko

        Sitä persut taitaa haluta, hhe.


      • vihanendileri
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Sitä persut taitaa haluta, hhe.

        Paljon taas söit kuormasta? Sinun piti myydä ne!


    • MuttaEiOnnistuEi

      Vihervasemmisto haluaisi vaihtaa Suomen kansan muslimielätteihin.

      • Harha-Ahonsisko

        Onneksi rasistit ei pääse lisääntymään..


      • sinäköetidäenää
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Onneksi rasistit ei pääse lisääntymään..

        Olen nähnyt monta kämppää kutemoina sompourasistellla..


      • eilopurasistit
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Onneksi rasistit ei pääse lisääntymään..

        Paljasta harhasisko monta kutukämppää sompumiellä Suomessa. Kunnan piikkiin.Lähtömaassa lisää! Näkyy vuositain ainakin yksi.musta pulla uunista pulpahtavan.


      • 1111122222

        Eikä apina vieläkään ymmärrä, mamuthan ne suurimpia rasisteja kuten kafferi. Se on itse pahempi rasisti joka muita haukkuu rasisteiksi. Älä vaadi muilta sitä mihin et itse pysty!!!!! Apina!!!


      • Harha-Ahonsisko

        Mikään ei ole suurempaa typeryyttä, kuin suomalainen rasisti.


      • ikielätti
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Mikään ei ole suurempaa typeryyttä, kuin suomalainen rasisti.

        Mikäs on sitten somppuharha rasisti?


    • hallaharha

      Kannatan! HS on fantastisen taitava manipulaattori joka pystyy pitkälle esittämään "puolueetonta", "trendikästä" jne... mutta näkeehän sen että Sipilän hallitus on sille konservatiivinen punainen vaate ja HS tekee kaikkensa saadakseen hallituksen kaadettua ja tilalle sateenkaaren utopianrakentajat

      • pitäätilata

        Jos e kaataa tollosipilän!?


    • Nix.Propgand

      Ja onko se HS sitten ainoa ?

      Jos olisit tarkkaillut tuota HS keksiterroria silloin toukokuussa olisit varmaan huomannut mihin kaikkeen Sanoma oy on puumerkkinsä laittanut. Sivutolkulla oli nimiä joiden keksikäytäntöön oli HS vain pikkuosana. Mitä taas koko sanomalehti hömpötykseen tulee sanomalehti on ylivertainen väline. Sen arvo korostuu näin kesäisin, käyttökelpoisuus kalanperkkeiden kääreenä on esimerkiksi aikakauslehtiin verrattun ylivoimainen. Kiiltävä paperi ja pukukuvat eivät ole imukykyisiä ja limat lässähtävät niistä lattioille.

      No toki löytyy niitä jotka eivät koske kalaan eikä lihaan muutakuin.... Mutta meille toisille ei ei konekäsitelty Turskapuikko ole tuoreenapaistetun kalafileen veroinen. Tilaamisesta puheenollen , en tilaa mitään lehtiä kas kun esim. Puuilo tarjoaa ilmaisia sanomalehtipaperille painettuja "automaailma lehtiä". Muutama niitä viikossa ja perkeongelma hoituu ilman "Saskoja ja Rebekoita."

      Suosittelen lämpimästi ! Tosin myös tuo "Tyrkkyraatio tositerävine uutisineen" on joutunut myös ulos meiltä silti maksamme joka asukas sen "suojelumaksun" koskahan se muuttuu "Pakkotorven pulttamiseksi" olohuoneiden kalustuksiin. Sehän oli käytäntö aikoinaan "Demokratian kehdoissa" jossa törötorvet oliva torien ja teiden varsien koristeina. Niiden kivittäminernkin oli "sabotaasitoimitaa".

    • Totuuttatilalle

      Hesarin tilaus loppui ajat sitten. Kristillisten arvojen pilkka, Israelin mustamaalaaminen ja suoranainen valehtelu ja asioiden vääristely. Marginaali henkilöistä esim noidista kirjoittelu. Moraalinen rappio, älyttömiä artikkeleita seksuaaliselta alueelta. Täysin puolueellista informaatiota, toisinajattelijoiden alkeellinen leimaaminen halventavilla ilmaisuilla, kuten homofoobinen, rasisti, sionisti, äärikristitty, fanaatikko ym. Kansakunnan suurin lehti joutaa surkastua pois ja tilalle uutisia ilman valheiden ja vääryyden pakkosyöttöä. Informaation tehtävä on kertoa neutraali totuus eikä mitä mieltä lukijan on pakko olla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe